Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Keskusta
Fuku Helsinki

Fuku Helsinki

Kuva kohteesta Fuku Helsinki, Keskusta, Helsinki
Fuku Helsinki ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Fuku Helsinki – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Ilmastointi
Ilmainen wifi
Auki nyt
-
Sulkee 00:00
Friday
10:30 - 00:00
Saturday
11:00 - 00:00
Sunday
11:00 - 22:00
Monday
10:30 - 22:00
Tuesday
10:30 - 22:00
Wednesday
10:30 - 22:00
Thursday
10:30 - 22:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Fuku Helsinki

Fuku Helsinki on yksi Helsingin keskustan runsaimmista ja monipuolisimmista sushibuffet-ravintoloista, Mannerheimintiellä, Kauppakeskus Forumissa. Valtaisa ja värikäs, tuoreutta uhkuvaa noutopöytää täytetään tiuhaan tahtiin arkisin, sillä Fuku on keskustassa työskentelevien lounaspaikkasuosiossa. Viikonloppujen lounasbuffet on erinomainen vaihtoehto vaikkapa shoppailun lomassa. Maanantaista lauantaihin Fukun mahtava buffet on tarjolla myös iltaisin. Fukussa on tarjolla riemukkaan värinen valikoima futomakeja, uramakeja, nigirizushia sekä gunkanzushia monenlaisin täyttein – eli vaikkapa lohta, kampelaa, mustekaloja, makrillia sekä avokadoa, wakamea, maissia ja muita kasviksia. Osa sushilajikkeista on viimeistelty kevyellä paahdolla ja japanilaisilla kastikkeilla, osassa lisää täyteläisyyttä tuovat erilaiset majoneesit. Vaikka sushi on Fukun kirkkain tähti, buffet’sta on saatavilla myös muutamia muita aasialaisen keittiön ruokia, kuten nuudeliannoksia, curryja ja paistoksia.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Fuku Helsinki?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Debit / Maestro, Lähimaksu.

Onko ravintolassa Fuku Helsinki pysäköintitilaa?

Ei, ravintolassa Fuku Helsinki ei ole pysäköintipaikkoja.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Fuku Helsinki?

Mannerheimintiellä, Forumin Kauppakeskuksessa sijaitseva Fuku Helsinki vastaa todelliseen sushi-himoon, silloin kun tietää, että vain muutama pala ei tule olemaan tarpeeksi. Fukun runsaan buffet-pöydän antimia voi syödä niin paljon kuin jaksaa, eikä monipuolisen valikoiman vuoksi silti kyllästy. Fukun sushilajikkeista löytyy siis mitä houkuttelevin kirjo tuoreita futomakeja, uramakeja ja nigirejä kalan, lihan ja kasvissyöjille. Fuku on myös yksi Helsingin harvoista, pääosin länsimaistyyppiseen sushityyliin kalleellaan olevista sushiravintolosita, joista saa gunganzushia, jossa irtonaiset, ”vaikeasti hallittavat” ainekset kuten vaikkapa hienonnetut raputikut tai wakame-merileväsalaatti on annosteltu siististi norilevän sisään. Monet uramakit eli makirullat, joissa riisi on rullan ulkopuolella, on koristeltu mustalla, oranssilla tai kirkkaan vihreällä merilevämädillä. Merenelävätäytteistä löytyy mm. lohta, kampelaa, makrillia ja erilaisia mustekaloja ja katkarapua. Kasvistäytteitä ovat mm. avokado, kurkku, salaatti, kimchi, wakame ja inari-tofu. Tosin täysin vegaanisia versioita on vähäisesti. Ravintola on etenkin lounasaikaan sekä arkisin että viikonloppuisin erittäin suosittu. Rauhallisempaa tunnelmaa kaipaavien kannattaa saapua ilta-aikaan, jolloin buffet on niin ikään tuore, värikäs ja monipuolinen. Tällöin Fukussa voi maistella ruuan ohella vaikkapa paikan omaa Fuku Pale Alea sekä muita japanilaisia oluita sekä sakea ja umeshua.