Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Töölö
Carelia Restaurant & Wine Bar

Carelia Restaurant & Wine Bar

Töölöranskalainen
Loistava
4.8/6
44 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Ravintola Muru

Keskusta
5.3/61697
Ravintola Muru

Ravintola Pastis

Keskusta
5.1/6891
Ravintola Pastis

Carelia Restaurant & Wine Bar – Tietoja

Carelia Restaurant & Wine Bar on ainutlaatuinen ranskalaistyyppinen brasserie vanhassa apteekkimiljöössä Mannerheimintiellä Helsingin Töölössä. Ruokalista esittelee ranskalaisen keittiön klassikoita, jotka valmistetaan vankkumattomalla ammattitaidolla ja tarjoillaan kokemuksen tuomalla varmuudella. Laaja viinilista koostuu eurooppalaisten pientuottajien laatuviineistä, ja asiakkaan iloksi viinien hinta-laatusuhde on erinomainen. Koska ravintolan tilana toimii vanha apteekki, johon on luotu moderni ja elävä brasserie, on paikan tunnelma todella ainutlaatuinen ja kokemisen arvoinen. Carelia on mitä mainioin paikka viettää hauskaa iltaa laadukkaasta ranskalaisesta ruoasta ja viineistä nauttien.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 00:00
Monday
16:00 - 00:00
Tuesday
16:00 - 00:00
Wednesday
16:00 - 00:00
Thursday
16:00 - 00:00
Friday
16:00 - 00:00
Saturday
16:00 - 00:00
Sunday
Suljettu

Osoite

Carelia Restaurant & Wine Bar
Mannerheimintie 56
00260 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Salaatti paahdetusta palsternakasta

vuohenjuustosta ja maapähkinästä
12,00 €

Mustekalaterriiniä

mustia kikherneitä ja merikorallia
16,00 €

Lämmin ankankoipi-maksapaté

Périgordin mustaa tryffeliä ja kirsikkaa
18,00 €

Lisää kohteesta Carelia Restaurant & Wine Bar, Helsinki

Carelia Restaurant & Wine Bar Helsingin Mannerheimintiellä Kansallisoopperaa vastapäätä avattiin vanhaan apteekkiin vuonna 1996. Apteekin alkuperäinen 1920-luvun sisustus on jätetty paikoilleen, mikä luo ravintolaan aivan omanlaisensa tunnelmallisen ilmapiirin. Ravintola on rento brasserie, joka luottaa ranskalaisen keittiön klassikoihin kuitenkaan keittiön omaa luovuutta unohtamatta. Ruoka valmistetaan varmalla ammattitaidolla aina parhaista ja laadukkaista raaka-aineista.

Ravintolan à la carte -lista tarjoaa ranskalaisen keittiön parhaimmistoa niin alku- pää- kuin jälkiruokien osalta. Listalta löytyy niin perinteisiä klassikoita kuin luovemmalla otteella rakennettuja annoksia. Ruokailija voi valita myös listan antimista valmiiksi rakennetun menun. Ranskalaiseen ateriaan kuuluu oleellisena osana ruokaan sopiva viini ja Careliassa ateriaa täydentämään voi valita viinejä helsinkiläisittäin poikkeuksellisen laajasta viinivalikoimasta. Viinilista tarjoaa pääasiassa laadukkaiden eurooppalaisten pientuottajien parhaita viinejä. Samppanjalista on myös laajudessaan todella vakuuttava.

Ravintola Careliassa on mahdollisuus nauttia uskomattomasta tunnelmasta loistavan ruoan ja laadukkaiden viinien säestämänä. Muistot vanhasta apteekista modernissa ja eläväisessä kaupunkiympäristössä keskellä Helsinkiä luovat ruokailijoille ihastuttavan ja erityislaatuisen ilmapiirin. Ruoka on takuulla aina huolella valmistettua ja palvelu ammattimaista. Careliassa onnistunut ilta on taattu!

44 Carelia Restaurant & Wine Bar arvostelua

Loistava
4.8/6
44 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
"Erinomainen"
6/6
Rainer O.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erinomaisen huomaavainen palvelu. Cremant oli parempas kuin samppanja. Viinejä annettiin maistaa, mikä helpotti valintaa. Jälkituokavslikoimaa ehkä olisi toivonut enemmän ja jäätelöpohjaista. Gluteenitonkaan -ehto ei olisi pahasta. Pääruoat hyviä v-ehtoja.

"Erinomainen"
6/6
Rita M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Mahtava ruoka, todella maukasta oli molempien annokset, alkusalaatti yllätti positiivisesti koollaan. Miljöö on viehättävä ja erilainen. Ehkä tunnelmaa voisi vielä vähän kehittää, aika valoisa ja kaikuva paikka illalliselle.

"Erinomainen"
6/6
Leena N.vuosi sitten · 2 arvostelua

Neljän hengen seurueemme valitsi illallisekseen Isännän menun. Kehuimme jokaisen ruokalajin erikseen. Parsakeitto lisukkeineen oli kaunis ja maukas. Lihaterriinistä voi sanoa samaa. Asettelu oli kutsuva samoin tuoksu. Saksanpähkinäkakku ja jäätelö oli juuri sopiva päätös aterialle, herkullinen ja sopivan kokoinen. Viinit sopivat hyvin kokonaisuuteen. Palvelu oli asiantuntevaa ja aidon ystävällistä. Kiitos