Kallion Sävel

Hakaniemikansainvälinen
Loistava
4.6/6
13 arvostelua
Kallion Sävel Helsinki image 1
Kallion Sävel Helsinki image 2
Kallion Sävel Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Kallion Sävel – Tietoja

Kallion Sävel Helsingin Hakaniemessä sijaitseva Kallion Sävel on yhdistelmä monipuolisesti kansainvälisistä keittiöistä ammentavia ruoka-annoksia ja rentoa kalliolaisen Suomi-bistron tunnelmaa sekä 50-luvun sisustusta kotimaisine ja ulkomaisine tähtineen. Kallion Sävelen ruokatarjoomassa lainaillaan rohkeasti ja ronskisti kansainvälisistä keittiöistä, mutta annokset nojaavat Sävelen omaan “finnbistro”-konseptiin. Voit siis olla varma, että annokset sopivat kotimaisille makunystyröille ja rentoon bistrotunnelmaan. Tarjolla on päivittäin lounasbuffet, ja iltaa kohden mentäessä siirrytään à la carte -listan vaihtoehtojen pariin snackseistä salaatteihin ja flambée-liekkipiiraista makoisiin pihveihin ja tuhteihin burgereihin. Juomavalikoima oluista viineihin riittää pitkälle iltaan ja kaikenlaisille seurueille. Nälkäisenä ja janoisena ei Sävelestä tarvitse kenenkään poistua. Ja perille löytää niin raitiovaunulla, bussilla, pyörällä kuin jalankin.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 00:00
Sunday
13:00 - 00:00
Monday
10:30 - 00:00
Tuesday
10:30 - 00:00
Wednesday
10:30 - 00:00
Thursday
10:30 - 00:00
Friday
10:30 - 02:00
Saturday
12:00 - 02:00

Osoite

Kallion Sävel
Hämeentie 2
00530 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

D9AC78AC-4D40-42BB-80ED-9DEC59F8B6F6

Snacks

Sävelen lämpimät valkosipulileivät

Talon leipää aiolilla ja mozzarellajuustolla kuorrutettuna (VL)
6,50 €

Bataattiranskalaiset

Tuhti annos bataattia (V) ja chilimajoneesia (G, M)
8,50 €

Kanansiivet

12 kpl mausteisia kanansiipiä (M) ja aurajuustomajoneesia (G, L)
13,50 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Kallion Sävel, Helsinki

Suosittu Kallion Sävel voitti kalliolaisten sydämet puolelleen ensimmäisestä aukiolopäivästään lähtien. Sittemmin tämä varsin ketterästi Hakaniemen torin laidalta, kauppahallia vastapäätä Hämeentiellä savutettavissa oleva ruoka- ja seurustelupaikka on houkutellut nälkäisiä ja janoisia kaikkialta Helsingistä sekä niitä, jotka muutoin vain asioivat Stadissa työasioissa tai kavereita moikkaamassa.

Lounaalla Kallion Sävel ravitsee pieni- ja suurinälkäiset työssäkäyvät keitolla, salaateilla, burgereilla sekä lämpimillä kaikkiruokaisten annoksilla ja päivän kasvisruualla. Illan tullen siirrytään Sävelen omimpaan eli finnbistro-annosten pariin. Sävelen pääruokalistalta löydät niin keitot kuin ruokaisat salaatit, erilaisia leikkeitä, maukkaita pihvejä, paistettua maksaa, päivän kala-annoksen sekä taatut ja tuhdit burgerit lihansyöjille sekä vegeille ja vegaaneille. Säveleen tullaan myös flambée-liekkipiiraiden perässä, sillä ranskankermalla tai smetanalla sivelty rapea, ohut piiraspohja ja herkulliset päällisainekset ovat vieneet monien kielen mennessään. Kaverina maistuu vaikkapa jokin viini sopivan napakalta listalta. Erinomaiseen olutvalikoimaan tutustuessaan kylkiäisenä maistuvat taatusti Sävelen snacksit – mikäpä siinä sen mukavampaa kuin vaikkapa ruislastuja tuoreyrtti-ranskankermaan dippaillessa, aidosta kalliolaistunnelmasta ja hyvästä musiikista omassa loosissa nauttiessa. Ja valitsemasi seurahan on tietenkin hyvää. Jos porukkaan mahtuu herkkuhampaisia, on à la carte –listan jälkiruokaosio heidän heiniään.

13 Kallion Sävel arvostelua

Loistava
4.6/6
13 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
"Erinomainen"
6/6
Annamaija E.15 päivää sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä paikka, siisti. Hyvä tunnelma, houkutteleva ruokalista. Maukkaat ruuat, monipuoliset juomat. Hyvät tarjoukset. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Hauska idea, että bussikortti toimii alennuskorttina. Aion tulla uudellen!

"Erinomainen"
6/6
Kristiina S.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ehkä hiukan kuiva mutta syötyä tuli hyväll mielellä. Ystävällinen palvelu kaikilta. Tunnelma oli hyvä. Vessaa joutui hiukan etsimään. Kiitos kaikille ja hyvää syksyn jatkoa

Uusi"Upea"
5/6
tarja g.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

kiva paikka, hyvä ruoka, mukavat tarjoilijat , todella ystävällisiä ja palvelevia, nopea palvelu arki-iltana, helppo tulla julkisilla, hiljainen voi jutella kun ei ollut melua ,