Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Espoo
Leppävaara
KG
KG Reviews

KG

European, Scandinavian

Dishes priced around17€

Photo of restaurant KG in Leppävaara, Espoo

Fast and free booking for:

Reviews of KG (7)

Read what people think about KG. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about KG before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about KG and book a table with confidence!

3.0/6

7 reviews

Food:Great
Atmosphere:Pleasant
Service:Good
Value for money:Reasonable value
Waiting time:Good
Noise levels:Pleasant
6
5
44
3
22
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Not good "
2/6
Ossi K.9 days ago · 1 review

Ei ollut maksetun rahan arvoinen kokemus. Äitienpäivän lounasbuffetin lista oli aika kapea jo valmiiksi, jolloin laadun merkitys korostuu. Kala oli tosi vanhaa, hädin tuskin maistui kalalta ja kasvislasagne oli aika mautonta. Liha oli ihan jees kuten caesar-salaattikin, mutta se ei riittänyt pelastamaan kokonaisuutta. 96€ kahdelta aikuiselta ja 24€ kolmevuotiaalta lapselta oli kyllä ryöstö saatuun ruokaan nähden. Harmillista.

New"Not good "
2/6
Lauri L.9 days ago · 3 reviews

Äitienpäivälounas oli totaalinen pettymys. Ruoka ala-arvoista, palvelu myös. Kaukana edes perushotelliaamupalasta. En voi suositella kenellekään ainakaan tällaisena ylihinnoiteltuna erikoislounaspaikkana. Lapsia ei oltu huomioitu myöskään mitenkään ruokien osalta. Esim. kasvislasagne oli totaalinen vitsi mauttomuudellaan. Ruoan kanssa juomana tarjolla vain kylmää vettä tai korkeintaan mehuautomaatista laihaa mehua (joka alkoi toimia vasta 30 min ruokailun jälkeen).

New"Awful"
1/6
Olli T.9 days ago · 1 review

Service was absolutely non existent. Chicken was raw. Old potato halves had thick brown skin, i would not expect to peel my potatoes at a 48€ meal. No body took drink orders and ordering from the counter didn't work because no one knew how to use the card reader. Lousiest mothers day meal ever.

"Good"
4/6
Sanna K.a month ago · 4 reviews

Valitettavasti jouduimme tosi kauan odottamaan ruokiamme vaikka vähän oli asiakkaita.Pihvin palauttamisesta 👎,uuden tulo kesti yli 10min.Tarjoilija ihana,pelasti paljon.

"Good"
4/6
Saila V.a year ago · 3 reviews

Hyvä ruoka, mutta tarjonta pääsi välillä pahasti loppumaan ruuhkan vuoksi. Henkilökunta ei ehtinyt täyttää pöytää riittävän nopeasti joten meni odotteluksi .

"Good"
4/6
Tuija K.3 years ago · 33 reviews

Tämä mukava ja takuuvarma paikka ruokailla myös urheilevan nuorison kanssa!

"Good"
4/6
Petri A.3 years ago · 2 reviews

Ruoka hyvää ja kokki varmisteli pöydästä viellä allergiatilauksen käymällä paikanpäällä. Kiitettävää … Hyvää palvelua muuten , mutta alku juomiksi ei meinannut saada mitään mikä olisi vaatinut tekemistä(drinkkejä) , päädyttiin sitten kuohuviiniin.