Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Kamppi
Ravintola Golden Leaf

Ravintola Golden Leaf

kantonilainen, kiinalainen, aasialainen

Pääruoat maksavat noin19€

Kuva kohteesta Ravintola Golden Leaf, Kamppi, Helsinki
Ravintola Golden Leaf ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Golden Leaf – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Ilmastointi
Auki nyt
-
Sulkee 22:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 22:00
Monday
11:00 - 22:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Golden Leaf

Ravintola Golden Leaf on 52-paikkainen kantoninkiinalainen ravintola Helsingin keskustassa, Fredrikinkadulla. Golden Leafin keittiöstä vastaa hongkongilainen kokki, jonka ohjauksessa ravintolan annokset valmistetaan vankalla kokemukseen, laatuun ja autenttisiin resepteihin luottaen. Ruoka edustaa kiinalaista keittiötä monipuolisesti, mutta painotus on kantonilaisessa ruoassa.

Arkisin, maanantaista perjantaisin tarjolla on suosittu noutopöytälounas. Muutoin ravintolassa nautitaan joka päivä à la carte -annoksia aamupäivästä iltamyöhään miellyttävän rauhallisessa tunnelmassa, tyylikkään modernissa interiöörissä. Pitkältä à la carte –listalla on paljon perinteisiä annoksia, mutta tottuneellekin kiinalaisravintolassa kävijälle Golden Leaf tarjoaa mahdollisuuden kokea uusia, makunautintoja ystävällisellä ja huomaavaisella palvelulla kruunattuna.

Ravintolaan pääsee kätevästi vaikkapa julkisilla, sillä se sijaitsee vain kävelymatkan päässä Kampin Kauppakeskuksesta.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Ravintola Golden Leaf pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Ravintola Golden Leaf ei ole pöytiä ulkona.

Onko ravintolassa Ravintola Golden Leaf pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Ravintola Golden Leaf on Katupysäköinti.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Golden Leaf?

Ravintola Golden Leaf on avoinna päivittäin aamupäivästä myöhäisiltaan. Maanantaista perjantaisin tarjolla on edullinen buffetlounas, joka saa laadullaan ja autenttisuudellaan monen palaamaan paikkaan myös testaamaan illallisantimia. Golden Leafin hongkongilaisella kokilla on kolmenkymmenen vuoden kokemus keitrauksesta, mikä näkyy muun muassa à la carte -menun monipuolisuudessa ja pituudessa – alusta loppuun. Jokainen kiinalaisen ruoan ystävä saa koottua listalta mieleisensä kokonaisuuden tai vaikka useita, ja monet ilahtuvat siitä, että tarjolla on myös moderneja makuja, joita harvassa Helsingin kiinalaisravintolassa on ennen Golden Leafiä päässyt maistamaan.

Pääruoaksi valintansa voi tehdä monipuolisesti merenantimien, liha-, kasvis sekä nuudeli- ja vermiselliosastoilta. Mikäli runsaudenpula iskee, voit kysyä suosituksia ravintolan henkilökunnalta. Jos haluaa päästä kaikkein helpoimmalla, tarjolla on myös kolmen ruokalajin menu-kokonaisuus kahdelle. Jättikatkaravut, porsas, nauta, kala ja tofu ja kasvikset kuten munakoiso ovat hyvin edustettuina perinteisissä annoksissa, joita niitäkin on kunnioitettava määrä, ja ne esitellään listalla omassa osiossaan. Janon sammuttamiseen voit valita suosimasi oluista viineihin ja väkeviin sekä alkoholittomiin kylmiin ja kuumiin juomiin.

Ravintolan sisustus on miellyttävä, tyylikäs ja siisti, ja tunnelma rauhallinen. Ravintola Golden Leaf sijaitsee Helsingin keskustassa, viiden minuutin kävelyetäisyydellä Kampin kauppakeskuksesta, Fredrikinkadulla.