Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Hakaniemi
Kallion Sävel

Kallion Sävel

kansainvälinen, amerikkalainen, eurooppalainen, skandinaavinen

Pääruoat maksavat noin18€

Kuva kohteesta Kallion Sävel, Hakaniemi, Helsinki
Kallion Sävel ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Kallion Sävel – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Ilmastointi
Ilmainen wifi
Auki nyt
-
Sulkee 22:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
15:00 - 00:00
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Kallion Sävel

Helsingin Hakaniemessä sijaitseva Kallion Sävel on yhdistelmä monipuolisesti kansainvälisistä keittiöistä ammentavia ruoka-annoksia ja rentoa kalliolaisen Suomi-bistron tunnelmaa sekä 50-luvun sisustusta kotimaisine ja ulkomaisine tähtineen. Kallion Sävelen ruokatarjoomassa lainaillaan rohkeasti ja ronskisti kansainvälisistä keittiöistä, mutta annokset nojaavat Sävelen omaan “finnbistro”-konseptiin. Voit siis olla varma, että annokset sopivat kotimaisille makunystyröille ja rentoon bistrotunnelmaan. Tarjolla on päivittäin lounasbuffet, ja iltaa kohden mentäessä siirrytään à la carte -listan vaihtoehtojen pariin snackseistä salaatteihin ja flambée-liekkipiiraista makoisiin pihveihin ja tuhteihin burgereihin. Juomavalikoima oluista viineihin riittää pitkälle iltaan ja kaikenlaisille seurueille. Nälkäisenä ja janoisena ei Sävelestä tarvitse kenenkään poistua. Ja perille löytää niin raitiovaunulla, bussilla, pyörällä kuin jalankin.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Kallion Sävel pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Kallion Sävel ei ole pöytiä ulkona.

Onko ravintolassa Kallion Sävel pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Kallion Sävel on Katupysäköinti.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Kallion Sävel?

Suosittu Kallion Sävel voitti kalliolaisten sydämet puolelleen ensimmäisestä aukiolopäivästään lähtien. Sittemmin tämä varsin ketterästi Hakaniemen torin laidalta, kauppahallia vastapäätä Hämeentiellä savutettavissa oleva ruoka- ja seurustelupaikka on houkutellut nälkäisiä ja janoisia kaikkialta Helsingistä sekä niitä, jotka muutoin vain asioivat Stadissa työasioissa tai kavereita moikkaamassa.

Lounaalla Kallion Sävel ravitsee pieni- ja suurinälkäiset työssäkäyvät keitolla, salaateilla, burgereilla sekä lämpimillä kaikkiruokaisten annoksilla ja päivän kasvisruualla. Illan tullen siirrytään Sävelen omimpaan eli finnbistro-annosten pariin. Sävelen pääruokalistalta löydät niin keitot kuin ruokaisat salaatit, erilaisia leikkeitä, maukkaita pihvejä, paistettua maksaa, päivän kala-annoksen sekä taatut ja tuhdit burgerit lihansyöjille sekä vegeille ja vegaaneille. Säveleen tullaan myös flambée-liekkipiiraiden perässä, sillä ranskankermalla tai smetanalla sivelty rapea, ohut piiraspohja ja herkulliset päällisainekset ovat vieneet monien kielen mennessään. Kaverina maistuu vaikkapa jokin viini sopivan napakalta listalta. Erinomaiseen olutvalikoimaan tutustuessaan kylkiäisenä maistuvat taatusti Sävelen snacksit – mikäpä siinä sen mukavampaa kuin vaikkapa ruislastuja tuoreyrtti-ranskankermaan dippaillessa, aidosta kalliolaistunnelmasta ja hyvästä musiikista omassa loosissa nauttiessa. Ja valitsemasi seurahan on tietenkin hyvää. Jos porukkaan mahtuu herkkuhampaisia, on à la carte –listan jälkiruokaosio heidän heiniään.