Katso kartalla
Suodattimet:
Tyhjennä kaikki
Arviot
123456
Hintahaarukka
€€€€€€€€€
Varattavissa netissä
Vain paikat, joissa Smart Offers -tarjouksia

4 ravintolaa paikassa Hakaniemi, Helsinki

Löydä herkullisimmat ravintolat Helsingin Hakaniemestä

Helsingin Kallion kaupunginosan etelälaidalla sijaitseva Hakaniemi tunnetaan paitsi torikaupan ja liikenteen keskuksena, myös monipuolisena ravintolakeskittymänä, josta voi löytää niin perinteikkäitä kansankuppiloita kuin hienostuneempaa keittiökulttuuria. Helsingin Hakaniemen ravintolat kattavat pöytään paitsi lähiseutujen tuotteita ja skandinaavisia ruokaperinteitä, myös monien muiden ruokakulttuurien antimia. Herkuttelisitko seuraavaksi kalakeitolla, pippuripihvillä tai burgerilla vai lähtisitkö tutustumaan esimerkiksi Lähi-idän meze-pöytien, vietnamilaisten erikoisuuksien tai Nepalin pataruokien parhaimmistoon? Poikkea nopealle lounaalle kesken työpäivän tai varaa koko ilta useamman ruokalajin siivittämään juhla-ateriaan. Quandoon avulla löydät ja varaat helposti itsellesi parhaiten sopivan ravintolan Helsingin Hakaniemestä!

Etsi nopeasti näillä:
Järjestä:Osuvimmat ensin
 • Osuvimmat ensin
 • Parhaiten arvioidut ensin
 • Eniten arvioita saaneet ensin
 • Kalleimmat ensin
 • Halvimmat ensin

Kallion Sävel

Hakaniemi
kansainvälinen
4.9/649
Kallion Sävel

Grand Georgia

Hakaniemi
georgialainen
3.5/68
Grand Georgia

Cafè Talo

Hakaniemi
kansainvälinen
Cafè Talo
Etsitkö lähistösi parhaita ravintoloita?

Meripaviljonki

Hakaniemi
kalaravintola
Meripaviljonki
 1. 1.

  Hakaniemessä voit nauttia värikkäästä toritunnelmasta ja Kallion omaleimaisesta ravintolakulttuurista

  Kun lähdet Helsingin keskustasta pohjoiseen ja ylität Kaisaniemenlahden Pitkäsiltaa kulkien, saavut Hakaniemeen. Siellä keskustan uusklassinen arkkitehtuuri vaihtuu pelkistetymmiksi kivitaloiksi ja toimistorakennuksiksi. Yksi alueen maamerkeistä on Siltasaarenkadun mutkaan 1960-luvulla rakennettu Ympyrätalo, jonka läheisyydessä sijaitsee myös Hakaniemen metroasema. Vanhana työläisalueena tunnetun Hakaniemen keskuksen muodostavat tori ja kauppahalli, jotka kuhisevat pieniä värikkäitä kojuja ja tuoreita paikallisia tuotteita aina kauden kasviksista paikalliseen kalaan ja lihaan. Tori ja kauppahalli kuuluvatkin helsinkiläisten kulinaristien suosikkikohteisiin, ja ostosten lisäksi paikalle kannattaa saapua myös alueen runsaan ravintolatarjonnan vuoksi: Helsingin Hakaniemen ravintoloihin kuuluu niin perinteistä suomalaista kotiruokaa, kansainvälisiä erikoisuuksia kuin moderneja kalliolaisia bistroja ja kuppiloita.
 2. 2.

  Helsingin Hakaniemen ravintoloissa maistuvat niin lähiseutujen kuin kaukomaiden maut

  Torin ja kauppahallin läheisyys takaavat sen, että Hakaniemestä on helppo löytää tuoreista, kotimaisista aineksista valmistettua ruokaa. Voit nauttia esimerkiksi keittoravintolan lämmittävistä antimista, perinteikkäistä kotiruokalounaista tai kokeilla kotimaisista aineksista valmistettuja à la carte -annoksia, kuten perunamuusin ja puolukkahillon kanssa tarjoiltua naudanmaksaa tai sesongin mukaan valittua kalaa yrttiperunoiden kanssa. Hakaniemi on myös monen kulttuurin kohtaamispiste, ja alueelle on keskittynyt monia etnisiä ravintoloita ja ruokakauppoja. Kokeile esimerkiksi shawarmaa tai falafelia Lähi-idän tyyliin, valitse raikkaan runsas annos japanilaista sushia tai piristä päivääsi kulhollisella vietnamilaista pho-keittoa värikkäiden riisipaperirullien kera.
 3. 3.

  Varaa pöytäsi Helsingin Hakaniemen ravintoloista Quandoon avulla

  Hyvän ruoan ja toritunnelman lisäksi Hakaniemessä voi nauttia myös merellisestä ulkoilusta Hakaniemenrannan kävelykadulla, ja kesäaikaan rantakadun varrelta voi napata vesibussin Korkeasaareen. Hakaniemi onkin hyvä ja edullinen pysähdyspaikka eläintarhaan suuntavalle lapsiperheelle - herkuttelisitteko esimerkiksi pizzoilla, burgereilla ja muilla lasten vakiosuosikeilla vai tutustuisitteko vaikkapa kiinalaiseen tai nepalilaiseen makumaailmaan? Helsingin Hakaniemen ravintoloihin on helppo saapua kauempaakin, kiitos Siltasaarenkatua tiheästi kulkevien raitiovaunujen ja bussien sekä Hakaniemen metroaseman. Kallion omaleimainen kaupunkikulttuuri ja monipuolinen iltaelämä vetävät alueelle myös uusimpien ruokatrendien ja nykykulttuurin ystäviä läheltä ja kaukaa. Kun etsit omaan makuusi sopivaa ravintolaa Helsingin Hakaniemestä, ota avuksesi Quandoo! Autamme sinua niin ravintoloiden vertailussa, ruokalistoihin tutustumisessa kuin pöytävarauksen tekemisessä.