Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Keskusta
Designravintola Eevert
Designravintola Eevert Arvostelut

Arvostelut: Designravintola Eevert

Loistava
5.2/6
10 arvostelua
Designravintola Eevert Helsinki image 1
Designravintola Eevert Helsinki image 2
Designravintola Eevert Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

10 Designravintola Eevert arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Designravintola Eevert annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
10 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Loistava
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Nina N.kuukausi sitten · 1 arvostelu

The chef's surprise menu is wonderful. The venue is atmospheric, the staff is friendly, the food is tasty and even the bread is, frankly, amazing. Will definitely be going back.

"Erinomainen"
6/6
Margit W.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Hieman sivussa olevasta sijainnnistaan huolimatta Eevertti tarjosi huikean hienon kokonaiselämyksen suomalaisuuden ympärille. Yllätys tasting menu 8:lla pikkuannoksella soljui helposti vatsaan. Makusinfonia kotimaisista raaka-aineista oli huikean hieno ja oheen tarjotut juomat erinomainen yhdistelmä. Myös herkulliset alkoholittomat vaihtoehdot olivat vaihtelevia. Ilta oli kokonaisuutena onnistunut ja vieraamme erinomaisen tyytyväisiä. Akustiikka mainio keskustelulle, vaikka viereisen pöydän suurehko herraseurue saikin aikaan melkoisia mölyryppäitä. Kiitos hienosta illasta!

"Erinomainen"
6/6
Riitta W.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hienostunut ja upean värikylläinen sisustus, jossa design-lamput hehkuivat. Todella hyvää ruokaa taidolla valmistettuna suomalaisista raaka-aineista ja hyvä palvelu. Ehdottomasti vierailemme uudelleen ja odotamme mielenkiinnolla joululounasta.

"Erinomainen"
6/6
Pirkko S.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Mahtavaa ruokaa hyvistä raaka-aineista palvelu sujuvaa ja ammataitoista Pöytävaraus kannattaa tehdä etukäteen, jotta ravintolsn keittiö osaa varautua. Kaunis suomalainen hyvällä msulla tehty sisustus ja astiastot.

"Erinomainen"
6/6
Taru T.vuosi sitten · 3 arvostelua

Eevertissä oli hauskaa mutta hienovaraista palvelua ja henkilökunnalla oli hauskat asut päällä. Menu oli onnistunut ja ruoka oli kertakaikkiaan herkullista. Viinisuositukset osuivat kohdalleen ja naistenhuone oli hyvinvarusteltu.

"Erinomainen"
6/6
Pekka E.10 kuukautta sitten · 7 arvostelua

Erinomaisen maukasta ruokaa, todella kauniit annokset, hyvin ruokiin sopivia viinejä (myös vege). Tarjoilu asiantuntevaa, sujuvaa ja ystävällistä. Tunnelma rento ja sisustus mukavan näköinen. Varmasti tullaan uudemmankin kerran.

"Upea"
5/6
Anders N.viisi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Tyylikäs suomidesign miljöö, ruoka oli hyvää, tarjoilijat osasivat hommansa. Alkuillasta oli hyvin tilaa ja ruuat tulivat nopeasti. Hieman mietityttää miten täydessä salissa henkilökunta repeää joka paikkaan, mutta ainakin alkuillasta homma toimi.

"Okei"
3/6
Marianne L.kuusi kuukautta sitten · 5 arvostelua

Service was good. We took a la carte menu and asked if the portions are decently sized; portions too small for appetizer and main meal and hardly any vegetables. Food was too salty. All in all unsatisfactory and ridiculously expensive for the portions we received.

"Hyvä"
4/6
Antti S.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hiljainen ilta. Vähän väkeä. Tarjoilija uusi ja aluksi hieman hakusella. Pääosin mainiota ruokaa, mutta vähän meni yliyrittämiseksi. Kuhan kastike maistui teolliselta ja perunat vain keitetyltä. Musiikki ei sopinut ympäristöön.

"Hyvä"
4/6
Timo R.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Hieno miljöö ja mukava pelvelu. Blinimenu hyvä ja eteenkin poro oli miniota. Viinipaketti ok, mutta mktillisill kaadoilla. Hinta-laatusuhde ei ole kaupungin parhaita, mutta käymisen arvoinen.