Ravintola Aito – Tietoja

Aito on viihtyisä ja intiimi kortteliravintola Museokadulla Helsingin Töölössä. Ravintolan keittiö valmistaa puhtaista ja tuoreista raaka-aineista rehtiä skandinaavista ruokaa, jonka lisäksi henkilökunnan sydämellinen palvelu takaa iloisen mielen kaikille vierailijoille viikon jokaisena päivänä. Arkisin Aito tarjoaa herkullista lounasta ja illallisen vaihtuvia makuja on tarjolla maanantaista lauantaihin. Sunnuntaina vuorossa on ruokaisa ja tasokas brunssi. Viinilistalta löytyy aina menuun sopivat laadukkaat viinit ja tarjolla on mukavasti niin tuttuja kuin harvinaisempia makuja mukaan lukien luomua ja biodynaamisia viinejä.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 22:00
tiistai
16:00 - 22:00
keskiviikko
11:00 - 15:00
16:00 - 22:00
torstai
11:00 - 15:00
16:00 - 22:00
perjantai
11:00 - 15:00
16:00 - 22:00
lauantai
12:00 - 22:00
sunnuntai
12:00 - 17:00
maanantai
Suljettu

Osoite

Ravintola Aito
Museokatu 29
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

773B4AFD-52CE-446B-BEA0-A90E22E34874

Valmis menu

3 Ruokalajia


Viinit 29€
39,00 €

4 Ruokalajia


Viinit 39€
49,00 €

6 Ruokalajia


Viinit 49€
49,00 €

Lisää kohteesta Ravintola Aito, Helsinki

Puhtaat maut, tuoreet raaka-aineet ja rehti käsintehty ruoka ovat pääosassa ravintola Aitossa, jossa sesonkien ja vuodenaikojen mukaan säännöllisesti vaihtuvia skandinaavisen keittiön parhaita makuja voi nauttia niin lounaalla kuin päivällisellä. Lounaalla valittavana on päivän annos tai kolmen ruokalajin lounasmenu. Illallisella voit herkutella à la carte -listan annoksilla tai nauttia paikan nimikkomenun valinnan mukaan kolmen, neljän tai kuuden ruokalajin mittaisena. Sunnuntaibrunssi tarjoaa leppoisaa tunnelmaa ja loistavaa ruokaa monipuolisen alkupalapöydän, lämpimien pääruokien sekä tietysti makean merkeissä. Pisteenä i:n päälle tarjolla on tuoretta leipää ja päivän kotimainen juusto. Keittiölle on tärkeää konstailemattomuus, tarinat makujen takana sekä tieto raaka-aineiden alkuperästä. Sesongin mukaan elävä vanhan maailman viinien pohjalle rakennettu viinilista tarjoaa aina annoksille täydellisesti sopivat viinivalinnat. Valikoimaan sisältyy perinteisten viinien lisäksi viinejä myös tuntemattomammilta viinintuotantoalueilta. Oluen ystäville tarjolla on mainioita kotimaisten pienpanimoiden tuotteita.

Aito sijaitsee rauhallisella paikalla Töölössä Museokadulla helpon matkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Pienen ravintolan intiimi ja välitön tunnelma ihastuttaa ja ystävällinen palvelu sekä rehti ja tuore skandinaavinen ruoka tekevät ruokailijan varmasti tyytyväiseksi. Aito sopii erinomaisesti niin kahdenkeskiseen tunnelmointiin, perheillallisen tai suuremman seurueen illanviettopaikaksi.

25 Ravintola Aito arvostelua

Loistava
5.3/6
25 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Palvelu:Loistava
Sort by:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Ulla J.viisi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Jälleen kerran upea ilta, tällä kertaa työporukalla läksiäisiä viettämässä. Ruokalista on hyvin rakennettu ja siitä löytyi mukavasti vaihtoehtoja meille jokaiselle. Lisäksi kiitosta saa hyvin valittu viinilista edullisimpia viinejä myöten.

"Erinomainen"6/6
Anniina L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Mahtava palvelu ja vegaani otettiin ihanasti huomioon. Annokset olivat mietittyjä eivätkä vain kompromisseja. Plussaa herkullisesta latva-artisokkalevitteestä vegaania varten! Tämä oli meidän toinen kertamme Aidossa ja tulemme varmasti toistekin koska ruoka ja palvelu ovat olleet molemmilla kerroilla todella ihanat.

"Erinomainen"6/6
Christina E.vuosi sitten · 1 arvostelu

Todella hyvä lounaspaikka ja etenkin iltaisin gourmet tason ravintola hyvine viineineen , hyvä hinta-laatusuhde. Ystävällinen ja osaava henkilökunta, tätä paikkaa suosittelen lämpimästi. Kiva sisustus ja tunnelma.

"Erinomainen"6/6
Sari J.vuosi sitten · 3 arvostelua

Ravintolan tunnelma oli loistava, henkilökunta oli asiantunteva ja ystävällinen. Alkuruoka ja pääruoka tulivat sopivalla välillä, mutta järkiruokaa saimme odottaa turhan pitkään. Ruoka ja viinisuositukset olivat loistavat, suosittelen tätä ravintolaa ja aion käydä myös itse uudelleen.

"Upea"5/6
Riikka H.kaksi vuotta sitten · 8 arvostelua

Aivan ihana pieni ravintola, kävimme täällä ensimmäistä kertaa ja varmasti menemme uudelleen. Söin pääruuaksi siikaa ja annos oli aivan mielettömän hyvä kokonaisuus - suosittelen! Tänne voisi hyvin mennä perheen kanssa syömään hieman paremmin, mutta intiimin tunnelmansa vuoksi sopii erinomaisesti myös esimerkiksi treffipaikaksi.

"Erinomainen"6/6
Antti N.vuosi sitten · 1 arvostelu

Maukas ei liian raskas ruoka, sopivat viinit, ystävällinen henkilökunta. Kävin ensi kerran, Sijainti vähän sivussa joten "on todennäköistä, että paikassa täytyy olla jotakin", totesin seuralaiselle. Olimme molemmat positiivisesti yllättyneet. Erinomainen hinta-laatusuhde, siispä kuutonen.

"Upea"5/6
Arto A.kaksi vuotta sitten · 5 arvostelua

Ravintola oli pieni mutta mukavan tunnelmallinen ja tyylikäs, henkilökunta erittäin ystävällistä ja palvelu erinomaista. Annokset olivat omaperäisiä ja hyviä, viinit sopivat ruokiin hyvin. Kuitenkin jokin viime silaus, säväytys tai piste i:n päällä jäi puuttumaan, siksi viisi pistettä kuudesta.

"Upea"5/6
Sampsa P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Excellent food served with quality wein and cooking took not too long. Service was polite and good-humoured. Menu with 4 dishes and a bottle of wine and Riesling drink for starters was altogether for 4 people 280€.

"Upea"5/6
Harri J.kuusi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Mukava ja leppoista ravintola hieman syrjässä. Varsin edullinenkin. Kala oli hyvää kuten oli ankkakin. Ankka tosin oli hieman väritön annos. Jälkkärivalikoima oli pienehkö. Alkupaloiksi katettu brunssipöytä vaikutti pieneltä, mutta syötävää olikin tilaan nähden melkoisesti. Lihan erinomaisia.

"Erinomainen"6/6
Agneta v.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Hyvä tunnelma, kuten aina. Olemme uskollisia vieraita alusta lähtien. Ystävällinen henkilökunta, hyvää ruokaa. Ruokalistan kirjoittaminen liitutaululle on fiksua. Tällä kertaa tilasimme yllätys menyn - se oli kiva! Töölöläinen pariskunta 70+