Arvostelut: Mamma Rosa

Loistava
5.0/6
1 576 arvostelua
Mamma Rosa Helsinki image 1
Mamma Rosa Helsinki image 2
Mamma Rosa Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

1 576 Mamma Rosa arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Mamma Rosa annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.0/6
1 576 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Jarkko A.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Tänne on aina ilo palata! Ruuan taso säilyy vuodesta toiseen.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Marianne M.kolme päivää sitten · 6 arvostelua

Hyvä hinta-laatusuhde, hyvä valikoima erilaisia annoksia myös kasvisvaihtoehtoja. Viihtyisä ravintola

Uusi"Erinomainen"
6/6
Jonna W.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Sain loistavaa palvelua. Menen varmasti myös uudestaan :) Tarjoilija oli todella ystävällinen ja auttava ja ruoka hyvää

Uusi"Erinomainen"
6/6
Ulla I.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka todella ensiluokkaista ja palvelu ystävällistä. Erittäin hyvä hinta laatu suhde, suosittelen

"Erinomainen"
6/6
Salome R.vuosi sitten · 5 arvostelua

Sorsa jälleen erinomaista,jota se on ollut kaikkina vuosina, ainakin kuutena, jotka muistan. Tämä on minulle ja ystävilleni traditio. Joka syksy nykyisin. Työssä ollessani kävin myös työkaverini kanssa lounaalla joka päivä useita vuosia. Nykyisin minulla on ranskalaisia tuttavia,jotka aina Helsingissä ollessaan haluavat Mamma Rosaan. Mamma Rosa ei ole pettänyt koskaan. Kiitokset koko henkilökunnalle erittäin ystävällisestä ja tietävästä palvelusta. Erityisesti nämä ranskalaiset kehuvat vaikka ovat olleet toki monissa ravintoloissa Helsingissä,mutta on kuulemma kuin heillä kotona. Kiitokset jälleen onnistuneesta illasta. Tulemme uudelleen.

"Hyvä"
4/6
Emmi L.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

olimme yrityksen pikkujouluja viettämässä Mamma Rosassa la 8.12. 7hengen naisporukalla. Ruoka oli todella maittavaa ja herkullista. Palvelu ei valitettavasti ollut lähellekään toivottua. Kukaan henkilökunnasta ei toivottanut lämpimästi tervetulleeksi, jo narikassa tunnelma oli välinpitämätön ja töksäyttelevä. Tarjoilijoista kukaan ei hymyillyt tai tiedustellut illan ”teemaa” tai antanut palveluun mitään ekstraa. Vain kliseiset ”maistuuko?” -kysymykset esitettiin. Asiakkaana itse tiedustelimme lisää viiniä ym. ja joka kerta vastaanotto oli jäätävä tai todella välinpitämätön. Aivan kuin meitä ei olisi paikalle haluttu, vaikka olimme hyvin maksava ja käyttäytyvä iloinen seurue. Työskentelemme itse asiakaspalvelualalla ja tästä kokemuksesta jäi todella huono maku, vaikka ruoassa ja paikassa ei ole mitään vikaa palvelua lukuunottamatta. Jopa lähtiessä narikassa henkilökunta tuijotti toisella silmällä puhelimesta jalkapalloa ollen täysin välinpitämätön meidän asiakkaiden suhteen. Toivon, että tämä palaute tavoittaa koko henkilökunnan. Vastauspyyntöä toivoen: mp.redi@pentik.com

"Hyvä"
4/6
Martti K.vuosi sitten · 3 arvostelua

Mamma Rosan ruoka ei pettänyt tälläkään kertaa, kaikki oli tasaisen hyvää. Ravintolan hintataso on tosin noussut viime vuosina, mutta hinta-/laatusuhde on edelleenkin about kohdallaan. Tarjoilu oli tapansa mukaan ystävällistä ja asiallista, ainoastaan laskua sai odotella turhan kauan. Kaksi miinusta, jotka häiristevät tässä ravintolassa joka kerran: näin hyvään ravintolaan ei kuulu täysin turha, korni ja häiritsevä taustamusiikki, Mamma Rosa olisi paljon parempi kokonaan ilman kakofonista musiikkia. Kahden hengen pikkupöydät sopivat lasten piirtelyyn, mutta aikuisten ruokailuun ne ovat onnettoman pieniä ja epämiellyttäviä.

"Upea"
5/6
Taina L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Mamma Rosassa ruoka on useimmiten hyvää, samoin palvelu on kiireestä huolimatta useimmiten ystävällistä. Mutta se, mikä Mamma Rosassa häiritsee, on melu. Ravintolassa on paljon ikkunapintaa ja muita kovia pintoja, mikä sinänsä on kiva, mutta ne eivät ime ääntä. Kun ravintolassa on samaan aikaan paljon ihmisiä, on melu ja hälinä niin kova, että omaa pöytäseuruettaan on vaikea kuulla.

"Erinomainen"
6/6
Kaisa K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää. Karitsa pehmeintä, mitä muistan koskaan syöneeni. Alkupalapunajuuri oli mainion makuista pähkinöiden ja vuohenjuuston kanssa. Seuralaiseni pitivät poropizzoistaan. Palvelu oli ilosta ja ystävällistä. En juo ruoan kanssa mitään, mutta vaikka sen sanon, yleensä tuodaan kuitenkin vettä. Aivan kuin sillä ei olisi väliä, mitä sanon. Mamma Rosassa ei tuotu. Paikka on viihtyisiä. Ihanaa, ettei vanhaa ole modernisoitu pois. Ja on mukavaa olla vähän maan alla.

"Kauhea"
1/6
Jan T.vuosi sitten · 2 arvostelua

Hei, kävimme eilen perheen kanssa päivällisellä Mamma Rosassa ja ikäväkseni on todettava, että meille tarjottiin varmasti yksi heikoimmista kala annoksista jonka olen kokenut kautta aikan. Kyseinen 27€:lla saatava ”päivän kala” jokatässä tapauksessa oli paistettu siika, parsarisottoa ja hummerikastiketta oli ällistyttävä kokin näyte; - Siika oli paistettu ainoastaan ”lihapuilelta” jolloin paistetun siian nahka oli verrattavissa raakaan kalaa, kiiltävä, kylmä ja limainen - Parsarisotto tuskin sisälsi juuutso lainkaan. Kiiltävä veteen keitetty riisipuuro jossa ei hitustakaan parsan aromia, Maggin liemikuution aromi kylläkin maistui ja haisi. - Hummerikastike oli sekin ilmeisesti Maggin jauheesta mahdollisesti tomaattipyreellä värjättynä-maku ei hummeria ollut nähnytkään Kaikki yllämainittu erittäin runsaalla suolalla ja kahdella parsatangolla höystettynä. Kokonaisuutena esitys maun ja ruan viimeistelyn suhteen oli niin totaalisen surullinen, että se on tämän viestin kirjoittamisen arvoinen. On selvää, että ajat muuttuvat ja kilpailu kiristyy ruan laadunkin suhteen, mutta ravintolalle kuten Mamma Rosalle riittää hyvä laatu-ei tarvitse olla erinomainen. Hyvässäkin laadussa on tekemistä. Mutta se, että asiakkaille tarjotaan annos jonka tekijä / reseptin luoja on todennäköisesti 100% ammattitaidoton, taikka täysin välinpitämätön on huolestuttavaa! Toivottavasti saatte laatunne kuntoon ja Mamma Rosasta voi nauttia ruasta joskus tulevaisuudessakin. Annosten palauttaminen ei ole asiakkaallekkaan miellyttävin tapa illastaa. Jan Tengström