Arvostelut: Kallion Sävel

Loistava
4.7/6
31 arvostelua
Kallion Sävel Helsinki image 1
Kallion Sävel Helsinki image 2
Kallion Sävel Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

31 Kallion Sävel arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Kallion Sävel annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.7/6
31 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Atte E.13 päivää sitten · 2 arvostelua

Hyvä meininki koko perheelle. Syötävää löyty kaikille 1,5 vuotiaasta myöden. Tiskiltä tilaaminen turhauttaa, ei mielestäni kuulu moderniin palveluun. Toki ymmärrän myös sen että ravintola on joskus ollut enemmän baari kun ruokaravintola. En tiedä onko tämä nykyään enään totta.

"Erinomainen"
6/6
Sari O.18 päivää sitten · 1 arvostelu

Kaikki sujui mallikkaasti. Erityiskiitos pienen annoksen tilaamisen helppoudesta (erityisruokavalio). Guagamole oli erityisen maukasta! Ensin vähän ihmetytti, kun tilaus ja maksu piti tehdä ennen pöytään menoa, mutta syötyämme tuumasimme, että on hyvä juttu, kun ei tarvitse enää odottaa laskua.

"Erinomainen"
6/6
Julia S.kuukausi sitten · 1 arvostelu

hyvää ruokaa rennossa ilmapiirissä! ruoka tuli nopeasti, mikä oli hyvä nälkäiselle porukalle. palvelu oli asiallista ja ripeää. ainoa miinus oli, että tilata piti käydä alakerrassa tiskillä.

"Erinomainen"
6/6
Mirjami L.23 päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä treffipaikka lähellä teattereita. Nätti ja viihtyisä paikka, hyvä ruoka ja mukavia pienpanimo-oluita tarjolla. Ripeä ja ystävällinen, palvelualtis henkilökunta. Suosittelen! Melko täynnä myös arki-iltaisin. Pöytävaraus toimi moitteetta, saimme rauhaisan ikkunapaikan, oikein sopivan seurustelulle. Ei liikaa melua.

"Erinomainen"
6/6
Anne S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Paikassa on kiva tunnelma, henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta. Ruoka tuli nopeasti ja oli hyvää. Ravintola oli kalustettu viihtyisästi, retrohenkeen. Tilaukset hoidettiin kassalla, mutta mieluummin sen hoitaisi pöydässä, jolloin olisi rauha ja aikaa miettiä valintojaan.

"Erinomainen"
6/6
Annamaija E.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä paikka, siisti. Hyvä tunnelma, houkutteleva ruokalista. Maukkaat ruuat, monipuoliset juomat. Hyvät tarjoukset. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Hauska idea, että bussikortti toimii alennuskorttina. Aion tulla uudellen!

"Erinomainen"
6/6
Kristiina S.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ehkä hiukan kuiva mutta syötyä tuli hyväll mielellä. Ystävällinen palvelu kaikilta. Tunnelma oli hyvä. Vessaa joutui hiukan etsimään. Kiitos kaikille ja hyvää syksyn jatkoa

"Upea"
5/6
Pentti S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka, eikä liian kallis. Miellyttävä ilmapiiri ravintolassa jossa soi hyvä musiikki. Palvelu oli hyvää ja erikoisesti oli kiva maksaa samalla kun tilasi ruuan, niin oli vapaa myös poistumaan kun oli valmis.

"Hyvä"
4/6
Anukatariina S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista. Harmittavaa kuitenkin oli, että yksi tilauksemme osa oli mitä ilmeisimmin unohtunut, koska kaikki pöydän muut annokset, jopa samaa ruokalajia, olivat tulleet jo aiemmin pöytään. Yksi tästä viivästyneestä annoksesta kuului kiireiselle ystvällemme, jonka ruokailunautintoa moinen häiritsi.

"Upea"
5/6
Tarja K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Arenateatterin jälkeen 4:n ystävättären kanssa ruokailemassa. Ruoka (paistettu kuhafile, punajuuripyree, uunijuurekset, ja lehtikaali-punasipulipaistos) oli tosi hyvää ja maukasta. Rento tunnelma ja sopivasti saluunamainen miljöö. Aion mennä toistenkin, suosittelen !