Fuku Helsinki

Loistava
4.9/6
34 arvostelua
Fuku Helsinki Helsinki image 1
Fuku Helsinki Helsinki image 2
Fuku Helsinki Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Fuku Helsinki – Tietoja

Fuku Helsinki on yksi Helsingin keskustan runsaimmista ja monipuolisimmista sushibuffet-ravintoloista, Mannerheimintiellä, Kauppakeskus Forumissa. Valtaisa ja värikäs, tuoreutta uhkuvaa noutopöytää täytetään tiuhaan tahtiin arkisin, sillä Fuku on keskustassa työskentelevien lounaspaikkasuosiossa. Viikonloppujen lounasbuffet on erinomainen vaihtoehto vaikkapa shoppailun lomassa. Maanantaista lauantaihin Fukun mahtava buffet on tarjolla myös iltaisin. Fukussa on tarjolla riemukkaan värinen valikoima futomakeja, uramakeja, nigirizushia sekä gunkanzushia monenlaisin täyttein – eli vaikkapa lohta, kampelaa, mustekaloja, makrillia sekä avokadoa, wakamea, maissia ja muita kasviksia. Osa sushilajikkeista on viimeistelty kevyellä paahdolla ja japanilaisilla kastikkeilla, osassa lisää täyteläisyyttä tuovat erilaiset majoneesit. Vaikka sushi on Fukun kirkkain tähti, buffet’sta on saatavilla myös muutamia muita aasialaisen keittiön ruokia, kuten nuudeliannoksia, curryja ja paistoksia.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
Sunday
11:00 - 22:00
Monday
10:30 - 22:00
Tuesday
10:30 - 22:00
Wednesday
10:30 - 22:00
Thursday
10:30 - 22:00
Friday
10:30 - 00:00
Saturday
11:00 - 00:00

Osoite

Fuku Helsinki
Mannerheimintie 18
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

31CA78D5-C09A-4F44-A73F-187385966112

Kokin suositukset

Futomakit / uramakit-california

PHILADELPHIA BACON
HOSOMAKI & WAKAME
CRUNCHY TEMPURA
DRAGON AVOCADO
AVOCADO CHICKEN
SALMON
MASAGO
NORI TAMAGO
FURIKAKE

Nigirit

AVOCADO
SAKE
EBI
TAMAGO
BEEF TATAKI
SUZUKI
KANIKAMA
MONGO IKA
INARI
HIRAME
SHIME SABA
TAKO
SEPIA

Gunkanmakit

SPICY SALMON
CORN MAYO
WAKAME SALAD
CHICKEN SHITAKE MUSHROOM
TUNA
KIMCHI
KANI MAYO
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Fuku Helsinki, Helsinki

Mannerheimintiellä, Forumin Kauppakeskuksessa sijaitseva Fuku Helsinki vastaa todelliseen sushi-himoon, silloin kun tietää, että vain muutama pala ei tule olemaan tarpeeksi. Fukun runsaan buffet-pöydän antimia voi syödä niin paljon kuin jaksaa, eikä monipuolisen valikoiman vuoksi silti kyllästy. Fukun sushilajikkeista löytyy siis mitä houkuttelevin kirjo tuoreita futomakeja, uramakeja ja nigirejä kalan, lihan ja kasvissyöjille. Fuku on myös yksi Helsingin harvoista, pääosin länsimaistyyppiseen sushityyliin kalleellaan olevista sushiravintolosita, joista saa gunganzushia, jossa irtonaiset, ”vaikeasti hallittavat” ainekset kuten vaikkapa hienonnetut raputikut tai wakame-merileväsalaatti on annosteltu siististi norilevän sisään. Monet uramakit eli makirullat, joissa riisi on rullan ulkopuolella, on koristeltu mustalla, oranssilla tai kirkkaan vihreällä merilevämädillä. Merenelävätäytteistä löytyy mm. lohta, kampelaa, makrillia ja erilaisia mustekaloja ja katkarapua. Kasvistäytteitä ovat mm. avokado, kurkku, salaatti, kimchi, wakame ja inari-tofu. Tosin täysin vegaanisia versioita on vähäisesti. Ravintola on etenkin lounasaikaan sekä arkisin että viikonloppuisin erittäin suosittu. Rauhallisempaa tunnelmaa kaipaavien kannattaa saapua ilta-aikaan, jolloin buffet on niin ikään tuore, värikäs ja monipuolinen. Tällöin Fukussa voi maistella ruuan ohella vaikkapa paikan omaa Fuku Pale Alea sekä muita japanilaisia oluita sekä sakea ja umeshua.

34 Fuku Helsinki arvostelua

Loistava
4.9/6
34 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Alina X.kuusi päivää sitten · 3 arvostelua

Perfectly ! Enjoyed the sushi again and can’t get over that good price they have for such a good sushi all you can eat buffet

"Erinomainen"
6/6
Jenni K.17 päivää sitten · 3 arvostelua

Paras sushi valikoima helsingissä! Tällä kertaa lämminruoka ei ollut niin hyvää kuin edellisillä kerroilla ja ei ollut monipuolista.

"Erinomainen"
6/6
Tuomas K.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Paras paikka mennä ikinä elämänsä rakkauden kanssa. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja ilmeisesti huomasivat jo "kilometrien" päähän, että siinä taitaa olla kaksi puuta, jotka ovat kuin vasta rakastuneet. Vilpitön kiitos myös tarjoomisista, jotka jäivät hänen rinnallaan nyt toisarvoiseksi :)