Pastor Helsinki image 1
Pastor Helsinki image 2

Pastor

Keskusta · Fuusio · 
Loistava
4.8/6
533 Reviews

Pastor – Tietoja

Pastor tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän perulaisia ja itäaasialaisia makuja ripauksella espanjalaisia vaikutteita. Lopputuloksena on toimiva kattaus mitä mainioimpia annoksia ja trendikäs eri keittiöiden yhdistelmä, joka on Helsingissä kenties ainoa laatuaan. Erottajankadulla sijaitseva Pastor on tunnelmaltaan rento ja helposti lähestyttävä, ja listan annokset sopivat hyvin jaettavaksi. Siksi ravintola onkin verraton valinta ystäväporukan illalliselle ja iloiseen illanviettoon. Keittiön sulkeuduttua ilta jatkuu mukavasti cocktaileja tai laadukkaita viinejä maistellen.

Itsenäisyyspäivänä 6.12. tarjolla on ainoastaan Pastorin erikoismenu. Kuuden ruokalajin illallinen on ylistys suomalaisille raaka-aineille perulaisella twistillä! Hinta 59€.

A special menu will replace the regular menus on Independence Day, 6th of December. A 6-course menu celebrates Finnish ingredients with a Peruvian twist! Price 59€.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 16:00
lauantai
16:00 - 03:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
Suljettu
tiistai
17:00 - 23:00
keskiviikko
17:00 - 23:00
torstai
17:00 - 23:00
perjantai
17:00 - 03:00

Osoite

Pastor
Erottajankatu 4
00120 Helsinki
Varmista paikkasi ajoissa!

Normaali menu

À la carte -lista

pdf

À la carte menu (eng)

pdf

Lisää ravintolasta Pastor, Helsinki

Ravintola Pastorin filosofiana on toimia helsinkiläisten urbaanina olohuoneena, jossa voi syödä, juoda ja hengailla hyvässä seurassa trendikkään rennossa miljöössä. Keittiön inspiraationa toimii perulaisen keittiön raikkaat ja vahvat maut. Vahva osa konseptia on myös Nikkei-keittiö, joka tuo yhteen eteläamerikkalaiset ja itäaasialaiset reseptit ja raaka-aineet. Tähän kun lisätään vielä hyppysellinen espanjalaisen keittiön makuja, on kasassa yhdistelmä, johon rakastut varmasti. Pastorissa hauskuus on tärkeä osa ruokailua ja siksi annokset toimivatkin parhaiten jaettuna seurueen kesken. Tähän tarkoitukseen on myös tarjolla useita pöytäseurueille valmiiksi suunniteltuja menukokonaisuuksia pienemmistä kattauksista aina kymmenen ruokalajin yllätysmenuun. Pastorissa voit myös nautiskella uudella twistillä päivitetyistä klassisista cocktaileista sekä laajasta valikoimasta erinomaisia viinejä.

Kansainväliset trendit näkyvät ruokalistan lisäksi myös Pastorin sisustuksessa, josta huokuu industrial-henkisyys ja välittömyys. Kauniisiin yksityiskohtiin ruokalistasta käsinmaalattuihin kaakeleihin ja kristallilaseihin on panostettu. Lisäksi ystävällisen henkilökunnan iloinen palvelu tekevät olosta mukavan. Monipuolinen ja luova ruokalista, maistuvat annokset ja miellyttävä rento ilmapiiri tekevät Erottajankadun Pastorista täydellisen kokonaisuuden, jossa viihdyt niin herkullisen illallisen kuin maistuvien juomien äärellä.

533 Pastor Arvostelua

Loistava
4.8/6
533 Reviews
Tunnelma:Viihtyista
Laatu/hinta:Edullinen
Palvelu:Ystävällinen
Odotusaika:Lyhyt
Ruoka:Herkullinen
Melu:Keskiarvo
"Erinomainen"6/6
Sari K.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Ensimmäinen vierailu Pastoriin. Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus: ystävällinen ja avulias henkilökunta ja siisti ympäristö. Perulaisjapanilainen ruoka oli yllätys. 6-ruokalajin maistelumenu oli kivasti kasattu kokonaisuus. Herkullista kaikki.

"Erinomainen"6/6
Kalle R.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

6/5, ruoka ja viini olivat molemmat todella hyviä. Henkilökunta oli asiantuntevaa ja ystävälläistä. Menisin uudelleen milloin tahansa ja suosittelen ravintolaa kaikille. Myös drinkit olivat erinomasia.

"Erinomainen"6/6
Nelli V.kuukausi sitten · 5 arvostelua

Ihana tunnelma ja todella, TODELLA maukas ruoka. Skippasimme alkuruoat ja tilasimme 500g ribsejä pääruokien kylkeen. Härkä-annos olis suussasulavaa ja aivan parasta! Myös ribseille ja mustekalalle pisteet! Tänne tullaan ehdottomasti uudestaan. Ravintola oli panostanut myös ihanasti ystävänpäivään suklaasydämmillä ja ystävänpäivän drinksulla. Nam!

"Erinomainen"6/6
Miia P.kuukausi sitten · 3 arvostelua

Mukavan eloisa tunnelma lauantai-iltana! Sekä cocktailit että ruoat olivat todella raikkaita ja onnistuneita makuyhdistelmiä, suosittelen erityisesti eri cevichejä ja tartaria. Pääruoista suosikkimme oli grillattu Black Angus härkä!

"Upea"5/6
Jasse J.kaksi vuotta sitten · 7 arvostelua

Vietimme hääpäiväämme vieraillen Pastorissa Saimme erinomaista palvelua tervetulleeksi toivottavalta ja sisään kutsuvalta "houstilta" sekä tämän jälkeen meitä palvelleelta tarjoilijalta. valitsimme Pastor -menukokonaisuudet. Ruoka oli mielestämme mainiota ja toiseen menuun otimme kylkeen ehkä hieman tyyriiltä vaikuttavan, mutta iloksemme todella hyvin makuihin sovelletun viinipaketin. Kaiken kaikkiaan ilta oli erinomainen, mutta ainoana harmillisena asiana pidimme ruokien pitkiltä tuntuvia välejä / odottelua, vaikkei meillä mihinkään kiire ollut.

"Erinomainen"6/6
Martti S.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

It was a taste of something new, yet tantalizingly familiar. Exotic but not strange. It was hard to refrain from licking the plates and serving dishes, the sauces were just that good! It felt like friendly and casual service which is a mark of true professionalism. The "cocktails" are defiantly worth a try. Fascinating blends of flavors you would not normally expect in a drink. If you enjoy different dinning experiences then you should definitely try out Pastor!

"Erinomainen"6/6
Minna V.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Vietimme 7 hengen tyttöjen illan Pastorissa. Ruoka oli erinomaista, ja palvelu asiantuntevaa ja ystävällistä, ja myös 16-vuotiaita tyttäriämme kohdeltiin kunnioittavasti. Asun Lontoossa, jossa suosikkiravintolani on perulainen (yhden Michelin tähden) ravintola Lima. Pastor yltää ruoan suhteen lähes samalle tasolle yhden kerran kokemuksen perusteella. Tässä lienee suositusta kerrakseen. Helmi Helsingin ravintolamaailmassa, see you soon!

"Erinomainen"6/6
Julia T.kaksi vuotta sitten · 2 arvostelua

Kävin Pastorissa syömässä raskaana omevan ystävättären kanssa. Otimme molemmat keittiön suositusmenut - hänelle menua piti muokata raskausajan ruokavaliolle sopivaksi. Tämä onnistui ongelmitta ja ruoka oli maittavaa meillä molemmilla! Myös juomat olivat maukkaita. Palvelu oli ystävällistä ja luontevaa, joskin välillä olisimme kaivanneet palveluun hieman ripeyttä. Kaiken kaikkiaan Pastor oli hieno kokemus!

"Erinomainen"6/6
Bea L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

The food was very nice and fresh. Especially the octopus dish tasted amazing. Great and friendly service. Professional staff. Thank you Pastor for a great dinner and experience! We will definately visit you once again! A warm recommendation for a dinner at Pastor!

"Hyvä"4/6
Susanna H.vuosi sitten · 3 arvostelua

Olimme tyttöjen iltaa viettämässä kolmen hengen seurueella ja kaksi meistä ensimmäistä kertaa Pastorissa. Tarjoilija avasi listaa meille, jotta saimme valittua meitä miellyttävät annoskokonaisuudet. Palvelu toimi myös juomapuolen osalta mainiosti. Ruoka tuli melko nopeasti, tyttöjen juttuja höpistessä ei olisi ollut niinkään kiire saada seuraavia annoksia. Ruoka maistui erinomaisesti, mutta meitä hieman häiritsi melko lähellä ollut ilmeisesti turistiperhe kahden pienen lapsensa kanssa. Lapset riehuivat ravintolassa ja sen portaissa melko vallattomasti ja jopa vaarallisen näköisesti. Tämä aiheutti melua ja jopa pelkoa lasten puolesta. Onneksi seurue kuitenkin poistui, mutta olisimme toivoneet henkilökunnan tekevän asialle jotain. Voisin kuitenkin ehdottomasti vierailla uudelleen.

2 Henkilöä
Tämän ravintolan saatavuudesta ei ole tietoja.
Tänään (lauantai)
maaliskuu 2018
m
t
k
t
p
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: