Designravintola Eevert

Loistava
5.2/6
10 arvostelua
Designravintola Eevert Helsinki image 1
Designravintola Eevert Helsinki image 2
Designravintola Eevert Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Designravintola Eevert – Tietoja

Designravintola Eevert sijaitsee Helsingin Punavuoressa Ratakadulla, arkkitehti Alvar Aallon suunnittelemassa suojellussa rakennuksessa, jossa Aallon oma toimistokin aikoinaan sijaitsi. Eevertin ruokafilosofia on suomalainen sekä moderni ja inspiraation lähteenä toimivat Suomen luonnon vaihtuvat vuodenajat ja monipuoliset upeat maut sekä värit. Eevert tarjoaa laadukasta skandinaavista ruokaa kotimaisia raaka-aineita hyödyntäen rennolla ja modernilla twistillä. Upeista menuista löytyy runsaasti suomen luonnonantimia, kuten marjoja, sieniä, riistaa, poroa ja monenlaisia kaloja, sekä erilaisia savustettuja raaka-aineita, suomalaisen ruokakulttuurin helmiä. Eevertin ylpeyden aihe ovat kotimaiset pientuottajat ja luonnonmukaisesti viljelty ruoka, joita ravintola hyödyntää parhaansa mukaan.

Designravintola Eevert tarjoaa upeat puitteet monenlaisille tilaisuuksille ja avaa ovensa tilauksesta myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. Lisää voi tiedustella puhelimitse +358207413011.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
17:00 - 23:00
Wednesday
17:00 - 23:00
Thursday
17:00 - 23:00
Friday
17:00 - 23:00
Saturday
17:00 - 23:00

Osoite

Designravintola Eevert
Ratakatu 9
00120 Helsinki

10 Designravintola Eevert arvostelua

Loistava
5.2/6
10 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Loistava
"Erinomainen"
6/6
Nina N.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

The chef's surprise menu is wonderful. The venue is atmospheric, the staff is friendly, the food is tasty and even the bread is, frankly, amazing. Will definitely be going back.

"Erinomainen"
6/6
Margit W.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Hieman sivussa olevasta sijainnnistaan huolimatta Eevertti tarjosi huikean hienon kokonaiselämyksen suomalaisuuden ympärille. Yllätys tasting menu 8:lla pikkuannoksella soljui helposti vatsaan. Makusinfonia kotimaisista raaka-aineista oli huikean hieno ja oheen tarjotut juomat erinomainen yhdistelmä. Myös herkulliset alkoholittomat vaihtoehdot olivat vaihtelevia. Ilta oli kokonaisuutena onnistunut ja vieraamme erinomaisen tyytyväisiä. Akustiikka mainio keskustelulle, vaikka viereisen pöydän suurehko herraseurue saikin aikaan melkoisia mölyryppäitä. Kiitos hienosta illasta!

"Erinomainen"
6/6
Riitta W.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hienostunut ja upean värikylläinen sisustus, jossa design-lamput hehkuivat. Todella hyvää ruokaa taidolla valmistettuna suomalaisista raaka-aineista ja hyvä palvelu. Ehdottomasti vierailemme uudelleen ja odotamme mielenkiinnolla joululounasta.

Lisää kohteesta Designravintola Eevert, Helsinki

Helsingin Punavuoressa, Ratakadulla sijaitseva Designravintola Eevert tarjoilee skandinaavista ruokaa, ensisijaisesti suomalaisia raaka-aineita, pientuottajien tarjontaa ja luonnonmukaisen viljelyn antimia hyödyntäen. Suomalaiselle tuttuihin, puhtaisiin raaka-aineisiin on luotu makua modernilla otteella, ja ainesten parhaat puolet tulevat kauniisti rakennettujen annosten väriloistossa houkuttelevasti esille. Työhönsä intohimolla paneutuvan keittiötiimin inspiraationa toimivat Suomen vaihtuvat vuodenajat.

Valintansa voi tehdä à la carte -listalta tai sesongin mukaan luoduista maistelumenuista, joissa suomalaisen luonnon marjat, sienet, juurekset, riista, poro ja kalat ovat pääosassa. Juomisensa voi valita Eevertin sommelierin tarkoin annosten pariksi suunnittelemalta viinilistalta, tai liputtaa kotimaisuudelle elämyksen täydeltä, ja poimia omansa suomalaisen luonnon rikkaiden makujen, marjojen ja raikkaiden mausteiden sanelemalta drinkkilistalta. Listan kaikki juomat ovat Kyrö Distilleryn varta vasten Eevertille suunnittelemia. Kotimaisuus korostuu myös olut-, siideri- ja lonkerovalikoimassa.

Eevertin tunnelmallinen ja tyylikäs sisustus rakentuu monien kuuluisien suomalaisten suunnittelijoiden töistä kalusteita, valaisimia ja astioita myöten. Tiloissa kunnioitetaan suomalaisen designin kiertokulkua, ja kokonaisuus on suunniteltu ekologisesti kestävin ratkaisuin, vanhaa ja uutta yhdistelemällä. Paikka sopii urbaaneille kaupunkilaisille, perheille, ulkomaisille vieraille, yrityksille, ja kaikille niille, jotka haluavat nauttia modernista skandinaavisesta ruuasta ja juomasta kotimaisen designin ympäröimänä.

Helsingin Punavuoressa sijaitseva Eevert on avoinna illallisaikaan tiistaista lauantaihin ja palvelee muina aikoina tilauksesta. Paikka on helppo savuttaa myös julkisilla: Raitiovaunu 10 ja bussi 24 (Johanneksenkirkko) sekä raitiovaunu 3 sekä bussit 14 ja 18 (Viiskulma) tuovat lyhyen kävelymatkan päähän.