Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Keskusta
Woolshed Bar & Kitchen
Woolshed Bar & Kitchen Arvostelut

Arvostelut: Woolshed Bar & Kitchen

Keskustaaustralialainen
Loistava
4.5/6
26 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

26 Woolshed Bar & Kitchen arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Woolshed Bar & Kitchen annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.5/6
26 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Melu:Ei häirinnyt
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Emilia J.kaksi vuotta sitten · 2 arvostelua

Really good food and friendly staff! You order at bar disk, but that went fast and was convenient. Also easy when you pay at once so you can leave at once when you are done.

"Erinomainen"
6/6
Inkeri Y.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Ravintolassa oli rento meininki ja hyvä maukas ruoka :) Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja ravintolan yleisilme oli siisti. Voin helposti suositella paikkaa myös muille !

"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.kaksi vuotta sitten · 3 arvostelua

Mahtava ruoka, ilmapiiri ja hyvänkokoiset sekä näköiset annokset. Nopea ja mutkaton palvelu vaikka olikin ruuhkaa. Varmasti menen vielä uudestaan. Kaiken kruunasi aurinkoinen terassi. Suosittelen lämpimästi!

"Erinomainen"
6/6
Martina B.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Vähän syrjäisellä mutta hienolla paikalla. Kun ilmat lämpenevät terrassilla on mahtavat puitteet auringonpaisteessa keskipäivästä iltaan. Sisätilat ovat sopivasti meluisat - toki "after work" aikaan puhemelua ehkä häiritsee herkkäkorvaisia. Ruoat ja juomat tilataan ja maksetaan baaritiskillä. Ainoastaan ruoat tuodaan pöytään, muuten palvelu toimii "self service" periatteella. Ruoka on hyvä, varsinkin 600-800gr hummerivalinta oli varsin edullinen ja maukas. Suosittelen!

"Erinomainen"
6/6
Anamarija B.kaksi vuotta sitten · 3 arvostelua

Always happy to visit Woolshed Bar & Kitchen. Food was great, as usual, stuff friendly and atmoshpere pleasent. Great place to spend an evening with the friends!

"Erinomainen"
6/6
Jukka O.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Hauskan oloinen baari ja hyvää ruokaa. Hyvä ja ystävällinen palvelu. Olisi milellään jäänyt viettämään iltaa hieman pidemmäksikin aikaa lue tappiin asti. Olis varmasti kiva paikka istua iltaa kaveri porukalla.

"Erinomainen"
6/6
Suvi I.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Hinta-laatu kohdillaan. Peli iltana oli tunkua, mutta 11 hengen pöytävaraus oli tehty ennakkoon ja pääsimme hyvin ajallaan istumaan. Juomat olivat edullisia kanta-asiakaskortin kanssa ja aterioista vielä alennus pois.

"Erinomainen"
6/6
Minna L.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Best place in the town for after work drinks and bite to eat. Atmosphere is really easy going and friendly. Australian atmosphere and amazing people :)

"Kauhea"
1/6
Linda R.kaksi vuotta sitten · 7 arvostelua

Olin varanut pöydän klo 14. Tulimme mieheni kanssa sinne 13.45. Yhdessä pöydässä oli lappu minun nimelläni ja klo 14:00. Istuimme pöytään. Ihmeteltiin missä menu on kunnes näin sen oven vieressä. Mies haki ja katsottiin mitä me haluttaisiin syödä. Menemme tiskille, baarimikko ilmoitti että ne vain tarjoaa Vappu brunssia noin 15 minuuttia vielä. Sitten klo 15 alkaen saa ala cartesta ruokaa. Sanoin että olen varanut pöydän klo 14, voidaanko odottaa ja tilata ala carte listalta klo 15. Ei kuulemma onnistunut kun olin tehnyt pöytävarauksen online. Söimme vappubrunssin joka oli pettymys. Liha oli kylmä ja kuiva. Tarjoilija tuli vielä kysymään noin 10 min päästä otammeko vielä ruokaa koska he ovat viemässä ruoan pois. Söimme 15 min ruoan ja lähdimme pois. Missään ravintolan sivuilla ei lukenut että Vappu brunssi tarjoillaan 12-14 asti ja että ala cartea saa 15.00 alkaen. Erittäin suuri pettymys oli!

"Upea"
5/6
Suvi H.kaksi vuotta sitten · 4 arvostelua

Hampurilainen oli hyvää ja muukin seurue oli oikein tyytyväinen ruokiinsa. Yhteensä syötiin 5 hampurilaista ja 2 pihviannosta. Ruoka tuli melko nopeasti ja palvelu oli ystävällistä. Saatan mennä uudestaan.