Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Töölö
Carelia Restaurant & Wine Bar
Carelia Restaurant & Wine Bar Arvostelut

Arvostelut: Carelia Restaurant & Wine Bar

Töölöranskalainen
Loistava
4.8/6
44 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Ravintola Muru

Keskusta
5.3/61771
Ravintola Muru

Ravintola Pastis

Keskusta
5.1/6928
Ravintola Pastis

44 Carelia Restaurant & Wine Bar arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Carelia Restaurant & Wine Bar annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
44 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Rainer O.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erinomaisen huomaavainen palvelu. Cremant oli parempas kuin samppanja. Viinejä annettiin maistaa, mikä helpotti valintaa. Jälkituokavslikoimaa ehkä olisi toivonut enemmän ja jäätelöpohjaista. Gluteenitonkaan -ehto ei olisi pahasta. Pääruoat hyviä v-ehtoja.

"Erinomainen"
6/6
Rita M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Mahtava ruoka, todella maukasta oli molempien annokset, alkusalaatti yllätti positiivisesti koollaan. Miljöö on viehättävä ja erilainen. Ehkä tunnelmaa voisi vielä vähän kehittää, aika valoisa ja kaikuva paikka illalliselle.

"Erinomainen"
6/6
Leena N.vuosi sitten · 2 arvostelua

Neljän hengen seurueemme valitsi illallisekseen Isännän menun. Kehuimme jokaisen ruokalajin erikseen. Parsakeitto lisukkeineen oli kaunis ja maukas. Lihaterriinistä voi sanoa samaa. Asettelu oli kutsuva samoin tuoksu. Saksanpähkinäkakku ja jäätelö oli juuri sopiva päätös aterialle, herkullinen ja sopivan kokoinen. Viinit sopivat hyvin kokonaisuuteen. Palvelu oli asiantuntevaa ja aidon ystävällistä. Kiitos

"Erinomainen"
6/6
Jussi M.vuosi sitten · 3 arvostelua

Erinomaisen huolellisesti valmistettua ranskalaisen keittiön ruokaa, mutkaton tunnelma ja erinomainen palvelu. Sesongin herkut hyvin edustettuina: parsaa, varhaiskaalia jne. Parsakeiton haukisalami oli todella maukasta. Pääruokien merihauki ja viiriäinen maistuivat molemmille. Riesling-viikkojen saksalaiset viinit huippuluokkaa.

"Upea"
5/6
Anja J.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruokajuomana olivat ihania ja sopivat hyvin annoksiin. Savustettu kieli oli täysosuma, jota en ennen ollut maistanut. Kieli kyllä kuului lapsuuteni leikkeleisiin, jotka tehtiin itse keittämällä. Kieliasiasta palata laajemminkin ravintoloiden listoille. Kellarikabinetin valaistus oli hieman vaisu kokoukseen. Säädettävä valaisin pöydän yläpuolelle, hämystä kirkkaaseen ei liene vaikea toteuttaa nykytekniikalla!

"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.vuosi sitten · 1 arvostelu

Jälleen onnistunut vierailu Careliassa. Tarjoilija oli huipputyyppi: hauska ja viihdyttävä loistavine viinisuosituksineen olematta yhtään päällekäyvä. Aina hän oli paikalla tarvitessa. onnitteli synttärisankaria ja vilkutti vielä lähtiessä. Ruoka oli maittavaa ja sitä oli paljon! Ihana ilta kaikkiaan. yst terv Satu

"Upea"
5/6
Kirsti S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Paikka oli hyvä koska kaikki pääsivät paikalle joko kävellen tai julkisilla. Palvelu asiantuntevaa ja toimi hyvin. Alkuruuat porukallemme olivat hyvät mutta pääruoka eli päivän annos ei meistä kahdesta tuntunut vastaavan odotuksiamme. Ainakin se oli liian rasvainen. Jälkiruoka sitäkin parempi vaikka emme saaneetkaan juuri sitä mitä tilasimme.

"Erinomainen"
6/6
Peter H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Varattu pöytä löytyi heti. Tarjoilu ja henkilökunta kohteliasta ja kaikin tavoin huomaavaista. Tilauksen jälkeenkin meistä huolehdittiin hyvin ansiokkaasti.Kuten tunnettua käymme ravintola Careliassa säännöllisesti oopperan ensi-iltojen jälkeen ja tulemme tekemään niin jatkossakin. Kiitos viimekertaisesta.

"Erinomainen"
6/6
Milko N.vuosi sitten · 3 arvostelua

Ruoka erittäin hyvää ja annokset eivät olleet liian pieniä, tyyli oli ns klassista ranskalaista. Palvelu oli erittäin hyvää ja sujuvaa. Hinnat oli normaalit ns paremman ravintolan hinnat, viinit olivat järkevästi hinnoiteltu.

"Upea"
5/6
Mauri V.vuosi sitten · 3 arvostelua

söin isännän menun, siihen kuuluimm. punakampelaa,joka oli mahtavanhyvän makuinen, mutta niin perin ruotoinen, jäin kaipaamaan ennen niin aiemmin niin kovasti pitämästäni leivästä, joka oli aina tuoretta.se oli korvattu kuivakolla patongilla. Viini oli hyvää palvelu erinomaista. Make