Merimakasiini Helsinki image 1
Merimakasiini Helsinki image 2
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Merimakasiini

KeskustaKala
Loistava
4.9/6
251 arvostelua

Merimakasiini – Tietoja

Merimakasiini on kaikille meren, merielämän ja meren herkkujen ystäville. Tämä Hietalahdenrannan raikas merellinen helmi tarjoaa aina sesongin parhaat ja tuoreimmat kala- ja äyriäisruuat viihtyisässä satamaympäristössä Helsingin keskustan tuntumassa aivan Hietalahden torin läheisyydessä. Valitse suosikkisi listan klassikoista tai anna sesongin erikoisuuksien viedä kielesi mennessään. Puhtaus, tuoreus ja laatu ovat ne ominaisuudet, jotka kuvaavat parhaiten Merimakasiinin raaka-aineita ja annoksia. Lisäksi ravintolan ammattitaitoinen henkilökunta takaa, että matkasi seafood-herkkujen äärelle sujuu leppoisan jouhevasti.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 13:00
sunnuntai
13:00 - 22:00
maanantai
11:00 - 23:00
tiistai
11:00 - 23:00
keskiviikko
11:00 - 23:00
torstai
11:00 - 23:00
perjantai
11:00 - 23:00
lauantai
13:00 - 23:00

Osoite

Merimakasiini
Hietalahdenranta 14
00180 Helsinki
Varmista paikkasi ajoissa!

Ystävänpäivämenu

A'la carte menu

pdf

Normaali menu

Merimakasiinin rapufiesta

pdf

Lisää kohteesta Merimakasiini, Helsinki

Kun kaipaat herkullisia meren antimia ja urbaaneja merinäkymiä Helsingissä, suunnista Merimakasiiniin Hietalahteen. Taivaallisia makunautintoja ja mainiota meritunnelmaa ei tästä viihtyisästä satamaravintolasta puutu. Ravintolan à la carte -lista tarjoaa hyväksi havaittuja klassikkoannoksia sinisimpukoista bouillabasseen ja lohikeittoon sekä kauden raaka-aineista valmistettuja sesongin parhaita uutuusherkkuja. Pyyntituoreet sesongin kala- ja äyriäisruoat ovat aina laadukkaita, ja ruoanvalmistuksessa käytetään puhtaita ja luonnollisia menetelmiä ilman keinotekoisia lisäaineita. Myös ekologisuus ja kestävä pyydystys on ravintolalle tärkeää ja listalla suositaan MSC-merkittyjä kaloja ja äyriäisiä sesongin mukaan. Seafood-herkkujen lisäksi listalta löytyy jokunen liha-annos sekä kasvislisukkeita annoksia täydentämään. Jokaiselle annokselle on tietenkin tarjolla myös sen aromeja täydellisesti täydentävä viini. Ravintola Merimakasiini on auki joka arkipäivä lounaalla ja päivällisellä. Sunnuntaina voit nauttia erinomaisesta seafood-brunssista, joka on mainio ja hieman erikoisempi lisä pääkaupungin brunssitarjontaan.

Koska Merimakasiini sijaitsee aivan meren rannassa, puitteet meren antimista nauttimiseen ovat kunnossa. Ikkunoista on mukavat näkymät merelle ja kesällä maisemia ja raikasta meri-ilmaa voi tunnelmoida myös suurella terassilla. Jos siis merielämä, merelliset maisemat ja meren antimet ovat lähellä sydäntäsi, et voi ohittaa Merimakasiinia. Ravintola tarjoaa niin aitoa meritunnelmaa kuin se maissa vain on mahdollista. Laadukkaista raaka-aineista ammattitaidolla valmistettu ruoka ja loistava palvelu sekä Helsingille tyypilliset satamamaisemat vievät ruokailijan aidon merellisiin tunnelmiin Hietalahdenrannassa.

251 Merimakasiini arvostelua

Loistava
4.9/6
251 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
"Erinomainen"6/6
Ilkka V.kuukausi sitten · 0 arvostelua

Hyvä ja asiallinen palvelu, lisäksi avustivat ja valitsivat loistavan viinin kalaruokiemme seuraksi. Lista ei kovin pitkä, mutta oivallista ruokaa. Söimme kalaa ja se oli aivan loistavaa.

"Erinomainen"6/6
Mika H.kaksi kuukautta sitten · 0 arvostelua

Todella positiivinen ensikokemus. Laaja valikoima meteneläviä, todella rapea ja herkullinen blini. Perinteinen kalakeitto täyteläinen ja ei tarvinnut ’kalastella’. Todella ystävällinen ja suositteleva henkilökunta. Ensi kertalla tiedän myös parkkipaikoista ravintolan edessä. Suosittelen!

"Erinomainen"6/6
Henrik P.kaksi kuukautta sitten · 0 arvostelua

Ystävällinen henkilökunta, herkullinen ruoka ja ulkomaisten vieraiden kannalta makea sijainti näkymällä telakka-alueelle. Jäätynyt lahti ravintolan edessä kruunasi kokemuksen. Iso kermainen lohikeitto riittäisi useammallekin. Poro ja katkaravut saivat kehut.

"Erinomainen"6/6
Sami E.kolme kuukautta sitten · 0 arvostelua

Suosittelen, kävimme hyvän ystäväni kanssa lounas aikaan syömässä. Ihana Hietalahden miljöö ja näkymät merelle/telakalle. Hyvin tehdyt blinit, ja erityisesti simpukat. 👌🏻👌🏻👌🏻 Hyvä palvelu ja erityiset kiitokset siitä, ettei ole ketju ravintola. Hinta-laatusuhde kohdillaan.

"Erinomainen"6/6
Martin M.kaksi vuotta sitten · 0 arvostelua

Alun perin aikomukseni oli syödä seisosvasta pöydästä, mutta listaa tarkasteltuani päädyimme alacarteen. Alkupaloina etanoita, pääruokana härkää ja jälkkäriksi lettuja. Aterialle tuli hintaa 120 € ja OLI JOKA CENTIN VÄÄRTI! P'ääkaupunkiseudulla ei ole monia takuuvarmoja ruokaravintoloita, Merimakasiini on toiminut alalla jo useamman vuosikymmenen, eikä minulla toistaiseksi tullut eteen ensimmäistäkään "floppia". Käyn teillä harvakseltaan mutta kun syön ulkona en halua jälkikäteen kiristellä hampaitani miettien vääristynyttä laatu / hintasuhdetta. Hienoa että pidätte kiinni laadusta, tama heijastuu hintoihin mutta hyvät raaka-aineet sekä ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta ei ole ilmaista. Pyydän nöyrästi: Jatkakaa samaan malliin. Terveisin Martin Mitikka

"Erinomainen"6/6
Per-Erik L.kaksi vuotta sitten · 0 arvostelua

Kun vaimoni ja minä sekä ystävämme haluamme nauttia hyvin valmistetuta kalasta valitsemme Merimakasiinin. Niin teimme myös eilen. Emme pettyneet. Itse valitsin siika-annoksen nokkosrisoton kanssa. Aivan erinomainen luomus. Myös vieraamme että vaimoni kehuivat valintojaan. Saimme myös " oman pöytämme " pyytämättä. Sitä hieman ihmettelimme että ulkoalue - meren ja talon välillä - vaikutti hoitamattomalle eikä mitään istutuksia näkynyt. Per-Erik Lindholm

"Okei"3/6
Reijo P.kuukausi sitten · 0 arvostelua

Lähtökohtaisesti korkeintaan keskinkertainen. Pääasiallinen ongelma oli, että netistä löytyy sunnuntaille brunssilista (http://www.merimakasiini.fi/merimakasiini/doc/KipparinBrunssi.pdf), jonka pohjalta olimme tulossa ravintolaan syömään merellistä brunssia; kun istumme alas ja tilaamme ko. brunssin, ei siitä ole tietoakaan, henkilökunta on H-moilasena asian osalta. Tarjoilu sinänsä oli asiallista, mutta perinteistä suomalaista, ei kovinkaan aloitteellista tai tehokasta palvelua, huomioiden, että ravintola oli vielä siinä vaiheessa korkeintaan 1/5 tai 1/4 täynnä. Ruoka sinänsä oli asiallista, siitä ei huomauttamista. Mikäli mukanamme ei olisi ollut pientä lasta, olisimme lähteneet pois, sillä olimme tulleet brunssille, joka netistä löytyy hakemalla esim. 'brunssi Merimakasiini'. Ravintoloitsijan tai managerin kannattaisi tutustua omaan internet-tarjontaansa ja poistaa sieltä ei-relevantti informaatio väärinkäsitysten poistamiseksi.

"Erinomainen"6/6
Paulina F.kaksi vuotta sitten · 0 arvostelua

Merimakasiinissa on aina ilo asioida! Palvelu on erinomaista ja ruokalista ei petä koskaan ja ihanat vanhat klassikot on pääosin säilytetty; ainoastaan keitettyjä simpukoita kaipaamme (gratinoituna löytyy kyllä). Suosittelen aina kaikille käyntiä Merimakasiinissa!

"Upea"5/6
Antti H.kaksi vuotta sitten · 0 arvostelua

Merimakasiinin pääsiäisbrunssi oli toimiva kokonaisuus. Kaikki tarjolla olleet ruoat maistuivat ja sääkin oli upea. Kalapöydän antimet olivat tuoreita, fetasalaatti hyvin tehtyä ja marokkolainen lammaskeitto maukasta. Ainoa miinus tulee tarjolla olleesta jälkiruoasta. Vaaleapaahtoinen kahvi ei ollut erityisen maistuvaa ja juustokakkuun olisi voinu laittaa rohkeammin makua - nyt pohjan ja täytteen välillä ei ollut kaivattua kontrastia.

"Erinomainen"6/6
Matti P.kaksi vuotta sitten · 0 arvostelua

Merimakasiinin bouillabaisse on pohjois-euroopan paras! Henkilökunta on loistava! En ole koskaan pettynyt vierailuuni Merimakasiinissa . en nytkään! Joskus vielä kokeilen runsaan menun muitakin vaihtoehtoja...ehkä. Vielä ei ole tarvinut vaihtaa suosikkia.

2 henkilöä
Ravintolassa ei ole tilaa.
Tänään (sunnuntai)
huhtikuu 2018
m
t
k
t
p
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Valitse aika: