Bollis Bar & Bistro Helsinki image 1
Bollis Bar & Bistro Helsinki image 2
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Bollis Bar & Bistro

TöölöKansainvälinen

Bollis Bar & Bistro – Tietoja

Telia 5G Areenan katutasossa sijaitseva Bollis Bar & Bistro tarjoaa paikat ruokailuun 100 hengelle sekä näkymän kentälle. Ravintola aukeaa 2 tuntia ennen ottelun alkua ja sulkeutuu pelin päätyttyä. Veikkausliigan otteluissa on ennen ottelua tarjolla buffet, jonka ruokateemoihin on haettu inspiraatiota suurista jalkapallomaista. Tauolla on tarjolla kahvi ja jälkiruoka.

Bollis Vip hinta 48€/hlö sisältää:
Buffet-ruokailu
Vip-tilassa oma baari
Nimikoitu pöytä yrityksellesi / seurueellesi. Pöytä käytössä myös pelin aikana ja tauolla.
Oma sisäänkäynti Urheilukadulta.
HJK:n edustajan alustus tulevasta pelistä.

Huomioithan, että ottelulippu tulee olla ostettuna erikseen ensin. Varauksia voi tehdä 2 h ennen ja viimeistään 30 min ennen ottelun alkua. Ruokailu buffetista kuuluu myyntitakuuseen ja kaikki juomat tarjoillaan pöytiintarjoiltuna.

Huomioittehan, että alle 4 hengen varaukset saatetaan istuttaa samaan pöytään toisen seurueen kanssa!

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 14:00
torstai
11:00 - 14:00
perjantai
11:00 - 14:00
lauantai
Suljettu
sunnuntai
Suljettu
maanantai
11:00 - 14:00
tiistai
11:00 - 14:00
keskiviikko
11:00 - 14:00

Osoite

Bollis Bar & Bistro
Urheilukatu 5
00250 Helsinki
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Bollis Bar & Bistro, Helsinki

Bollis Bar & Bistro on töölöläisten olohuone ja urheilun ystävien kokoontumispaikka Helsingissä, Urheilukadulla. Alkuperäinen Bollis rakennettiin reilut sata vuotta sitten Töölön hylätylle kaalimalle, keskelle “landea”. Paikka saavutti nopeasti suuren suosion, ja siitä tuli erityisesti töölöläisten kantapaikka. Vuosien saatossa Bolliksessa on nähty niin urheilua, kulttuuria kuin sirkushuvejakin. Telia 5G Stadionin yhteydessä toimiva bistro ja baari on oivallinen valinta, kun haluaa nauttia hyvästä meiningistä lounaalla, ennen peliä tai pelin jälkeen.

Bolliksen palvelut muodostuvat bistrohenkisestä lounas- ja iltaravintolasta, korkeatasoisista kokous- ja aitiopalveluista sekä sporttibaarista. Ravintola on avoinna paitsi otteluissa, myös arkisin lounasaikaan. Baari palvelee pelien yhteydessä alkaen tuntia ennen ottelun alkua ja riittävän ajan pelin jälkeen sekä iltaisin ja viikonloppuisin. .

Ainutlaatuisen Bolliksesta tekee sen yhteisöllisyys, oli kyse sitten HJK:n tai HIFK:n peleistä tai juniorijoukkueiden harjoituksista. Tunnelma on tiivis, ja voi hyvinkin olla että alle neljälle hengelle tehty varaus sijoitetaan samaan pöytään toisen seurueen kanssa, mikä tietenkin vain lisää fiilistä ja ottelua voi kommentoida puolin ja toisin. Huom! Pöytävarauksen voi tehdä vain HJK:n peleihin. .

Aitioiden ottelutapahtumiin varaamisen lisäksi, Bolliksessa voi järjestää kokouksia sekä bisnes- että virkistysmielessä kuin myös yksityistilaisuuksia stadion-näköaloin. Asiakkaille tarjotaan menuvaihtoehtoja, joissa makuhermoja hemmottelevat kansainväliset ruokavaikutteet ja aito paikallisuus. Kaiken kulmakivenä ovat tasokas keittiö ja hyvä, kokenut palvelu, jotka luovat bistrohenkiseen miljööseen hyvän lähtökohdan onnistuneelle kokoukselle ja tilaisuudelle. Lisätietoja saa ravintolasta tiedustelemalla.

0 Bollis Bar & Bistro arvostelua

2 henkilöä
Ravintolassa ei ole tilaa.
Tänään (torstai)
huhtikuu 2018
m
t
k
t
p
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Valitse aika: