Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Helsinki
Töölö
Lie Mi Töölö
Lie Mi Töölö Reviews

Lie Mi Töölö

Vietnamese, Asian

Dishes priced around17€

Photo of restaurant Lie Mi Töölö in Töölö, Helsinki

Fast and free booking for:

Reviews of Lie Mi Töölö (44)

Read what people think about Lie Mi Töölö. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Lie Mi Töölö before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Lie Mi Töölö and book a table with confidence!

5.0/6

44 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
618
516
45
33
22
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Good"
4/6
Ronja G.a day ago · 1 review

Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta mutta jouduimme odottamaan ruokia lähes 50 minuuttia.

New"Excellent"
6/6
Marja H.a day ago · 1 review

Ruoka oli todella hyvää ja palvelu ystävällistä. Tulemme varmasti uudestaan.

New"Good"
4/6
Mira P.13 days ago · 1 review

Ruoka oli todella hyvää ja palvelu ystävällistä. Myös seurueemme erikoisruokavaliot huomioitiin hyvin.

"Very good"
5/6
Eric N.24 days ago · 5 reviews

It was the perfect place to have a bite before an opera

"Not good "
2/6
Riku O.24 days ago · 1 review

We had to wait more than 40 minutes for our food. Table close to us arrived on the same door opening. They had eaten two servings (starters and main course) before we even got ours on the table. Person on the next table got her food in about 5 minutes after ordering it just before we got our food. Pricing on the web site is lower than in the restaurant. Shanghai tacos have crispy pork option on the web site instead of crispy chicken on the restaurant. It wasn't our first visit to this restaurant but unfortunately it was our last one.

"Very good"
5/6
Pia L.a month ago · 1 review

Food and service was good as usual. The ventilation in the kitchen could be better because all our clothes smelled liked fried chicken. Fortunately we were only going home after dinner.

"Very good"
5/6
Juha R.a month ago · 1 review

Mainio makukokemus ja ystävällinen palvelu. Akustiikkaan voisi kiinnittää hiukan huomiota (kovia pintoja).

"Excellent"
6/6
Jukka M.a month ago · 1 review

Todella kiva paikka, erinomainen palvelu ja mielettömän hyvä ruoka! Suosittelen!

"Good"
4/6
Minna S.2 months ago · 1 review

Food was tasty and service fast. But the place could have looked nicer.

"Average"
3/6
Timo N.2 months ago · 1 review

Everything was otherwise good, but it was quite cold inside the restaurant.

"Average"
3/6
Kaisa A.2 months ago · 3 reviews

Pho-sopan liemi oli laimeaa. Palvelu oli silti hyvä ja ystävällinen.

"Very good"
5/6
Nina L.2 months ago · 1 review

Salissa on epämielyttävän kylmä! Tälle pitäisi tehdä jotain!? Ed.kerralla takanamme oli sentään latialla sähkölämmitin,nyt sekin puuttui. Haittaa muuten niin hyvän ruuan syömistä ja pidempää viihtymistä. Kiitos. T. Nina Laaksonen

"Excellent"
6/6
Wilhelm D.2 months ago · 3 reviews

Really good fresh food & nice atmosphere. Service was nice,too.

"Very good"
5/6
Annu K.2 months ago · 1 review

Erittäin hyvää ruokaa ja kiinnostava miljöö! Kumppanini olisi toivonut laajempaa makumaailmaa.

"Excellent"
6/6
Markus P.2 months ago · 7 reviews

Shanghai tacot ja korean tacot olivat molemmat aivan loistava valinta.

"Excellent"
6/6
Anna K.3 months ago · 1 review

Ruoka oli loistavaa ja sekä henkilökunta ja tarjoilu, hienoa! 👌

"Excellent"
6/6
Sari H.3 months ago · 1 review

Järjestimme syntymäpäivät Töölön Liemessä. Tilasin ennakkoon juhladrinkit ja mukaan sai tuoda oman kakun , jonka he ystävällisesti säilyttivät kylmässä ja tarjoilivat lopuksi. Kaikki sujui loistavasti ja palvelu oli erittäin ystävällistä ❤️ja ruoka taivaallista!

"Excellent"
6/6
Glenn G.3 months ago · 1 review

Ruoka ja palvelu erinomaista👍Ilmapiiri ravintolassa rento ja mukava. Vierailemme usein.

"Very good"
5/6
Tiina R.3 months ago · 4 reviews

Oikein hyvä paikka illalliselle ennen oopperaa. Kiva tunnelma ja hyvä ruoka.

"Very good"
5/6
Noora P.3 months ago · 3 reviews

Ihanaa värikästä ja maukasta ruokaa. Hyvät Margaritat 🍸 Musiikista erityiskiitos 🎼

"Very good"
5/6
Jessica T.3 months ago · 2 reviews

Ravintolassa oli kylmä. Ruoka ja palvelu oli ihanaa. :) :)

"Very good"
5/6
Daniel J.3 months ago · 2 reviews

Kiva ja mutkaton paikka, jossa mukava henkilökunta ja hyvä ruoka

"Very good"
5/6
Mikael K.3 months ago · 1 review

Paikkoja ei ollut katettu valmiiksi tarpeeksi ja tarjoilijoilla oli kova kiire täyden ravintolan takia. Mutta palvelu toimi todella hyvin, ruoka oli hyvää ja koko seurueella oli hauskaa

"Very good"
5/6
Pia V.3 months ago · 1 review

Ruoka oli erinomaista kuten aina ja ilmapiiri kiva. Palvelu erittäin hyvää. Musiikki olisi ehkä saanut olla pikkuisen hiljaisemmalla, mutta toisalta satuimme istumaan ihan kaiuttimen alla.

"Not good "
2/6
Ilkka L.3 months ago · 1 review

Odotimme tunnin pöydässä ennen juomia ja ruokia. Ruoka oli kyllä maukasta.

"Excellent"
6/6
Inkeri S.3 months ago · 1 review

Ruoassa oli hyvin makuja ja tunnelma oli hyvä. Toimii illallisravintolana mutta myös lounaspaikkana.

"Excellent"
6/6
Mari T.3 months ago · 1 review

Thank you so much for delicious food and good service!

"Very good"
5/6
Ritva N.4 months ago · 1 review

Hyvät, raikkaat raaka-aineet! Hyvä annos koko! Vietnamilainen kahvi kannattaa maistaa 👍

"Very good"
5/6
Riikka T.4 months ago · 2 reviews

Ihanat tarjoilijat, iloiset ja hymyilevät. Tullaan varmasti pian uudestaan. Heippa!

"Very good"
5/6
Ilona v.4 months ago · 1 review

Ruoka erinomainen! Tulemme varmasti uudestaan ja silloin kokeilemmr arkipäivää ja -iltaa.

"Good"
4/6
Satu A.4 months ago · 1 review

Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Siisti ja viihtyisä paikka. Hyvä sijainti

"Average"
3/6
Katariina P.4 months ago · 1 review

Odotin hiukan enemmän vastinetta rahalle, kun paikka on niin suosittu

"Excellent"
6/6
Kerttu S.4 months ago · 1 review

Ystävällinen ja asiantuntevaa palvelua, maukkaat ruuat. Yleinen fiilis on mukava.

"Excellent"
6/6
Anni R.4 months ago · 1 review

Niin hyvää ruokaa ja iloista palvelua! Shanghai tacoihin ei kyllästy koskaan!

"Excellent"
6/6
Kalle P.4 months ago · 1 review

Ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu sopivan nopeaa, vaikka porukkaa oli paljon.

"Excellent"
6/6
Veera L.5 months ago · 1 review

Shanghain tacot best <3 Palvelu oli myös tosi ystävällistä kuten aina

"Very good"
5/6
Anne G.5 months ago · 1 review

Hyvä ruoka, oikein mukava henkilökunta. Miellyttävä miljöö. ………. ………. ……..

"Excellent"
6/6
Hai P.5 months ago · 3 reviews

A great place to have amazing and tasty food. Highly recommended

"Excellent"
6/6
jenna V.6 months ago · 1 review

Parhaat fish tacot, mielyttävä ilmapiiri ja, ystävällinen henkilökunta, kiitos paljon!

"Excellent"
6/6
Henri S.7 months ago · 1 review

Hyvää ja maukasta ruokaa rennossa ilmapiirissä. Palvelu olo hyvää ja myös perheen teinit tykkäsivät lounaasta.