Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Helsinki
Kruununhaka
M/S Natalia / Royal Line
M/S Natalia / Royal Line Reviews

M/S Natalia / Royal Line

Photo of restaurant M/S Natalia / Royal Line in Kruununhaka, Helsinki

Fast and free booking for:

Reviews of M/S Natalia / Royal Line (50)

Read what people think about M/S Natalia / Royal Line. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about M/S Natalia / Royal Line before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about M/S Natalia / Royal Line and book a table with confidence!

4.7/6

50 reviews

Food:Great
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
611
522
411
34
22
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Good"
4/6
Marika T.9 days ago · 6 reviews

Laivalla ruokailua ei ollut varannut kukaan muu kuin me, joten olimme mieheni kanssa kahdestaan syömässä kalapitoisen lounaan, joka oli oikein hyvää ja sitä oli todellakin riittävästi. Henkilökunta oli ystävällistä ja ammattimaista.

"Very good"
5/6
Päivi N.7 months ago · 1 review

Kiertolakiristeilyn ilta oli upea; tuuleton ja lämmin. Odotusaikana olimme ulkona ihastelemassa saariston kauneutta.

"Very good"
5/6
Tarja S.7 months ago · 1 review

Kiva päivä, laivalla oli ihanan vähän ihmisiä, joten oli kivan avaraa. Ruoka hyvää ja palvelu myös

"Very good"
5/6
Mika V.7 months ago · 1 review

Ruoka oli oikeesti hyvää, henkilökunta myös hyvää ja osaavaa ilma mainio

"Good"
4/6
Marita L.7 months ago · 1 review

Varaukseni netissä sujui hyvin,sain vielä edellisenä päivänä vahvistus- ja pöytävarausviestin. Mutta,mutta....kun olimme antaneet juomatilauksen tarjoilija alkoi kysellä tilaamiani ruokia useaan kertaan! Herätti ihmetystä, koska olin Kapteenin menuvaihtoehdoista valinnut meille (4hlö) sopivat vaihtoehdot heti kun niitä pyydettiin ja saanut vahvistuksen. Tätä menuvalinta keskustelua käytiin sitten useaan kertaan. Tarjoilija oli englantia puhuva, seurueemme englanti mielestäni ymmärrettävää....Hän olisi voinut alussa pyytää henkilökunnasta jonkun suomea puhuvan avukseen! Sitten jos on tarkoitus että selostusta Kieltolaki teemasta kuunnellaan, pitäisi äänentoiston olla parempi, ottaen huomioon seurueet joilla ääni kohosi illan mittaan aika häiritseväksi. Olisivatko kuulokkeet hyvä vaihtoehto? Muuten risteily oli mielenkiintoinen ja sääkin suosi. Myös ruokailutila laivassa oli siisti ja kauniisti katettu.

"Very good"
5/6
Anita H.7 months ago · 2 reviews

Ruoka oli erittäin herkullista, mutta buffesta loppui ainakin väliaikaisesti ruokia kesken. Ruokaviini tarjoiltiin ennen alkujuomia ja kieltolakijuomia ei esitelty lainkaan. Onnistunut kokemus kokonaisuutena.

"Good"
4/6
Aulikki V.7 months ago · 1 review

Risteilu oli kaikin puolin onnistunut, loistavaa säätä myöten. Jokin reittikartta olisi ollut kiva tai sitten huomannut sitä, mutta ei se haitannut. Risteilyn pituus oli sopiva, ettei ollut kiirettä ja rauhassa syödä ja nauttia maisemista. Myös buffet oli monipuolinen ja pidin valitsemastani kasvisruoasta. Kiitos!

"Excellent"
6/6
Heidi V.7 months ago · 1 review

Maukas ruoka ja hyvä, joustava palvelu sekö oikein kiva risteily!

"Very good"
5/6
Heimo H.7 months ago · 1 review

Hyvä ruoka. Hyvä palvelu.Hyvä ilma syyskuu 1 pv. Mielenkiintoinen tarina.

"Very good"
5/6
Sami K.7 months ago · 1 review

Ruoka todella hyvää, mutta pääruokaa sai jonkin aikaa odottaa, ja se oli kylmää. Matkustimme ja söimme yläkerrassa, siellä mukavan rauhallinen tunnelma.

"Not good "
2/6
Ronja L.7 months ago · 1 review

Itse kieltolaki tarina ja saaristo oli hyvä. Meillä oli buffetti ja sitten sen lisäksi se menu. Alussa meitä kehotettiin hakemaan buffetista ruokaa. Kävimme hakemassa kerran ruokaa ja meidän lautaset vietiin pois joten oletin että pääruoka tulee kohta. Ruoka ei kuitenkaan tullut kun vasta viimeisen 30min aikana ja kun se tuli se oli ruokaa.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 months ago · 1 review

Ruoka oli tosi hyvää. Palvelu toimi hyvin ja ilma oli kaunis. Ainoastaan musiikki oli hieman ärsyttävää välillä.

"Not good "
2/6
WiherWisio M.8 months ago · 1 review

Olen ollut aiempina vuosina ennen koronaa 2 krt ja silloin kokemus on ollut erinomainen. Nyt tietenkin tätä vasten peilaten en ollut tyytyväinen. Toin varta vasten risteilylle 2 asialastani, jotta voimme hyvän ruuan ja kauniin miljöön loihtia kivan illan kiitokseksi kuluneesta vuodesta. Valitettavasti olin/mme pettyneitä. Asiat olivat seuraavat - buffee oli esillä kuin keskiverto lounasbuffassa. Aiempina vuosina se on ollut näyttävästi esillä ja hyvin kauniisti katettu. Tätä odotin nytkin ja josta olin nimenomaisesti maininnut ja kehunut - buffassa oli liikaa pelkkää kalaruokaa. Toinen asiakkaistani on allerginen kalalle. - saimme kivan pöydän kolmelle, mutta se olikin kaiuttimen alla. Näin ollen keskustelua ei pystynyt pitämään yllä. - ylihinnoittelu on pahin! 29e/henki kuppilatyyppisestä buffeesta on liikaa. Lisämaksusta toki olisi saanut vaikka mitä, mutta eism. me emme tulleet risteilylleähkyä syömään, joten valitsimme vain buffeen kevyemmäksi iltaruoaksi. - ylihinnoittelu nro 2--kahvi maksaa erikseen? Siis mitä? Se maksoi erikseen vaikka olit ottanut 15€ lisäruuan???Olimme aivan shokissa!!!! Sen yllätyksen kunniaksi emme ottaneet kahvejanne kukaan meistä. Ymmärrän, että kahvi veloitetaan erikseen asiakkailta, jotka eivät mitään muuta tilaa, mutta että illallisvierailtakin? Onnistuitte; - henkilökunta oli ystävällistä - kuppilatyyppinen bufeen ruoka oli osittain oikein herkullista. Tosin hiilisilakat tmv, kuivattu kinkkutyyppinen ruoka ja graavikala olivat ylisuolaisia (maistoin, mutta en voinut syödä) - kapteenille kiitos! Meno oli tasaista ja risteilyvieraat hyvin otettu vastaan. - yläsalissa oli kiva syödä. Ilma siellä oli raikas (toisin kuin alasalissa) eikä nk "silakan haju" leijunut kosteassa, kajuutassa. SUmma summarum: jos olette halunneet kehittää niin suunta ei aiempiin kokemuksiin nähden ole oikea. Olen itse yrittäjä ja ymmärrän toki, että katteet tuovat teille palkan ja joista korvataan kuluja.. Halusin kuitenkin kehitysmielessä tämän kirjoittaa teille. Kiitos muutoin kivasta illasta! PS. Yksi vireistani on opas Helsingissä, joka tutustustuttaa esim. risteilylaivojen vieraita täällä pk-seudulla. Ystävällisin ja rakentavin terveisin Marianne Kuosa

"Very good"
5/6
Jorma A.8 months ago · 1 review

Hyvä ruoka ja palvelu. Kiitos! Ja tuo itäinen kierros oli mielenkiintoinen

"Average"
3/6
Marika T.8 months ago · 1 review

Risteily sinänsä on ihan ok, mutta ruoka on hintaansa nähden alle keskitason. Ruoan takia risteilylle ei kannata lähteä, mutta saariston maisemat eivät petä koskaan. Henkilökunta kapteeneineen oli taas oikein miellyttävää ja ammattitaitoista. Kiitos heille.

"Good"
4/6
Rouva K.8 months ago · 20 reviews

It was nice. Buffet lunch was also good. Very quiet, we did enjoy that the boat wasnt crowded. The weather was gloomy and rainy but the trip was smooth and are over all experiece was good.

"Excellent"
6/6
Satu K.8 months ago · 1 review

Kiitos oikein hyvästä ruoasta ja mukavasta risteilystä. Ilta-aurinko kruunasi reissun.

"Good"
4/6
Jani L.9 months ago · 1 review

Hyvä ruoka ja kiva reissu. Parannusideoina, että olisi kerrottu paikoista, missä käytiin sekä miten ne liittyivät kieltolakiaikaan. Lahjakorttien käsittelyssä tuntui olevan kaikkien kanssa epäselvyyksiä ja ne voitaisiin käydä jo aikaisemmassa vaiheessa, eikä juuri ennen satamaan tuloa. Lisäksi, kyllä kieltolaki hengessä voisi joku yksi juoma sisältyä hintaan.

"Excellent"
6/6
Annika S.9 months ago · 1 review

Risteily oli tosi kiva kokemus ja ruoka oli erittäin hyvää.

"Average"
3/6
Päivi R.9 months ago · 1 review

Pöytiin tarjoiltu lämminruoka oli kylmää. Kahvi oli kylmää ja pahaa. Kun valitimme saimme hyvityksenä uudet kahvit.

"Very good"
5/6
Hannu L.9 months ago · 1 review

Monipuolista maittavaa ruokaa. Hyvä palvelu. Viihtyisä ympäristö. Asiallinen monipulinen ohjelma.

"Very good"
5/6
Tuija W.10 months ago · 1 review

Mukava ja viihtyisä lounasristeily, voin suositella muille ja mennä itsekkin uudestaan.

"Good"
4/6
Jaana K.10 months ago · 1 review

Olisi ollut mukava kuulla tarinaa kieltolaki ajalta, kuitenkin meteli tilassa oli niin kova ettei selostuksesta saanut paljoakaan selvää. Suosittelisin jatkossa kuulokkeita heille jotka haluavat kuunnella tarinaa. Ruokailusta sen verran että laivayhtiöllä ei ehkä ollut tarkkaa tietoa siitä mitä kunkin asiakkaan laivamatkaan sisältyi. Itse olimme liikkeellä lahjakortilla jossa puhuttiin kolmen ruokalajin illallisesta. Kortti kerättiin pois heti tullessa joten oli hankala enää tarkistaa asiaa. Menimme buffapöydällä joka oli meille riittävä. Kiitos, muutoin mukava ilta reissu.

"Very good"
5/6
Elisa V.a year ago · 5 reviews

Positiivinen kokemus! Mukava seurata maisemia ja syödä samalla, henkilökunta oli ystävällistä.

"Very good"
5/6
Helena L.2 years ago · 24 reviews

Kiva reissu, hienot maisemat, maukas ruoka. Hieman meni opastukset ohi kun seurueen kanssa meni seurusteluksi, mutta kiva tulla uusiksikin! Hinta vaan oli aika korkea…

"Average"
3/6
Taru J.2 years ago · 1 review

Jotenkin tuntui että ruoka oli nyt tehty liian kiireellä ja muutamat loppui kesken. Aiemmin kesällä samalla illallis risteilyllä käyneenä odotin kokemusta kovasti mutta tällä kertaa kokemus ei innosta lähtemään enään uudelleen.

"Excellent"
6/6
Sari S.2 years ago · 1 review

Palvelun laatuun nähden oltiin ystävän ikanssa yllättyneitä siitä, kuinka edullinen risteily oli ruokineen ja juomineen. Ensikerralla mennään ensin katsomaan maisemat ja sitten vasta syödään 😊

"Good"
4/6
Risto L.2 years ago · 1 review

Noutopöydän kalat ja salaatti olivat hieman jo elähtäneitä, paikoin maistuivat jopa vanhentuneilta. Liekö kuuma sää tehnyt tehtävänsä. Pääruokana lohi sitävastoin oli erinomainen kaikkine lisukkeineen. Siitä kiitokset! Tarjoilijat toimivat ihan mallikkaasti, vaikka koko ajan näytti olevan melkoinen kiire. t. Risto Luukka

"Good"
4/6
Kristiina P.2 years ago · 1 review

Miellyttävä kokemus. Vähän opastus jäi viereisen suuren seurueen äänestä toiseksi, mutta ei liikaa. Tähän on tietenkin vaikea vaikuttaa.

"Excellent"
6/6
Mika K.2 years ago · 1 review

Tykkäsimme kovasti vaimon kanssa ruoasta ja koko kokemuksesta. Oikein kiva hääpäivän viettokohde ja tulemme uudestaankin.

"Excellent"
6/6
Mirka R.2 years ago · 1 review

Upea kokemus, asiakaspalvelu oli priimaa ja tunnelma oli mahtava! Ruoka oli todella hyvää

"Excellent"
6/6
Johanna K.3 years ago · 1 review

Henkilökunta oli todella ystävällisiä ja ammattitaitoisia. Ruoka oli makunystyröitä hellivää.

"Very good"
5/6
Petri E.3 years ago · 2 reviews

Erinomainen ruoka ja hyvä palvelu. Hinta laatusuhde kohdallaan. Suosittelen.😊 Ja keli oli upea.

"Very good"
5/6
Marjo K.3 years ago · 1 review

Tunnelma oli hyvä. Saatiin hyvää palvelua ja hyvät viini vinkit jotka toimi aterian kanssa.👍🥂 Menemme toistekin jos jotain neg.ni ei ihan halpaa lystiä😉

"Excellent"
6/6
Arja I.3 years ago · 1 review

Onnistunut ilta, suosittelen. Ruoka, palvelu, hinta, ilma ja ympäristö kohdillaan.

"Very good"
5/6
Annikki O.3 years ago · 1 review

Kiva kokemus. Jälkiruokakakku liian makea mulle. Toinen asiakas oli ilmeisesti vienyt pöytämme.

"Very good"
5/6
Päivi K.3 years ago · 2 reviews

Alkupalabuffet oli erinomainen, aivan täydellinen! Pääruoka (lohi) oli ihan hyvää, mutta hieman makua olisi kaivannut lisää. Jälkiruokakakku oli kuivahkoa, mutta ehkä otin reunapalan. Selostus olisi voinut olla asteen pari kovemmalla, mutta muuten todella kiva reissu!

"Good"
4/6
Anu L.3 years ago · 1 review

Ruoka on todella herkullista. Niin noutopöytä kuin pöytään tarjoillut pääruoka. Teemaristeilynä mainostettu, joten tämän osalta odotin hieman enemmän. Henkilökunnalle teemaan sopiva asu? Tai vähän isommat koristelut. Siitä pieni miinus ja pettymys, mutta muuten kyllä onnistunut kokonaisuus!

"Average"
3/6
Saila A.3 years ago · 1 review

Alkuruoka oli hyvä, pääruoka oli todella mauton ja mitäänsanomaton. Jäi myös harmittamaan että tarinat kieltolaista jäi taustamölyn alle.

"Very good"
5/6
Sari K.3 years ago · 1 review

Seisovapöytä oli erinomainen, vaikkakin vegaanisia vaihtoehtoja oli hintaan nähden vähän. Henkilökunta hoiti asian kuntoon kuitenkin ja kokonaisuudesta jäi hyvä kuva😍