Arvostelut: Kallion Sävel

Loistava
4.8/6
47 arvostelua
Kallion Sävel Helsinki image 1
Kallion Sävel Helsinki image 2
Kallion Sävel Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

47 Kallion Sävel arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Kallion Sävel annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
47 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Sami E.yhdeksän päivää sitten · 3 arvostelua

Todella hyvät burgerit, täydellinen kypsyys ja kysyttiin pihvin kypsyysastetta. 👍🏻 Hyvä palvelu vaikkakin tilaukset kassalta, mutta tarjoilijat olisivat taatusti ehtineet käydä ottamassa tilaukset pöydästäkin.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Timo H.11 päivää sitten · 1 arvostelu

Mukava miljöö ja hyvä ruoka . Homma toimi vaikka juomat pitää hakea itse.

"Erinomainen"
6/6
Marko M.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Mukava ja rento tunnelma. Ruoka oli erinomaista. Käyn ehdottomasti uudestaan.

"Erinomainen"
6/6
Sini V.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Helsingin Kallion Sävelessä on ystävällinen, nopea ja sujuva palvelu. Kallion Sävelen ruoka on erittäin maittavaa ja juomavalikoima laaja. Tunnelma on hyvä ja lämmin, melkeinpä kodinomainen.

"Erinomainen"
6/6
Atte E.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Hyvä meininki koko perheelle. Syötävää löyty kaikille 1,5 vuotiaasta myöden. Tiskiltä tilaaminen turhauttaa, ei mielestäni kuulu moderniin palveluun. Toki ymmärrän myös sen että ravintola on joskus ollut enemmän baari kun ruokaravintola. En tiedä onko tämä nykyään enään totta.

"Erinomainen"
6/6
Sari O.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kaikki sujui mallikkaasti. Erityiskiitos pienen annoksen tilaamisen helppoudesta (erityisruokavalio). Guagamole oli erityisen maukasta! Ensin vähän ihmetytti, kun tilaus ja maksu piti tehdä ennen pöytään menoa, mutta syötyämme tuumasimme, että on hyvä juttu, kun ei tarvitse enää odottaa laskua.

"Erinomainen"
6/6
Mirjami L.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä treffipaikka lähellä teattereita. Nätti ja viihtyisä paikka, hyvä ruoka ja mukavia pienpanimo-oluita tarjolla. Ripeä ja ystävällinen, palvelualtis henkilökunta. Suosittelen! Melko täynnä myös arki-iltaisin. Pöytävaraus toimi moitteetta, saimme rauhaisan ikkunapaikan, oikein sopivan seurustelulle. Ei liikaa melua.

"Erinomainen"
6/6
Anne S.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Paikassa on kiva tunnelma, henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta. Ruoka tuli nopeasti ja oli hyvää. Ravintola oli kalustettu viihtyisästi, retrohenkeen. Tilaukset hoidettiin kassalla, mutta mieluummin sen hoitaisi pöydässä, jolloin olisi rauha ja aikaa miettiä valintojaan.

"Erinomainen"
6/6
Tiila V.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Aina yhtä viihtyisä paikka! Hyvä, että menussa on useampia lihattomia vaihtoehtoja. Tällä kertaa en kuitenkaan löytänyt muista pääruuista kasvisvaihtoehtoa. Hampurilaisista ja salaateista kuitenkin saa kyllästymiseen asti muualtakin lihattomia annoksia. Ruoka on kuitenkin aina oikein hyvää!

"Upea"
5/6
Ari S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Mukava miljöö, hyvä ruoka ja asiointi tiskillä poistavat tarpeen henkilökunnan pöytään saamiseen. Kävimme syömässä ennen teatteria, meni sutjakkaasti ja oli alku hienolle illalle👍 Voimme suositella muillekin teatterissa kävijöille, auto oli parkissa ruokailun ja kinky bootsin esityksen ajan samassa paikassa, helppoa... tervari