Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Salon keskusta
Centre
Musine
Musine Reviews

Musine

Eat & Drink, Scandinavian

Dishes priced around26€

Photo of restaurant Musine in Centre, Salon keskusta

Fast and free booking for:

Reviews of Musine (51)

Read what people think about Musine. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Musine before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Musine and book a table with confidence!

4.5/6

51 reviews

Food:Great
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Reasonable value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
614
519
45
38
24
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Good"
4/6
Toni S.2 days ago · 1 review

Ruoka oli maultaan oikein hyvää, ja palvelukin hyvää perustasoa. Miinusta tulee liian kypsäksi paistetuista naudan ulkofileestä joka oli käytännössä täysin kypsä, vaikka pyysimme pihvit medium miinus kypsyysasteella. Myös jälkiruokana ottamani marinoitu päärynä oli pieni pettymys koska päärynät olivat hieman jopa raakoja, tai ainakin juuri ja juuri kypsiä. Lisäksi marinointi oli ilmeisesti jäänyt lyhyeksi, koska päärynän viipaleet eivät juuri makua olleet ottaneet. Muuten jälkiruoka oli hyvää (jäätelön ja marjojen osalta).

"Excellent"
6/6
Tuulikki L.19 days ago · 1 review

Meille sattui rauhallinen aika. Saimme itse valita pöydän, jossa nautimme ulkonäkymästä ja paikan viihtyisyydestä. Oli mukava kokemus nähdä millaiseksi tila oli saatu, kun muistaa sen ennen olleen Salonne- naisten vaateliike. Kulttuuritalo Kiva oli lähellä ja sieltä poikkesimme Operetin jälkeen syömään. Samalla tuli juhlistettua 58v avioparina.

"Average"
3/6
Maikki S.2 months ago · 1 review

Istumamukavuus ruokaillessa oli välttävä, sohvassa piti istua aivan reunalla ja tuolit olivat todella hiostavat. Onneksi ruoka oli hyvää, mutta istuimet muuttivat kokonaisvaikutelmaa negatiivisemmaksi.

"Good"
4/6
Linda M.3 months ago · 1 review

Paikka oli kiva, tunnelmallinen. Palvelu oli ystävällistä. Ruuan tasossa olisi ollut hieman parantamisen varaa, maustaminen ei oikein ollut onnistunut ja ruokien makujen yhdistelmissä olisi ollut parannettavaa.

"Very good"
5/6
Jari S.3 months ago · 3 reviews

Ystävällinen palvelu jossa asiakas tunsi olevansa kuningas. Annokset tulivat nopeasti, vaikka asiakkaita oli muitakin. Tarjoilija kysyi välillä miltä maistuu ja tiedotti jälkiruuan tulosta ennakoiden. Kokonaisuus oli hyvin positiivinen kokemus, suosittelen.

"Very good"
5/6
Taru U.4 months ago · 1 review

Myös seurueemme gluteiiniton sai syödäkseen. Muutoin annosvaihtoehtoja melko vähän. Kaunis maisema lasikulmauksesta.

"Good"
4/6
Sirpa T.4 months ago · 1 review

Melko ahtaasti kalustettu, oli tiivis tunnelma. Ruoka oli hyvää ja annokset riittvän isot.

"Very good"
5/6
Heidi H.5 months ago · 1 review

Meillä oli show&dinner ruokailu, joka sujui vaivattomasti. Ruoka oli hyvää, tarjoilu ystävällistä. Alkukeiton kanssa olisi voinut olla leipää+levitettä. Paikkana siisti tila 👍🏻

"Not good "
2/6
Peter N.5 months ago · 1 review

Tarjoilija ei osannut kertoa ruuista siitä kysyttäessä. Pihvi aivan sitkeä. Yleisesti nuupahtanut vaikutelma.

"Excellent"
6/6
Teija K.5 months ago · 1 review

Söimme kalaa, siikaa piimäkastikkeella, annos oli kaikilla todella hyvä. Tulemme toistekin.

"Very good"
5/6
Päivi H.5 months ago · 1 review

Ruoka oli herkullista, tila visuaalisesti kaunis ja tunnelma sopivan rauhallinen, ja kuitenkin elämää täysi. Annokset olivat visuaalisesti kauniita ja hyvän makuisia. Tarjoilija vain taisi ymmärtää alkuruokatoiveeni väärin. Pyysin maistelutapaslautasen ilman lihaa. Lautasella ei ollut sitten juustojakaan, vaan sienisalaattia, juureksia ja rucolaa. Jos olisin jo paikan päällä ymmärtänyt, että ehkä minulle tarjoiltiinkin kokonaan vegaaninen annos ( johon suosittelen lisäämään ainakin palan leipää; sen kanssa sienisalaatti maistuisi), olisin toki kertonut asiasta ja uskon, että olisin ilman muuta saanut uuden alkupalan juustoineen. Niin hyvä kokemus oli, että suosittelemme kyllä muillekin, ja We want to come again! That tells a lot :)

"Good"
4/6
Katariina P.5 months ago · 1 review

Palvelu ja itse ravintola hyvä. Ruoka keskinkertaista, pihvi sitkeä, kastike huono, muuten hyvä.

"Not good "
2/6
Maarit H.5 months ago · 1 review

Valitettavan huonoa oli ruoka. Ranskalaiset löstköjä, rasvassa lilluivat lautasella ja hampurilaisen pihvi täysin raakaa ja saatiin yhden uuden pihvin, joka oli täysin palannut (tämä syötiin puoliksi) saatiinkin vielä yhden uusi pihvi, joka oli vaihteeksi taas täysin raaka. Täyden hinnan maksoimme.

"Average"
3/6
Anniina S.5 months ago · 1 review

Seurueemme alkupaloissa rucolat aivan nahistuneita, pääruuat kylmiä, kanttarellirisotto oli aivan puuroa, pannacotat aivan vetisiä ja ne tarjoiltiin foliovuoasta. Olivatkohan pakasteesta??!? Jälkiruuaksi seurueessamme 2 hlöä tilasi Baileys-liköörin. Laskussa meitä oli laskutettu 4kpl likööreitä. Kysyimme asiaa tarjoilijalta, että miksi näin. Hän vastasi, että koska liköörilasi oli niin suuri niin hän laittoi siihen 8cl/lasi. Kysymättä asiakkaalta??!!??? Todella kummallista asiakaspalvelua. Tulimme klo 17 kattaukseen ensimmäisinä ja saimme pääruuat viimeisinä. Maksaessani koko seurueen laskua, myös maksupäätteelle ko. tarjoilija oli laittanut aivan väärän summan -> satasen lasku oli muuttunut reiluksi tuhanneksi. Tästä kun sanoin, niin tarjoilija ei edes pahoitellut tapahtunutta. Jäi vähän kumma fiilis koko ruokailusta.... Illan cabaree oli todella hyvä ja viihdyttävä.

"Average"
3/6
Päivi P.5 months ago · 1 review

Creme Brulee tarjoiltiin foliovuuassa mikä ei mielestäni a'la carte ravintolalle ole sopivaa ja alkupala oli valmistettu joko paljon ennakkoon tai sitten ei ollut vain käytetty tuoretta rucolaa, koska salaatinlehdet olivat jo täysin nuukahtaneet. Myös risotossa olleet uunijuurekset olisi voinut jättää pois, ei oikein sopineet annokseen. Myöskin aperitiivit tulivat vasta alkuruuan jälkeen vaikka ymmärtääkseni ne tulisi tarjoilla ennen tai alkuruuan kera.

"Excellent"
6/6
Teemu N.5 months ago · 1 review

Erittäin hyvä ruoka ja viini sekä palvelu. Lisäksi sijainti hyvä

"Average"
3/6
Pia P.5 months ago · 1 review

Ruokaa sai odottaa toista tuntia, maku oli ok, mutta juoksettunut, soppamainen kastike pilasi hieman nautintoa. Henkilökunta suhtautui alentuvasti, kun kiirehdimme ruuan tuloa ehtiäksemme teatteriesitykseen. Niin napin ehdimme, mutta jälkiruokaan ei jäänyt aikaa.

"Very good"
5/6
Merja S.6 months ago · 1 review

Ruoka hyvää ja palvelu pelasi.mennään varmaan vielä uudemman kerran.kiitos mukavasta hetkestä.

"Not good "
2/6
Jouko N.6 months ago · 1 review

Ruokaa piti odottaa yli tunnin. Vain perunat olivat lämpöisiä. Pihvi epämääräisesti leikattu, lihassyyt väärään suuntaan. Ja epäilen että pinta paistettu ja annettu jäähtyä kunnes lämmitetty uudelleen. Jäähdytylaite puhalsi suoraan pöytään. SABENA = such a bloody experience, never again.

"Average"
3/6
Jenni S.6 months ago · 1 review

Ruoka oli hieman mautonta ja halloumi ei ollu halloumia, vaan jotain grillijuustoa.

"Good"
4/6
Jorma N.6 months ago · 2 reviews

Ihan hyvä October fest kokemus. Ihmettelin vaan vähäistä asiakas määrää vaikka oli hyvä orkesteri ja olut oli hyvää.

"Awful"
1/6
Nina L.6 months ago · 1 review

Alkupaloja jouduimme odottamaan tunnin. Tilaamani pääruoka, ahven oli päässyt loppumaan ja se vaihdettiin loheen. Toisen tunnin odottelun jälkeen saimme ilmoituksen, että lohikin on loppu. Tässä kohtaa päätimme siirtyä muualle ruokailemaan.

"Very good"
5/6
Moona K.6 months ago · 1 review

Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu, todella viihtyisä ja tunnelmallinen ravintola.

"Very good"
5/6
Timo R.7 months ago · 1 review

Hyvä palvelu , teema ja ruoka & seura. Jatkossa toivotaan samanlaita.

"Average"
3/6
Jenni K.7 months ago · 1 review

Afrikkalainen menu olisi voinut olla enemmän erikoisempi. Alkuruokana kalakeitto, joka olisi voinut olla ihan perinteinen suomalainen saaristolaislohikeitto. Nauta-annos oli koulun ruokala tasoa. Grillattu kana oli ihan hyvää. Jälkiruokana oli munkkeja, mutta olisin odottanut vähän korkeampaa tasoa, kuin kaksi pallomunkkia survottujen pakastemarjojen päällä. Menuseen ei oltu suunniteltu juomamenua, eikä tarjoilijaa oikein tiennyt mikä viini sopisi millekin ruualle. Ei täyttänyt tällä kertaa odotuksia, vaan oli enemmänkin pettymys. En tiedä oliko ruokabanaani ainut asia, mikä oli afrikkalaista tuossa menussa. Pettymys.

"Excellent"
6/6
Hannele T.7 months ago · 1 review

Service was a bit slow but when reached our table SUPER🥰 Thank you for lovely food, ambience and great concert. We will visit again for sure. Wish…Etiopian food to menü🙃

"Excellent"
6/6
Maarit N.7 months ago · 1 review

Viihtyisä paikka ja ruoka oikein hyvää, ystävällinen henkilökunta. Tästä tuli uusi lemppariravintola. 🙂

"Excellent"
6/6
Heli R.7 months ago · 1 review

Loistava ilta, sydämellinen palvelu, kaikki toiveemme huomioitiin! Kiitos koko henkilökunnalle.

"Very good"
5/6
Tuomo M.8 months ago · 1 review

Erityinen kiitos tummalle tarjoilijatytölle. Poikavuosien ystävän, Juha Rislakin, esiintyminen lämmitti.

"Very good"
5/6
KATI JAANA MARJATTA L.10 months ago · 1 review

Mukavan rento ja rauhallinen paikka.Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista.

"Very good"
5/6
Tuomo K.a year ago · 1 review

Vappu alkulautanen aivan loistava , Kannattaisi varmaankin ottaa myös listalle ,loistavat makuyhdistelmät . pääruoka oli myös maultaan oikein hyvä , ehkä liha vaihtoehtona olisi myös voinut olla esim.härän "pihviä jossakin muodossa .

"Very good"
5/6
Arja I.a year ago · 1 review

Viihtyisä paikka. Miellyttävä ilmapiiri, ystävällinen henkilökunta. Voin mennä uudelleen ja suositella tutuille.

"Average"
3/6
Marjo J.a year ago · 1 review

Luvattiin pöytä, josta näkee esiintyjän, mutta oltiinkin aivan eri huoneessa, ei edes kuullut kunnolla. Tätä pyysin erikseen sekä pöytävarauksen yhteydessä, että sen jälkeisessä viestinvaihdossa. Ruokalista oli eri, mitä netissä näkyy, poikkeavuudesta ei mainittu etukäteen. Ruoka oli hyvän makuista, meidän tarjoilijamme ei missään vaiheessa ollut aloitteellinen tai "myyvä" (poikkeuksia tästä kyllä kuului olevan muissa tarjoilijoissa).

"Very good"
5/6
Irma A.a year ago · 1 review

Ruoka oli todella hyvää. Ainoana miinuspuolena voisi mainita hiukan liian pitkän odotusajan ensimmäisen annoksen kohdalla.

"Excellent"
6/6
Merja H.a year ago · 1 review

Ruoka ja palvelu oli erinomaista! Kiitos isosti siitä. Suosittelen sitä muillekin.

"Very good"
5/6
Teija O.a year ago · 1 review

Ruoka oli hyvää ja palvelu erittäin ystävällistä, tulemme varmasti uudelleen.

"Very good"
5/6
Markku S.a year ago · 4 reviews

Kävimme lounaalla ja on pelkästään hyvää sanottavaa niin ruoasta kuin henkilökunnastakin. Maukas ja riittävän kokoinen annos ainakin meidän koko seurueen mielestä.

"Very good"
5/6
Kari V.a year ago · 1 review

Kaikki toimii varsin hyvin. Ruoka oli hyvää. Henkilökunta hyvin ystävällistä

"Excellent"
6/6
Timo L.a year ago · 1 review

Viihtyisä sisustus kivasti kaupungin jokinäkymän vieressä. Tosi mukava henkilökunta ja kauniisti aseteltu maistuvat annokset (pää- ja jälkiruoka). Jatkoon!

"Excellent"
6/6
Minna M.a year ago · 1 review

Tarjoilija ihan huippu ja ammattilainen. Ympäristö oli mielyttävä. Tykättiin kovin,ruoka hyvää…