Arvostelut: Ravintola Aito

Töölöskandinaavinen, eurooppalainen
Loistava
5.4/6
27 arvostelua
Ravintola Aito Helsinki image 1
Ravintola Aito Helsinki image 2
Ravintola Aito Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

27 Ravintola Aito arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Aito annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.4/6
27 arvostelua
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Aija P.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Erinomainen vegaaniruoka (oli odottamassa kun ilmoitin tästä toiveesta ennakkoon). Hinta ja laatusuhde toimivat loistavasti. Iso suositus brunssivaihtoehdoksi. Hyvä palvelu. Arvio koulunumeroin ehdottomasti 5/5. Tue lähialueen palveluja!!!

"Erinomainen"
6/6
Timo W.kaksi kuukautta sitten · 5 arvostelua

Loistava palvelu, upea ruokakokemus. Tarvitaanko muuta? Tulemme menemään uudestaan tänne. Suosittelen paikkaa vilpittömästi. Koska paikassa ei ole montaa asiakaspaikkaa, niin varaus todellakin kannattaa. Todellinen kätketty helmi.

"Erinomainen"
6/6
Ulla J.10 kuukautta sitten · 3 arvostelua

Jälleen kerran upea ilta, tällä kertaa työporukalla läksiäisiä viettämässä. Ruokalista on hyvin rakennettu ja siitä löytyi mukavasti vaihtoehtoja meille jokaiselle. Lisäksi kiitosta saa hyvin valittu viinilista edullisimpia viinejä myöten.

"Erinomainen"
6/6
Anniina L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Mahtava palvelu ja vegaani otettiin ihanasti huomioon. Annokset olivat mietittyjä eivätkä vain kompromisseja. Plussaa herkullisesta latva-artisokkalevitteestä vegaania varten! Tämä oli meidän toinen kertamme Aidossa ja tulemme varmasti toistekin koska ruoka ja palvelu ovat olleet molemmilla kerroilla todella ihanat.

"Upea"
5/6
Riikka H.vuosi sitten · 8 arvostelua

Aivan ihana pieni ravintola, kävimme täällä ensimmäistä kertaa ja varmasti menemme uudelleen. Söin pääruuaksi siikaa ja annos oli aivan mielettömän hyvä kokonaisuus - suosittelen! Tänne voisi hyvin mennä perheen kanssa syömään hieman paremmin, mutta intiimin tunnelmansa vuoksi sopii erinomaisesti myös esimerkiksi treffipaikaksi.

"Erinomainen"
6/6
Sari J.vuosi sitten · 3 arvostelua

Ravintolan tunnelma oli loistava, henkilökunta oli asiantunteva ja ystävällinen. Alkuruoka ja pääruoka tulivat sopivalla välillä, mutta järkiruokaa saimme odottaa turhan pitkään. Ruoka ja viinisuositukset olivat loistavat, suosittelen tätä ravintolaa ja aion käydä myös itse uudelleen.

"Erinomainen"
6/6
Antti N.vuosi sitten · 1 arvostelu

Maukas ei liian raskas ruoka, sopivat viinit, ystävällinen henkilökunta. Kävin ensi kerran, Sijainti vähän sivussa joten "on todennäköistä, että paikassa täytyy olla jotakin", totesin seuralaiselle. Olimme molemmat positiivisesti yllättyneet. Erinomainen hinta-laatusuhde, siispä kuutonen.

"Upea"
5/6
Arto A.vuosi sitten · 5 arvostelua

Ravintola oli pieni mutta mukavan tunnelmallinen ja tyylikäs, henkilökunta erittäin ystävällistä ja palvelu erinomaista. Annokset olivat omaperäisiä ja hyviä, viinit sopivat ruokiin hyvin. Kuitenkin jokin viime silaus, säväytys tai piste i:n päällä jäi puuttumaan, siksi viisi pistettä kuudesta.

"Upea"
5/6
Sampsa P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Excellent food served with quality wein and cooking took not too long. Service was polite and good-humoured. Menu with 4 dishes and a bottle of wine and Riesling drink for starters was altogether for 4 people 280€.

"Upea"
5/6
Harri J.vuosi sitten · 2 arvostelua

Mukava ja leppoista ravintola hieman syrjässä. Varsin edullinenkin. Kala oli hyvää kuten oli ankkakin. Ankka tosin oli hieman väritön annos. Jälkkärivalikoima oli pienehkö. Alkupaloiksi katettu brunssipöytä vaikutti pieneltä, mutta syötävää olikin tilaan nähden melkoisesti. Lihan erinomaisia.