Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Helsinki
City Centre
Fat Lizard Helsinki City
Fat Lizard Helsinki City Reviews

Fat Lizard Helsinki City

European, Italian, American, Scandinavian

Dishes priced around25€

Photo of restaurant Fat Lizard Helsinki City in City Centre, Helsinki

Fast and free booking for:

Reviews of Fat Lizard Helsinki City (139)

Read what people think about Fat Lizard Helsinki City. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Fat Lizard Helsinki City before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Fat Lizard Helsinki City and book a table with confidence!

4.8/6

139 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
652
544
421
315
26
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Good"
4/6
Abbas T.12 hours ago · 1 review

Upon arrival at the restaurant, I was quickly shown to my table, and the staff promptly came to take my order. I mentioned I was waiting for someone. After my friend's arrival, we experienced a significant wait to place our order. Despite this, the staff were friendly and accommodating. We ordered drinks and our meal; the drinks were served swiftly, but our meal took a long time. I inquired about the delay, and an employee explained their new chef was carefully preparing our order, offering two additional drinks for free as compensation. After a lengthy wait, our delicious meal finally arrived. Following our meal, we had another long wait for the bill, which, pleasantly, did not include charges for the drinks. The food was excellent and the staff were commendable, but the wait times were the only downside.

New"Excellent"
6/6
Thomas V.a day ago · 2 reviews

Erittäin hyvä ja siisti ravintola. Lounasbuffetti oli erittäin maukas. Vahva suositus!

New"Very good"
5/6
Tiina S.3 days ago · 1 review

Ruoka oli maistuvaa ja palvelu ystävällistä. Kaikki meni sujuvasti ja nopeasti :)

New"Excellent"
6/6
Jamina P.5 days ago · 1 review

Ravintolassa loistava ruoka ja palvelu. Erityisesti pizza oli rapeaa ja maukasta

New"Good"
4/6
Jukka R.7 days ago · 2 reviews

Muutaman kerran sai odotella turhan kauan, mutta ystävällinen palvelu paikkasi sitä.

New"Very good"
5/6
Jessica M.14 days ago · 1 review

Food was amazing! Drink prices slightly higher compared to similar places. Even their own beers can be get at a better prices in other bars.

"Very good"
5/6
Oona K.14 days ago · 1 review

Mukava henkilökunta ja oikein viihtyisä ilmapiiri. Tulen varmasti myöhemmin uudestan!

"Excellent"
6/6
Tommi P.16 days ago · 3 reviews

Pizzas were super tasty! And service was very nice as well.

"Very good"
5/6
Carla B.17 days ago · 3 reviews

Good service! Our table was ready, the servers were great and the food was good!

"Excellent"
6/6
Sanna N.19 days ago · 1 review

The customer service was accommodating and delightful and the food and mocktails were absolutely delicious!

"Not good "
2/6
Minna T.a month ago · 1 review

Ruoka oli keskinkertaista mättöä. Ravintolasalissa oli niin kova melu, ettei pystynyt keskustelemaan oman pöytäseurueen kanssa.

"Average"
3/6
Marie B.a month ago · 1 review

The pizza was good, but the place was quite noisy, not so cozy.

"Very good"
5/6
Matleena I.a month ago · 1 review

Mukava tunnelma ravintolassa, lapset otettiin huomioon, maistuvat ruoat ja ystävällinen palvelu.

"Very good"
5/6
Leif-Åke L.a month ago · 1 review

Excellent pizza, beer for all tastes and good service .

"Very good"
5/6
Palma C.a month ago · 10 reviews

Hyvä sijainti, kelvollinen juomavalikoima, herkullinen ja monipuolinen ruokalista. Rento tunnelma.

"Excellent"
6/6
Omama S.a month ago · 1 review

Food was very good, staff was helpful and the ambience was warm

"Excellent"
6/6
Agneta S.a month ago · 1 review

Pizza oli hyvää ja palvelu ystävällistä ja nopeaa. Hyvä sijainti.

"Good"
4/6
Elisabeth S.a month ago · 2 reviews

Asiakaspalvelu oli hyvää ja pizzat tulivat nopeasti, mutta pizzan hinta makukokemukseen verrattuna oli liian korkea. Vaikka asiakkaita olikin ravintolassa paljon, ympäristö ei ollut meluisa.

"Very good"
5/6
Pauliina L.a month ago · 1 review

Oikein hyvä ruoka ja kiva paikka! Ystävällinen palvelu. Monipuolinen lista.

"Excellent"
6/6
Joel M.a month ago · 1 review

Very good experience and service was extra warm and great!

"Not good "
2/6
Anne-Mari H.a month ago · 1 review

Ensin unohdettiin meidän pääruoka ja sitten jälkiruoka. ”Hovi” hoiti ongelman hyvin ja ystävällisesti.

"Excellent"
6/6
Margit L.a month ago · 2 reviews

Hyvää ruokaa ja palvelua! Helsingin Fätissö kaikki aina toimii loistavasti!

"Very good"
5/6
Eija T.a month ago · 1 review

Suurkiitos kaikinpuolin onnistuneesta kokemuksesta. Paikka, ruoka ja kohtelu oli erinomaista.

"Very good"
5/6
Jonas N.a month ago · 1 review

gluten-free pizza was excellent, kids menu was little dissapointed. .

"Good"
4/6
Henry T.a month ago · 22 reviews

Pizza is always a good and safe choice there. However took quite some time for food to arrive

"Very good"
5/6
Jari L.a month ago · 1 review

Hyvät pitsat ja oluset. Palvelu oli ystävällistä ja sai asiakkaan tuntemaan tervetulleeksi.

"Very good"
5/6
Heidi H.2 months ago · 1 review

Ruoka ja juomat olivat maistuvia ja palvelu ystävällistä. Kaikin puolin mukava kokemus.

"Excellent"
6/6
Karoliina K.2 months ago · 1 review

Loistava palvelu, hyvät pizzat. Ystävänpäivän kunniaksi talo tarjosi myös lasilliset kuohuvaa.

"Excellent"
6/6
Oskari K.2 months ago · 1 review

Would recommend, good sized portions, great taste, awesome service. Thanks.

"Excellent"
6/6
Teemu H.2 months ago · 2 reviews

Erinomaiset pizzat, kokoa ja makua löytyy juuri sopivasti. Hyvä valikoima oluita.

"Very good"
5/6
Kimmo K.2 months ago · 7 reviews

Syötiin pitsat. Oikein maukkaat ja täyttävät. Palvelu hieman hidasta, mutta todella ystävällistä.

"Excellent"
6/6
Heli A.2 months ago · 1 review

Ei jäänyt nälkä. Annokset pubiin sopivia runsaita ja rasvaisia Suosittelen.

"Very good"
5/6
Katja L.2 months ago · 1 review

Nice service, very good pizzas! The wine was good but quite expensive.

"Average"
3/6
Joni O.2 months ago · 1 review

hyvä ruoka, liian vähän ranskalaisia ja kastiketta. näillä hinnoilla luulisi jos saavan näitä edes tarpeeksi palvelu oli ok, ei erityisen hyvää. ensimmäinen tarjoilija ei hirveästi suutaan vaivautunut käyttämään. Kysyi vain millä nimellä oli varaus ja lähti kävelemään (piti ilmeisesti seurata häntä), tämän olisi voinut sanoa. muutenkin tyly habitus. Toinen aspa jauhoi lontoota sillä vauhdilla että eriomaista tasoa puhuvaakin meikäläistä hirvitti. EIvät myöskään vaivautuneet tulemaan paikalle vaikka kaikilla lautaset tyhjät, piti itse hakea kaveri että saa tilattua lisää. Tässä firmallakin ehkä parantamisen varaa, lisää henkilökuntaa voisi ottaa saliin kokonaisuudessaan ei tullut tästä ravintolasta meidän vakiopaikkaa.

"Good"
4/6
Rami L.2 months ago · 1 review

Ensimmäinen kerta Manskun Fat Lizardissa. Aiemmin tullut useasti käytyä Otaniemessä. Sijainti/tila vähän laski fiilistä. Otaniemen ravintola on niin uniikki, että konseptin kopioiminen kauppakeskuskäytävälle ei onnistu. Alkuruuat erinomaiset kuten aina. Bao bunit 10/10. Pääruoaksi otin burgerin, joka oli ihan ok, mutta ei vastannut tasoa, jota olen Liskolta tottunut odottamaan. Pöytään tullessa jo jäähtynyt, pihvi oli kypsä vaikka erikseen kysyttiin ja tilasin mediumin. Ihan ok, 7/10.

"Very good"
5/6
Henrik S.2 months ago · 1 review

Ravintolan henkilökunnan/miljöön ja ruoan puolesta erinomainen kokemus. Erittäin hyvää palvelua henkilökunnalta. Miinuksena erittäin kovaääniset muut asiakkaat ja yleinen hälyisyys ravintolassa + ruoan pitkä odotusaika (asioimme kyllä pahimpaan ruuhka-aikaan ja se oli tiedossa).

"Excellent"
6/6
Minna K.2 months ago · 1 review

Palvelu oli ystävällistä ja ruoka erinomaista ja ravintolan ilmapiiri kiva! Tulen uudestaan.

"Average"
3/6
Tarja G.2 months ago · 2 reviews

Ravintolan keskellä on iso välkkyvä mainosnäyttö. Istuin sitä vastapäätä. Olimme varanneet pöydän ennakkoon ja kun tulimme ravintolaan, vain kaksi muuta pöytää oli käytössä. Ruoan tulo kesti aika kauan.

"Very good"
5/6
Marjaana K.3 months ago · 1 review

Akustiikkalevyjä voisi laittaa, tosi kova meteli. Muuten huippu ruoka ja palvelu.

"Excellent"
6/6
Tero P.3 months ago · 3 reviews

Kaikki kunnossa! Palvelu, ruoka, fiilis ja varsinkin pizza suurta herkkua