Quandoo
(FI) Suomi

Bier Bier

Keskusta Baari €€€€ +100

Sinun Bier Bier

Lämminhenkinen ja moderni olutbaari Bier-Bier kutsuu sinut ja ystäväsi viihtymään Erottajankadulle Diana-puiston laidalle viikon jokaisena päivänä. Baari tarjoilee erinomaisen olut-, siideri- ja viinivalikoiman, josta löytyy niin haasteellisia tuttavuuksia hifistelijöille kuin takuuvarmoja elämyksiä aloittelijoille. Oluet on kätevästi jaoteltu niiden ominaisuuksia kuvailevien kategorioiden alle, joten oman maun ja fiiliksen mukainen valinta sujuu kätevästi, vaikket tuntisi oluita entuudestaan. Bier-Bier on jokaisen oluen, siiderin ja viinin ystävän tyylikäs illanviettopaikka Helsingin keskustassa!

Aukioloajat

  • Maanantai 16:00 - 00:00
  • Tiistai 16:00 - 00:00
  • Keskiviikko 16:00 - 00:00
  • Torstai 16:00 - 00:00
  • Perjantai 14:00 - 02:00
  • Lauantai 14:00 - 02:00
  • Sunnutai Suljettu
Bier Bier, Erottajankatu 13, 00130 Helsinki

Filosofia

Erottajankadulla Helsingin keskustassa sijaitseva Bier-Bier tarjoaa huolella valikoidun kattauksen oluita, siidereitä ja viinejä, joista löytyy suosikki jokaiseen makuun ja mielialaan. Eri oluita on noin sata ja voit valita suosikkisi eri kategorioista, joihin on luokiteltu samantyyppisiä oluita. Fresh & Crispy -kategorian oluet sammuttavat taatusti janosi, Dark & Roaster tarjoilee raskaampia tuttavuuksia ja Sour & Strange -kategoriassa voit tutustua erikoisempiin makuihin. Suurin osa valikoimasta on käsityöläisoluita, joista kahdeksaa tarjoillaan hanasta ja loput pulloista. Noin kymmenen erilaista siiderilaatua ovat pääosin espanjalaisia ja ranskalaisia, ja viinit, joita on noin parikymmentä, ovat omaa maahantuontia pientiloilta. Valikoima elää jatkuvasti, joten pääset varmasti aina maistelemaan myös uusia makuja.

Bier-Bierin historiallinen tila Diana-puiston kupeessa Kolmikulmassa on osittain Museoviraston suojelema, ja modernit yksityiskohdat valaisimista taiteeseen tuovat paikkaan tyylikästä uuden ja vanhan kontrastia. Yleisesti ottaen tämän olutbaarin tunnelma on tummanpuhuva ja intiimi. Auttavainen ja asiantunteva henkilökunta tuovat lisäksi oman panoksensa paikan lämpimään ilmapiiriin. Koe ainutlaatuisia juomanautintoja ja nauti miellyttävästä palvelusta tyylikkään intiimissä Bier-Bierissä Helsingin keskustassa!