Arvostelut: Kallion Sävel

Hakaniemikansainvälinen
Loistava
4.5/6
11 arvostelua
Kallion Sävel Helsinki image 1
Kallion Sävel Helsinki image 2
Kallion Sävel Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

11 Kallion Sävel arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Kallion Sävel annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.5/6
11 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Annamaija E.11 päivää sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä paikka, siisti. Hyvä tunnelma, houkutteleva ruokalista. Maukkaat ruuat, monipuoliset juomat. Hyvät tarjoukset. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Hauska idea, että bussikortti toimii alennuskorttina. Aion tulla uudellen!

"Erinomainen"
6/6
Kristiina S.24 päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ehkä hiukan kuiva mutta syötyä tuli hyväll mielellä. Ystävällinen palvelu kaikilta. Tunnelma oli hyvä. Vessaa joutui hiukan etsimään. Kiitos kaikille ja hyvää syksyn jatkoa

Uusi"Upea"
5/6
Tuula M.20 tuntia sitten · 2 arvostelua

Mukava tunnelmallinen paikka joka mukavasti henkii vanhaa aikaa, musiikin ja suomalaisen elokuvan teemoilla. Ruoka ok ja ruokalista monipuolinen. Menemme todennäköisesti uudelleen ja voimme suositella muillekin.

Uusi"Upea"
5/6
Pentti S.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka, eikä liian kallis. Miellyttävä ilmapiiri ravintolassa jossa soi hyvä musiikki. Palvelu oli hyvää ja erikoisesti oli kiva maksaa samalla kun tilasi ruuan, niin oli vapaa myös poistumaan kun oli valmis.

"Upea"
5/6
Jutta L.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Mukava paikka, kiva miljöö, hyvä sijainti. Burgeri ja ranskalaiset olivat hyviä. Jälkiruokana syöty mutakakku kruunasi aterian. Se oli vielä lämmintä, joten olisikohan se ollut ihan tuoretta?

Uusi"Upea"
5/6
Niksu V.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Olen käynyt Sävelessä ennenkin. Ympäristö ja ruoan laatu olivat sitä mitä pitikin, eli oikein hyvää. Koko perhe söi lauantai-iltana hampurilaiset. Nälkä lähti todella pitkäksi aikaa!

Uusi"Upea"
5/6
KIRSI S.13 päivää sitten · 2 arvostelua

Rento paikka, helppo saapua. Miellyttävä miljöö ja hyvä arkiruoka. Kohtuulliset hinnat. Lihaton lokakuu oli hyvin esillä. Ruoan sekä juomien tilaamien baaritiskiltä aiheutti pitkää jonoa ajoittain.

Uusi"Hyvä"
4/6
leila h.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Mukava rento tunnelma, hyvä sijainti Areena teatterin jatkoille : ) Ok kokemus ja ruoka. Pöytävaraus onnistuneesti ikkunapöytä ja henkilökunta ystävällinen. Ainoa miinus, tilaamamme alkuruoka tuli yhdessä pääruuan kanssa.

"Huono"
2/6
Marianne S.18 päivää sitten · 1 arvostelu

Ravintola oli täyteen varattu, henkilökuntaa oli erittäin vähän. Ruoka ja juomatilaukset tiskiltä johon oli pitkä jono. Ennen sitä seurueemme oli etsinyt varaamamme pöytää tovin,pöytä löytyi yläkerrasta pilarin takaa, kiireinen ja alimitoitettu henkilökunta ei tässä auttanut. Annokset tuotiin pöytään eri aikaan, yksi hampurilaisannos oli haalea. Emme tule uudestaan.

Uusi"Huono"
2/6
Marcell C.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Alakerrassa ahdasta ja erittäin meluisaa, jaksoimme olla noin tunnin. Katto alhaalla, seinät kaikuvat hyvin, joten korvassa soi eselleen. Kaijuttimet myös huonossa paikassa. Ruoka myös vain keskinkertaista, mutta tulee suht nopeasti. Juomat kalliita paikan tasoon nähden. Todennäköisesti en tule enää uudestaan tähän samaan paikkaan.