FI
Merimakasiini Helsinki image 1
Merimakasiini Helsinki image 2
Merimakasiini Helsinki image 3
Merimakasiini Helsinki image 4
Merimakasiini Helsinki image 5
Merimakasiini Helsinki image 6
Merimakasiini Helsinki image 7
Merimakasiini Helsinki image 8
Merimakasiini Helsinki image 9
Merimakasiini Helsinki image 10
Merimakasiini Helsinki image 11
Merimakasiini Helsinki image 12

Merimakasiini

Keskusta · Kala · 
Loistava
4.9/6
222 Reviews

Merimakasiini – Tietoja

Merimakasiini on kaikille meren, merielämän ja meren herkkujen ystäville. Tämä Hietalahdenrannan raikas merellinen helmi tarjoaa aina sesongin parhaat ja tuoreimmat kala- ja äyriäisruuat viihtyisässä satamaympäristössä Helsingin keskustan tuntumassa aivan Hietalahden torin läheisyydessä. Valitse suosikkisi listan klassikoista tai anna sesongin erikoisuuksien viedä kielesi mennessään. Puhtaus, tuoreus ja laatu ovat ne ominaisuudet, jotka kuvaavat parhaiten Merimakasiinin raaka-aineita ja annoksia. Lisäksi ravintolan ammattitaitoinen henkilökunta takaa, että matkasi seafood-herkkujen äärelle sujuu leppoisan jouhevasti.

Siirry ravintolan Merimakasiini verkkosivustoon

Osoite

Merimakasiini
Hietalahdenranta 14
00180 Helsinki

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
keskiviikko
11:00 - 23:00
torstai
11:00 - 23:00
perjantai
11:00 - 23:00
lauantai
13:00 - 23:00
sunnuntai
13:00 - 22:00
maanantai
11:00 - 23:00
tiistai
11:00 - 23:00

Valentines Menu 2017

A'la carte menu

Every Day - All Day
pdf

Menu (General)

Merimakasiinin rapufiesta

Every Day - All Day
pdf

Lisätietoja

Kun kaipaat herkullisia meren antimia ja urbaaneja merinäkymiä Helsingissä, suunnista Merimakasiiniin Hietalahteen. Taivaallisia makunautintoja ja mainiota meritunnelmaa ei tästä viihtyisästä satamaravintolasta puutu. Ravintolan à la carte -lista tarjoaa hyväksi havaittuja klassikkoannoksia sinisimpukoista bouillabasseen ja lohikeittoon sekä kauden raaka-aineista valmistettuja sesongin parhaita uutuusherkkuja. Pyyntituoreet sesongin kala- ja äyriäisruoat ovat aina laadukkaita, ja ruoanvalmistuksessa käytetään puhtaita ja luonnollisia menetelmiä ilman keinotekoisia lisäaineita. Myös ekologisuus ja kestävä pyydystys on ravintolalle tärkeää ja listalla suositaan MSC-merkittyjä kaloja ja äyriäisiä sesongin mukaan. Seafood-herkkujen lisäksi listalta löytyy jokunen liha-annos sekä kasvislisukkeita annoksia täydentämään. Jokaiselle annokselle on tietenkin tarjolla myös sen aromeja täydellisesti täydentävä viini. Ravintola Merimakasiini on auki joka arkipäivä lounaalla ja päivällisellä. Sunnuntaina voit nauttia erinomaisesta seafood-brunssista, joka on mainio ja hieman erikoisempi lisä pääkaupungin brunssitarjontaan.

Koska Merimakasiini sijaitsee aivan meren rannassa, puitteet meren antimista nauttimiseen ovat kunnossa. Ikkunoista on mukavat näkymät merelle ja kesällä maisemia ja raikasta meri-ilmaa voi tunnelmoida myös suurella terassilla. Jos siis merielämä, merelliset maisemat ja meren antimet ovat lähellä sydäntäsi, et voi ohittaa Merimakasiinia. Ravintola tarjoaa niin aitoa meritunnelmaa kuin se maissa vain on mahdollista. Laadukkaista raaka-aineista ammattitaidolla valmistettu ruoka ja loistava palvelu sekä Helsingille tyypilliset satamamaisemat vievät ruokailijan aidon merellisiin tunnelmiin Hietalahdenrannassa.

222 Merimakasiini Arvostelua

"Erinomainen"6/6
imgRobin L.24 päivää sitten · 1 arvostelu

Absolutely fantastic experience. Staff is super friendly and food ... food is magical... Thank you...

"Erinomainen"6/6
Elena S.kuukausi sitten · 1 arvostelu

We had a dinner together. Everything was nice, personnel friendly and food tasty. Acoustic was too good though - you could hear all talks from the tables around.

"Erinomainen"6/6
Mika S.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Erinomainen äyriäisvati. Kuningasrapu erittäin mehukasta. Myös langostiini erinomaista. Alkuruokana maistoimme valkosipulivoissa paistettuja katkoja. Hyviä nekin. Jälkkärinä piimä lettuja. Tällä perusteella tähän ravintolaan voi hyvillä mielin tulla uudestaan.

"Erinomainen"6/6
Kirill R.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Erinomainen! Upea miljöö, erittäin tasokas palvelu, maukas ja kauniisti esiin laitettu ruoka. Kuusivuotias lapsi viihtyi koko illallisen nätisti, myös hänen vanhemmat saivat nauttia kivasta illallisesta. Kiitos!

"Erinomainen"6/6
Martin M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Alun perin aikomukseni oli syödä seisosvasta pöydästä, mutta listaa tarkasteltuani päädyimme alacarteen. Alkupaloina etanoita, pääruokana härkää ja jälkkäriksi lettuja. Aterialle tuli hintaa 120 € ja OLI JOKA CENTIN VÄÄRTI! P'ääkaupunkiseudulla ei ole monia takuuvarmoja ruokaravintoloita, Merimakasiini on toiminut alalla jo useamman vuosikymmenen, eikä minulla toistaiseksi tullut eteen ensimmäistäkään "floppia". Käyn teillä harvakseltaan mutta kun syön ulkona en halua jälkikäteen kiristellä hampaitani miettien vääristynyttä laatu / hintasuhdetta. Hienoa että pidätte kiinni laadusta, tama heijastuu hintoihin mutta hyvät raaka-aineet sekä ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta ei ole ilmaista. Pyydän nöyrästi: Jatkakaa samaan malliin. Terveisin Martin Mitikka

"Erinomainen"6/6
Per-Erik L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kun vaimoni ja minä sekä ystävämme haluamme nauttia hyvin valmistetuta kalasta valitsemme Merimakasiinin. Niin teimme myös eilen. Emme pettyneet. Itse valitsin siika-annoksen nokkosrisoton kanssa. Aivan erinomainen luomus. Myös vieraamme että vaimoni kehuivat valintojaan. Saimme myös " oman pöytämme " pyytämättä. Sitä hieman ihmettelimme että ulkoalue - meren ja talon välillä - vaikutti hoitamattomalle eikä mitään istutuksia näkynyt. Per-Erik Lindholm

"Erinomainen"6/6
Paulina F.vuosi sitten · 1 arvostelu

Merimakasiinissa on aina ilo asioida! Palvelu on erinomaista ja ruokalista ei petä koskaan ja ihanat vanhat klassikot on pääosin säilytetty; ainoastaan keitettyjä simpukoita kaipaamme (gratinoituna löytyy kyllä). Suosittelen aina kaikille käyntiä Merimakasiinissa!

"Erinomainen"6/6
Matti P.vuosi sitten · 2 arvostelua

Merimakasiinin bouillabaisse on pohjois-euroopan paras! Henkilökunta on loistava! En ole koskaan pettynyt vierailuuni Merimakasiinissa . en nytkään! Joskus vielä kokeilen runsaan menun muitakin vaihtoehtoja...ehkä. Vielä ei ole tarvinut vaihtaa suosikkia.

"Upea"5/6
Antti H.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Merimakasiinin pääsiäisbrunssi oli toimiva kokonaisuus. Kaikki tarjolla olleet ruoat maistuivat ja sääkin oli upea. Kalapöydän antimet olivat tuoreita, fetasalaatti hyvin tehtyä ja marokkolainen lammaskeitto maukasta. Ainoa miinus tulee tarjolla olleesta jälkiruoasta. Vaaleapaahtoinen kahvi ei ollut erityisen maistuvaa ja juustokakkuun olisi voinu laittaa rohkeammin makua - nyt pohjan ja täytteen välillä ei ollut kaivattua kontrastia.

"Erinomainen"6/6
Irina K.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Merimakasiini on aina yhtä hyvä valinta. Illan äyriäiset menu oli loistava ja henkilökunta ja palvelu yleensä erittäin ystävällistä. Voin aina vilpittömästi suositella Merimakasiini tutuille ja ulkomaisille vieraille.

2 Henkilöä
123456
Tänään (tiistai)
joulukuu 2017
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika:
SOSIAALINEN
SOVELLUKSET
©2017 Quandoo Oy. Kaikki oikeudet pidätetään