FARO Channelside Bar & Restaurant

Ruoholahtikansainvälinen
Loistava
4.5/6
13 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Mamma Rosa

Töölö
5.0/61631
Mamma Rosa

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi
4.8/61472
Treffi Pub & Bistro

FARO Channelside Bar & Restaurant – Tietoja

Ravintola Faro tarjoaa ihastuttavia ja monipuolisia ruokailukokemuksia Ruoholahdessa Kellosaarenrannassa. Kauniissa maisemissa toimiva ravintola on rento ja lämmin kohtaamispaikka Helsingin merellisten ja urbaanien maisemien risteyksessä. Keittiön bistromenu ja lounaslista yhdistelevät onnistuneesti perinteitä ja moderneja kansainvälisiä vaikutteita. Lounaan tarjonta vaihtelee päivittäin ja iltaisin ja viikonloppuisin tarjolla oleva bistromenu päivittyy tasaisin väliajoin tarjoten aina kauden parhaista ja tuoreista raaka-aineista valmistetut annokset. Viikonloppuna Farossa voi nauttia myös monipuolisesta brunssista.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
07:30 - 23:00
Saturday
11:00 - 23:00
Sunday
11:00 - 20:00

Osoite

FARO Channelside Bar & Restaurant
Kellosaarenranta 2
00180 Helsinki

13 FARO Channelside Bar & Restaurant arvostelua

Loistava
4.5/6
13 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Ei häirinnyt
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Sopuhintainen
"Erinomainen"
6/6
Tuija S.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ruoka ja tosi ystävällinen palvelu. Paikalle on helppo päästä sekä julkisilla että omalla kulkuvälineellä. Kuvittelisin, että kesällä paikka on vielä mukavampi laajan ulkoterassin ansiosta.

"Erinomainen"
6/6
seija s.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

hei ja kiitos hyvästä ruokailukokemuksesta! varasin paikan sokkona, enkä tiennyt mitä odottaa. Ruoka oli hyvää vieressä istuneilla ja minulla todella maukasta. palvelu huomaamattoman huomaavaista siis hinoa! Kiitos!

"Upea"
5/6
Iris H.kaksi vuotta sitten · 2 arvostelua

Tunnelmallinen paikka ja kohtuullisen hyvä ruoka. Palvelukin pelasi, vaikka kauniin ilman vuoksi asiakkaita jonoksi asti. Terassilla oli mukava katsella ohi kulkevia veneitä. Ainut miinus muodostui siitä, että seurueeni tilaama lämmin ruoka tuotiin heti pöytäämme ennen kuin ehdimme hakea ja nauttia seisovan buffet- pöydän alkupaloista.

Lisää kohteesta FARO Channelside Bar & Restaurant, Helsinki

Farossa voit nauttia laadukkaasta lounaasta ja maukkaasta illallisesta tai viettää viikonloppua leppoisasti brunssin merkeissä. Ravintolan keittiö tarjoilee klassista bistroruokaa moderneilla vaikutteilla höystettynä. Bistromenu rakentuu aina kauden parhaiden raaka-aineiden varaan, joista keittiö loihtii herkulliset annoksen alusta loppuun käsityönä. Lounaalla tarjolla on päivittäin vaihtuva valikoima kauden makuja sekä kahden tai kolmen ruokalajin mittaisena tarjoiltava laadukas liikelounas. Perjantaisin päivä lähtee parhaiten käyntiin Faron maittavan aamiaisen tuoreilla leivillä, croisanteilla ja karjanlanpiirakoilla sekä tietysti höyryävän kuumalla tuoreella kahvilla. Lauantaina ja sunnuntaina ravintola kattaa brunssipöydät koreaksi salaateilla, lämpimillä ruoilla ja herkullisilla jälkiruoilla. Erinomainen juomavalikoima tarjoilee laadukkaita viinejä monipuolisesti eri maista sekä kotimaisia pien- ja suurpanimoiden oluita.

Faro sijaitsee mainiolla paikalla meren äärellä, mutta samalla kuitenkin keskellä kaupunkia Helsingin Ruoholahdessa osoitteessa Kellosaarenranta 2. Jokaisesta ravintolan neljästä erilaisesta tilasta on näkymät merelle ja ravintolan tunnelma on haluttu pitää rentona ja helposti lähestyttävänä. Viihtyisät sisätilat ja upea rauhallinen merimiljöö luovat puitteet, jossa viihtyy helposti pidempäänkin ja Faro toivottaa kaikenlaiset kokoonpanot aina lämpimästi tervetulleeksi!