Arvostelut: Ravintola Juuri

Kaartinkaupunkiskandinaavinen, eurooppalainen
Loistava
5.2/6
63 arvostelua
Ravintola Juuri Helsinki image 1
Ravintola Juuri Helsinki image 2
Ravintola Juuri Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

63 Ravintola Juuri arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Juuri annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
63 arvostelua
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Kirsi K.seitsemän tuntia sitten · 1 arvostelu

Erittäin ystävällinen palvelu. Ihan jokainen tarjoilija. Ruoka myös hyvää. Kiitos!Erittäin ystävällinen palvelu. Ihan jokainen tarjoilija. Ruoka myös hyvää. Kiitos!Erittäin ystävällinen palvelu. Ihan jokainen tarjoilija. Ruoka myös hyvää. Kiitos!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Katja H.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä ruoka! Juuri on suomalaisen ruuan ystäville. Sorsa oli aivan mielettömän hyvää! Pidin myös porkkana ja maitoa versiosta. Hauki hollantilaiskastikkeella oli myös maukasta. Suosittelen lömpimästi!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Päivi P.10 päivää sitten · 2 arvostelua

Food is really good, original Finnish flavors and excellent customer service. Location is very good in city center and Restaurant itself is nice decorated and clean. Highly recommend.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Päivi M.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Ihanaa ruokaa, kiitos! Toimme Juureen norjalaiset herkkusuukollegamme ja valitsimme sokkomenun, joka oli herkullinen ja todella täyttävä. jaksoimme kuitenkin myös jälkiruuan, joka täydensi illallisemme. Meille suositellut viinit olivat uusia, erikoisia tuttavuuksia mutta sopivat erinomaisesti ruokaamme.

"Hyvä"
4/6
Pekka N.kaksi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Keittiön tervehdykset dippitikut ja valkojuuri olivat mukavia yllätyksiä muuta ruokaa odotellessa. Tarjoilija kirjasi väärin kaksi tapaspunajuuriannosta porkkanaksi ja maidoksi. Virhe myönnettiin, ja oikea tilaus tuotiin pöytään ilman lisämaksua. Väärä annos osoittautuikin alkuperäistä maukkaammaksi. Kirjolohi karviaisten ja fenkolin kera oli maistuva tapasannos. Vegaaniannoksien saamisessa oli jo toisen kerran (edellinen oli 17.10.2017) ongelmia, vaikka ilmoitin asiasta etukäteen sekä Quandoon kautta että puhelimitse suoraan ravintolaan. Asia kuitenkin järjestyi, ja menun kasvisannos juuriselleri päärynän kera osoittautuivat illan parhaiksi annoksiksi. Ihmettelimme, miksei ravintola mainosta avoimesti valmiuttaan vegaanien palveluun, koska kasviannoksen ja vegaaniannoksen eroa oli vain maidossa/kaurajuomassa. Kuha ja Wallenbergin hauki olivat mukiinmenevät - eivät tarjonneet suurta makuelämystä, mutta kastike oli hyvä. Nieriä punajuuren kera oli kauttaaltaan mauton, alta arvostelun. Omena ja mallas olivat hyviä jälkiruoka-annoksia. Juuren kolme pientä makeaa olivat todellakin pieniä - hyvän maun ne silti suuhun jättivät. Annosten minimaalinen koko sai aikaan pöydässämme paljon keskustelua. Kun ne tarjottiin valtavilta lautasilta, vaikutelma oli lähes koominen ("tarvitsemme suurennuslasin"). Kaikki eivät tulleet täysin kylläisiksi, vaikka söivät 2-3 tapasta, pääruuan ja jälkiruuan. Viinit olivat ok. Haudutettu (?) tee tuotiin valmiina kannussa, mistä plussaa. Palvelu oli ystävällistä ja tehokasta, joskin illan loppupuolella tahti hidastui. Meille tuli kiire asemalle, ja tarjoilija olisi voinut kysyä laskua tuodessaan, maksammeko kortilla vai käteisellä - se olisi nopeuttanut prosessia. terveisin Pekka Nienstedt ja neljä muuta asiakasta 14.9.2018 (edelliset käyntikerrat 16.9.2016 ja 17.10.2017)

"Erinomainen"
6/6
Jaana K.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Kolme seurueemme naispuolista jäsentä söi yhdessä koko sapasmenun (9 kpl) ja ryhmämme ainoa mies otti alkupalaksi pari sapasta ja pääruoaksi päivän annoksen eli karitsan paahtopaistin. Kun tähän vielä päälle nautimme jälkiruoat, totesimme, että ateria oli yksi parhaista, mitä olemme syöneet! Rento ja ystävällinen palvelu oli piste i:n päälle! Kiitos!

"Erinomainen"
6/6
Toru K.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Thank you for your kindness and wonderful dinner! We have visited from Japan yesterday and talked with each other after dinner that we cannot have that kind of great dinner in Japan. Of course, Japanese foods are also nice but those two are totally different and both great!

"Hyvä"
4/6
Emilie P.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Food was delicious, we took 5 dishe menu, one of them was a little bit too much salty... We just regret to get a table dowstair, in front of the emergency door, it was dark and we had the feeling to be punished comparing the beautiful decoration on the first floor... Still it was an amazing experience, the thing is, for thïs price we expected to eat in a warmer atmosphere.

"Okei"
3/6
Gayle M.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

On this visit, it seemed to me that the restaurant is a bit tired; the menu (apart from the seasonal tasting menu, which we did not have) had not changed much since my last visit. The service was quite indifferent; the server was much most interested in serving us drinks and then brought the food menu only when asked. We would have stayed for more dishes and perhaps for dessert but because the service was not just slow but quite indifferent we left. I am not sure I would come here again.

"Erinomainen"
6/6
Hannu P.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka ei ole liian koristeltua ja yksinkertaista. Sapasten kuvaukset ei tietysti olleet ihan sisältörikkaita. Kun tilaa porkkanaa niin saa paljon muuta mutta ehkä se on oma tyylinsä. Viinit hyviä ja rohkeita ja vaihtelevia. Kaikki olivat tyytyväisiä kun sai maistella etukäteen. Hienoa!