Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Ruoholahti
FARO Channelside Bar & Restaurant
FARO Channelside Bar & Restaurant Arvostelut

Arvostelut: FARO Channelside Bar & Restaurant

Ruoholahtikansainvälinen
Loistava
4.5/6
13 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Mamma Rosa

Töölö
5.0/61575
Mamma Rosa

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi
4.8/61452
Treffi Pub & Bistro

13 FARO Channelside Bar & Restaurant arvostelua

Täällä voit lukea paikalle FARO Channelside Bar & Restaurant annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.5/6
13 arvostelua
Melu:Ei häirinnyt
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Tuija S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ruoka ja tosi ystävällinen palvelu. Paikalle on helppo päästä sekä julkisilla että omalla kulkuvälineellä. Kuvittelisin, että kesällä paikka on vielä mukavampi laajan ulkoterassin ansiosta.

"Erinomainen"
6/6
seija s.vuosi sitten · 1 arvostelu

hei ja kiitos hyvästä ruokailukokemuksesta! varasin paikan sokkona, enkä tiennyt mitä odottaa. Ruoka oli hyvää vieressä istuneilla ja minulla todella maukasta. palvelu huomaamattoman huomaavaista siis hinoa! Kiitos!

"Upea"
5/6
Iris H.vuosi sitten · 2 arvostelua

Tunnelmallinen paikka ja kohtuullisen hyvä ruoka. Palvelukin pelasi, vaikka kauniin ilman vuoksi asiakkaita jonoksi asti. Terassilla oli mukava katsella ohi kulkevia veneitä. Ainut miinus muodostui siitä, että seurueeni tilaama lämmin ruoka tuotiin heti pöytäämme ennen kuin ehdimme hakea ja nauttia seisovan buffet- pöydän alkupaloista.

"Upea"
5/6
Jana E.vuosi sitten · 5 arvostelua

Ihana paikka, hyvä ruokaa, hyvä seuraa. Sään takia pysymme sisälle, uskon, että terassilla ois aivan mahtavaa. Miestarjoilijan tilauksemme tajuaminen ja laskun saaminen kyllä pikkasen kesti. Suosittelen joka tapauksessa :)...

"Upea"
5/6
Patrick S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista ja palvelukin hyvää. Ruokalistan selkeys oli positiivinen yllätys. Myös kohtuullisen suppea valikoima oli ravintolan tyyliin sopiva. Hinta taso oli riittävän laaja ja listalta löytyi kaikkien kukkaroille sopivat annokset :)

"Upea"
5/6
(deleted) X.vuosi sitten · 3 arvostelua

Tarjoilun aktivoiduttua moitteeton palvelu ja ruoka. Jokaiselle löytyi hyvä vaihtoehto. Menu oli hyvin mietitty. Rauhallinen ja viihtyisä lauantai-illan perheseurueelle. Näkymät lasiseinästä merelle ovat estraluksusta. Hyvä valinta kun haluaa viihtyä omalla porukalla.

"Upea"
5/6
Eino L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvä lounas ja nopea palvelu, vaikka ravintola oli hyvin täynnä lounasaikaan syödessämme liikelounasta. Hyvä lounas ja nopea palvelu, vaikka ravintola oli hyvin täynnä lounasaikaan syödessämme liikelounasta.

"Hyvä"
4/6
Juha J.vuosi sitten · 5 arvostelua

Vähän isomman porukan liikelounas. Palvelu toimi kohtuullisen hyvin, ei moittimista. Ruoka oli myös ihan ok, ei mitään loistavaa mutta ei myöskään pettymys. Kokonaisuudessaan siis ihan hyvä ja täällä voi käydä toistekin.

"Huono"
2/6
Stina N.vuosi sitten · 1 arvostelu

Yllättävää kyllä, henkilökunta piti tiskin takana omaa kivaa niin äänekkäästi, että se hirnunta ja möykkä peitti alleen asiakkaiden keskustelun. Sinä iltana 15.4. erityisesti naispuolisen tarjoilijan kovaääninen nauruhuuto ihmetytti. Tila on suhteellisen pieni ja he pitävät hauskaa muutaman metrin päässä. Kukaan ei tullut kysymään, olemmeko muuttaneet mieltämme, haluammeko jotain pientä syötävää, onko kaikki hyvin, maistuisiko toinen lasi viiniä. Enpä taida suositella ystävilleni Faroa.

"Okei"
3/6
mimi w.vuosi sitten · 1 arvostelu

sijainti on erinomainen ja henkilökunta ammattitaitoisia mutta ensin valkoviini oli liian lämmintä - pyynnöstä se vaihdettiin välittömästi. Salaatissa oli hiekkaa - sekin vaihdettiin pyynnöstä heti. Yleisilmeeltään ravintola on erittäin siisti ja viihtyisä.