Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Espoo
Tapiola
Classic Pizza Ainoa
Classic Pizza Ainoa Menu

Classic Pizza Ainoa

Pizza, Italian

Dishes priced around20€

5.0/6

1 review

Photo of restaurant Classic Pizza Ainoa in Tapiola, Espoo

Fast and free booking for:

Menu from Classic Pizza Ainoa

Browse the menu highlights at Classic Pizza Ainoa and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at Classic Pizza Ainoa. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...

Check out the menu(s)

Menu highlights

Includes dishes that are:

Gluten-free

Vegan

Vegetarian

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Starters

ANDALUCIA

Yhdelle tai jaettavaksi:
Kylmä alkuruokapizza espanjalaiselta Michelin-kokilta. Pienen pizzapohjan päällä wasabi-inkivääri-ranskankermaa, kylmäsavustettua kirjolohta, kaprista, punasipulia, tomaattia, paprikaa, limeä sekä oliiviöljyä

17,00€
VALKOSIPULISTA KIVIARINALEIPÄÄ

4,00€
MOZZARELLA DI BUFALAA JA SALSA PICANTEA KIVIARINALEIVÄLLÄ

6,00€
E42C18FB-8C54-4B51-9B2D-139C3FD09AAE

Pizza

VERDE MON DIEU!

Raastettua punajuurta, aurajuustoa, auringonkukansiemeniä, tomaattismetanaa, rucolaa, hunajaa ja seesamikastiketta

16,90€
RUCOLA CRUDO

Tomaattia, vuohenjuustoa ja lämpimän pizzan päällä rucolaa, ilmakuivattua kinkkua ja balsamicoa

19,90€
PIZZA PREFERITA

Kolme vapaavalintaista täytettä

21,90€
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Desserts

BAD SANTA LIMONCELLO

Italian perhetiloilla tuotetulla limoncello-liköörillä maustettu kermajäätelö. Tuote sisältää alkoholia, eikä täten sovellu kuin täysi-ikäisille asiakkaille (alkoholipitoisuus 4%). Tätä et löydä muualta!

7,00€
SWEET NUTELLA

Pienen pizzapohjan päällä Nutellaa, kauden marjoja ja minttusuklaajäätelöä

15,50€
ASSERIN TAIGA

Temperoitua leipäjuustoa, lakkahilloa ja passionjäätelöä

11,00€

If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant

Book a table before they’re gone