Arvostelut: Ravintola Biáng!

Keskustakiinalainen, aasialainen
Mahtava
5.8/6
6 arvostelua
Ravintola Biáng! Helsinki image 1
Ravintola Biáng! Helsinki image 2
Ravintola Biáng! Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

6 Ravintola Biáng! arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Biáng! annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Mahtava
5.8/6
6 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Erinomainen
Melu:Ei häirinnyt
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Peter B.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomaisesti maustettua ruokaa. Jos erityisruokavalioita ja allergioita varten olisi vielä symbolit niin helpottaisi valintaa ja henkilökunnan työtä kalakuvia jos kalakastiketta, G jos sis gluteiinia, lehmä jos maitoa ja niin edelleen

"Erinomainen"
6/6
Maj B.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Mielestäni ihan hyvin toimi, helppo käyttää ja oli hyvin ymmärrettävä. Ravintolakin täytti odotukset ja oli mieluisa kokeus, ruoka oli maukasta ja sitä oli paljon. Varmasti käytämme tätä varaussysteemiä toisenkin kerran ja käymme sekä tässä ravintolassa että muissakin varaussysteemissä mukana olevissa.

"Erinomainen"
6/6
Katja L.kuusi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Kävimme syömässä lounasta täällä. Valikoima oli erittäin monipuolinen ja tunnelma authenttinen. Ruoka oli mielettömän hyvää! Sijantikin miellytti, aivan ydinkeskuksessa, Stockalla. Hyvä paikka lounastaa shoppailun yhteydessä.

"Erinomainen"
6/6
Hanyang G.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Very very real tasty Chinese food. We ate a lot. It is very easy to find the restaurant both inside stockmann and the gate opposite Swedish theater. You can order normal dishes after 17:00 when the lunch buffet ends. Want to try it next lunch time.

"Erinomainen"
6/6
MIIA L.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ihanaa ruokaa, hyviä makuvivahteita ja monipuolinen valikoima eri ruokia! Meitä oli suuri ryhmä ja kaikki löysivät mieleistä syötävää. Paikka oli aivan täynnä, mutta tilassa pystyi silti keskustelemaan normaaliäänellä. Hyvä hinta-laatu-suhde.

"Upea"
5/6
Arja Y.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomainen, mutta miljöö oli ankea. Ruokaa lisättiin kiitettävästi entisen loputtua. Valikoima oli runsas ja eri ruokalajit oli kerrottu hyvin. Tila resonoi äänet siten, että keskustelua joutui käymään äänekkäästi. Kiva, kun oli eri-ikäisiä.asiakkaita.