Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Töölö
Bollis Bar & Bistro

Bollis Bar & Bistro

4.0/6

1 arvostelu

Kuva kohteesta Bollis Bar & Bistro, Töölö, Helsinki
Bollis Bar & Bistro ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Bollis Bar & Bistro – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Pöytiä ulkona
Auki nyt
-
Sulkee 14:00
Friday
11:00 - 14:00
Saturday
Suljettu
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 14:00
Tuesday
11:00 - 14:00
Wednesday
11:00 - 14:00
Thursday
11:00 - 14:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Bollis Bar & Bistro

Helsingin Telia 5G Areenan katutasossa sijaitseva Bollis Bar & Bistro tarjoaa paikat ruokailuun 100 hengelle sekä näkymän kentälle. Ravintola aukeaa 2 tuntia ennen ottelun alkua ja sulkeutuu pelin päätyttyä. Veikkausliigan otteluissa on ennen ottelua tarjolla kansainvälinen buffet, jonka ruokateemoihin on haettu inspiraatiota suurista jalkapallomaista. Tauolla on tarjolla kahvi ja jälkiruoka.

BOLLIS VIP-paketti sisältää:
Buffet-ruokailu
Vip-tilassa oma baari
Nimikoitu pöytä yrityksellesi / seurueellesi. Pöytä käytössä myös pelin aikana ja tauolla.
Oma sisäänkäynti Urheilukadulta.
HJK:n edustajan alustus tulevasta pelistä.

Hinta HIFK pelit 38 €/hlö ja HJK pelit 48 €/hlö

Sisäänpääsy kausikortilla tai ottelulipulla.
Huomioittehan, että alle 4 hengen varaukset saatetaan istuttaa samaan pöytään toisen seurueen kanssa!

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoileeko ravintola Bollis Bar & Bistro kansainvälinen ruokaa?

Kyllä, ravintola Bollis Bar & Bistro tarjoilee kansainvälinen ruokaa ja myös drinkkipaikka ruokaa.

Onko ravintolassa Bollis Bar & Bistro pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Bollis Bar & Bistro ei ole pöytiä ulkona.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Bollis Bar & Bistro?

Bollis Bar & Bistro on töölöläisten olohuone ja urheilun ystävien kokoontumispaikka Helsingissä, Urheilukadulla. Alkuperäinen Bollis rakennettiin reilut sata vuotta sitten Töölön hylätylle kaalimalle, keskelle “landea”. Paikka saavutti nopeasti suuren suosion, ja siitä tuli erityisesti töölöläisten kantapaikka. Vuosien saatossa Bolliksessa on nähty niin urheilua, kulttuuria kuin sirkushuvejakin. Telia 5G Stadionin yhteydessä toimiva bistro ja baari on oivallinen valinta, kun haluaa nauttia hyvästä meiningistä lounaalla, ennen peliä tai pelin jälkeen.

Bolliksen palvelut muodostuvat bistrohenkisestä lounas- ja iltaravintolasta, korkeatasoisista kokous- ja aitiopalveluista sekä sporttibaarista. Ravintola on avoinna paitsi otteluissa, myös arkisin lounasaikaan. Baari palvelee pelien yhteydessä alkaen 2 tuntia ennen ottelun alkua ja riittävän ajan pelin jälkeen sekä iltaisin ja viikonloppuisin. .

Ainutlaatuisen Bolliksesta tekee sen yhteisöllisyys, oli kyse sitten HJK:n tai HIFK:n peleistä tai juniorijoukkueiden harjoituksista. Tunnelma on tiivis, ja voi hyvinkin olla että alle neljälle hengelle tehty varaus sijoitetaan samaan pöytään toisen seurueen kanssa, mikä tietenkin vain lisää fiilistä ja ottelua voi kommentoida puolin ja toisin. Huom! Pöytävarauksen voi tehdä vain HJK:n peleihin.

Aitioiden ottelutapahtumiin varaamisen lisäksi, Bolliksessa voi järjestää kokouksia sekä bisnes- että virkistysmielessä kuin myös yksityistilaisuuksia stadion-näköaloin. Asiakkaille tarjotaan menuvaihtoehtoja, joissa makuhermoja hemmottelevat kansainväliset ruokavaikutteet ja aito paikallisuus. Kaiken kulmakivenä ovat tasokas keittiö ja hyvä, kokenut palvelu, jotka luovat bistrohenkiseen miljööseen hyvän lähtökohdan onnistuneelle kokoukselle ja tilaisuudelle. Lisätietoja saa ravintolasta tiedustelemalla.