Arvostelut: Kita Esplanadi

Kaartinkaupunkijapanilainen, aasialainen, sushiravintola
Loistava
4.8/6
25 arvostelua
Kita Esplanadi Helsinki image 1
Kita Esplanadi Helsinki image 2
Kita Esplanadi Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

25 Kita Esplanadi arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Kita Esplanadi annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
25 arvostelua
Melu:Erittäin miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Jani V.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Kaikki oli kohdallaan. Mukava ja nopea palvelu. Eritoten Gyoza kastikkeella olevat dumplingit olivat suussa sulavia 😀 ja sushi lautaset omasivat kivasti eri makuja tulisesta mietoihin makuihin. Suosittelen.

"Erinomainen"
6/6
Antti K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Business dinner at Kita with a colleague - really friendly service and excellent food! Both the sushi and the warm dishes were highest quality and super tasty.

"Erinomainen"
6/6
Kiia S.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Laadukas ateria,hyvä palvelu ja kivasti sisustettu ravintola hyvällä sijainnilla.Viini jota valitsimme oli myös erinomaista.Autokin saatiin ihan lähelle parkkiin.Lapsiystävällinen!Täytyy tulla joskus toistekin nauttimaan hyvää japanilaista ruokaa!

"Erinomainen"
6/6
Juha P.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Oikein hyvä hinta laatusuhde.Myös tarjoilu ja viihtyisä sali.Keittiö osasi hommansa niin kokonaisuus kyllä tyydytti.Idean sain citys oppari oppaasta. Suosittelen myös kavereille ja kaikille jotka ovat kiinnostuneet aasialaisesta keittiöstä

"Hyvä"
4/6
Jaclyn W.kolme kuukautta sitten · 3 arvostelua

Food was satisfactory but cannot be considered as authentic Japanese cuisine. We had seaweed salad, soft shell crab and spicy tuna sushi and prawn tempura. Spicy tuna sushi had excessive red pepper powder on top making them very spicy. Tempura comes in brown batter and not the usual light Japanese tempura coating. Nevertheless service was good and helpful.

"Erinomainen"
6/6
Tiina L.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä palvelu, pelkistetty, mutta viihtyisä ympäristö - ja ennen kaikkea valtavan hyvä ensikosketus japanilaiseen ruokakulttuuriin. Jäi hyvä maku suuhun ja mieleen, vaikka vertailukohdetta sushiravintoloihin ei entuudestaan olekaan.

"Erinomainen"
6/6
Tuija R.viisi kuukautta sitten · 17 arvostelua

Ravintola oli todella mukava uusi tuttavuus. Nauttimamme pääruoat olivat huolellisesti valmistettuja, maukkaita ja kauniita. Tarjoilija oli äärimmäisen kohtelias ja asiakkaiden toiveet huomioiva. Suosittelen tätä ravintolaa ehdottomasti.

"Erinomainen"
6/6
Aija P.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen palvelu, ystävällinen ja nopea. Sushit tuoreita, kaunis esillepano, teknisesti hyvin valmistettuja ja rakenne kesti kasassa. Taustamusiikki tyylikästä ja soi riittävän hiljaa - ei häirinnyt keskustelua.

"Erinomainen"
6/6
Patrick N.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Siisti paikka, jossa hyvät sushit ja erittäin mukava asiakaspalvelu. Tunnelma ja sijainti on myös kohdillaan. Yllättävän laaja juomalista tarjolla ruokailun kylkeen. Ei voi kuin suositella.

"Upea"
5/6
Sirpa A.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Käytiin syö kympillä päivillä ja satuin kyllä kympille vastinetta. Jaettiin sushiannos alkuruuaksi ja pääruuaksi otettiin udon nuudelit merenelävillä. Molempia voin suositella, todella herkullisia! Hyvä palvelu eikä ruuhkaa ollut.