Merimakasiini

Keskustakalaravintola
Loistava
4.9/6
266 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

Merimakasiini – Tietoja

Merimakasiini on kaikille meren, merielämän ja meren herkkujen ystäville. Tämä Hietalahdenrannan raikas merellinen helmi tarjoaa aina sesongin parhaat ja tuoreimmat kala- ja äyriäisruuat viihtyisässä satamaympäristössä Helsingin keskustan tuntumassa aivan Hietalahden torin läheisyydessä. Valitse suosikkisi listan klassikoista tai anna sesongin erikoisuuksien viedä kielesi mennessään. Puhtaus, tuoreus ja laatu ovat ne ominaisuudet, jotka kuvaavat parhaiten Merimakasiinin raaka-aineita ja annoksia. Lisäksi ravintolan ammattitaitoinen henkilökunta takaa, että matkasi seafood-herkkujen äärelle sujuu leppoisan jouhevasti.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
13:00 - 23:00
Sunday
13:00 - 22:00
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00

Osoite

Merimakasiini
Hietalahdenranta 14
00180 Helsinki

Ystävänpäivämenu

A'la carte menu

pdf

Normaali menu

Merimakasiinin rapufiesta

pdf

Lisää kohteesta Merimakasiini, Helsinki

Kun kaipaat herkullisia meren antimia ja urbaaneja merinäkymiä Helsingissä, suunnista Merimakasiiniin Hietalahteen. Taivaallisia makunautintoja ja mainiota meritunnelmaa ei tästä viihtyisästä satamaravintolasta puutu. Ravintolan à la carte -lista tarjoaa hyväksi havaittuja klassikkoannoksia sinisimpukoista bouillabasseen ja lohikeittoon sekä kauden raaka-aineista valmistettuja sesongin parhaita uutuusherkkuja. Pyyntituoreet sesongin kala- ja äyriäisruoat ovat aina laadukkaita, ja ruoanvalmistuksessa käytetään puhtaita ja luonnollisia menetelmiä ilman keinotekoisia lisäaineita. Myös ekologisuus ja kestävä pyydystys on ravintolalle tärkeää ja listalla suositaan MSC-merkittyjä kaloja ja äyriäisiä sesongin mukaan. Seafood-herkkujen lisäksi listalta löytyy jokunen liha-annos sekä kasvislisukkeita annoksia täydentämään. Jokaiselle annokselle on tietenkin tarjolla myös sen aromeja täydellisesti täydentävä viini. Ravintola Merimakasiini on auki joka arkipäivä lounaalla ja päivällisellä. Sunnuntaina voit nauttia erinomaisesta seafood-brunssista, joka on mainio ja hieman erikoisempi lisä pääkaupungin brunssitarjontaan.

Koska Merimakasiini sijaitsee aivan meren rannassa, puitteet meren antimista nauttimiseen ovat kunnossa. Ikkunoista on mukavat näkymät merelle ja kesällä maisemia ja raikasta meri-ilmaa voi tunnelmoida myös suurella terassilla. Jos siis merielämä, merelliset maisemat ja meren antimet ovat lähellä sydäntäsi, et voi ohittaa Merimakasiinia. Ravintola tarjoaa niin aitoa meritunnelmaa kuin se maissa vain on mahdollista. Laadukkaista raaka-aineista ammattitaidolla valmistettu ruoka ja loistava palvelu sekä Helsingille tyypilliset satamamaisemat vievät ruokailijan aidon merellisiin tunnelmiin Hietalahdenrannassa.

266 Merimakasiini arvostelua

Loistava
4.9/6
266 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
"Erinomainen"
6/6
Ossi L.10 kuukautta sitten · 4 arvostelua

Loistava palvelu! Ruoka oli erittäin maistuvaa sekä todella tuoretta. Sijainti hyvällä paikalla. Kodikas tunnelma sisällä ravintolassa ja iso terassi ehdoton plussa. Tulemme varmasti takaisin uudestaan ravintolaan.

"Erinomainen"
6/6
Johan P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kaupungin paras äyriäisplatteri! Ehdottomasti Helsingin paras kalaravintola. Rento hyvä tunnelma, ystävällinen henkilökunta ja älyttömän hyvä ruoka. Pienenä miinuksena: liian paljon jäitä äyriäisvadissa. Lopussa katkaravut uivat.

"Erinomainen"
6/6
Ilkka V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvä ja asiallinen palvelu, lisäksi avustivat ja valitsivat loistavan viinin kalaruokiemme seuraksi. Lista ei kovin pitkä, mutta oivallista ruokaa. Söimme kalaa ja se oli aivan loistavaa.