Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Keskusta
Eatos Mexican Diner
Eatos Mexican Diner Arvostelut

Arvostelut: Eatos Mexican Diner

Keskustameksikolainen
Erittäin hyvä
3.7/6
18 arvostelua
Tämä ravintola on lopettanut toimintansa.
Ei hätää – tarjolla on tuhansia muita ravintoloita koettavaksi.
Tutki muita ravintoloita
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 2 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Pueblo Bar y Taqueria

Kamppi
4.8/611
Pueblo Bar y Taqueria

Frida's

Keskusta
Frida's

18 Eatos Mexican Diner arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Eatos Mexican Diner annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Erittäin hyvä
3.7/6
18 arvostelua
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Miellyttävä
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Aaro V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Very nice personnel, excellent tequila, guacamole and quesadillas. Warm and romantic atmosphere. More or less full so booking a table is a good idea. I recommend.

"Erinomainen"
6/6
Merja N.vuosi sitten · 1 arvostelu

Todella hyvä ruoka ja palvelu!! Mennään uudesaan varmaasti. Hintakaan ei ollut mikään päätä huimaava. Pihvivalikoimaa ei ikävä kyllä ollut eli jos menuun saa antaa toiveita, niin jotain maittavaa pihviä.

"Upea"
5/6
Jouko K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää. Alkuruoka langusti oli mielekäs kiinnostava. Pääruoka "isot sipsit" ylikypsää kanaa raikasta salaattia oli hyvä. Annokset runsaita. Jälkiruoka meksikon espanjan munkkit suklaalla hyviä. Suosittelen paikkaa muillekkkin.

"Upea"
5/6
(deleted) X.vuosi sitten · 3 arvostelua

Yksinkertainen sisustus, tykkään, nopea palvelu, selkeä ruokalista ja hyvä palvelu. Ruoka oli todella hyvää ja mukavasti tulista. Drinkkilista monipuolinen ja herkullinen. Hyvällä paikalla ja iso terassi, suosittelen!

"Okei"
3/6
Marja-Riitta K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Rautatieasemalta tultaessa ravintolaa on vaikea löytää, jos ei ennen ole siellä käynyt. Ensimmäisessä ovessa lukee jotakin pienellä tekstillä, mutta, koska ravintola oli tyhjä (ma 22.5. klo 17:30), vaikutti ensin siltä kuin se olisi ollut kiinni. "Eatos-viiri" liehui vasta kulman takana! Ruokalista on vaatimaton ja juomavalikoima suppea. Ravintola sopii pikaiseen piipahdukseen, mutta on vaikea kuvitella, että siellä voisi viettää iltaa.

"Upea"
5/6
(deleted) X.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää, hieman suuremmat annokset olisi plussaa. Palvelu ok, mutta kielitaidossa parannettavaa, muutamia epäselvyyksiä tilattaessa ruokaa. Ystävällinen henkolökunta. Kaiken kaikkiaan ok. Pikkuisen viihtyvyyttä lisää.

"Hyvä"
4/6
Mikko M.vuosi sitten · 2 arvostelua

Alkuruoan tarjoilu kesti käsittämättömästi 50 minuuttia, siis aivan liian kauan. Palvelu parani kyllä loppua kohden ja ruoka itsessään oli varsin hyvin valmistettu. En kuitenkaan suosittelisi sitä kiireistä aikataulua noudattavalle.

"Hyvä"
4/6
Leena H.vuosi sitten · 1 arvostelu

hyvä fiilis, hyvä ruoka. Meksikolaiset oluet olivat loppu vaikka niitä suositeltiin. Muutoin paikkana hyvin saavutettavissa ja palvelu toimi.Voisin piipahtaa uudelleen. odottaisin jotain teemailtoja uusien ruokavaihtoehtojen tai uusien juomien suhteen.

"Hyvä"
4/6
(deleted) X.vuosi sitten · 1 arvostelu

Täältä saat aitoa meksikolaista ruokaa. Ruoka ja palvelu ovat pääasiassa hyvää. Huonoa oli, että kaksi kolmesta "Syö Helsinki" kampanja ruokien pääraaka-aineesta oli loppu, mikä aiheutti suuren pettymyksen alkuun.

"Hyvä"
4/6
Tanja V.vuosi sitten · 3 arvostelua

Hyvä meksikolainen. Palvelu vain englanniksi mutta erittäin ystävällistä ja rentoa. Lounaalla paikka on todella täynnä ja saattaa joutua odottamaan. Illalla mukava tunnelma ja taustalla hyvää musaa.