Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Kamppi
Bar Cón Kortteli

UusiBar Cón Kortteli

Kamppiespanjalainen
Bar Cón Kortteli Helsinki image 1
Bar Cón Kortteli Helsinki image 2
Bar Cón Kortteli Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Bar Cón Kortteli – Tietoja

Bar Cón Kortteli on rento ja tyylikäs tapasbaari Helsingin Kampissa, Urho Kekkosenkadulla sijaitsevan Kampin kauppakeskuksen viidennessä kerroksessa. Bar Cón Korttelin menu tarjoaa makuja Barcelonasta Baskimaalle – keittiömestari Javier Ahidon kotiseuduille San Sebastianiin. Bar Cónissa herkutellaan siis autenttisia ja rehellisiä pintxoja, tapaksia ja muita espanjalaisia snacksejä sekä jaettavaksi tarkoitettuja annoksia kylminä, lämpiminä, suolaisina ja makeina. Asiaan kuuluvat tietenkin virvokkeet laatuviineistä ja -oluista cocktaileihin. Bar Cón Korttelin vermuttivalikoima on tiettävästi Pohjolan laajin. Sijainti keskellä Helsingin palveluita, työpaikkoja ja iltaelämää houkuttelee tapasten ääreen after workeille, spontaaneille illallisille, viikonlopun legendaariselle ”bottomless brunchille” sekä iloiseen illanviettoon kaverien ja työtoverien kesken. Perjantaisin Bar Cón Kortteli on avoinna jopa kahteen asti yöllä dj:iden luodessa menevää tunnelmaa. Ravintolassa on myös ulkoterassi.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 15:00
Wednesday
15:00 - 23:00
Thursday
15:00 - 23:00
Friday
14:00 - 02:00
Saturday
14:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 18:00
Monday
15:00 - 23:00
Tuesday
15:00 - 23:00

Osoite

Bar Cón Kortteli
Urko Kekkosenkatu 1, 5 krs
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

97325B1D-C942-4CE6-8739-7D4D5203251D

Tapas

Uusi

Kylmät tapakset: OLIVAS BAR CÓN STYLE

Yrteillä ja sitruksella maustettuja oliiveja
A classic mix of olives dressed with herbs and lemon
4,50 €
Uusi

Kylmät tapakset: QUESOS DEL DÍA

Päivän juustolajitelma
Selection of Spanish cheese
7,50 €
Uusi

Kylmät tapakset: EMBUTIDOS DEL DÍA

Päivän leikkelelajitelma
Selection of cured meat
8,50 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Bar Cón Kortteli, Helsinki

Helsingin keskustassa, Urho Kekkosenkadulla sijaitseva Bar Cón Kortteli on osa Kauppakeskus Kampin vuonna 2016 uudistetun viidennen kerroksen ravintolamaailmaa, joka on kuin kokonainen kortteli ravintoloita. Kokonaisuudesta on tullut suosittu kohde after workeillä kävijöiden ja spontaanisti illalliselle saapuvien keskuudessa. Heille ja kaikille muille Bar Cón Kortteli tarjoaa herkullisia tapaksia ja rennonmenevää tunnelma iltapäivästä myöhäisiltaan. Viikonloppuisin klo 12 eteenpäin Bar Cón korttelin noutopöydät notkuvat loputtomista herkuista, suositulla ”bottomless brunchilla”. Konseptin takana ovat Helsingin ravintolakulttuuria ennakkoluulottomasti uudistavat ja kehittävät, We Are Groupin Andreas ”Andu” Westerholm ja Matti Sarkkinen sekä laatuviinejä ja –oluita maahantuovan Viinitien Matti Immanen.

Bar Cón Kortteliin kivutaan loivasti puisia portaita pitkin, ja niiden päässä avautuu avara ja vehreä tila, joka henkii kansainvälistä tyylikkyyttä. Itse asiassa koko tila leijuu Kortteli-ravintolamaailman päällä, kuin omana saarenaan. Tilaa jakavat näyttävin viherkasvein sekä viini- ja sifonipulloin koristellut korkeat hyllyköt ja suuret lasipinnat. Korkeasta ravintolasalista löytyy runsaasti erilaisia istumapaikkoja tavanomaisemmista pöydistä baaritiskiin, pystypöytiin ja ikkunanvierustaan. Listalla on klassikkoannoksia kasviksista, lihasta ja kalasta, kuten espanjalaista perunamunakasta, turskakroketteja, iberico-kinkkua, pimientos de padrón-paprikoita ja barcelonalaisittain valmistetut batatas bravasit. Myös muutama makea annos on mukana. Kaiken kaikkiaan vaihtoehtoja on niin runsaasti, että niitä tilaa mielellään useampia seurueen kesken jaettavaksi ja maisteltavaksi – espanjalaiseen tapaan.

Reviews coming soon - Reserve and be the first!