Pastor

KeskustaFuusio
Loistava
4.8/6
585 arvostelua
Pastor Helsinki image 1
Pastor Helsinki image 2
Pastor Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Pastor – Tietoja

Pastor tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän perulaisia ja itäaasialaisia makuja ripauksella espanjalaisia vaikutteita. Lopputuloksena on toimiva kattaus mitä mainioimpia annoksia ja trendikäs eri keittiöiden yhdistelmä, joka on Helsingissä kenties ainoa laatuaan. Erottajankadulla sijaitseva Pastor on tunnelmaltaan rento ja helposti lähestyttävä, ja listan annokset sopivat hyvin jaettavaksi. Siksi ravintola onkin verraton valinta ystäväporukan illalliselle ja iloiseen illanviettoon. Keittiön sulkeuduttua ilta jatkuu mukavasti cocktaileja tai laadukkaita viinejä maistellen.

Itsenäisyyspäivänä 6.12. tarjolla on ainoastaan Pastorin erikoismenu. Kuuden ruokalajin illallinen on ylistys suomalaisille raaka-aineille perulaisella twistillä! Hinta 59€.

A special menu will replace the regular menus on Independence Day, 6th of December. A 6-course menu celebrates Finnish ingredients with a Peruvian twist! Price 59€.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 17:00
Tuesday
17:00 - 23:00
Wednesday
17:00 - 23:00
Thursday
17:00 - 23:00
Friday
17:00 - 03:00
Saturday
16:00 - 03:00
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu

Osoite

Pastor
Erottajankatu 4
00120 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

Group 2 Created with Sketch.

BBQ pineapple on the rind, five sauce barbecue.

8,00 €

Padrón peppers, sweet miso dressing, sesame crumble.

8,00 €

5-spice cauliflower, pecorino sabayon.

8,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Pastor, Helsinki

Ravintola Pastorin filosofiana on toimia helsinkiläisten urbaanina olohuoneena, jossa voi syödä, juoda ja hengailla hyvässä seurassa trendikkään rennossa miljöössä. Keittiön inspiraationa toimii perulaisen keittiön raikkaat ja vahvat maut. Vahva osa konseptia on myös Nikkei-keittiö, joka tuo yhteen eteläamerikkalaiset ja itäaasialaiset reseptit ja raaka-aineet. Tähän kun lisätään vielä hyppysellinen espanjalaisen keittiön makuja, on kasassa yhdistelmä, johon rakastut varmasti. Pastorissa hauskuus on tärkeä osa ruokailua ja siksi annokset toimivatkin parhaiten jaettuna seurueen kesken. Tähän tarkoitukseen on myös tarjolla useita pöytäseurueille valmiiksi suunniteltuja menukokonaisuuksia pienemmistä kattauksista aina kymmenen ruokalajin yllätysmenuun. Pastorissa voit myös nautiskella uudella twistillä päivitetyistä klassisista cocktaileista sekä laajasta valikoimasta erinomaisia viinejä.

Kansainväliset trendit näkyvät ruokalistan lisäksi myös Pastorin sisustuksessa, josta huokuu industrial-henkisyys ja välittömyys. Kauniisiin yksityiskohtiin ruokalistasta käsinmaalattuihin kaakeleihin ja kristallilaseihin on panostettu. Lisäksi ystävällisen henkilökunnan iloinen palvelu tekevät olosta mukavan. Monipuolinen ja luova ruokalista, maistuvat annokset ja miellyttävä rento ilmapiiri tekevät Erottajankadun Pastorista täydellisen kokonaisuuden, jossa viihdyt niin herkullisen illallisen kuin maistuvien juomien äärellä.

585 Pastor arvostelua

Loistava
4.8/6
585 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Melu:Ei häirinnyt
Hinta/laatu:Edullinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Sirpa S.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Ihastuttava paikka. Ruoka oli mielettömän hyvää ja kauniit annokset. Asiakkaan toivomukset huomioitiin hymyillen. Palvelu oli kaikinpuolin erinomaista ja oli mukavaa seurailla drinkkien tekoa ja yleistä hälinää ympärillä. Kansainvälinen paikka.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Alejandro V.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Very high quality food, the beef cheeks were very tender. My girlfriend enjoyed the fish with quinoa/salad as well, to such an extent she forgot to let me try it :)

"Erinomainen"
6/6
Leena Y.24 päivää sitten · 1 arvostelu

There were good food to share, interesting combinations in peruvian-japanese style with a finnish twist. The drinks were also excellent and good looking and we got help selecting wines.