Arvostelut: Ravintola Juuri

Kaartinkaupunkiskandinaavinen, eurooppalainen, kansainvälinen
Loistava
5.2/6
179 arvostelua
Ravintola Juuri Helsinki image 1
Ravintola Juuri Helsinki image 2
Ravintola Juuri Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

179 Ravintola Juuri arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Juuri annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
179 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
peter M.17 tuntia sitten · 1 arvostelu

Beautiful food and lovely staff. Unpretentious surroundings and great vibe

Uusi"Erinomainen"
6/6
Alpo L.päivä sitten · 1 arvostelu

Erittäin miellyttävä illallinen. Ruoka oli todella hyvää ja henkilökunta ystävällistä.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Olli A.kolme päivää sitten · 2 arvostelua

Toimii aina. Erinomainen ruoka. Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Suosittelen lämpimästi!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Hanna R.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Miellyttävä illallinen, laadukkaita raaka-aineita. Suosittelen paikkaa hyvän ruuan ystäville, ehdottomasti.

"Hyvä"
4/6
Pekka N.kuusi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Keittiön tervehdykset dippitikut ja valkojuuri olivat mukavia yllätyksiä muuta ruokaa odotellessa. Tarjoilija kirjasi väärin kaksi tapaspunajuuriannosta porkkanaksi ja maidoksi. Virhe myönnettiin, ja oikea tilaus tuotiin pöytään ilman lisämaksua. Väärä annos osoittautuikin alkuperäistä maukkaammaksi. Kirjolohi karviaisten ja fenkolin kera oli maistuva tapasannos. Vegaaniannoksien saamisessa oli jo toisen kerran (edellinen oli 17.10.2017) ongelmia, vaikka ilmoitin asiasta etukäteen sekä Quandoon kautta että puhelimitse suoraan ravintolaan. Asia kuitenkin järjestyi, ja menun kasvisannos juuriselleri päärynän kera osoittautuivat illan parhaiksi annoksiksi. Ihmettelimme, miksei ravintola mainosta avoimesti valmiuttaan vegaanien palveluun, koska kasviannoksen ja vegaaniannoksen eroa oli vain maidossa/kaurajuomassa. Kuha ja Wallenbergin hauki olivat mukiinmenevät - eivät tarjonneet suurta makuelämystä, mutta kastike oli hyvä. Nieriä punajuuren kera oli kauttaaltaan mauton, alta arvostelun. Omena ja mallas olivat hyviä jälkiruoka-annoksia. Juuren kolme pientä makeaa olivat todellakin pieniä - hyvän maun ne silti suuhun jättivät. Annosten minimaalinen koko sai aikaan pöydässämme paljon keskustelua. Kun ne tarjottiin valtavilta lautasilta, vaikutelma oli lähes koominen ("tarvitsemme suurennuslasin"). Kaikki eivät tulleet täysin kylläisiksi, vaikka söivät 2-3 tapasta, pääruuan ja jälkiruuan. Viinit olivat ok. Haudutettu (?) tee tuotiin valmiina kannussa, mistä plussaa. Palvelu oli ystävällistä ja tehokasta, joskin illan loppupuolella tahti hidastui. Meille tuli kiire asemalle, ja tarjoilija olisi voinut kysyä laskua tuodessaan, maksammeko kortilla vai käteisellä - se olisi nopeuttanut prosessia. terveisin Pekka Nienstedt ja neljä muuta asiakasta 14.9.2018 (edelliset käyntikerrat 16.9.2016 ja 17.10.2017)

"Erinomainen"
6/6
Eeva L.neljä kuukautta sitten · 3 arvostelua

Odotukset täyttyivät. Maistelumenu oli maukas ja varioi kauniisti kotimaista ruokaperinnetä. Henkilökunta oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Hinta oli laatuun nähden sopiva. Viinisuositukset olivat hyvät. Ravintola oli täynnä eikä akustiikka ollut paras mahdollinen, joten välillä oli vaikea kuulla kunnolla ruokalajien esittelyä. Tapasin vanhoja ystäviäni ja hiukan mielessäni pahoittelin, että valitsimme maistelumenun, sillä tietysti ruokalajien esittely aina keskeytti keskustelun- mutta tämähän ei ole ravintolan syytä. Maistelumenu sopii hyvin gourmet-asiantuntijoille, joille ruoka on kaikki kaikessa. Lisäksi se antaa jutun juurta ja pelastaa illan, jos pöytäseurueella ei ole mitään muuta keskusteltavaa.

"Upea"
5/6
Essi K.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Lunch Menu was good, plenty of variety even though the flavours were not so exciting. Unfortunately we did not take (nor was it recommended) a wine pairing. So we ended up with a bottle of red that was not a great match to our tastes - and in general the natural wines rule at Juuri. Service was great, though we did wonder after a while why every dish was served by a different person; you lose a lot of personal touch that way, and it did feel a bit detached. But small niggles, all in all a lovely experience in an attractive location.

"Erinomainen"
6/6
Lilian H.20 päivää sitten · 1 arvostelu

We all had the 4 course surprise, and we all LOVED pretty much all of the food. My only negative feedback is that we were given a white for starters and a red for main, and the red was definitely not a good match with the fish. Perhaps we were offered a red since the main would normally be lamb, but ours was changed due to some dietary restrictions. However, this should still have been caught by the waiter.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Kaori K.kuusi päivää sitten · 2 arvostelua

I have been there many times. I like atmosphere of the place and food so much. All of plates taste very good. Portions are small (= sapas), so we can choose how much we order to eat. It is good for people who doesn't eat big like typical Finnish size of dishes. Their service is kinda slow, but that makes me good to feel relaxing and comfortable.

Uusi"Hyvä"
4/6
Mika N.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Palvelussa toisen meitä palvelleen tarjoilijan toiminnassa oli huomioitavaa (toinen sen sijaan palveli meitä oikein ammattinaisesti ja mukavasti): 1) Kysyttiin vain toiselta, halutaanko kupla- vai normaalia vettä, 2) Vettä läikkyi pöydälle sitä kaataessa (ei huomioitu mitenkään), 3) Laskun yhteydessä ei kysytty, halutaanko maksaa samassa vai erikseen, 4) Alkujuomien jälkeen meille ehdotettiin, että voimme miettiä ruokajuomia vielä ennen ensimmäisiä ruokia, mutta ruoat tulivatkin pöytään, ennen kuin juomiin palattiin (ensimmäiset alkuruoat syötiin sitten ilman niille sopivia juomia).