Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Keskusta
Designravintola Eevert
Designravintola Eevert Arvostelut

Arvostelut: Designravintola Eevert

Loistava
5.3/6
8 arvostelua
Designravintola Eevert Helsinki image 1
Designravintola Eevert Helsinki image 2
Designravintola Eevert Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

8 Designravintola Eevert arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Designravintola Eevert annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
8 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Loistava
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Margit W.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Hieman sivussa olevasta sijainnnistaan huolimatta Eevertti tarjosi huikean hienon kokonaiselämyksen suomalaisuuden ympärille. Yllätys tasting menu 8:lla pikkuannoksella soljui helposti vatsaan. Makusinfonia kotimaisista raaka-aineista oli huikean hieno ja oheen tarjotut juomat erinomainen yhdistelmä. Myös herkulliset alkoholittomat vaihtoehdot olivat vaihtelevia. Ilta oli kokonaisuutena onnistunut ja vieraamme erinomaisen tyytyväisiä. Akustiikka mainio keskustelulle, vaikka viereisen pöydän suurehko herraseurue saikin aikaan melkoisia mölyryppäitä. Kiitos hienosta illasta!

"Erinomainen"
6/6
Riitta W.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hienostunut ja upean värikylläinen sisustus, jossa design-lamput hehkuivat. Todella hyvää ruokaa taidolla valmistettuna suomalaisista raaka-aineista ja hyvä palvelu. Ehdottomasti vierailemme uudelleen ja odotamme mielenkiinnolla joululounasta.

"Erinomainen"
6/6
Pirkko S.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Mahtavaa ruokaa hyvistä raaka-aineista palvelu sujuvaa ja ammataitoista Pöytävaraus kannattaa tehdä etukäteen, jotta ravintolsn keittiö osaa varautua. Kaunis suomalainen hyvällä msulla tehty sisustus ja astiastot.

"Erinomainen"
6/6
Pekka E.kahdeksan kuukautta sitten · 7 arvostelua

Erinomaisen maukasta ruokaa, todella kauniit annokset, hyvin ruokiin sopivia viinejä (myös vege). Tarjoilu asiantuntevaa, sujuvaa ja ystävällistä. Tunnelma rento ja sisustus mukavan näköinen. Varmasti tullaan uudemmankin kerran.

"Erinomainen"
6/6
Taru T.yhdeksän kuukautta sitten · 3 arvostelua

Eevertissä oli hauskaa mutta hienovaraista palvelua ja henkilökunnalla oli hauskat asut päällä. Menu oli onnistunut ja ruoka oli kertakaikkiaan herkullista. Viinisuositukset osuivat kohdalleen ja naistenhuone oli hyvinvarusteltu.

"Upea"
5/6
Anders N.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Tyylikäs suomidesign miljöö, ruoka oli hyvää, tarjoilijat osasivat hommansa. Alkuillasta oli hyvin tilaa ja ruuat tulivat nopeasti. Hieman mietityttää miten täydessä salissa henkilökunta repeää joka paikkaan, mutta ainakin alkuillasta homma toimi.

"Okei"
3/6
Marianne L.neljä kuukautta sitten · 4 arvostelua

Service was good. We took a la carte menu and asked if the portions are decently sized; portions too small for appetizer and main meal and hardly any vegetables. Food was too salty. All in all unsatisfactory and ridiculously expensive for the portions we received.

"Hyvä"
4/6
Antti S.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hiljainen ilta. Vähän väkeä. Tarjoilija uusi ja aluksi hieman hakusella. Pääosin mainiota ruokaa, mutta vähän meni yliyrittämiseksi. Kuhan kastike maistui teolliselta ja perunat vain keitetyltä. Musiikki ei sopinut ympäristöön.