Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Kamppi
Bar Cón Kortteli

Bar Cón Kortteli

Erittäin hyvä
4.3/6
4 arvostelua
Bar Cón Kortteli Helsinki image 1
Bar Cón Kortteli Helsinki image 2
Bar Cón Kortteli Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Bar Cón Kortteli – Tietoja

Bar Cón Kortteli on rento ja tyylikäs tapasbaari Helsingin Kampissa, Urho Kekkosenkadulla sijaitsevan Kampin kauppakeskuksen viidennessä kerroksessa. Bar Cón Korttelin menu tarjoaa makuja Barcelonasta Baskimaalle – keittiömestari Javier Ahidon kotiseuduille San Sebastianiin. Bar Cónissa herkutellaan siis autenttisia ja rehellisiä pintxoja, tapaksia ja muita espanjalaisia snacksejä sekä jaettavaksi tarkoitettuja annoksia kylminä, lämpiminä, suolaisina ja makeina. Asiaan kuuluvat tietenkin virvokkeet laatuviineistä ja -oluista cocktaileihin. Bar Cón Korttelin vermuttivalikoima on tiettävästi Pohjolan laajin. Sijainti keskellä Helsingin palveluita, työpaikkoja ja iltaelämää houkuttelee tapasten ääreen after workeille, spontaaneille illallisille, viikonlopun legendaariselle ”bottomless brunchille” sekä iloiseen illanviettoon kaverien ja työtoverien kesken. Perjantaisin Bar Cón Kortteli on avoinna jopa kahteen asti yöllä dj:iden luodessa menevää tunnelmaa. Ravintolassa on myös ulkoterassi.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
Tuesday
15:00 - 23:00
Wednesday
15:00 - 23:00
Thursday
15:00 - 23:00
Friday
14:00 - 02:00
Saturday
14:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 18:00
Monday
15:00 - 23:00

Osoite

Bar Cón Kortteli
Urko Kekkosenkatu 1, 5 krs
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

97325B1D-C942-4CE6-8739-7D4D5203251D

Tapas

Kylmät tapakset: OLIVAS BAR CÓN STYLE

Yrteillä ja sitruksella maustettuja oliiveja
A classic mix of olives dressed with herbs and lemon
4,50 €

Kylmät tapakset: QUESOS DEL DÍA

Päivän juustolajitelma
Selection of Spanish cheese
7,50 €

Kylmät tapakset: EMBUTIDOS DEL DÍA

Päivän leikkelelajitelma
Selection of cured meat
8,50 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Bar Cón Kortteli, Helsinki

Helsingin keskustassa, Urho Kekkosenkadulla sijaitseva Bar Cón Kortteli on osa Kauppakeskus Kampin vuonna 2016 uudistetun viidennen kerroksen ravintolamaailmaa, joka on kuin kokonainen kortteli ravintoloita. Kokonaisuudesta on tullut suosittu kohde after workeillä kävijöiden ja spontaanisti illalliselle saapuvien keskuudessa. Heille ja kaikille muille Bar Cón Kortteli tarjoaa herkullisia tapaksia ja rennonmenevää tunnelma iltapäivästä myöhäisiltaan. Viikonloppuisin klo 12 eteenpäin Bar Cón korttelin noutopöydät notkuvat loputtomista herkuista, suositulla ”bottomless brunchilla”. Konseptin takana ovat Helsingin ravintolakulttuuria ennakkoluulottomasti uudistavat ja kehittävät, We Are Groupin Andreas ”Andu” Westerholm ja Matti Sarkkinen sekä laatuviinejä ja –oluita maahantuovan Viinitien Matti Immanen.

Bar Cón Kortteliin kivutaan loivasti puisia portaita pitkin, ja niiden päässä avautuu avara ja vehreä tila, joka henkii kansainvälistä tyylikkyyttä. Itse asiassa koko tila leijuu Kortteli-ravintolamaailman päällä, kuin omana saarenaan. Tilaa jakavat näyttävin viherkasvein sekä viini- ja sifonipulloin koristellut korkeat hyllyköt ja suuret lasipinnat. Korkeasta ravintolasalista löytyy runsaasti erilaisia istumapaikkoja tavanomaisemmista pöydistä baaritiskiin, pystypöytiin ja ikkunanvierustaan. Listalla on klassikkoannoksia kasviksista, lihasta ja kalasta, kuten espanjalaista perunamunakasta, turskakroketteja, iberico-kinkkua, pimientos de padrón-paprikoita ja barcelonalaisittain valmistetut batatas bravasit. Myös muutama makea annos on mukana. Kaiken kaikkiaan vaihtoehtoja on niin runsaasti, että niitä tilaa mielellään useampia seurueen kesken jaettavaksi ja maisteltavaksi – espanjalaiseen tapaan.

4 Bar Cón Kortteli arvostelua

Erittäin hyvä
4.3/6
4 arvostelua
Odotusaika:Ikuisuuden
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Ruoka:Maukas
Tunnelma:Miellyttävä
Melu:Siedettävä
Palvelu:Keskiverto
Uusi"Upea"
5/6
Stiina R.yhdeksän päivää sitten · 10 arvostelua

Ihan mukava paikka, mutta melko hälyinen. Ruoka hyvää mutta hyvin suolaista. Palvelu erittäin ystävällistä ja rentoa, mutta vähän liian monta pöytää taisi olla hoidettavana, kun välillä kesti kauan saada esim. pyydettyjä lisäjuomia.

"Erinomainen"
6/6
Aarni H.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tasty tapas, good service and atmosphere. We especially enjoyed the patatas bravas and arroz negro

Uusi"Upea"
5/6
Tuire M.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Mukava ja sympaattinen tarjoilija. Kaunis näköala ja hyvä ruoka 😋