Arvostelut: Yakiniku

Keskustajapanilainen
Erittäin hyvä
4.4/6
52 arvostelua
Tämä ravintola on lopettanut toimintansa.
Ei hätää – tarjolla on tuhansia muita ravintoloita koettavaksi.
Tutki muita ravintoloita
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Tokyo 55

Töölö
5.1/6545
Tokyo 55

Tokyo55 Izakaya

Töölö
5.1/6205
Tokyo55 Izakaya

52 Yakiniku arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Yakiniku annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Erittäin hyvä
4.4/6
52 arvostelua
Melu:Erittäin miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Marika K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruokailu oli erittäin onnistunut kokemus (Yakiniku grill) ja palvelu pelasi hyvin. Alkupalaksi ottamamme sushit ja tempurat olivat myös hyvä valinta kauniine esillepanoineen. Harmi ettei ihmiset ole löytäneet ravintolaa.

"Erinomainen"
6/6
Sebastian F.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintolan palvelu oli todella hyvää. Ruoka oli erityisen maistuvaa. Ravintolassa oli mukavan rauhallista, vaikka oli perjantai-alkuilta. Oli todella mukavaa syödä ja viettää iltaa rauhassa. Suosittelen ravintolaa lämpimästi!

"Erinomainen"
6/6
Marjaliisa S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvää ruokaa ja ystävällistä palvelua kuin Japanissa. Ruokalista oli monipuolinen ja seuruettamme kiinnosti erityisesti muu ruoka kuin sushit, jotka olivat kyllä erinomaisia. Hienoa, että kerrankin sai susheja, joissa riisi oli kunnolla maustettu.

"Erinomainen"
6/6
Asko H.vuosi sitten · 4 arvostelua

Maistuvaa japanilaista ruokaa rauhallisessa ympäristössä. Ruokalista oli kuin buffet, josta sai kiinteään hintaan valita niin monta annosta kuin halusi. Annokset olivat maukkaita ja sopivan kokoisia.

"Huono"
2/6
Sari T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olimme innoissamme uudesta konseptista, mutta petyimme pahasti. Olimme suosituksen mukaisesti varanneet pöydän 6 hengelle klo 19. Ihmetykseksemme meiltä kysyttiin vasta paikan päällä (emmekä tienneet tästä käytännöstä etukäteen muutenkaan) kummalle puolelle haluaisimme, korealaiseen grilliin vai japanilaista ruokaa. Päädyimme japanilaiseen. Meille ei kuitenkaan oltu varattu fyysisesti mitään pöytää ja ensitöikseen tarjoilija ilmoitti, että emme saisi ruokaa 0,5-1 tuntiin, koska heillä on niin kiire (ravintola oli täysi). Meidät ohjattiin "kabinetin" puolelle pöytään, jota ei oltu katettu. Saimme ruokalistat, mutta tilaus otettiin vastaan puolta tuntia myöhemmin. Sitten odotimme aperitiivejä, jotka tulivat koko pöytä seurueelle toisin kuin alkupalat. 45 min tilauksesta katettiin pöytä ja tulivat kolme ensimmäistä alkupalaa, jotka nautimme ilman tilaamaame viiniä. Kun ensimmäiset kolme henkeä olivat nauttineet alkupalansa, kaksi seuraavaa saivat alkupalansa hetken odoteltuamme. Kuudes henkilö sai alkupalan vasta huomautettuamme asiasta ja kun kaikki muut olivat jo syöneet. Ihmettelimme viivytystä, koska hänen alkupalansa sisälsi makeja joita oli myös edellisten alkupala oli sisältänyt. Alkupalojen jälkeen odotimme taas ja saimme tilaamamme viinit, kun niitä erikseen pyysimme. Pääruoka tuli lopulta ja kaikille yhtä aikaa klo 22. Olimme olleet ravintolassa jo 3 tuntia!!! Jälkiruoat saimme yhtäaikaa ja nopeasti, samoin laskun. Poistuimme ravintolasta klo 23. Ruokaan olimme tyytyväisiä vaikkei se säväyttänyt. Palvelu oli ystävällistä, mutta ammattitaidotonta. Itseohjautuva henkilökunta olisi kaivannut johtajaa, jotta toiminta olisi ollut organisoitua. Kokemus oli pettymys, onneksi meillä oli hyvää seuraa ja pitkä pinna.

"Erinomainen"
6/6
Thanh N.vuosi sitten · 1 arvostelu

We had the sushi buffet, but quite different to the other kinds of buffet. You can order unlimited sushi for a fixed price. That way, the sushi is fresh and you have a wider range of sushi to choose from. I can say it's much better

"Okei"
3/6
Maryam R.vuosi sitten · 1 arvostelu

The staff were friendly and polite (although they could not speak English well), but they were not very professional in serving the customers. We had to ask for the bill twice. It took a very long time between the taking the order and the meal preparation. They had brought the food, but where confused which table had ordered it, so were asking other tables if they had ordered this food! The food quality was OK. The atmosphere was nice.

"Hyvä"
4/6
Sirpa A.vuosi sitten · 2 arvostelua

Miljöö yläkerrassa oli mukava, vaikka ensivaikutelma alakerrassa ei herättänyt toiveita. Ruoka oli hyvää, viinit oikein hyviä, mutta palvelu oli hidasta ja tarjoilijoiden asiantuntemuksessa oli toivomisen varaa. Vaikka esim. jälkiruokajuoma tilattiin listalta, tarjoilija ei tuntunut tietävän, millaisesta tuotteesta oli kyse. Tilasimme halvemman maistelumenun, mutta laskussa oli kuitenkin kalliimpi menu, joiden erotus pöytäseurueelle oli yhteensä 40 euroa.

"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.vuosi sitten · 1 arvostelu

Oman genrensä ehdoton huippu. Hinta / laatusuhde on uskomaton. Suosittelen! Pakolliset kaksi kymmentä viisi sanaa lisätty tähän loppuun. Qandoolle tiedoksi; on idioottimaista pakottaa kirjoittamaan 25 sanaa! Veikkaan että 90% jättää kirjoittamasta palautteen tämän vuoksi.

"Hyvä"
4/6
Hanna L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olimme varanneet pöydän etukäteen, mutta varausta ei ollut tehty vaan jouduimme itse etsimään paikan. Buffet oli hyvin suosittu (hinta 7,50€). Sushit olivat hyviä, mutta esillepano oli hoidettu niin, että jonottaa sai hyvän tovin aina kun haki jotakin. Jokin oli myös kokoajan loppu, mutta henkilökunta teki parhaansa täydennysten suhteen.