Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Ruoholahti
FARO Channelside Bar & Restaurant

FARO Channelside Bar & Restaurant

kansainvälinen

Pääruoat maksavat noin24€

Kuva kohteesta FARO Channelside Bar & Restaurant, Ruoholahti, Helsinki
FARO Channelside Bar & Restaurant ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

FARO Channelside Bar & Restaurant – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pöytiä ulkona
Auki nyt
-
Sulkee 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
07:30 - 23:00
Saturday
11:00 - 23:00
Sunday
11:00 - 20:00
Monday
11:00 - 23:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta FARO Channelside Bar & Restaurant

Ravintola Faro tarjoaa ihastuttavia ja monipuolisia ruokailukokemuksia Ruoholahdessa Kellosaarenrannassa. Kauniissa maisemissa toimiva ravintola on rento ja lämmin kohtaamispaikka Helsingin merellisten ja urbaanien maisemien risteyksessä. Keittiön bistromenu ja lounaslista yhdistelevät onnistuneesti perinteitä ja moderneja kansainvälisiä vaikutteita. Lounaan tarjonta vaihtelee päivittäin ja iltaisin ja viikonloppuisin tarjolla oleva bistromenu päivittyy tasaisin väliajoin tarjoten aina kauden parhaista ja tuoreista raaka-aineista valmistetut annokset. Viikonloppuna Farossa voi nauttia myös monipuolisesta brunssista.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa FARO Channelside Bar & Restaurant pysäköintitilaa?

Ei, ravintolassa FARO Channelside Bar & Restaurant ei ole pysäköintipaikkoja.

Tarjoileeko ravintola FARO Channelside Bar & Restaurant kansainvälinen ruokaa?

Kyllä, ravintola FARO Channelside Bar & Restaurant tarjoilee kansainvälinen ruokaa

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa FARO Channelside Bar & Restaurant?

Farossa voit nauttia laadukkaasta lounaasta ja maukkaasta illallisesta tai viettää viikonloppua leppoisasti brunssin merkeissä. Ravintolan keittiö tarjoilee klassista bistroruokaa moderneilla vaikutteilla höystettynä. Bistromenu rakentuu aina kauden parhaiden raaka-aineiden varaan, joista keittiö loihtii herkulliset annoksen alusta loppuun käsityönä. Lounaalla tarjolla on päivittäin vaihtuva valikoima kauden makuja sekä kahden tai kolmen ruokalajin mittaisena tarjoiltava laadukas liikelounas. Perjantaisin päivä lähtee parhaiten käyntiin Faron maittavan aamiaisen tuoreilla leivillä, croisanteilla ja karjanlanpiirakoilla sekä tietysti höyryävän kuumalla tuoreella kahvilla. Lauantaina ja sunnuntaina ravintola kattaa brunssipöydät koreaksi salaateilla, lämpimillä ruoilla ja herkullisilla jälkiruoilla. Erinomainen juomavalikoima tarjoilee laadukkaita viinejä monipuolisesti eri maista sekä kotimaisia pien- ja suurpanimoiden oluita.

Faro sijaitsee mainiolla paikalla meren äärellä, mutta samalla kuitenkin keskellä kaupunkia Helsingin Ruoholahdessa osoitteessa Kellosaarenranta 2. Jokaisesta ravintolan neljästä erilaisesta tilasta on näkymät merelle ja ravintolan tunnelma on haluttu pitää rentona ja helposti lähestyttävänä. Viihtyisät sisätilat ja upea rauhallinen merimiljöö luovat puitteet, jossa viihtyy helposti pidempäänkin ja Faro toivottaa kaikenlaiset kokoonpanot aina lämpimästi tervetulleeksi!