Ruokalista – Ravintola Aito
Suosituksia ruokalistalta
Ravintola huomioi seuraavat ruokavaliot:
Vegaani
Kasvis
A la carte -menu
Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 5 - 6 viikon välein. Nämä ovat esimerkkejä mahdollisista annoksista.
Karitsatartar, keltuaiskreemiä ja ruista
Sokerisuolattua siikaa, fenkolia ja tillimajoneesia
Paahdettua punajuurta, munakoisoa ja tattaria
Haudutettua skrei-turskaa, selleriä ja sinisimpukkaa
Kohosen tilan mangalitzaa, kyssäkaalia ja omenaa
Hereford naudan kuvetta, rapeaa sipulia ja punaviinikastiketta
Set Menu
Päivän Menu 52 € // Viinit menulle 38 €
Neljän ruokalajin menu päivän raaka-aineista. Menu löydät vain liitutauluiltamme.
Menu Aito 62 € // Viinit menulle 48 €
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin. Menu koostuu pääosin kulloinkin voimassa olevan a la carte listamme annoksista.
After Work Menu 29 €
Kolmen ruokalajin yllätysmenu joka on tarjolla arki-iltaisin (tiistai-torstai) kello 15.00 - 17.30.
Vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu 39 € // Viinit menulle 28 €
Jälkiruoat
Appelsiinia, mantelia ja porkkanaa
Lakritsaa ja sitruunaa
Valikoima kotimaisia juustoja
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Aito
Aito on viihtyisä ja intiimi kortteliravintola Museokadulla Helsingin Töölössä. Ravintolan keittiö valmistaa puhtaista ja tuoreista raaka-aineista rehtiä skandinaavista ruokaa, jonka lisäksi henkilökunnan sydämellinen palvelu takaa iloisen mielen kaikille vierailijoille viikon jokaisena päivänä. Arkisin Aito tarjoaa herkullista lounasta ja illallisen vaihtuvia makuja on tarjolla maanantaista lauantaihin. Sunnuntaina vuorossa on ruokaisa ja tasokas brunssi. Viinilistalta löytyy aina menuun sopivat laadukkaat viinit ja tarjolla on mukavasti niin tuttuja kuin harvinaisempia makuja mukaan lukien luomua ja biodynaamisia viinejä.
Usein kysytyt kysymykset
Onko ravintolassa Ravintola Aito pöytiä ulkona?
Tarjoileeko ravintola Ravintola Aito skandinaavinen ruokaa?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Aito?
Puhtaat maut, tuoreet raaka-aineet ja rehti käsintehty ruoka ovat pääosassa ravintola Aitossa, jossa sesonkien ja vuodenaikojen mukaan säännöllisesti vaihtuvia skandinaavisen keittiön parhaita makuja voi nauttia niin lounaalla kuin päivällisellä. Lounaalla valittavana on päivän annos tai kolmen ruokalajin lounasmenu. Illallisella voit herkutella à la carte -listan annoksilla tai nauttia paikan nimikkomenun valinnan mukaan kolmen, neljän tai kuuden ruokalajin mittaisena. Sunnuntaibrunssi tarjoaa leppoisaa tunnelmaa ja loistavaa ruokaa monipuolisen alkupalapöydän, lämpimien pääruokien sekä tietysti makean merkeissä. Pisteenä i:n päälle tarjolla on tuoretta leipää ja päivän kotimainen juusto. Keittiölle on tärkeää konstailemattomuus, tarinat makujen takana sekä tieto raaka-aineiden alkuperästä. Sesongin mukaan elävä vanhan maailman viinien pohjalle rakennettu viinilista tarjoaa aina annoksille täydellisesti sopivat viinivalinnat. Valikoimaan sisältyy perinteisten viinien lisäksi viinejä myös tuntemattomammilta viinintuotantoalueilta. Oluen ystäville tarjolla on mainioita kotimaisten pienpanimoiden tuotteita.
Aito sijaitsee rauhallisella paikalla Töölössä Museokadulla helpon matkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Pienen ravintolan intiimi ja välitön tunnelma ihastuttaa ja ystävällinen palvelu sekä rehti ja tuore skandinaavinen ruoka tekevät ruokailijan varmasti tyytyväiseksi. Aito sopii erinomaisesti niin kahdenkeskiseen tunnelmointiin, perheillallisen tai suuremman seurueen illanviettopaikaksi.
