Ravintola Biáng!

Keskustakiinalainen, aasialainen
Mahtava
5.8/6
6 arvostelua
Ravintola Biáng! Helsinki image 1
Ravintola Biáng! Helsinki image 2
Ravintola Biáng! Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Biáng! – Tietoja

Ravintola Biáng! Tarjoaa arkisin monipuolista lounasta noutopöydästä klo 11–17 Pohjoisesplanadilla, Helsingissä Stockmannin tavaratalon yhteydessä. Noutopöytä on katettu myös viikonloppuisin, lauantaina klo 11–18.30 sekä sunnuntaina klo 12–17.30.

Biáng! tuo uudella ruokalistallaan lounastajille makuja Pohjois-Kiinasta ja panostaa erityisesti käsin valmistettuihin annoksiin niin pieneen kuin isoon nälkään. Sekä kasvissyöjät että liha-, merenelävä- ja kanaruokien ystävät voivat täyttää lautasensa Biáng!issa halutessaan vaikka kukkuroilleen.

Ravintolaan voi saapua ulkokautta Stockmannin Pohjoisesplanadin puoleisesta sisäänkäynnistä, Svenska Teatern:iä vastapäätä sekä tavaratalon sisältä, naisten muotiosastolta, kolmannesta kerroksesta (Gerry Weber & Ril’s –osastojen yhteydestä).

Aukioloajat

Suljettu tänään
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 21:00
Thursday
11:00 - 21:00
Friday
11:00 - 21:00
Saturday
12:00 - 19:00
Sunday
12:00 - 18:00
Monday
11:00 - 21:00

Osoite

Ravintola Biáng!
Pohjoisesplanadi 41
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Pääruoat

Arkisin monipuolinen lounas noutopöydästä klo 11-17

Noutopöytä on katettu myös viikonloppuisin la 11-18.30 ja su 12-17.30

Uudella ruokalistalla tuomme uusia makuja Pohjois-Kiinasta ja panostamme erityisesti käsin valmistettuihin annoksiin sekä pieneen että isoon nälkään.

Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Biáng!, Helsinki

Ravintola Biáng! tarjoaa autenttisen aasialaisen ruuan ystäville pohjois-kiinalaisia makumaailmoja joka päivä maanantaista sunnuntaihin katettavan, noutopöydästä tarjoiltavan lounaan merkeissä. Biáng sijaitsee keskeisellä paikalla, Helsingin keskustassa, Stockmannin tavaratalon yhteydessä, ja se on saavutettavissa helposti vaikkapa julkisilla. Ravintolaan on pääsy sekä Stockmannilta sisältä että ulkoa, Pohjoisesplanadin puoleisesta sisäänkäynnistä. Sisään astuessasi kohtaan huomaat heti lämminhenkisen ja valoisan sisustuksen hauskoine pastellinsävyisinä lamppuineen, monenlaisine tuoleineen ja koristeellisine kaakeliyksityiskohtineen, ja sinut ottaa vastaan ystävällinen henkilökunta.

Biáng!-ravintolan värikylläisissä ruuissa on makeutta, hapokkuutta ja tulisuutta sopivassa suhteessa. Lounasruokailija voi valita lautaselleen vaihdellen muun muassa happamanmakeita keittoja, erilaisia raikkaita salaatteja, paistettuja nuudeleita, rapsakoita kevätkääryleitä, eri aineksilla täytettyjä dim sumeja sekä monipuolisesti muita lämpimiä liha-, porsas-, kana-, merenelävä-, tofu- ja kasvisannoksia, joihin potkua ja makua tuovat chili ja tuoreet yrtit. Biáng! sopii toisin sanoen loistavasti niin kevyeen kuin isompaankin lounasnälkään sekä kasvissyöjille että kaikkiruokaisille – valitse vain kaikkein mieluisimmat tai täytä lautasesi kukkuroilleen! Biáng!:issa käyneet kehuvat paitsi asiakaspalvelun ystävällisyyttä myös muun muassa sitä, että ravintolassa tarjoillaan muista Helsingin aasialaista ruokaa tarjoilevista noutopöydistä edukseen eroavia annoksia.

6 Ravintola Biáng! arvostelua

Mahtava
5.8/6
6 arvostelua
Melu:Ei häirinnyt
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
"Erinomainen"
6/6
Peter B.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomaisesti maustettua ruokaa. Jos erityisruokavalioita ja allergioita varten olisi vielä symbolit niin helpottaisi valintaa ja henkilökunnan työtä kalakuvia jos kalakastiketta, G jos sis gluteiinia, lehmä jos maitoa ja niin edelleen

"Erinomainen"
6/6
Maj B.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Mielestäni ihan hyvin toimi, helppo käyttää ja oli hyvin ymmärrettävä. Ravintolakin täytti odotukset ja oli mieluisa kokeus, ruoka oli maukasta ja sitä oli paljon. Varmasti käytämme tätä varaussysteemiä toisenkin kerran ja käymme sekä tässä ravintolassa että muissakin varaussysteemissä mukana olevissa.

"Erinomainen"
6/6
Katja L.kuusi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Kävimme syömässä lounasta täällä. Valikoima oli erittäin monipuolinen ja tunnelma authenttinen. Ruoka oli mielettömän hyvää! Sijantikin miellytti, aivan ydinkeskuksessa, Stockalla. Hyvä paikka lounastaa shoppailun yhteydessä.