Arvostelut: Merimakasiini

Keskustakalaravintola
Loistava
4.9/6
266 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

266 Merimakasiini arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Merimakasiini annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.9/6
266 arvostelua
Palvelu:Loistava
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Ossi L.10 kuukautta sitten · 4 arvostelua

Loistava palvelu! Ruoka oli erittäin maistuvaa sekä todella tuoretta. Sijainti hyvällä paikalla. Kodikas tunnelma sisällä ravintolassa ja iso terassi ehdoton plussa. Tulemme varmasti takaisin uudestaan ravintolaan.

"Erinomainen"
6/6
Johan P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kaupungin paras äyriäisplatteri! Ehdottomasti Helsingin paras kalaravintola. Rento hyvä tunnelma, ystävällinen henkilökunta ja älyttömän hyvä ruoka. Pienenä miinuksena: liian paljon jäitä äyriäisvadissa. Lopussa katkaravut uivat.

"Erinomainen"
6/6
Ilkka V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvä ja asiallinen palvelu, lisäksi avustivat ja valitsivat loistavan viinin kalaruokiemme seuraksi. Lista ei kovin pitkä, mutta oivallista ruokaa. Söimme kalaa ja se oli aivan loistavaa.

"Erinomainen"
6/6
Mika H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Todella positiivinen ensikokemus. Laaja valikoima meteneläviä, todella rapea ja herkullinen blini. Perinteinen kalakeitto täyteläinen ja ei tarvinnut ’kalastella’. Todella ystävällinen ja suositteleva henkilökunta. Ensi kertalla tiedän myös parkkipaikoista ravintolan edessä. Suosittelen!

"Erinomainen"
6/6
Martin M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Alun perin aikomukseni oli syödä seisosvasta pöydästä, mutta listaa tarkasteltuani päädyimme alacarteen. Alkupaloina etanoita, pääruokana härkää ja jälkkäriksi lettuja. Aterialle tuli hintaa 120 € ja OLI JOKA CENTIN VÄÄRTI! P'ääkaupunkiseudulla ei ole monia takuuvarmoja ruokaravintoloita, Merimakasiini on toiminut alalla jo useamman vuosikymmenen, eikä minulla toistaiseksi tullut eteen ensimmäistäkään "floppia". Käyn teillä harvakseltaan mutta kun syön ulkona en halua jälkikäteen kiristellä hampaitani miettien vääristynyttä laatu / hintasuhdetta. Hienoa että pidätte kiinni laadusta, tama heijastuu hintoihin mutta hyvät raaka-aineet sekä ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta ei ole ilmaista. Pyydän nöyrästi: Jatkakaa samaan malliin. Terveisin Martin Mitikka

"Erinomainen"
6/6
Per-Erik L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kun vaimoni ja minä sekä ystävämme haluamme nauttia hyvin valmistetuta kalasta valitsemme Merimakasiinin. Niin teimme myös eilen. Emme pettyneet. Itse valitsin siika-annoksen nokkosrisoton kanssa. Aivan erinomainen luomus. Myös vieraamme että vaimoni kehuivat valintojaan. Saimme myös " oman pöytämme " pyytämättä. Sitä hieman ihmettelimme että ulkoalue - meren ja talon välillä - vaikutti hoitamattomalle eikä mitään istutuksia näkynyt. Per-Erik Lindholm

"Okei"
3/6
Reijo P.vuosi sitten · 5 arvostelua

Lähtökohtaisesti korkeintaan keskinkertainen. Pääasiallinen ongelma oli, että netistä löytyy sunnuntaille brunssilista (http://www.merimakasiini.fi/merimakasiini/doc/KipparinBrunssi.pdf), jonka pohjalta olimme tulossa ravintolaan syömään merellistä brunssia; kun istumme alas ja tilaamme ko. brunssin, ei siitä ole tietoakaan, henkilökunta on H-moilasena asian osalta. Tarjoilu sinänsä oli asiallista, mutta perinteistä suomalaista, ei kovinkaan aloitteellista tai tehokasta palvelua, huomioiden, että ravintola oli vielä siinä vaiheessa korkeintaan 1/5 tai 1/4 täynnä. Ruoka sinänsä oli asiallista, siitä ei huomauttamista. Mikäli mukanamme ei olisi ollut pientä lasta, olisimme lähteneet pois, sillä olimme tulleet brunssille, joka netistä löytyy hakemalla esim. 'brunssi Merimakasiini'. Ravintoloitsijan tai managerin kannattaisi tutustua omaan internet-tarjontaansa ja poistaa sieltä ei-relevantti informaatio väärinkäsitysten poistamiseksi.

"Erinomainen"
6/6
Paulina F.vuosi sitten · 1 arvostelu

Merimakasiinissa on aina ilo asioida! Palvelu on erinomaista ja ruokalista ei petä koskaan ja ihanat vanhat klassikot on pääosin säilytetty; ainoastaan keitettyjä simpukoita kaipaamme (gratinoituna löytyy kyllä). Suosittelen aina kaikille käyntiä Merimakasiinissa!

"Upea"
5/6
Antti H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Merimakasiinin pääsiäisbrunssi oli toimiva kokonaisuus. Kaikki tarjolla olleet ruoat maistuivat ja sääkin oli upea. Kalapöydän antimet olivat tuoreita, fetasalaatti hyvin tehtyä ja marokkolainen lammaskeitto maukasta. Ainoa miinus tulee tarjolla olleesta jälkiruoasta. Vaaleapaahtoinen kahvi ei ollut erityisen maistuvaa ja juustokakkuun olisi voinu laittaa rohkeammin makua - nyt pohjan ja täytteen välillä ei ollut kaivattua kontrastia.

"Erinomainen"
6/6
Matti P.vuosi sitten · 2 arvostelua

Merimakasiinin bouillabaisse on pohjois-euroopan paras! Henkilökunta on loistava! En ole koskaan pettynyt vierailuuni Merimakasiinissa . en nytkään! Joskus vielä kokeilen runsaan menun muitakin vaihtoehtoja...ehkä. Vielä ei ole tarvinut vaihtaa suosikkia.