Loistava
4.8/6
638 arvostelua
Pastor Helsinki image 1
Pastor Helsinki image 2
Pastor Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Pastor – Tietoja

Pastor tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän perulaisia ja itäaasialaisia makuja ripauksella espanjalaisia vaikutteita. Lopputuloksena on toimiva kattaus mitä mainioimpia annoksia ja trendikäs eri keittiöiden yhdistelmä, joka on Helsingissä kenties ainoa laatuaan. Erottajankadulla sijaitseva Pastor on tunnelmaltaan rento ja helposti lähestyttävä, ja listan annokset sopivat hyvin jaettavaksi. Siksi ravintola onkin verraton valinta ystäväporukan illalliselle ja iloiseen illanviettoon. Keittiön sulkeuduttua ilta jatkuu mukavasti cocktaileja tai laadukkaita viinejä maistellen.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Monday
Suljettu
Tuesday
17:00 - 23:00
Wednesday
17:00 - 23:00
Thursday
17:00 - 23:00
Friday
17:00 - 03:00
Saturday
16:00 - 03:00
Sunday
Suljettu

Osoite

Pastor
Erottajankatu 4
00120 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

Group 2 Created with Sketch.

BBQ pineapple on the rind, five sauce barbecue.

8,00 €

Padrón peppers, sweet miso dressing, sesame crumble.

8,00 €

5-spice cauliflower, pecorino sabayon.

8,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Pastor, Helsinki

Ravintola Pastorin filosofiana on toimia helsinkiläisten urbaanina olohuoneena, jossa voi syödä, juoda ja hengailla hyvässä seurassa trendikkään rennossa miljöössä. Keittiön inspiraationa toimii perulaisen keittiön raikkaat ja vahvat maut. Vahva osa konseptia on myös Nikkei-keittiö, joka tuo yhteen eteläamerikkalaiset ja itäaasialaiset reseptit ja raaka-aineet. Tähän kun lisätään vielä hyppysellinen espanjalaisen keittiön makuja, on kasassa yhdistelmä, johon rakastut varmasti. Pastorissa hauskuus on tärkeä osa ruokailua ja siksi annokset toimivatkin parhaiten jaettuna seurueen kesken. Tähän tarkoitukseen on myös tarjolla useita pöytäseurueille valmiiksi suunniteltuja menukokonaisuuksia pienemmistä kattauksista aina kymmenen ruokalajin yllätysmenuun. Pastorissa voit myös nautiskella uudella twistillä päivitetyistä klassisista cocktaileista sekä laajasta valikoimasta erinomaisia viinejä.

Kansainväliset trendit näkyvät ruokalistan lisäksi myös Pastorin sisustuksessa, josta huokuu industrial-henkisyys ja välittömyys. Kauniisiin yksityiskohtiin ruokalistasta käsinmaalattuihin kaakeleihin ja kristallilaseihin on panostettu. Lisäksi ystävällisen henkilökunnan iloinen palvelu tekevät olosta mukavan. Monipuolinen ja luova ruokalista, maistuvat annokset ja miellyttävä rento ilmapiiri tekevät Erottajankadun Pastorista täydellisen kokonaisuuden, jossa viihdyt niin herkullisen illallisen kuin maistuvien juomien äärellä.

638 Pastor arvostelua

Loistava
4.8/6
638 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Ei häirinnyt
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Jenna V.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka fantastista, koko seurueemme oli lumoutunut mauista. Annokset sopii hyvin jaettavaksi seurueelle ja ravintolan hintataso on kohtuullinen. Rento ja viihtyisä ilmapiiri. Henkilökunta ystävällistä ja ammattitaitoista.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Leena C.seitsemän päivää sitten · 3 arvostelua

Food, as always, excellent and pisco sours never fail. We had the menu which was fixed to suit the allergies, which is always a sign of a good and skilled kitchen. Thank you for that! Service good and the atmosphere really suited us thus the evening turned out to be one of the best nights out during Tuesday evening in Helsinki. My friends from UK were really impressed with the food and the relaxed atmosphere and claimed Pastor to be their favorite restaurant in Helsinki. Will come back again and again...

"Erinomainen"
6/6
Anna A.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Our waiter was amazing. Had so much knowledge and could recommend the perfect wine to gi with our meal. Delicious food and great atmosphere. Highly recommend