Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Kaartinkaupunki
Ravintola Juuri

Ravintola Juuri

skandinaavinen, eurooppalainen, kansainvälinen, pohjoismainen

Pääruoat maksavat noin40€

Kuva kohteesta Ravintola Juuri, Kaartinkaupunki, Helsinki
Ravintola Juuri ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Juuri – Tietoja

Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Ilmastointi
Ilmainen wifi
Avoinna tänään
-
Avaa klo 17:00
Tuesday
17:00 - 23:00
Wednesday
17:00 - 23:00
Thursday
17:00 - 23:00
Friday
17:00 - 23:00
Saturday
17:00 - 23:00
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Juuri

Ravintola Juuri on kotimaisten puhtaiden ja autenttisten makujen ja suomalaisen ruokakulttuurin intohimoinen sanansaattaja Helsingin Kaartinkaupungissa, Korkeavuorenkadulla. Juuressa yhdistyvät pitkät perinteet ja tuoreet ideat, ja vaikutteita otetaan eri maakuntien keittiöistä sesonkeja noudattaen. Ruokalistat koostuvat rehellisesti raaka-aineiden nimillä luonnehdituista annoksista. Alkuun tai seurueen kesken nautittavaksi voi valita sapaksia eli kotimaista ruokahistoriaa esitteleviä pikkuannoksia. Napakka pääruokalista panostaa juureviin makuihin modernisti. Jälkiruuissa tavoitellaan makean ja hapokkuuden tasapainoa herkullista tekstuuria unohtamatta. Tarjolla on myös kolmesta kuuteen ruokalajin maistelumenukokonaisuuksia, joiden sisältö vaihtelee päivittäin. Juomalistalla suositaan artesaanituottajien ja luonnonmukaisesti valmistettuja viinejä, ja oluet tulevat pienpanimoila ympäri Suomea.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Ravintola Juuri?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Diners / JCB, Debit / Maestro, Amex.

Tarjoileeko ravintola Ravintola Juuri skandinaavinen ruokaa?

Kyllä, ravintola Ravintola Juuri tarjoilee skandinaavinen ruokaa ja myös eurooppalainen, kansainvälinen, pohjoismainen ruokaa.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Juuri?

Miksi kohteesta Ravintola Juuri puhutaan niin paljon? Erinomainen skandinaavinen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Ravintola Juuri. Ravintola Juuri sijaitsee alueella Kaartinkaupunki, Helsinki, ja tarjoilee annoksia kuten eurooppalainen, kansainvälinen, pohjoismainen. Katso, miten Ravintola Juuri erottuu muista kaupungin Helsinki paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.