Merimakasiini Helsinki image 1
Merimakasiini Helsinki image 2
Merimakasiini Helsinki image 3
Merimakasiini Helsinki image 4
Merimakasiini Helsinki image 5
Merimakasiini Helsinki image 6
Merimakasiini Helsinki image 7
Merimakasiini Helsinki image 8
Merimakasiini Helsinki image 9
Merimakasiini Helsinki image 10
Merimakasiini Helsinki image 11
Merimakasiini Helsinki image 12

Merimakasiini

Keskusta · Kala · 
Loistava
5.0/6
240 Reviews

Merimakasiini – Tietoja

Merimakasiini on kaikille meren, merielämän ja meren herkkujen ystäville. Tämä Hietalahdenrannan raikas merellinen helmi tarjoaa aina sesongin parhaat ja tuoreimmat kala- ja äyriäisruuat viihtyisässä satamaympäristössä Helsingin keskustan tuntumassa aivan Hietalahden torin läheisyydessä. Valitse suosikkisi listan klassikoista tai anna sesongin erikoisuuksien viedä kielesi mennessään. Puhtaus, tuoreus ja laatu ovat ne ominaisuudet, jotka kuvaavat parhaiten Merimakasiinin raaka-aineita ja annoksia. Lisäksi ravintolan ammattitaitoinen henkilökunta takaa, että matkasi seafood-herkkujen äärelle sujuu leppoisan jouhevasti.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
maanantai
11:00 - 23:00
tiistai
11:00 - 23:00
keskiviikko
11:00 - 23:00
torstai
11:00 - 23:00
perjantai
11:00 - 23:00
lauantai
13:00 - 23:00
sunnuntai
13:00 - 22:00

Osoite

Merimakasiini
Hietalahdenranta 14
00180 Helsinki
Varmista paikkasi ajoissa!

Ystävänpäivämenu

A'la carte menu

pdf

Normaali menu

Merimakasiinin rapufiesta

pdf

Lisää ravintolasta Merimakasiini, Helsinki

Kun kaipaat herkullisia meren antimia ja urbaaneja merinäkymiä Helsingissä, suunnista Merimakasiiniin Hietalahteen. Taivaallisia makunautintoja ja mainiota meritunnelmaa ei tästä viihtyisästä satamaravintolasta puutu. Ravintolan à la carte -lista tarjoaa hyväksi havaittuja klassikkoannoksia sinisimpukoista bouillabasseen ja lohikeittoon sekä kauden raaka-aineista valmistettuja sesongin parhaita uutuusherkkuja. Pyyntituoreet sesongin kala- ja äyriäisruoat ovat aina laadukkaita, ja ruoanvalmistuksessa käytetään puhtaita ja luonnollisia menetelmiä ilman keinotekoisia lisäaineita. Myös ekologisuus ja kestävä pyydystys on ravintolalle tärkeää ja listalla suositaan MSC-merkittyjä kaloja ja äyriäisiä sesongin mukaan. Seafood-herkkujen lisäksi listalta löytyy jokunen liha-annos sekä kasvislisukkeita annoksia täydentämään. Jokaiselle annokselle on tietenkin tarjolla myös sen aromeja täydellisesti täydentävä viini. Ravintola Merimakasiini on auki joka arkipäivä lounaalla ja päivällisellä. Sunnuntaina voit nauttia erinomaisesta seafood-brunssista, joka on mainio ja hieman erikoisempi lisä pääkaupungin brunssitarjontaan.

Koska Merimakasiini sijaitsee aivan meren rannassa, puitteet meren antimista nauttimiseen ovat kunnossa. Ikkunoista on mukavat näkymät merelle ja kesällä maisemia ja raikasta meri-ilmaa voi tunnelmoida myös suurella terassilla. Jos siis merielämä, merelliset maisemat ja meren antimet ovat lähellä sydäntäsi, et voi ohittaa Merimakasiinia. Ravintola tarjoaa niin aitoa meritunnelmaa kuin se maissa vain on mahdollista. Laadukkaista raaka-aineista ammattitaidolla valmistettu ruoka ja loistava palvelu sekä Helsingille tyypilliset satamamaisemat vievät ruokailijan aidon merellisiin tunnelmiin Hietalahdenrannassa.

240 Merimakasiini Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Henrik P.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen henkilökunta, herkullinen ruoka ja ulkomaisten vieraiden kannalta makea sijainti näkymällä telakka-alueelle. Jäätynyt lahti ravintolan edessä kruunasi kokemuksen. Iso kermainen lohikeitto riittäisi useammallekin. Poro ja katkaravut saivat kehut.

"Erinomainen"6/6
Sami E.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Suosittelen, kävimme hyvän ystäväni kanssa lounas aikaan syömässä. Ihana Hietalahden miljöö ja näkymät merelle/telakalle. Hyvin tehdyt blinit, ja erityisesti simpukat. 👌🏻👌🏻👌🏻 Hyvä palvelu ja erityiset kiitokset siitä, ettei ole ketju ravintola. Hinta-laatusuhde kohdillaan.

"Erinomainen"6/6
Antti S.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Rauhallinen lounas ja maittava ruoka, miellyttävä palvelu. Ruokalista riittävän monipuolinen. Plussaa autopaikat ravintolan edessä. Merimaisemat antavat lisää tunnelmaa. Mukava että sisustus on pidetty hienosti ennallaan.

"Erinomainen"6/6
Urs L.25 päivää sitten · 1 arvostelu

Huomaavainen, ystävällinen palvelu. Mielikuvitusta ja rohkeutta annosten laadinnassa. Valmistettu taidokkaasti. Juomavalikoima ajan henkeen sopiva. Kokonaisuus toimii hyvin ja kestää kriittisetkin tarkastelun. Tänne voi viedä maailmaa nähneitä vieraitakin syömään.

"Erinomainen"6/6
Martin M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Alun perin aikomukseni oli syödä seisosvasta pöydästä, mutta listaa tarkasteltuani päädyimme alacarteen. Alkupaloina etanoita, pääruokana härkää ja jälkkäriksi lettuja. Aterialle tuli hintaa 120 € ja OLI JOKA CENTIN VÄÄRTI! P'ääkaupunkiseudulla ei ole monia takuuvarmoja ruokaravintoloita, Merimakasiini on toiminut alalla jo useamman vuosikymmenen, eikä minulla toistaiseksi tullut eteen ensimmäistäkään "floppia". Käyn teillä harvakseltaan mutta kun syön ulkona en halua jälkikäteen kiristellä hampaitani miettien vääristynyttä laatu / hintasuhdetta. Hienoa että pidätte kiinni laadusta, tama heijastuu hintoihin mutta hyvät raaka-aineet sekä ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta ei ole ilmaista. Pyydän nöyrästi: Jatkakaa samaan malliin. Terveisin Martin Mitikka

"Erinomainen"6/6
Per-Erik L.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Kun vaimoni ja minä sekä ystävämme haluamme nauttia hyvin valmistetuta kalasta valitsemme Merimakasiinin. Niin teimme myös eilen. Emme pettyneet. Itse valitsin siika-annoksen nokkosrisoton kanssa. Aivan erinomainen luomus. Myös vieraamme että vaimoni kehuivat valintojaan. Saimme myös " oman pöytämme " pyytämättä. Sitä hieman ihmettelimme että ulkoalue - meren ja talon välillä - vaikutti hoitamattomalle eikä mitään istutuksia näkynyt. Per-Erik Lindholm

"Erinomainen"6/6
Paulina F.vuosi sitten · 1 arvostelu

Merimakasiinissa on aina ilo asioida! Palvelu on erinomaista ja ruokalista ei petä koskaan ja ihanat vanhat klassikot on pääosin säilytetty; ainoastaan keitettyjä simpukoita kaipaamme (gratinoituna löytyy kyllä). Suosittelen aina kaikille käyntiä Merimakasiinissa!

"Erinomainen"6/6
Matti P.vuosi sitten · 2 arvostelua

Merimakasiinin bouillabaisse on pohjois-euroopan paras! Henkilökunta on loistava! En ole koskaan pettynyt vierailuuni Merimakasiinissa . en nytkään! Joskus vielä kokeilen runsaan menun muitakin vaihtoehtoja...ehkä. Vielä ei ole tarvinut vaihtaa suosikkia.

"Upea"5/6
Antti H.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Merimakasiinin pääsiäisbrunssi oli toimiva kokonaisuus. Kaikki tarjolla olleet ruoat maistuivat ja sääkin oli upea. Kalapöydän antimet olivat tuoreita, fetasalaatti hyvin tehtyä ja marokkolainen lammaskeitto maukasta. Ainoa miinus tulee tarjolla olleesta jälkiruoasta. Vaaleapaahtoinen kahvi ei ollut erityisen maistuvaa ja juustokakkuun olisi voinu laittaa rohkeammin makua - nyt pohjan ja täytteen välillä ei ollut kaivattua kontrastia.

"Okei"3/6
Alexander K.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomainen, mutta tarjoilija teki alusta alkaen kaiken, jotta me lähtisimme pois heti. Olimme tilaamassa paljon erilaisia annoksia, mm. pyysimme kaksi isoa keittoa ja neljä kulhoa. Meille sanottiin, että voidaan tuoda joko neljä pientä keittoa tai sitten yhden ison ja neljä lusikkaa siihen. Kinastelimme aika pitkään, saimme lopulta kaksi isoa keittoa ja tarvittavat kulhot, mutta ilmapiiri meni pilalle. Käymme Suomessa muutaman kerran vuodessa ja pyrimme joka kertaa edes kerran käymään Merimakasiinissä. Nyt näyttää siltä, että tämä oli viimeinen käynti siellä.

2 Henkilöä
Tämän ravintolan saatavuudesta ei ole tietoja.
Tänään (maanantai)
helmikuu 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Valitse aika: