Ravintola Biáng! – Tietoja

Ravintola Biáng! Tarjoaa arkisin monipuolista lounasta noutopöydästä klo 11–17 Pohjoisesplanadilla, Helsingissä Stockmannin tavaratalon yhteydessä. Noutopöytä on katettu myös viikonloppuisin, lauantaina klo 11–18.30 sekä sunnuntaina klo 12–17.30.

Biáng! tuo uudella ruokalistallaan lounastajille makuja Pohjois-Kiinasta ja panostaa erityisesti käsin valmistettuihin annoksiin niin pieneen kuin isoon nälkään. Sekä kasvissyöjät että liha-, merenelävä- ja kanaruokien ystävät voivat täyttää lautasensa Biáng!issa halutessaan vaikka kukkuroilleen.

Ravintolaan voi saapua ulkokautta Stockmannin Pohjoisesplanadin puoleisesta sisäänkäynnistä, Svenska Teatern:iä vastapäätä sekä tavaratalon sisältä, naisten muotiosastolta, kolmannesta kerroksesta (Gerry Weber & Ril’s –osastojen yhteydestä).

Aukioloajat

Suljettu tänään
perjantai
09:00 - 21:00
lauantai
09:00 - 19:00
sunnuntai
11:00 - 18:00
maanantai
09:00 - 21:00
tiistai
09:00 - 21:00
keskiviikko
09:00 - 21:00
torstai
09:00 - 21:00

Osoite

Ravintola Biáng!
Pohjoisesplanadi 41
00100 Helsinki

Lisää kohteesta Ravintola Biáng!, Helsinki

Ravintola Biáng! tarjoaa autenttisen aasialaisen ruuan ystäville pohjois-kiinalaisia makumaailmoja joka päivä maanantaista sunnuntaihin katettavan, noutopöydästä tarjoiltavan lounaan merkeissä. Biáng sijaitsee keskeisellä paikalla, Helsingin keskustassa, Stockmannin tavaratalon yhteydessä, ja se on saavutettavissa helposti vaikkapa julkisilla. Ravintolaan on pääsy sekä Stockmannilta sisältä että ulkoa, Pohjoisesplanadin puoleisesta sisäänkäynnistä. Sisään astuessasi kohtaan huomaat heti lämminhenkisen ja valoisan sisustuksen hauskoine pastellinsävyisinä lamppuineen, monenlaisine tuoleineen ja koristeellisine kaakeliyksityiskohtineen, ja sinut ottaa vastaan ystävällinen henkilökunta.

Biáng!-ravintolan värikylläisissä ruuissa on makeutta, hapokkuutta ja tulisuutta sopivassa suhteessa. Lounasruokailija voi valita lautaselleen vaihdellen muun muassa happamanmakeita keittoja, erilaisia raikkaita salaatteja, paistettuja nuudeleita, rapsakoita kevätkääryleitä, eri aineksilla täytettyjä dim sumeja sekä monipuolisesti muita lämpimiä liha-, porsas-, kana-, merenelävä-, tofu- ja kasvisannoksia, joihin potkua ja makua tuovat chili ja tuoreet yrtit. Biáng! sopii toisin sanoen loistavasti niin kevyeen kuin isompaankin lounasnälkään sekä kasvissyöjille että kaikkiruokaisille – valitse vain kaikkein mieluisimmat tai täytä lautasesi kukkuroilleen! Biáng!:issa käyneet kehuvat paitsi asiakaspalvelun ystävällisyyttä myös muun muassa sitä, että ravintolassa tarjoillaan muista Helsingin aasialaista ruokaa tarjoilevista noutopöydistä edukseen eroavia annoksia.

0 Ravintola Biáng! arvostelua