Ravintola Aito

Loistava
5.4/6
30 arvostelua
Ravintola Aito Helsinki image 1
Ravintola Aito Helsinki image 2
Ravintola Aito Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Aito – Tietoja

Aito on viihtyisä ja intiimi kortteliravintola Museokadulla Helsingin Töölössä. Ravintolan keittiö valmistaa puhtaista ja tuoreista raaka-aineista rehtiä skandinaavista ruokaa, jonka lisäksi henkilökunnan sydämellinen palvelu takaa iloisen mielen kaikille vierailijoille viikon jokaisena päivänä. Arkisin Aito tarjoaa herkullista lounasta ja illallisen vaihtuvia makuja on tarjolla maanantaista lauantaihin. Sunnuntaina vuorossa on ruokaisa ja tasokas brunssi. Viinilistalta löytyy aina menuun sopivat laadukkaat viinit ja tarjolla on mukavasti niin tuttuja kuin harvinaisempia makuja mukaan lukien luomua ja biodynaamisia viinejä.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
12:00 - 16:00
Monday
Suljettu
Tuesday
12:00 - 22:00
Wednesday
12:00 - 22:00
Thursday
12:00 - 22:00
Friday
12:00 - 22:00
Saturday
12:00 - 22:00

Osoite

Ravintola Aito
Museokatu 29
00100 Helsinki

30 Ravintola Aito arvostelua

Loistava
5.4/6
30 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Tunnelma:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
"Erinomainen"
6/6
Paula H.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Suosittelen lämpimästi. Ruoka on aina erinomaista, huolella tehdyt menut, ja hyvät raaka-aineet. Tärkeää myös viihtymiselle on aina niin ystävällinen, kiireetön palvelu, vaikka ravintola on täysi.

"Erinomainen"
6/6
Aija P.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen vegaaniruoka (oli odottamassa kun ilmoitin tästä toiveesta ennakkoon). Hinta ja laatusuhde toimivat loistavasti. Iso suositus brunssivaihtoehdoksi. Hyvä palvelu. Arvio koulunumeroin ehdottomasti 5/5. Tue lähialueen palveluja!!!

"Erinomainen"
6/6
Timo W.seitsemän kuukautta sitten · 5 arvostelua

Loistava palvelu, upea ruokakokemus. Tarvitaanko muuta? Tulemme menemään uudestaan tänne. Suosittelen paikkaa vilpittömästi. Koska paikassa ei ole montaa asiakaspaikkaa, niin varaus todellakin kannattaa. Todellinen kätketty helmi.

Lisää kohteesta Ravintola Aito, Helsinki

Puhtaat maut, tuoreet raaka-aineet ja rehti käsintehty ruoka ovat pääosassa ravintola Aitossa, jossa sesonkien ja vuodenaikojen mukaan säännöllisesti vaihtuvia skandinaavisen keittiön parhaita makuja voi nauttia niin lounaalla kuin päivällisellä. Lounaalla valittavana on päivän annos tai kolmen ruokalajin lounasmenu. Illallisella voit herkutella à la carte -listan annoksilla tai nauttia paikan nimikkomenun valinnan mukaan kolmen, neljän tai kuuden ruokalajin mittaisena. Sunnuntaibrunssi tarjoaa leppoisaa tunnelmaa ja loistavaa ruokaa monipuolisen alkupalapöydän, lämpimien pääruokien sekä tietysti makean merkeissä. Pisteenä i:n päälle tarjolla on tuoretta leipää ja päivän kotimainen juusto. Keittiölle on tärkeää konstailemattomuus, tarinat makujen takana sekä tieto raaka-aineiden alkuperästä. Sesongin mukaan elävä vanhan maailman viinien pohjalle rakennettu viinilista tarjoaa aina annoksille täydellisesti sopivat viinivalinnat. Valikoimaan sisältyy perinteisten viinien lisäksi viinejä myös tuntemattomammilta viinintuotantoalueilta. Oluen ystäville tarjolla on mainioita kotimaisten pienpanimoiden tuotteita.

Aito sijaitsee rauhallisella paikalla Töölössä Museokadulla helpon matkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Pienen ravintolan intiimi ja välitön tunnelma ihastuttaa ja ystävällinen palvelu sekä rehti ja tuore skandinaavinen ruoka tekevät ruokailijan varmasti tyytyväiseksi. Aito sopii erinomaisesti niin kahdenkeskiseen tunnelmointiin, perheillallisen tai suuremman seurueen illanviettopaikaksi.