Ravintola Golden Leaf

Loistava
5.0/6
1 arvostelu
Ravintola Golden Leaf Helsinki image 1
Ravintola Golden Leaf Helsinki image 2
Ravintola Golden Leaf Helsinki image 3

Ravintola Golden Leaf – Tietoja

Ravintola Golden Leaf on 52-paikkainen kantoninkiinalainen ravintola Helsingin keskustassa, Fredrikinkadulla. Golden Leafin keittiöstä vastaa hongkongilainen kokki, jonka ohjauksessa ravintolan annokset valmistetaan vankalla kokemukseen, laatuun ja autenttisiin resepteihin luottaen. Ruoka edustaa kiinalaista keittiötä monipuolisesti, mutta painotus on kantonilaisessa ruoassa.

Arkisin, maanantaista perjantaisin tarjolla on suosittu noutopöytälounas. Muutoin ravintolassa nautitaan joka päivä à la carte -annoksia aamupäivästä iltamyöhään miellyttävän rauhallisessa tunnelmassa, tyylikkään modernissa interiöörissä. Pitkältä à la carte –listalla on paljon perinteisiä annoksia, mutta tottuneellekin kiinalaisravintolassa kävijälle Golden Leaf tarjoaa mahdollisuuden kokea uusia, makunautintoja ystävällisellä ja huomaavaisella palvelulla kruunattuna.

Ravintolaan pääsee kätevästi vaikkapa julkisilla, sillä se sijaitsee vain kävelymatkan päässä Kampin Kauppakeskuksesta.

Aukioloajat

Suljettu tänään
keskiviikko
11:00 - 22:00
torstai
11:00 - 22:00
perjantai
11:00 - 23:00
lauantai
12:00 - 23:00
sunnuntai
12:00 - 22:00
maanantai
11:00 - 22:00
tiistai
11:00 - 22:00

Osoite

Ravintola Golden Leaf
Fredrikinkatu 47
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

CEON GYUN 春卷

FRITEERATTUA KASVIS KEVÄTRULLA
6,50 €

FUNG MEI DAAI HAA 鳳尾大蝦

JÄTTIKATKARAVUNPYRSTÖT “FEENIKS”
9,00 €

MAT ZAP PAAI GWAT 蜜汁排骨

PAAHDETTUA PORSAANKYLKEÄ HUNAJAKASTIKKEELLA
7,50 €

Lisää kohteesta Ravintola Golden Leaf, Helsinki

Ravintola Golden Leaf on avoinna päivittäin aamupäivästä myöhäisiltaan. Maanantaista perjantaisin tarjolla on edullinen buffetlounas, joka saa laadullaan ja autenttisuudellaan monen palaamaan paikkaan myös testaamaan illallisantimia. Golden Leafin hongkongilaisella kokilla on kolmenkymmenen vuoden kokemus keitrauksesta, mikä näkyy muun muassa à la carte -menun monipuolisuudessa ja pituudessa – alusta loppuun. Jokainen kiinalaisen ruoan ystävä saa koottua listalta mieleisensä kokonaisuuden tai vaikka useita, ja monet ilahtuvat siitä, että tarjolla on myös moderneja makuja, joita harvassa Helsingin kiinalaisravintolassa on ennen Golden Leafiä päässyt maistamaan.

Pääruoaksi valintansa voi tehdä monipuolisesti merenantimien, liha-, kasvis sekä nuudeli- ja vermiselliosastoilta. Mikäli runsaudenpula iskee, voit kysyä suosituksia ravintolan henkilökunnalta. Jos haluaa päästä kaikkein helpoimmalla, tarjolla on myös kolmen ruokalajin menu-kokonaisuus kahdelle. Jättikatkaravut, porsas, nauta, kala ja tofu ja kasvikset kuten munakoiso ovat hyvin edustettuina perinteisissä annoksissa, joita niitäkin on kunnioitettava määrä, ja ne esitellään listalla omassa osiossaan. Janon sammuttamiseen voit valita suosimasi oluista viineihin ja väkeviin sekä alkoholittomiin kylmiin ja kuumiin juomiin.

Ravintolan sisustus on miellyttävä, tyylikäs ja siisti, ja tunnelma rauhallinen. Ravintola Golden Leaf sijaitsee Helsingin keskustassa, viiden minuutin kävelyetäisyydellä Kampin kauppakeskuksesta, Fredrikinkadulla.

1 Ravintola Golden Leaf arvostelu

Loistava
5.0/6
1 arvostelu
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Ei mainittavan kauan
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
"Upea"
5/6
Gunta K.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

The selection of food was very wide enough, the taste was enjoyable, and the staff served us very kindly and in a welcoming manner. Nice interior.