Pastor Helsinki image 1
Pastor Helsinki image 2

Pastor

KeskustaFuusio
Loistava
4.8/6
564 arvostelua

Pastor – Tietoja

Pastor tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän perulaisia ja itäaasialaisia makuja ripauksella espanjalaisia vaikutteita. Lopputuloksena on toimiva kattaus mitä mainioimpia annoksia ja trendikäs eri keittiöiden yhdistelmä, joka on Helsingissä kenties ainoa laatuaan. Erottajankadulla sijaitseva Pastor on tunnelmaltaan rento ja helposti lähestyttävä, ja listan annokset sopivat hyvin jaettavaksi. Siksi ravintola onkin verraton valinta ystäväporukan illalliselle ja iloiseen illanviettoon. Keittiön sulkeuduttua ilta jatkuu mukavasti cocktaileja tai laadukkaita viinejä maistellen.

Itsenäisyyspäivänä 6.12. tarjolla on ainoastaan Pastorin erikoismenu. Kuuden ruokalajin illallinen on ylistys suomalaisille raaka-aineille perulaisella twistillä! Hinta 59€.

A special menu will replace the regular menus on Independence Day, 6th of December. A 6-course menu celebrates Finnish ingredients with a Peruvian twist! Price 59€.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 16:00
lauantai
16:00 - 03:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
Suljettu
tiistai
17:00 - 23:00
keskiviikko
17:00 - 23:00
torstai
17:00 - 23:00
perjantai
17:00 - 03:00

Osoite

Pastor
Erottajankatu 4
00120 Helsinki
Varmista paikkasi ajoissa!

Normaali menu

À la carte -lista

pdf

À la carte menu (eng)

pdf

Lisää kohteesta Pastor, Helsinki

Ravintola Pastorin filosofiana on toimia helsinkiläisten urbaanina olohuoneena, jossa voi syödä, juoda ja hengailla hyvässä seurassa trendikkään rennossa miljöössä. Keittiön inspiraationa toimii perulaisen keittiön raikkaat ja vahvat maut. Vahva osa konseptia on myös Nikkei-keittiö, joka tuo yhteen eteläamerikkalaiset ja itäaasialaiset reseptit ja raaka-aineet. Tähän kun lisätään vielä hyppysellinen espanjalaisen keittiön makuja, on kasassa yhdistelmä, johon rakastut varmasti. Pastorissa hauskuus on tärkeä osa ruokailua ja siksi annokset toimivatkin parhaiten jaettuna seurueen kesken. Tähän tarkoitukseen on myös tarjolla useita pöytäseurueille valmiiksi suunniteltuja menukokonaisuuksia pienemmistä kattauksista aina kymmenen ruokalajin yllätysmenuun. Pastorissa voit myös nautiskella uudella twistillä päivitetyistä klassisista cocktaileista sekä laajasta valikoimasta erinomaisia viinejä.

Kansainväliset trendit näkyvät ruokalistan lisäksi myös Pastorin sisustuksessa, josta huokuu industrial-henkisyys ja välittömyys. Kauniisiin yksityiskohtiin ruokalistasta käsinmaalattuihin kaakeleihin ja kristallilaseihin on panostettu. Lisäksi ystävällisen henkilökunnan iloinen palvelu tekevät olosta mukavan. Monipuolinen ja luova ruokalista, maistuvat annokset ja miellyttävä rento ilmapiiri tekevät Erottajankadun Pastorista täydellisen kokonaisuuden, jossa viihdyt niin herkullisen illallisen kuin maistuvien juomien äärellä.

564 Pastor arvostelua

Loistava
4.8/6
564 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Melu:Ei häirinnyt
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Sanna M.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Erittäin ystävällinen palvelu. Ruoka maukasta ja annoskoot sopivat. Kaiken kaikkiaan miellyttävä kokemus! Suosittelisin kelle vaan. Pidin myös pelkistetystä sisustuksesta ja tilavuuden tunnusta. Taidan mennä uudestaankin.

"Erinomainen"6/6
Tuulikki N.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Meidän viiden hengen seuruetta palveltiin kerrassaan hurmaavan ystävällisesti. Kuuden ruokalajin menu oli loistava. Harvoin näin hyvää ruokaa saa: mielenkiintoisia makuja ja yhdistelmiä. Akustisesti pöytäpaikkamme oli haastava, kun musiikki oli melko lujalla. Mutta kaiken kaikkiaan kokemus oli erinomainen. Tulen varmasti uudelleen ja suosittelen lämpimästi myös muille.

"Erinomainen"6/6
Tuija K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen ja henkilökohtainen palvelu, otti huomioon jokaisen pöytäseurueen henkilön. Kaikki ruuat herkullisia ja terveellisiä, eivät liian täyttäviä, vaan juuri sopivan kokoisia annoksia. Hyvä cava, maukas gruner vertliner viini.

"Erinomainen"6/6
Anu K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvää ruokaa, kiva rento palvelu ja sisustus viihtyisä. Ruokalista tarjosi erilaisia makuja, joita muista ravintoloista ei löydy. Hovimestari lauleskeli työnsä lomassa, mikä loi kivaa tunnelmaa.

"Upea"5/6
Jasse J.kaksi vuotta sitten · 7 arvostelua

Vietimme hääpäiväämme vieraillen Pastorissa Saimme erinomaista palvelua tervetulleeksi toivottavalta ja sisään kutsuvalta "houstilta" sekä tämän jälkeen meitä palvelleelta tarjoilijalta. valitsimme Pastor -menukokonaisuudet. Ruoka oli mielestämme mainiota ja toiseen menuun otimme kylkeen ehkä hieman tyyriiltä vaikuttavan, mutta iloksemme todella hyvin makuihin sovelletun viinipaketin. Kaiken kaikkiaan ilta oli erinomainen, mutta ainoana harmillisena asiana pidimme ruokien pitkiltä tuntuvia välejä / odottelua, vaikkei meillä mihinkään kiire ollut.

"Erinomainen"6/6
Martti S.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

It was a taste of something new, yet tantalizingly familiar. Exotic but not strange. It was hard to refrain from licking the plates and serving dishes, the sauces were just that good! It felt like friendly and casual service which is a mark of true professionalism. The "cocktails" are defiantly worth a try. Fascinating blends of flavors you would not normally expect in a drink. If you enjoy different dinning experiences then you should definitely try out Pastor!

"Erinomainen"6/6
Minna V.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Vietimme 7 hengen tyttöjen illan Pastorissa. Ruoka oli erinomaista, ja palvelu asiantuntevaa ja ystävällistä, ja myös 16-vuotiaita tyttäriämme kohdeltiin kunnioittavasti. Asun Lontoossa, jossa suosikkiravintolani on perulainen (yhden Michelin tähden) ravintola Lima. Pastor yltää ruoan suhteen lähes samalle tasolle yhden kerran kokemuksen perusteella. Tässä lienee suositusta kerrakseen. Helmi Helsingin ravintolamaailmassa, see you soon!

"Erinomainen"6/6
Julia T.kaksi vuotta sitten · 2 arvostelua

Kävin Pastorissa syömässä raskaana omevan ystävättären kanssa. Otimme molemmat keittiön suositusmenut - hänelle menua piti muokata raskausajan ruokavaliolle sopivaksi. Tämä onnistui ongelmitta ja ruoka oli maittavaa meillä molemmilla! Myös juomat olivat maukkaita. Palvelu oli ystävällistä ja luontevaa, joskin välillä olisimme kaivanneet palveluun hieman ripeyttä. Kaiken kaikkiaan Pastor oli hieno kokemus!

"Erinomainen"6/6
Bea L.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

The food was very nice and fresh. Especially the octopus dish tasted amazing. Great and friendly service. Professional staff. Thank you Pastor for a great dinner and experience! We will definately visit you once again! A warm recommendation for a dinner at Pastor!

"Hyvä"4/6
Susanna H.vuosi sitten · 4 arvostelua

Olimme tyttöjen iltaa viettämässä kolmen hengen seurueella ja kaksi meistä ensimmäistä kertaa Pastorissa. Tarjoilija avasi listaa meille, jotta saimme valittua meitä miellyttävät annoskokonaisuudet. Palvelu toimi myös juomapuolen osalta mainiosti. Ruoka tuli melko nopeasti, tyttöjen juttuja höpistessä ei olisi ollut niinkään kiire saada seuraavia annoksia. Ruoka maistui erinomaisesti, mutta meitä hieman häiritsi melko lähellä ollut ilmeisesti turistiperhe kahden pienen lapsensa kanssa. Lapset riehuivat ravintolassa ja sen portaissa melko vallattomasti ja jopa vaarallisen näköisesti. Tämä aiheutti melua ja jopa pelkoa lasten puolesta. Onneksi seurue kuitenkin poistui, mutta olisimme toivoneet henkilökunnan tekevän asialle jotain. Voisin kuitenkin ehdottomasti vierailla uudelleen.

2 henkilöä
Ravintolassa ei ole tilaa.
Tänään (perjantai)
toukokuu 2018
m
t
k
t
p
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: