Arvostelut: Kita Esplanadi

Kaartinkaupunkijapanilainen
Loistava
4.8/6
20 arvostelua
Kita Esplanadi Helsinki image 1
Kita Esplanadi Helsinki image 2
Kita Esplanadi Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

20 Kita Esplanadi arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Kita Esplanadi annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
20 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Kiia S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Laadukas ateria,hyvä palvelu ja kivasti sisustettu ravintola hyvällä sijainnilla.Viini jota valitsimme oli myös erinomaista.Autokin saatiin ihan lähelle parkkiin.Lapsiystävällinen!Täytyy tulla joskus toistekin nauttimaan hyvää japanilaista ruokaa!

"Erinomainen"
6/6
Juha P.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Oikein hyvä hinta laatusuhde.Myös tarjoilu ja viihtyisä sali.Keittiö osasi hommansa niin kokonaisuus kyllä tyydytti.Idean sain citys oppari oppaasta. Suosittelen myös kavereille ja kaikille jotka ovat kiinnostuneet aasialaisesta keittiöstä

"Erinomainen"
6/6
Tuija R.kolme kuukautta sitten · 14 arvostelua

Ravintola oli todella mukava uusi tuttavuus. Nauttimamme pääruoat olivat huolellisesti valmistettuja, maukkaita ja kauniita. Tarjoilija oli äärimmäisen kohtelias ja asiakkaiden toiveet huomioiva. Suosittelen tätä ravintolaa ehdottomasti.

"Erinomainen"
6/6
Tiina L.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä palvelu, pelkistetty, mutta viihtyisä ympäristö - ja ennen kaikkea valtavan hyvä ensikosketus japanilaiseen ruokakulttuuriin. Jäi hyvä maku suuhun ja mieleen, vaikka vertailukohdetta sushiravintoloihin ei entuudestaan olekaan.

"Hyvä"
4/6
Jaclyn W.kuukausi sitten · 3 arvostelua

Food was satisfactory but cannot be considered as authentic Japanese cuisine. We had seaweed salad, soft shell crab and spicy tuna sushi and prawn tempura. Spicy tuna sushi had excessive red pepper powder on top making them very spicy. Tempura comes in brown batter and not the usual light Japanese tempura coating. Nevertheless service was good and helpful.

"Erinomainen"
6/6
Aija P.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen palvelu, ystävällinen ja nopea. Sushit tuoreita, kaunis esillepano, teknisesti hyvin valmistettuja ja rakenne kesti kasassa. Taustamusiikki tyylikästä ja soi riittävän hiljaa - ei häirinnyt keskustelua.

"Erinomainen"
6/6
Patrick N.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Siisti paikka, jossa hyvät sushit ja erittäin mukava asiakaspalvelu. Tunnelma ja sijainti on myös kohdillaan. Yllättävän laaja juomalista tarjolla ruokailun kylkeen. Ei voi kuin suositella.

"Upea"
5/6
Sirpa A.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Käytiin syö kympillä päivillä ja satuin kyllä kympille vastinetta. Jaettiin sushiannos alkuruuaksi ja pääruuaksi otettiin udon nuudelit merenelävillä. Molempia voin suositella, todella herkullisia! Hyvä palvelu eikä ruuhkaa ollut.

"Upea"
5/6
Riikka-Liisa P.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

5 hengen seurueessa kaikki olivat tyytyväisiä ruokaansa, maistelimme sekä alkupaloja että susheja ja lämpimiä ruokia. Palvelu oli ystävällistä ja huomaavaista, tarjoilijan huomion sai silloin, kun sitä tarvitsi.

"Upea"
5/6
Salla K.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka ja siisti ympäristö. Olen käynyt lounasbuffassa ja illallisella, molemmat ovat oikein hyvät. Maki-rullat tosi isoja! Voisin mennä myös lasten kanssa!! Suosittelen tätä ravintolaa!