Arvostelut: Ravintola Biáng!

Keskustakiinalainen
Mahtava
5.8/6
4 arvostelua
Ravintola Biáng! Helsinki image 1
Ravintola Biáng! Helsinki image 2
Ravintola Biáng! Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

4 Ravintola Biáng! arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Biáng! annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Mahtava
5.8/6
4 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Melu:Ei häirinnyt
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Taivaallinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Hanyang G.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Very very real tasty Chinese food. We ate a lot. It is very easy to find the restaurant both inside stockmann and the gate opposite Swedish theater. You can order normal dishes after 17:00 when the lunch buffet ends. Want to try it next lunch time.

"Erinomainen"
6/6
Miia L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ihanaa ruokaa, hyviä makuvivahteita ja monipuolinen valikoima eri ruokia! Meitä oli suuri ryhmä ja kaikki löysivät mieleistä syötävää. Paikka oli aivan täynnä, mutta tilassa pystyi silti keskustelemaan normaaliäänellä. Hyvä hinta-laatu-suhde.

"Upea"
5/6
Arja Y.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomainen, mutta miljöö oli ankea. Ruokaa lisättiin kiitettävästi entisen loputtua. Valikoima oli runsas ja eri ruokalajit oli kerrottu hyvin. Tila resonoi äänet siten, että keskustelua joutui käymään äänekkäästi. Kiva, kun oli eri-ikäisiä.asiakkaita.

"Erinomainen"
6/6
Katja L.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Kävimme syömässä lounasta täällä. Valikoima oli erittäin monipuolinen ja tunnelma authenttinen. Ruoka oli mielettömän hyvää! Sijantikin miellytti, aivan ydinkeskuksessa, Stockalla. Hyvä paikka lounastaa shoppailun yhteydessä.