Ravintola Juuri

Kaartinkaupunkiskandinaavinen, eurooppalainen, kansainvälinen
Loistava
5.2/6
223 arvostelua
Ravintola Juuri Helsinki image 1
Ravintola Juuri Helsinki image 2
Ravintola Juuri Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Juuri – Tietoja

Ravintola Juuri on kotimaisten puhtaiden ja autenttisten makujen ja suomalaisen ruokakulttuurin intohimoinen sanansaattaja Helsingin Kaartinkaupungissa, Korkeavuorenkadulla. Juuressa yhdistyvät pitkät perinteet ja tuoreet ideat, ja vaikutteita otetaan eri maakuntien keittiöistä sesonkeja noudattaen. Ruokalistat arkilounaista illalliseen koostuu rehellisesti raaka-aineiden nimillä luonnehdituista annoksista. Alkuun tai seurueen kesken nautittavaksi voi valita sapaksia eli kotimaista ruokahistoriaa esitteleviä pikkuannoksia. Napakka pääruokalista panostaa juureviin makuihin modernisti. Jälkiruuissa tavoitellaan makean ja hapokkuuden tasapainoa herkullista tekstuuria unohtamatta. Tarjolla on myös kolmesta kuuteen ruokalajin maistelumenukokonaisuuksia, joiden sisältö vaihtelee päivittäin. Juomalistalla suositaan artesaanituottajien ja luonnonmukaisesti valmistettuja viinejä, ja oluet tulevat ravintolan omalta Ohranan panimolta.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
Friday
11:30 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
16:00 - 23:00
Monday
11:30 - 23:00
Tuesday
11:30 - 23:00
Wednesday
11:30 - 23:00
Thursday
11:30 - 23:00

Osoite

Ravintola Juuri
Korkeavuorenkatu 27
00130 Helsinki

223 Ravintola Juuri arvostelua

Loistava
5.2/6
223 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Viihtyisä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Millicent M.päivä sitten · 1 arvostelu

Fantastic service and beautiful food. Meticulously crafted menu, which can be adapted to different needs.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Vitor I.päivä sitten · 1 arvostelu

Excellent restaurant, amazing food and great attentive service! Thank you!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Franziska W.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Das Essen war wunderbar und der Service grandios!!! Absolute Empfehlung!

Lisää kohteesta Ravintola Juuri, Helsinki

Ravintola Juuri on kotimaista suomalaista ruokaa tarjoava lounas- ja illallisravintola Helsingin Kaartinkaupungissa, Korkeavuorenkadulla. Simppelisti kuvaillut annokset luovat mielikuvan siitä, että keittiöhenkilökunta tietää mitä tekee. ”Kantarellia, tattaria ja kananmunaa” tai ”kuhaa ja kesäkurpitsaa” – herkullinen ruoka ei enempiä selittelyjä kaipaa! Yksinkertainen on myös kaunista: annokset kootaan kauniisti persoonallisille keramiikkalautasille. Vaihtelevasti vahvoin ja vaalein sävyin ja yksityiskohdin maalatut seinäpinnat sekä puukalusteet tarjoavat kotimaisten herkkujen syömiseen ja juomiseen sekä ystävien kanssa seurusteluun täydellisesti sopivat puitteet. Tunnelma on samalla sekä rustiikkinen että moderni. Juuressa ruuasta on lupa nauttia antaumuksella ja ilman hoppua.

Maku, alkuperä ja intohimo ovat Ravintola Juuren ruokafilosofian ja toiminnan keskiössä. Kotimainen ruokakulttuuri oli pitkään unohdettu aarreaitta, mutta Juuren avattua ovensa vuonna 2004, päästiin sen verrattomista makumaailmoista jälleen nauttimaan. Kotimaisten raaka-aineiden puhtaus ja laatu ovat vertaansa vailla, ja Juuren tiimin luovissa käsissä niistä syntyy tavattoman maistuvaa ruokaa. Lisäksi sesonkien rytmien noudattaminen ja tuttujen kotimaisten pientuottajien tuotteiden suosiminen takaavat, että makumaailmoista päästään nauttimaan tuoreena. Kun perinteistä tehdään uusia tulkintoja, syntyy aitoa, nykyhetkessä elävää ruokaa, jolla on tunnistettavat, suomalaisella lapsuusmuistoja mieleen tuovat juuret.

Ei siis ihme, että Kaartinkaupungissa sijaitsevasta Juuresta on muodostunut erittäin suosittu, Helsingin ravintolamaailmassa ainutlaatuinen ruokapaikka, joka on ehditty valita jo vuoden ravintolaksi, ja ansaita jokavuotisen maininnan Michelin-oppaassa vuodesta 2008 asti.