UusiArvostelut: Platito

Vallilafilippiiniläinen, espanjalainen
Mahtava
5.5/6
6 arvostelua
Platito Helsinki image 1
Platito Helsinki image 2
Platito Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

6 Platito arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Platito annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Mahtava
5.5/6
6 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Herkullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Juha H.12 tuntia sitten · 1 arvostelu

Erittäin n suositeltava ravintola, jossa erikisuuksia kuten mustekala cheviche. Tapakset myös hyviä ja mausteisia. Hienoa, että tälle alueelle (Vallila, Hermanni) on tullut erikoisravintola. Toivomus olisi,että tilaa olisi enemmän asiakkaille, sillä nyt hyvän arvion (mm.HS) takia on syytä varata paikka esim. netin kautta, jos aikoo äästä osalliseksi esim. mustekala cevichestä

Uusi"Erinomainen"
6/6
Elina M.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

I chose 4 different tapas and some white wine with it. They were delicious, fresh and tasty! It was nice you could choose out of so many different tapas, so i bet everyone finds their own favourites!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Anne V.yhdeksän päivää sitten · 3 arvostelua

Ihana pieni paikka, joka on ajatuksella sisustettu, silmä lepäsi. Lämminhenkinen ja mukava palvelu. Ruoka oli maukasta. Ehkä joku vegeplatteri voisi olla hyvä lisä menuuseen. Mutta pikkupurtavistakin löytyi ihan hyvin syötävää. Viinit kohtuuhintaisia!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Minna K.11 päivää sitten · 1 arvostelu

Erinomaista ruokaa. Allergiat / erityisruokavaliot huomioidaan. Hyvää viiniä. Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Viihtyisä, rento ja autenttisen oloinen pieni bistro. Mielenkiintoinen konsepti. Hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tulen toistekin.

Uusi"Upea"
5/6
Hanna K.11 päivää sitten · 1 arvostelu

Miellyttävä kokemus. Erinomainen palvelu, ruoka maittavaa sekä hinta/laatu suhde kohdallaan. Paikka mukavan intiimi ja viihtyisä, tulemme toistekin ja suosittelemme muillekin tutustumista ravintolaan ja sen tarjontaan.

"Hyvä"
4/6
Hannele K.16 päivää sitten · 3 arvostelua

Kiva pieni filippiiniläinen bistro Hermannissa. Erilaisia, maukkaita tapaksia. Otimme tapaslajitelman, joka oli oikein hyvä. Ystävällinen palvelu. Pöytä lienee varattava iltaisin , koska tilaa on vain noin 20: lle.