Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Kamppi
Ravintola Ilves

Ravintola Ilves

Kuva kohteesta Ravintola Ilves, Kamppi, Helsinki
Ravintola Ilves ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Ilves – Tietoja

Koirat tervetulleita
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Ilmainen wifi
Auki nyt
-
Sulkee 22:00
Saturday
15:00 - 22:00
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
15:00 - 22:00
Wednesday
15:00 - 22:00
Thursday
15:00 - 22:00
Friday
15:00 - 22:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Ilves

Vuonna 1932 paikalleen Helsingin Kamppiin perustettu Ravintola Ilves on suomalais-skandinaavisia ja eurooppalaisia makuja yhdistelevää ruokaa tarjoileva rento ja tunnelmallinen kaupunkibistro Urho Kekkosen kadulla. Sesongin mukaan vaihtuvalla, kohtuuhintaisella ruokalistalla on meneillään olevan vuodenajan parhaista tuoreista aineksista valmistettuja à la carte -annoksia, jotka tarjoillaan pöytään lämminhenkisellä ja asiantuntevalla palvelulla. Juomatarjontaan kuuluvat mm. hyvä kokoelma oluita niin pienpanimoilta kuin suuremmilta tekijöiltä sekä kiinnostava ja monipuolinen valikoima persoonallisia luomuviinejä pientuottajilta ympäri maailman. Ilveksessä voit nauttia sekä lounasta että illallista tai poiketa lasillisille vaikkapa ennen illan keikkaa naapurissa sijaitsevalla Tavastiaklubilla – tai sen jälkeen. Viikonloppuisin Ilveksen sesongin mukaisia annoksia on saatavilla jopa puoleen yöhön asti, eikä arki-iltoinakaan tarvitse jäädä nälkäiseksi sillä keittiö on avoinna klo 22 asti.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Ravintola Ilves pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Ravintola Ilves ei ole pöytiä ulkona.

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Ravintola Ilves?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Diners / JCB, Debit / Maestro, Amex.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Ilves?

Miksi kohteesta Ravintola Ilves puhutaan niin paljon? Erinomainen skandinaavinen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Ravintola Ilves. Ravintola Ilves sijaitsee alueella Kamppi, Helsinki, ja tarjoilee annoksia kuten eurooppalainen, pohjoismainen. Katso, miten Ravintola Ilves erottuu muista kaupungin Helsinki paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.