Ravintola Golden Leaf

Mahtava
5.5/6
4 arvostelua
Ravintola Golden Leaf Helsinki image 1
Ravintola Golden Leaf Helsinki image 2
Ravintola Golden Leaf Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Golden Leaf – Tietoja

Ravintola Golden Leaf on 52-paikkainen kantoninkiinalainen ravintola Helsingin keskustassa, Fredrikinkadulla. Golden Leafin keittiöstä vastaa hongkongilainen kokki, jonka ohjauksessa ravintolan annokset valmistetaan vankalla kokemukseen, laatuun ja autenttisiin resepteihin luottaen. Ruoka edustaa kiinalaista keittiötä monipuolisesti, mutta painotus on kantonilaisessa ruoassa.

Arkisin, maanantaista perjantaisin tarjolla on suosittu noutopöytälounas. Muutoin ravintolassa nautitaan joka päivä à la carte -annoksia aamupäivästä iltamyöhään miellyttävän rauhallisessa tunnelmassa, tyylikkään modernissa interiöörissä. Pitkältä à la carte –listalla on paljon perinteisiä annoksia, mutta tottuneellekin kiinalaisravintolassa kävijälle Golden Leaf tarjoaa mahdollisuuden kokea uusia, makunautintoja ystävällisellä ja huomaavaisella palvelulla kruunattuna.

Ravintolaan pääsee kätevästi vaikkapa julkisilla, sillä se sijaitsee vain kävelymatkan päässä Kampin Kauppakeskuksesta.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 12:00
Sunday
12:00 - 22:00
Monday
11:00 - 22:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00

Osoite

Ravintola Golden Leaf
Fredrikinkatu 47
00100 Helsinki

4 Ravintola Golden Leaf arvostelua

Mahtava
5.5/6
4 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Loistava
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Erittäin miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
"Erinomainen"
6/6
Jaclyn W.seitsemän kuukautta sitten · 3 arvostelua

Authentic Chinese cuisine. Both the roast duck and spare ribs were delicious. The food standard was much higher than I had expected and service was good and attentive too. I will definitely return to this restaurant during my next trip to Helsinki.

"Upea"
5/6
Gunta K.vuosi sitten · 1 arvostelu

The selection of food was very wide enough, the taste was enjoyable, and the staff served us very kindly and in a welcoming manner. Nice interior.

"Erinomainen"
6/6
Susanne I.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

erittäin onnistunut ravintola illallinen kiitos! Tulemme mielellämme uudestaan syömään ystävieni kanssa

Lisää kohteesta Ravintola Golden Leaf, Helsinki

Ravintola Golden Leaf on avoinna päivittäin aamupäivästä myöhäisiltaan. Maanantaista perjantaisin tarjolla on edullinen buffetlounas, joka saa laadullaan ja autenttisuudellaan monen palaamaan paikkaan myös testaamaan illallisantimia. Golden Leafin hongkongilaisella kokilla on kolmenkymmenen vuoden kokemus keitrauksesta, mikä näkyy muun muassa à la carte -menun monipuolisuudessa ja pituudessa – alusta loppuun. Jokainen kiinalaisen ruoan ystävä saa koottua listalta mieleisensä kokonaisuuden tai vaikka useita, ja monet ilahtuvat siitä, että tarjolla on myös moderneja makuja, joita harvassa Helsingin kiinalaisravintolassa on ennen Golden Leafiä päässyt maistamaan.

Pääruoaksi valintansa voi tehdä monipuolisesti merenantimien, liha-, kasvis sekä nuudeli- ja vermiselliosastoilta. Mikäli runsaudenpula iskee, voit kysyä suosituksia ravintolan henkilökunnalta. Jos haluaa päästä kaikkein helpoimmalla, tarjolla on myös kolmen ruokalajin menu-kokonaisuus kahdelle. Jättikatkaravut, porsas, nauta, kala ja tofu ja kasvikset kuten munakoiso ovat hyvin edustettuina perinteisissä annoksissa, joita niitäkin on kunnioitettava määrä, ja ne esitellään listalla omassa osiossaan. Janon sammuttamiseen voit valita suosimasi oluista viineihin ja väkeviin sekä alkoholittomiin kylmiin ja kuumiin juomiin.

Ravintolan sisustus on miellyttävä, tyylikäs ja siisti, ja tunnelma rauhallinen. Ravintola Golden Leaf sijaitsee Helsingin keskustassa, viiden minuutin kävelyetäisyydellä Kampin kauppakeskuksesta, Fredrikinkadulla.