Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Keskusta
Pastor

Pastor

Kuva kohteesta Pastor, Keskusta, Helsinki
Pastor ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Pastor – Tietoja

Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Ilmastointi
Ilmainen wifi
Avoinna tänään
-
Avaa klo 17:00
Tuesday
17:00 - 23:00
Wednesday
17:00 - 23:00
Thursday
17:00 - 23:00
Friday
17:00 - 03:00
Saturday
16:00 - 03:00
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Pastor

Pastor tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän perulaisia ja itäaasialaisia makuja ripauksella espanjalaisia vaikutteita. Lopputuloksena on toimiva kattaus mitä mainioimpia annoksia ja trendikäs eri keittiöiden yhdistelmä, joka on Helsingissä kenties ainoa laatuaan. Erottajankadulla sijaitseva Pastor on tunnelmaltaan rento ja helposti lähestyttävä, ja listan annokset sopivat hyvin jaettavaksi. Siksi ravintola onkin verraton valinta ystäväporukan illalliselle ja iloiseen illanviettoon. Keittiön sulkeuduttua ilta jatkuu mukavasti cocktaileja tai laadukkaita viinejä maistellen.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoileeko ravintola Pastor fuusioruoka ruokaa?

Kyllä, ravintola Pastor tarjoilee fuusioruoka ruokaa ja myös eteläamerikkalainen, kansainvälinen, drinkkipaikka ruokaa.

Onko ravintolassa Pastor pysäköintitilaa?

Ei, ravintolassa Pastor ei ole pysäköintipaikkoja.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Pastor?

Ravintola Pastorin filosofiana on toimia helsinkiläisten urbaanina olohuoneena, jossa voi syödä, juoda ja hengailla hyvässä seurassa trendikkään rennossa miljöössä. Keittiön inspiraationa toimii perulaisen keittiön raikkaat ja vahvat maut. Vahva osa konseptia on myös Nikkei-keittiö, joka tuo yhteen eteläamerikkalaiset ja itäaasialaiset reseptit ja raaka-aineet. Tähän kun lisätään vielä hyppysellinen espanjalaisen keittiön makuja, on kasassa yhdistelmä, johon rakastut varmasti. Pastorissa hauskuus on tärkeä osa ruokailua ja siksi annokset toimivatkin parhaiten jaettuna seurueen kesken. Tähän tarkoitukseen on myös tarjolla useita pöytäseurueille valmiiksi suunniteltuja menukokonaisuuksia pienemmistä kattauksista aina kymmenen ruokalajin yllätysmenuun. Pastorissa voit myös nautiskella uudella twistillä päivitetyistä klassisista cocktaileista sekä laajasta valikoimasta erinomaisia viinejä.

Kansainväliset trendit näkyvät ruokalistan lisäksi myös Pastorin sisustuksessa, josta huokuu industrial-henkisyys ja välittömyys. Kauniisiin yksityiskohtiin ruokalistasta käsinmaalattuihin kaakeleihin ja kristallilaseihin on panostettu. Lisäksi ystävällisen henkilökunnan iloinen palvelu tekevät olosta mukavan. Monipuolinen ja luova ruokalista, maistuvat annokset ja miellyttävä rento ilmapiiri tekevät Erottajankadun Pastorista täydellisen kokonaisuuden, jossa viihdyt niin herkullisen illallisen kuin maistuvien juomien äärellä.