Ravintola Aito

Loistava
5.3/6
25 arvostelua
Ravintola Aito Helsinki image 1
Ravintola Aito Helsinki image 2
Ravintola Aito Helsinki image 3

Ravintola Aito – Tietoja

Aito on viihtyisä ja intiimi kortteliravintola Museokadulla Helsingin Töölössä. Ravintolan keittiö valmistaa puhtaista ja tuoreista raaka-aineista rehtiä skandinaavista ruokaa, jonka lisäksi henkilökunnan sydämellinen palvelu takaa iloisen mielen kaikille vierailijoille viikon jokaisena päivänä. Arkisin Aito tarjoaa herkullista lounasta ja illallisen vaihtuvia makuja on tarjolla maanantaista lauantaihin. Sunnuntaina vuorossa on ruokaisa ja tasokas brunssi. Viinilistalta löytyy aina menuun sopivat laadukkaat viinit ja tarjolla on mukavasti niin tuttuja kuin harvinaisempia makuja mukaan lukien luomua ja biodynaamisia viinejä.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 12:00
torstai
12:00 - 22:00
perjantai
12:00 - 22:00
lauantai
12:00 - 22:00
sunnuntai
12:00 - 16:00
maanantai
Suljettu
tiistai
12:00 - 22:00
keskiviikko
12:00 - 22:00

Osoite

Ravintola Aito
Museokatu 29
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

6A80E898-7AA0-42E8-9106-B9315E7F260D

Á la carte

A la carte -menu

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 5 - 6 viikon välein. Alta löydätte esimerkkejä mahdollisista annoksista.

Alkuruoka

Sydänsalaattia ja naurista 8.80
Silliä ja perulettua 9.90
Ankkaa ja kevätsipulia 10.50

Pääruoka

Parsarisottoa ja latva-artisokkaa 22.50
Savustettua meritaimenta ja lipstikkaa 27.90
Peuran paistia ja katajanmarjaa 29.50

Lisää kohteesta Ravintola Aito, Helsinki

Puhtaat maut, tuoreet raaka-aineet ja rehti käsintehty ruoka ovat pääosassa ravintola Aitossa, jossa sesonkien ja vuodenaikojen mukaan säännöllisesti vaihtuvia skandinaavisen keittiön parhaita makuja voi nauttia niin lounaalla kuin päivällisellä. Lounaalla valittavana on päivän annos tai kolmen ruokalajin lounasmenu. Illallisella voit herkutella à la carte -listan annoksilla tai nauttia paikan nimikkomenun valinnan mukaan kolmen, neljän tai kuuden ruokalajin mittaisena. Sunnuntaibrunssi tarjoaa leppoisaa tunnelmaa ja loistavaa ruokaa monipuolisen alkupalapöydän, lämpimien pääruokien sekä tietysti makean merkeissä. Pisteenä i:n päälle tarjolla on tuoretta leipää ja päivän kotimainen juusto. Keittiölle on tärkeää konstailemattomuus, tarinat makujen takana sekä tieto raaka-aineiden alkuperästä. Sesongin mukaan elävä vanhan maailman viinien pohjalle rakennettu viinilista tarjoaa aina annoksille täydellisesti sopivat viinivalinnat. Valikoimaan sisältyy perinteisten viinien lisäksi viinejä myös tuntemattomammilta viinintuotantoalueilta. Oluen ystäville tarjolla on mainioita kotimaisten pienpanimoiden tuotteita.

Aito sijaitsee rauhallisella paikalla Töölössä Museokadulla helpon matkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Pienen ravintolan intiimi ja välitön tunnelma ihastuttaa ja ystävällinen palvelu sekä rehti ja tuore skandinaavinen ruoka tekevät ruokailijan varmasti tyytyväiseksi. Aito sopii erinomaisesti niin kahdenkeskiseen tunnelmointiin, perheillallisen tai suuremman seurueen illanviettopaikaksi.

25 Ravintola Aito arvostelua

Loistava
5.3/6
25 arvostelua
Melu:Erittäin miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
"Erinomainen"
6/6
Ulla J.seitsemän kuukautta sitten · 3 arvostelua

Jälleen kerran upea ilta, tällä kertaa työporukalla läksiäisiä viettämässä. Ruokalista on hyvin rakennettu ja siitä löytyi mukavasti vaihtoehtoja meille jokaiselle. Lisäksi kiitosta saa hyvin valittu viinilista edullisimpia viinejä myöten.

"Erinomainen"
6/6
Anniina L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Mahtava palvelu ja vegaani otettiin ihanasti huomioon. Annokset olivat mietittyjä eivätkä vain kompromisseja. Plussaa herkullisesta latva-artisokkalevitteestä vegaania varten! Tämä oli meidän toinen kertamme Aidossa ja tulemme varmasti toistekin koska ruoka ja palvelu ovat olleet molemmilla kerroilla todella ihanat.

"Erinomainen"
6/6
Christina E.vuosi sitten · 1 arvostelu

Todella hyvä lounaspaikka ja etenkin iltaisin gourmet tason ravintola hyvine viineineen , hyvä hinta-laatusuhde. Ystävällinen ja osaava henkilökunta, tätä paikkaa suosittelen lämpimästi. Kiva sisustus ja tunnelma.