Kita Esplanadi

Kaartinkaupunkijapanilainen, aasialainen, sushiravintola
Loistava
4.9/6
35 arvostelua
Kita Esplanadi Helsinki image 1
Kita Esplanadi Helsinki image 2
Kita Esplanadi Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Kita Esplanadi – Tietoja

Kita Esplanadissa pääset nauttimaan tuoreesta sushista ja muista japanilaisista ja aasialaisista makuelämyksistä sekä kauniiden annosten tarjoamasta freesistä estetiikasta. Kita Esplanadissa yhdistyvät Suomi ja Japani, ja ravintolan nimi juontaakin juurensa japaninkielestä viitaten pohjoiseen. Suomalaisessa ja japanilaisessa ruokafilosofiassa yhdistyvät puhtaus, tuoreus ja yksinkertaisuus, mikä antaa raaka-aineiden aidoille makuvivahteille arvoisensa roolin. Raaka-aineissa suositaan paikallisuutta ja annokset valmistetaan japanilaisin menetelmin. Kita Esplanadissa ruokailet miellyttävän, minimalistista estetiikkaa edustavan sisustuksen ympäröimänä, valoisassa ja korkeassa tilassa. Kita sijaitsee oivallisella paikalla Helsingin Eteläesplanadilla, aivan Esplanadin puiston kupeessa. Ravintola on avoinna joka päivä aamupäivästä iltaan saakka. À la carte –listan lisäksi arkisin on tarjolla lounasbuffet’n sekä lauantaisin lauantaibuffet’n antimet.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 21:00
Thursday
11:00 - 21:00
Friday
11:00 - 21:00
Saturday
12:00 - 21:00
Sunday
12:00 - 21:00
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 21:00

Osoite

Kita Esplanadi
Eteläesplanadi 4
00130 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

KAISENSALAD

vihreäsalaatti, äyriäisiä, wafukastike //
green salad, seafood, wafusauce
8,00 €

WAKAMESALAD

merileväsalaatti //
sea weed salad
6,00 €

EDAMAME

edamame-papuja //
edamame-beans
5,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Kita Esplanadi, Helsinki

Helsingin Kaartinkaupungista, Eteläesplanadilta löytyy japanilainen ravintola Kita Esplanadi. Tämän tyylikkään ruokapaikan seinänkokoisista ikkunoista tarjoutuu näkymät Esplanadin puistoon ja Eteläkauppatorin vilinään. Korkea ravintolasali on valoisa, tyylikäs ja freesi, mikä tukee paikan makumaailmaa täydellisesti. Kita Esplanadin ruoka valmistetaan laadukkaista, tuoreimmista ja paikallisuutta suosivista raaka-aineista japanilaiseen tapaan, jolloin ainesten aidot, herkät makuvivahteet pääsevät oikeuksiinsa ja ovat keskenään tasapainossa. Kitan à la carte on tarjolla joka päivä, minkä lisäksi arkipäivisin saatavilla on myös lounasbuffet’n ja lauantaisin lauantaibuffet’n antimet. Pöytävarauksia ravintolaan voi kuitenkin tehdä vain illallisajoille.

Kehutulta à la carte -listalta voit valita alkuun raikkaita salaattiannoksia, kuten kaisen-äyriäissalaatin tai wakame-merileväsalaatin. Edamame-pavut, gyozat ja miso-keitto ovat myös klassisia, autenttista Japania edustavia valintoja. Sushi-valikoimassa erilaiset kalat ja merenelävät, kuten lohi, ankerias, tonnikala ja jättirapu ovat monipuolisesti edustettuina. Saatavilla on niin nigiri-, hosomaki- kuin sashimi-annoksia. Nigireistä ja makirullista koostuvia sushi-settejä on useita. Niissäkin erilaiset kalat ovat pääosassa, mutta myös kasvisyöjälle on oma settinsä. Pääruokavalikoima koostuu lämpimistä annoksista, joiden raaka-aineita ovat muun muassa broileri sekä ankerias, lohi ja muut merenherkut erilaisin japanilaisin kastikkein. Valmistusmenetelmät vaihtelevat paistamisesta ja pariloinnista uppopaistoon. Jälkiruuaksi maistuu vaikkapa autenttinen japanilainen mochi-riisikakku. Japani on läsnä myös juomalistalla, jossa japanilaisia oluita sekä sakea on tarjolla useaa laatua. Kitassa voit maistaa myös aitoa japanilaista Umeshu-likööriä. Viinit tulevat vaihtelevasti viinialueilta ympäri maailman.

35 Kita Esplanadi arvostelua

Loistava
4.9/6
35 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Erittäin miellyttävä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Annamari H.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Sijainti fantastinen ja ruoka niin herkullista, että pitää mennä pian uudestaan. Japanilainen vieraammekin viihtyi.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Anna-Sofia H.11 päivää sitten · 1 arvostelu

Oli hyvää sushia ja hieno ja tyylikäs tila. Suosittelen illalliselle

"Erinomainen"
6/6
Maarit H.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Good quality & great variety of sushi. Buffet continuous refilled until the end time. Friendly staff, clean& neat restaurant. Great location near the market place& Esplanad-park.