Grande Grill

Keskustapihviravintola, kansainvälinen
Grande Grill Helsinki image 1
Grande Grill Helsinki image 2
Grande Grill Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Grande Grill – Tietoja

Grande Grill on nimensä veroisesti grilliherkkujen ja runsaiden annosten ravintola tyyppiä steak house Helsingin keskustassa, Aleksanterinkadun numero 15:ssä sijaitsevalla sisäpihalla. Grande Grillin kansainvälisellä otteella valmistetut suuret pihvit, ribsit sekä monenlaiset kana-annokset valmistuvat meheviksi laavakivigrillillä. Tarjolla on myös maukkaita burgeriannoksia sekä ruokaisia salaatteja. Suurista annoksista voi saapua ottamaan mittaa sekä lounaalla että illallisaikaan. Kesäisin ravintolan terassi palvelee niitä, jotka haluavat nauttia ateriansa livemusiikin kera tai kaipavaat muutoin vain viilennystä lämpimään säähän virvokkeiden äärellä.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Monday
11:00 - 20:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
13:00 - 20:00

Osoite

Grande Grill
Aleksanterinkatu 15
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

HALLOUM FRIES L, G

Halloumiranskalaisia ja limemajoneesia
6,90 €

TARTAR L, G

Punasipulia, kapriksia, punajuurta, suolakurkkua ja kananmunan keltuainen
9,90 €

GRANDE STARTER PLATE L, (G)

Alkuruokalajitelma isoon nälkään tai jaettavaksi. Halloumiranskalaisia, paistettuja jättikatkarapuja, tartaria, salaattia ja leipää
17,90 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Grande Grill, Helsinki

Erityisesti grilliruokien ja mehevien liharuokien ystävät viihtyvät Grande Grillissä, joka sijaitsee Aleksanterinkadulla Helsingin keskustassa. Laavakivigrillissä tiristyvät niin Ribeye steak, pippuripihvi kuin surf and trufkin. Lihalaatuina käytetään mm. Black Angus -härkää ja kotimaista karjaa. Pihvit aateloidaan hyvällä kastikkeella ja kyytipoikana maistuvat perinteisesti vaikkapa ranskalaiset ja salaatti. Ribseihin hurahtaneille on tarjolla rivi läpimureaa, porsaan baby back -kylkeä. Kanaa kaipaaville on useita, maukkaan broilerin rintafileen ympärille luotuja annoksia. Tosinälkään voit valita myös Grande Grillin parhaita paloja yhdistelevän Grill Platen. Liharuokien festivaalia täydentävät naposteltavaksi ja seurusteluun virvokkeiden äärellä sopivat alkupalat, kuten paistetut jättikatkaravut ja halloumiranskalaiset. Lihansyöjien seurassa saapuvat vegetaristit löytävät listalta alkupalavaihtoehtojen lisäksi pari ruokaisaa pääruokavaihtoehtoa. Lounasaikaan on tarjolla päivittäin vaihtuvat liha-, kana- ja kala-annoksia sekä à la carte -lista.

Grande Grillin valoisassa ravintolasalissa voi ruokailla mukavasti omassa looshissa, ja 25-paikkainen yläkerta on varattavissa vaikka kokonaan omalle seurueelle. Kesäisin ravintolan katettu, täyden palvelun terassi on erinomainen valinta Helsingin keskustassa säällä kuin säällä, ja palvelee myös yksinomaan virvokkeille ja snackseille saapuvia.

Reviews coming soon - Reserve and be the first!