Quandoo
(FI) Suomi
4.5 /6 Loistava 13 arvostelua

FARO Channelside Bar & Restaurant

Ruoholahti Kansainvälinen €€€ +100

Sinun FARO Channelside Bar & Restaurant

Ravintola Faro tarjoaa ihastuttavia ja monipuolisia ruokailukokemuksia Ruoholahdessa Kellosaarenrannassa. Kauniissa maisemissa toimiva ravintola on rento ja lämmin kohtaamispaikka Helsingin merellisten ja urbaanien maisemien risteyksessä. Keittiön bistromenu ja lounaslista yhdistelevät onnistuneesti perinteitä ja moderneja kansainvälisiä vaikutteita. Lounaan tarjonta vaihtelee päivittäin ja iltaisin ja viikonloppuisin tarjolla oleva bistromenu päivittyy tasaisin väliajoin tarjoten aina kauden parhaista ja tuoreista raaka-aineista valmistetut annokset. Viikonloppuna Farossa voi nauttia myös monipuolisesta brunssista.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:00 - 22:00
  • Tiistai 11:00 - 22:00
  • Keskiviikko 11:00 - 22:00
  • Torstai 11:00 - 22:00
  • Perjantai 11:00 - 22:00
  • Lauantai 11:00 - 23:00
  • Sunnutai 11:00 - 16:00
FARO Channelside Bar & Restaurant, Kellosaarenranta 2, 00180 Helsinki

Filosofia

Farossa voit nauttia laadukkaasta lounaasta ja maukkaasta illallisesta tai viettää viikonloppua leppoisasti brunssin merkeissä. Ravintolan keittiö tarjoilee klassista bistroruokaa moderneilla vaikutteilla höystettynä. Bistromenu rakentuu aina kauden parhaiden raaka-aineiden varaan, joista keittiö loihtii herkulliset annoksen alusta loppuun käsityönä. Lounaalla tarjolla on päivittäin vaihtuva valikoima kauden makuja sekä kahden tai kolmen ruokalajin mittaisena tarjoiltava laadukas liikelounas. Perjantaisin päivä lähtee parhaiten käyntiin Faron maittavan aamiaisen tuoreilla leivillä, croisanteilla ja karjanlanpiirakoilla sekä tietysti höyryävän kuumalla tuoreella kahvilla. Lauantaina ja sunnuntaina ravintola kattaa brunssipöydät koreaksi salaateilla, lämpimillä ruoilla ja herkullisilla jälkiruoilla. Erinomainen juomavalikoima tarjoilee laadukkaita viinejä monipuolisesti eri maista sekä kotimaisia pien- ja suurpanimoiden oluita.

Faro sijaitsee mainiolla paikalla meren äärellä, mutta samalla kuitenkin keskellä kaupunkia Helsingin Ruoholahdessa osoitteessa Kellosaarenranta 2. Jokaisesta ravintolan neljästä erilaisesta tilasta on näkymät merelle ja ravintolan tunnelma on haluttu pitää rentona ja helposti lähestyttävänä. Viihtyisät sisätilat ja upea rauhallinen merimiljöö luovat puitteet, jossa viihtyy helposti pidempäänkin ja Faro toivottaa kaikenlaiset kokoonpanot aina lämpimästi tervetulleeksi!

Esimerkkimenu

13 arvostelua

4.5 /6 Loistava 13 arvostelua
Ruoka: herkullinen
Melu: keskiarvo
Odotusaika: lyhyt
Tunnelma: viityistä
Palvelu: ystävällinen
Laatu/Hinta: sopuhintainen
2 6
7 5
1 4
1 3
2 2
0 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
08.03.2016 11:01

Erinomainen ruoka ja tosi ystävällinen palvelu. Paikalle on helppo päästä sekä julkisilla että omalla kulkuvälineellä. Kuvittelisin, että kesällä paikka on vielä mukavampi laajan ulkoterassin ansiosta.

1 arvostelu tähän mennessä 6
01.02.2016 09:29

hei ja kiitos hyvästä ruokailukokemuksesta! varasin paikan sokkona, enkä tiennyt mitä odottaa. Ruoka oli hyvää vieressä istuneilla ja minulla todella maukasta. palvelu huomaamattoman huomaavaista siis hinoa! Kiitos!

2 arvostelua tähän mennessä 5
08.06.2017 09:16

Tunnelmallinen paikka ja kohtuullisen hyvä ruoka. Palvelukin pelasi, vaikka kauniin ilman vuoksi asiakkaita jonoksi asti. Terassilla oli mukava katsella ohi kulkevia veneitä. Ainut miinus muodostui siitä, että seurueeni tilaama lämmin ruoka tuotiin heti pöytäämme ennen kuin ehdimme hakea ja nauttia seisovan buffet- pöydän alkupaloista.

5 arvostelua tähän mennessä 5
05.06.2017 08:04

Ihana paikka, hyvä ruokaa, hyvä seuraa. Sään takia pysymme sisälle, uskon, että terassilla ois aivan mahtavaa. Miestarjoilijan tilauksemme tajuaminen ja laskun saaminen kyllä pikkasen kesti. Suosittelen joka tapauksessa :)...

1 arvostelu tähän mennessä 5
13.05.2016 10:50

Ruoka oli erinomaista ja palvelukin hyvää. Ruokalistan selkeys oli positiivinen yllätys. Myös kohtuullisen suppea valikoima oli ravintolan tyyliin sopiva. Hinta taso oli riittävän laaja ja listalta löytyi kaikkien kukkaroille sopivat annokset :)

3 arvostelua tähän mennessä 5
07.03.2016 08:43

Tarjoilun aktivoiduttua moitteeton palvelu ja ruoka. Jokaiselle löytyi hyvä vaihtoehto. Menu oli hyvin mietitty. Rauhallinen ja viihtyisä lauantai-illan perheseurueelle. Näkymät lasiseinästä merelle ovat estraluksusta. Hyvä valinta kun haluaa viihtyä omalla porukalla.

1 arvostelu tähän mennessä 5
30.03.2017 09:10

Hyvä lounas ja nopea palvelu, vaikka ravintola oli hyvin täynnä lounasaikaan syödessämme liikelounasta. Hyvä lounas ja nopea palvelu, vaikka ravintola oli hyvin täynnä lounasaikaan syödessämme liikelounasta.

4 arvostelua tähän mennessä 4
26.08.2016 10:56

Vähän isomman porukan liikelounas. Palvelu toimi kohtuullisen hyvin, ei moittimista. Ruoka oli myös ihan ok, ei mitään loistavaa mutta ei myöskään pettymys. Kokonaisuudessaan siis ihan hyvä ja täällä voi käydä toistekin.

1 arvostelu tähän mennessä 2
17.04.2016 12:18

Yllättävää kyllä, henkilökunta piti tiskin takana omaa kivaa niin äänekkäästi, että se hirnunta ja möykkä peitti alleen asiakkaiden keskustelun. Sinä iltana 15.4. erityisesti naispuolisen tarjoilijan kovaääninen nauruhuuto ihmetytti. Tila on suhteellisen pieni ja he pitävät hauskaa muutaman metrin päässä. Kukaan ei tullut kysymään, olemmeko muuttaneet mieltämme, haluammeko jotain pientä syötävää, onko kaikki hyvin, maistuisiko toinen lasi viiniä. Enpä taida suositella ystävilleni Faroa.

1 arvostelu tähän mennessä 3
07.05.2016 12:56

sijainti on erinomainen ja henkilökunta ammattitaitoisia mutta ensin valkoviini oli liian lämmintä - pyynnöstä se vaihdettiin välittömästi. Salaatissa oli hiekkaa - sekin vaihdettiin pyynnöstä heti. Yleisilmeeltään ravintola on erittäin siisti ja viihtyisä.