Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Helsinki
Itäkeskus
Speakeasy Itis
Speakeasy Itis Reviews

Speakeasy Itis

International

Dishes priced around19€

Photo of restaurant Speakeasy Itis in Itäkeskus, Helsinki

Fast and free booking for:

Reviews of Speakeasy Itis (6)

Read what people think about Speakeasy Itis. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Speakeasy Itis before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Speakeasy Itis and book a table with confidence!

5.5/6

6 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
63
53
4
3
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Excellent"
6/6
Erik F.a month ago · 1 review

Tarjoilija(harjoittelija) oli todella hyvä palvelemaan ja puhui sekä hyvää suomea ja englantia! Otti meidät hyvin vastaan ja oli ammattilainen. Ensimmäinen kerta teidän ravintolassa ja tulen mielelläni uudelleen! The waiter (trainee) was really good at serving and spoke both good Finnish and English! Received us well and was professional. First time at your restaurant and I'll be happy to come again! Sincerely Erik!

"Excellent"
6/6
Pekka S.a month ago · 33 reviews

Ystävällinen palvelu. Hyvä lounasbuffet (lohta, jättilihapullia, kanaa), salaattipöytä, keitto ja jälkiruokakku. Siisti, rauhallinen ja miellyttävä lounaspaikka.

"Very good"
5/6
Titta P.a month ago · 1 review

Ruoka oli tosi hyvää ja palvelu ystävällistä! Hieman outoa oli ainoastaan se, ettei illansuussa elokuvan jälkeen ravintolassa - eikä oikeastaan koko siinä ravintolakerroksessa - ollut muita syöjiä kuin me kaksi....(?). Kotiinkuljetuksia kyllä haettiin. Mielestämme ravintolan tekee tunnelmalliseksi se, että siellä on muitakin ihmisiä, kuuluu puheensorinaa ym.

"Excellent"
6/6
Jari M.2 months ago · 23 reviews

Aina ystävällistä palvelua, erittäin maukasta ruokaa ja aina mukava ilmapiiri.

"Very good"
5/6
Pekka S.2 months ago · 33 reviews

Ystävällinen henkilökunta. Klo 10:30 ei vielä ruuhkaa buffetissa. Oli hyvä uunilohi. Paljon salaatteja ja jälkiruoka. Suosittelen.

"Very good"
5/6
Pekka S.2 months ago · 33 reviews

Perjantaisin hyvä buffet, mm. lohta. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Perusketjuravintola Itis kauppa keskuksessa. Siistit astiat. Hyvät salaatit ja lisäksi jälkiruoka.