Bollis Bar & Bistro

Töölökansainvälinen, drikkipaikka
Erittäin hyvä
4.0/6
1 arvostelu
Bollis Bar & Bistro Helsinki image 1
Bollis Bar & Bistro Helsinki image 2
Bollis Bar & Bistro Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Bollis Bar & Bistro – Tietoja

Helsingin Telia 5G Areenan katutasossa sijaitseva Bollis Bar & Bistro tarjoaa paikat ruokailuun 100 hengelle sekä näkymän kentälle. Ravintola aukeaa 2 tuntia ennen ottelun alkua ja sulkeutuu pelin päätyttyä. Veikkausliigan otteluissa on ennen ottelua tarjolla kansainvälinen buffet, jonka ruokateemoihin on haettu inspiraatiota suurista jalkapallomaista. Tauolla on tarjolla kahvi ja jälkiruoka.

BOLLIS VIP-paketti sisältää:
Buffet-ruokailu
Vip-tilassa oma baari
Nimikoitu pöytä yrityksellesi / seurueellesi. Pöytä käytössä myös pelin aikana ja tauolla.
Oma sisäänkäynti Urheilukadulta.
HJK:n edustajan alustus tulevasta pelistä.

Hinta HIFK pelit 38 €/hlö ja HJK pelit 48 €/hlö

Sisäänpääsy kausikortilla tai ottelulipulla.
Huomioittehan, että alle 4 hengen varaukset saatetaan istuttaa samaan pöytään toisen seurueen kanssa!

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 14:00
Tuesday
11:00 - 14:00
Wednesday
11:00 - 14:00
Thursday
11:00 - 14:00
Friday
11:00 - 14:00
Saturday
Suljettu

Osoite

Bollis Bar & Bistro
Urheilukatu 5
00250 Helsinki

1 Bollis Bar & Bistro arvostelu

Erittäin hyvä
4.0/6
1 arvostelu
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Ylihinnoiteltu
Ruoka:Maukas
Tunnelma:Miellyttävä
Melu:Ei häirinnyt
"Hyvä"
4/6
Vesa R.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Vieralin ystävieni kanssa HJK-RoPS ottelua ennen ja sen aikana. Ruoka oli hieman liian pelkistettyä ollakseen niin hintavaa ja kuitenkin kyseessä oli buffet-ruokailu. Palvelu oli erinomaista ja asiakkaan huomioivaa, siitä suuri kiitos! HJK:n ottelualustus voisi olla hieman syvällisempi ja isolta näytöltä voisi näyttää kokoonpanon samalla, kun alustusta tekee.

Lisää kohteesta Bollis Bar & Bistro, Helsinki

Bollis Bar & Bistro on töölöläisten olohuone ja urheilun ystävien kokoontumispaikka Helsingissä, Urheilukadulla. Alkuperäinen Bollis rakennettiin reilut sata vuotta sitten Töölön hylätylle kaalimalle, keskelle “landea”. Paikka saavutti nopeasti suuren suosion, ja siitä tuli erityisesti töölöläisten kantapaikka. Vuosien saatossa Bolliksessa on nähty niin urheilua, kulttuuria kuin sirkushuvejakin. Telia 5G Stadionin yhteydessä toimiva bistro ja baari on oivallinen valinta, kun haluaa nauttia hyvästä meiningistä lounaalla, ennen peliä tai pelin jälkeen.

Bolliksen palvelut muodostuvat bistrohenkisestä lounas- ja iltaravintolasta, korkeatasoisista kokous- ja aitiopalveluista sekä sporttibaarista. Ravintola on avoinna paitsi otteluissa, myös arkisin lounasaikaan. Baari palvelee pelien yhteydessä alkaen 2 tuntia ennen ottelun alkua ja riittävän ajan pelin jälkeen sekä iltaisin ja viikonloppuisin. .

Ainutlaatuisen Bolliksesta tekee sen yhteisöllisyys, oli kyse sitten HJK:n tai HIFK:n peleistä tai juniorijoukkueiden harjoituksista. Tunnelma on tiivis, ja voi hyvinkin olla että alle neljälle hengelle tehty varaus sijoitetaan samaan pöytään toisen seurueen kanssa, mikä tietenkin vain lisää fiilistä ja ottelua voi kommentoida puolin ja toisin. Huom! Pöytävarauksen voi tehdä vain HJK:n peleihin.

Aitioiden ottelutapahtumiin varaamisen lisäksi, Bolliksessa voi järjestää kokouksia sekä bisnes- että virkistysmielessä kuin myös yksityistilaisuuksia stadion-näköaloin. Asiakkaille tarjotaan menuvaihtoehtoja, joissa makuhermoja hemmottelevat kansainväliset ruokavaikutteet ja aito paikallisuus. Kaiken kulmakivenä ovat tasokas keittiö ja hyvä, kokenut palvelu, jotka luovat bistrohenkiseen miljööseen hyvän lähtökohdan onnistuneelle kokoukselle ja tilaisuudelle. Lisätietoja saa ravintolasta tiedustelemalla.