Arvostelut: Ravintola Juuri

Kaartinkaupunkiskandinaavinen, eurooppalainen, kansainvälinen
Loistava
5.1/6
109 arvostelua
Ravintola Juuri Helsinki image 1
Ravintola Juuri Helsinki image 2
Ravintola Juuri Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

109 Ravintola Juuri arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Juuri annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
109 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Petri I.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ja ystävällinen palvelu kruunasi upean 5-kertaisen yllätysmenuun. Ei jää ainoaksi illalliseksi Juuressa. Aasialaiset vieraat arvostivat tuoreutta sekä monia uusia makuelämyksiä. Annokset vielä myös kirjoitettuna tarjoiltaessa ja voila..

Uusi"Erinomainen"
6/6
Tiffany F.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Amazing food one of the best meals I had In Helsinki. Our food were also presented very well, attentive and welcoming service from our waiter. Highly recommended.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Ida-Sofia V.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Juuri on suosikkiravintolani Helsingissä! Ruoka ja ilmapiiri on kaikin puolin täydellistä. Keraamisten astioiden desing viehättää erityisesti ja ne tekevät ruokaelämyksestä entistä nautinnollisemman. Juuri yllättää aina uusilla makuyhdistelmillään, joten mielenkiinto ravintolaa kohtaan säilyy vuodenajasta ja vuodesta toiseen.

"Erinomainen"
6/6
Leena K.15 päivää sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli todella hyvää ja palvelu erinomaista. Ravintolan ilmapiiri oli rennon kodikas. Ruoka-aineita oli käytetty tosi hienosti. Ravintolaa on helppo suositella muille. Hieno kokemus kaikenkaikkiaan.

"Hyvä"
4/6
Pekka N.neljä kuukautta sitten · 3 arvostelua

Keittiön tervehdykset dippitikut ja valkojuuri olivat mukavia yllätyksiä muuta ruokaa odotellessa. Tarjoilija kirjasi väärin kaksi tapaspunajuuriannosta porkkanaksi ja maidoksi. Virhe myönnettiin, ja oikea tilaus tuotiin pöytään ilman lisämaksua. Väärä annos osoittautuikin alkuperäistä maukkaammaksi. Kirjolohi karviaisten ja fenkolin kera oli maistuva tapasannos. Vegaaniannoksien saamisessa oli jo toisen kerran (edellinen oli 17.10.2017) ongelmia, vaikka ilmoitin asiasta etukäteen sekä Quandoon kautta että puhelimitse suoraan ravintolaan. Asia kuitenkin järjestyi, ja menun kasvisannos juuriselleri päärynän kera osoittautuivat illan parhaiksi annoksiksi. Ihmettelimme, miksei ravintola mainosta avoimesti valmiuttaan vegaanien palveluun, koska kasviannoksen ja vegaaniannoksen eroa oli vain maidossa/kaurajuomassa. Kuha ja Wallenbergin hauki olivat mukiinmenevät - eivät tarjonneet suurta makuelämystä, mutta kastike oli hyvä. Nieriä punajuuren kera oli kauttaaltaan mauton, alta arvostelun. Omena ja mallas olivat hyviä jälkiruoka-annoksia. Juuren kolme pientä makeaa olivat todellakin pieniä - hyvän maun ne silti suuhun jättivät. Annosten minimaalinen koko sai aikaan pöydässämme paljon keskustelua. Kun ne tarjottiin valtavilta lautasilta, vaikutelma oli lähes koominen ("tarvitsemme suurennuslasin"). Kaikki eivät tulleet täysin kylläisiksi, vaikka söivät 2-3 tapasta, pääruuan ja jälkiruuan. Viinit olivat ok. Haudutettu (?) tee tuotiin valmiina kannussa, mistä plussaa. Palvelu oli ystävällistä ja tehokasta, joskin illan loppupuolella tahti hidastui. Meille tuli kiire asemalle, ja tarjoilija olisi voinut kysyä laskua tuodessaan, maksammeko kortilla vai käteisellä - se olisi nopeuttanut prosessia. terveisin Pekka Nienstedt ja neljä muuta asiakasta 14.9.2018 (edelliset käyntikerrat 16.9.2016 ja 17.10.2017)

"Erinomainen"
6/6
Eeva L.kaksi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Odotukset täyttyivät. Maistelumenu oli maukas ja varioi kauniisti kotimaista ruokaperinnetä. Henkilökunta oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Hinta oli laatuun nähden sopiva. Viinisuositukset olivat hyvät. Ravintola oli täynnä eikä akustiikka ollut paras mahdollinen, joten välillä oli vaikea kuulla kunnolla ruokalajien esittelyä. Tapasin vanhoja ystäviäni ja hiukan mielessäni pahoittelin, että valitsimme maistelumenun, sillä tietysti ruokalajien esittely aina keskeytti keskustelun- mutta tämähän ei ole ravintolan syytä. Maistelumenu sopii hyvin gourmet-asiantuntijoille, joille ruoka on kaikki kaikessa. Lisäksi se antaa jutun juurta ja pelastaa illan, jos pöytäseurueella ei ole mitään muuta keskusteltavaa.

"Upea"
5/6
Essi K.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Lunch Menu was good, plenty of variety even though the flavours were not so exciting. Unfortunately we did not take (nor was it recommended) a wine pairing. So we ended up with a bottle of red that was not a great match to our tastes - and in general the natural wines rule at Juuri. Service was great, though we did wonder after a while why every dish was served by a different person; you lose a lot of personal touch that way, and it did feel a bit detached. But small niggles, all in all a lovely experience in an attractive location.

"Upea"
5/6
Hanna T.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ihana,idyllinen paikka. Ruoka loistavaa. Siitä täydet pisteet. Lauantaina klo 16:15 paikka täpötäysi, tarjoilijoita liian vähän alkuun jonka takia palvelu hiukan ontui ja kiire näkyi, latisti vähän tunnelmaa. Sain shampanjalasin mutta itse juomaa odottelin n.10min. Tarjoilija oli unohtanut, ja hyvitti asian isommalla juoma-annoksella. Hyvin tehty. Illan tähti ja isoimman kiitoksen saa huikealla,mutkattomalla palveluasenteella varustettu Jarmo. Tulen uudelleen ja suosittelen eteenpäin.

"Erinomainen"
6/6
Jaana K.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Kolme seurueemme naispuolista jäsentä söi yhdessä koko sapasmenun (9 kpl) ja ryhmämme ainoa mies otti alkupalaksi pari sapasta ja pääruoaksi päivän annoksen eli karitsan paahtopaistin. Kun tähän vielä päälle nautimme jälkiruoat, totesimme, että ateria oli yksi parhaista, mitä olemme syöneet! Rento ja ystävällinen palvelu oli piste i:n päälle! Kiitos!

"Erinomainen"
6/6
Toru K.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Thank you for your kindness and wonderful dinner! We have visited from Japan yesterday and talked with each other after dinner that we cannot have that kind of great dinner in Japan. Of course, Japanese foods are also nice but those two are totally different and both great!