Pastor – Tietoja

Pastor tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän perulaisia ja itäaasialaisia makuja ripauksella espanjalaisia vaikutteita. Lopputuloksena on toimiva kattaus mitä mainioimpia annoksia ja trendikäs eri keittiöiden yhdistelmä, joka on Helsingissä kenties ainoa laatuaan. Erottajankadulla sijaitseva Pastor on tunnelmaltaan rento ja helposti lähestyttävä, ja listan annokset sopivat hyvin jaettavaksi. Siksi ravintola onkin verraton valinta ystäväporukan illalliselle ja iloiseen illanviettoon. Keittiön sulkeuduttua ilta jatkuu mukavasti cocktaileja tai laadukkaita viinejä maistellen.

Itsenäisyyspäivänä 6.12. tarjolla on ainoastaan Pastorin erikoismenu. Kuuden ruokalajin illallinen on ylistys suomalaisille raaka-aineille perulaisella twistillä! Hinta 59€.

A special menu will replace the regular menus on Independence Day, 6th of December. A 6-course menu celebrates Finnish ingredients with a Peruvian twist! Price 59€.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 17:00
torstai
17:00 - 23:00
perjantai
17:00 - 03:00
lauantai
16:00 - 03:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
Suljettu
tiistai
17:00 - 23:00
keskiviikko
17:00 - 23:00

Osoite

Pastor
Erottajankatu 4
00120 Helsinki

Normaali menu

À la carte -lista

pdf

À la carte menu (eng)

pdf

Lisää kohteesta Pastor, Helsinki

Ravintola Pastorin filosofiana on toimia helsinkiläisten urbaanina olohuoneena, jossa voi syödä, juoda ja hengailla hyvässä seurassa trendikkään rennossa miljöössä. Keittiön inspiraationa toimii perulaisen keittiön raikkaat ja vahvat maut. Vahva osa konseptia on myös Nikkei-keittiö, joka tuo yhteen eteläamerikkalaiset ja itäaasialaiset reseptit ja raaka-aineet. Tähän kun lisätään vielä hyppysellinen espanjalaisen keittiön makuja, on kasassa yhdistelmä, johon rakastut varmasti. Pastorissa hauskuus on tärkeä osa ruokailua ja siksi annokset toimivatkin parhaiten jaettuna seurueen kesken. Tähän tarkoitukseen on myös tarjolla useita pöytäseurueille valmiiksi suunniteltuja menukokonaisuuksia pienemmistä kattauksista aina kymmenen ruokalajin yllätysmenuun. Pastorissa voit myös nautiskella uudella twistillä päivitetyistä klassisista cocktaileista sekä laajasta valikoimasta erinomaisia viinejä.

Kansainväliset trendit näkyvät ruokalistan lisäksi myös Pastorin sisustuksessa, josta huokuu industrial-henkisyys ja välittömyys. Kauniisiin yksityiskohtiin ruokalistasta käsinmaalattuihin kaakeleihin ja kristallilaseihin on panostettu. Lisäksi ystävällisen henkilökunnan iloinen palvelu tekevät olosta mukavan. Monipuolinen ja luova ruokalista, maistuvat annokset ja miellyttävä rento ilmapiiri tekevät Erottajankadun Pastorista täydellisen kokonaisuuden, jossa viihdyt niin herkullisen illallisen kuin maistuvien juomien äärellä.

570 Pastor arvostelua

Loistava
4.8/6
570 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Ei häirinnyt
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
"Erinomainen"6/6
Eeva-Helens L.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Iloinen tarjoilija esitteli menyyn ja antoi pari suositusta. Pisco Sour oli mallikas ja maistuva. Jaoimme alkuruoan, pääruon ja jälkiruoan, määrä oli juuri sopiva ja ruoka hyvää!

"Erinomainen"6/6
Sanna M.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin ystävällinen palvelu. Ruoka maukasta ja annoskoot sopivat. Kaiken kaikkiaan miellyttävä kokemus! Suosittelisin kelle vaan. Pidin myös pelkistetystä sisustuksesta ja tilavuuden tunnusta. Taidan mennä uudestaankin.

"Erinomainen"6/6
Tuulikki N.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Meidän viiden hengen seuruetta palveltiin kerrassaan hurmaavan ystävällisesti. Kuuden ruokalajin menu oli loistava. Harvoin näin hyvää ruokaa saa: mielenkiintoisia makuja ja yhdistelmiä. Akustisesti pöytäpaikkamme oli haastava, kun musiikki oli melko lujalla. Mutta kaiken kaikkiaan kokemus oli erinomainen. Tulen varmasti uudelleen ja suosittelen lämpimästi myös muille.