Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Keskusta
Designravintola Eevert

Designravintola Eevert

Loistava
5.1/6
7 arvostelua
Designravintola Eevert Helsinki image 1
Designravintola Eevert Helsinki image 2
Designravintola Eevert Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Designravintola Eevert – Tietoja

Designravintola Eevert sijaitsee Helsingin Punavuoressa Ratakadulla, arkkitehti Alvar Aallon suunnittelemassa suojellussa rakennuksessa, jossa Aallon oma toimistokin aikoinaan sijaitsi. Eevertin ruokafilosofia on suomalainen sekä moderni ja inspiraation lähteenä toimivat Suomen luonnon vaihtuvat vuodenajat ja monipuoliset upeat maut sekä värit. Eevert tarjoaa laadukasta skandinaavista ruokaa kotimaisia raaka-aineita hyödyntäen rennolla ja modernilla twistillä. Upeista menuista löytyy runsaasti suomen luonnonantimia, kuten marjoja, sieniä, riistaa, poroa ja monenlaisia kaloja, sekä erilaisia savustettuja raaka-aineita, suomalaisen ruokakulttuurin helmiä. Eevertin ylpeyden aihe ovat kotimaiset pientuottajat ja luonnonmukaisesti viljelty ruoka, joita ravintola hyödyntää parhaansa mukaan.

Designravintola Eevert tarjoaa upeat puitteet monenlaisille tilaisuuksille ja avaa ovensa tilauksesta myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. Lisää voi tiedustella puhelimitse +358207413011.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 17:00
Thursday
17:00 - 23:00
Friday
17:00 - 23:00
Saturday
17:00 - 23:00
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
17:00 - 23:00
Wednesday
17:00 - 23:00

Osoite

Designravintola Eevert
Ratakatu 9
00120 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

PUNAJUURI, LAKRITSI JA KUTUNJUUSTO

Beetroot, Liquorice and Goat Cheese
12,00 €

SUPPILOVAHVERO, MÄNTY JA SPELTTI

Funnel, Chanterelle, Pine and Spelt
12,00 €

RAPU, MÄTI JA FENKOLI

Crayfish, Roe and Fennel
14,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Designravintola Eevert, Helsinki

Helsingin Punavuoressa, Ratakadulla sijaitseva Designravintola Eevert tarjoilee skandinaavista ruokaa, ensisijaisesti suomalaisia raaka-aineita, pientuottajien tarjontaa ja luonnonmukaisen viljelyn antimia hyödyntäen. Suomalaiselle tuttuihin, puhtaisiin raaka-aineisiin on luotu makua modernilla otteella, ja ainesten parhaat puolet tulevat kauniisti rakennettujen annosten väriloistossa houkuttelevasti esille. Työhönsä intohimolla paneutuvan keittiötiimin inspiraationa toimivat Suomen vaihtuvat vuodenajat.

Valintansa voi tehdä à la carte -listalta tai sesongin mukaan luoduista maistelumenuista, joissa suomalaisen luonnon marjat, sienet, juurekset, riista, poro ja kalat ovat pääosassa. Juomisensa voi valita Eevertin sommelierin tarkoin annosten pariksi suunnittelemalta viinilistalta, tai liputtaa kotimaisuudelle elämyksen täydeltä, ja poimia omansa suomalaisen luonnon rikkaiden makujen, marjojen ja raikkaiden mausteiden sanelemalta drinkkilistalta. Listan kaikki juomat ovat Kyrö Distilleryn varta vasten Eevertille suunnittelemia. Kotimaisuus korostuu myös olut-, siideri- ja lonkerovalikoimassa.

Eevertin tunnelmallinen ja tyylikäs sisustus rakentuu monien kuuluisien suomalaisten suunnittelijoiden töistä kalusteita, valaisimia ja astioita myöten. Tiloissa kunnioitetaan suomalaisen designin kiertokulkua, ja kokonaisuus on suunniteltu ekologisesti kestävin ratkaisuin, vanhaa ja uutta yhdistelemällä. Paikka sopii urbaaneille kaupunkilaisille, perheille, ulkomaisille vieraille, yrityksille, ja kaikille niille, jotka haluavat nauttia modernista skandinaavisesta ruuasta ja juomasta kotimaisen designin ympäröimänä.

Helsingin Punavuoressa sijaitseva Eevert on avoinna illallisaikaan tiistaista lauantaihin ja palvelee muina aikoina tilauksesta. Paikka on helppo savuttaa myös julkisilla: Raitiovaunu 10 ja bussi 24 (Johanneksenkirkko) sekä raitiovaunu 3 sekä bussit 14 ja 18 (Viiskulma) tuovat lyhyen kävelymatkan päähän.

7 Designravintola Eevert arvostelua

Loistava
5.1/6
7 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
"Erinomainen"
6/6
Riitta W.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hienostunut ja upean värikylläinen sisustus, jossa design-lamput hehkuivat. Todella hyvää ruokaa taidolla valmistettuna suomalaisista raaka-aineista ja hyvä palvelu. Ehdottomasti vierailemme uudelleen ja odotamme mielenkiinnolla joululounasta.

"Erinomainen"
6/6
Pirkko S.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Mahtavaa ruokaa hyvistä raaka-aineista palvelu sujuvaa ja ammataitoista Pöytävaraus kannattaa tehdä etukäteen, jotta ravintolsn keittiö osaa varautua. Kaunis suomalainen hyvällä msulla tehty sisustus ja astiastot.

"Erinomainen"
6/6
Pekka E.seitsemän kuukautta sitten · 7 arvostelua

Erinomaisen maukasta ruokaa, todella kauniit annokset, hyvin ruokiin sopivia viinejä (myös vege). Tarjoilu asiantuntevaa, sujuvaa ja ystävällistä. Tunnelma rento ja sisustus mukavan näköinen. Varmasti tullaan uudemmankin kerran.