Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Keskusta
Why join the navy when you can be a pirate

Why join the navy when you can be a pirate

Why join the navy when you can be a pirate Helsinki image 1
Why join the navy when you can be a pirate Helsinki image 2
Why join the navy when you can be a pirate Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Why join the navy when you can be a pirate – Tietoja

Why join the navy when you can be a pirate tarjoilee käsintehtyjä ramen-nuudeleita, donburi-riisikulhoja, freesejä smoothieita ja raikkaita mehuja aamusta myöhäiseen iltaan Annankadulla, Helsingin Kampissa. Täällä voit siis aloittaa päiväsi aamiaisella ja tarkkailla heräävän Helsingin katukuvaa ravintolan suurista ikkunoista, ja matkustaa sitten lounaalla ja illallisella japanilaisten makujen maailmaan esimerkiksi rameneita ryystäen ja ystävien kanssa seurustellen. Iltaisin smoothiet ja mehut vaihtuvat hyviin cocktaileihin, pienpanimo-oluisiin ja muihin juomiin, ja hyvästä tunnelmasta vastaavat vaihtuvat dj:t. Tarjolla on toki myös viinejä sekä muita alkoholillisia että alkoholittomia juomia. Kesäisin paikan eläväisestä ilmapiiristä voi nauttia myös ravintolan takapihalla sijaitsevalla vehreällä terassilla.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
11:00 - 02:00
Saturday
12:00 - 02:00

Osoite

Why join the navy when you can be a pirate
Eerikinkatu 5
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

Group 13 Created with Sketch.

MIA

Pineapple / Apple / Ginger
5,50 €

NICO

Cucumber / Apple / Pineapple
5,50 €

TOMMI

Ginger / Lime / Mint / Orange
5,90 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Why join the navy when you can be a pirate, Helsinki

Why join the navy when you can be a pirate on toimiva yhdistelmä aamiais- ja lounasravintolaa sekä cocktail-baaria Helsingin Kampissa, Annankadulla. Paikka on oikea valinta, kun haluat maistella käsintehtyjä ramen-nuudeleita, jotka valmistetaan yhteistyössä viereisen Nood Ramenin kanssa. Ramenit sopivat mihin tahansa ruoka-aikaan: lounaaksi, myöhäisiltaan, dagen efteriin – kaikkiin aikoihin, jolloin sielu ja makunystyrät kaipaavat lämpöä. Ja mikä hauskinta – rameneita saa ryystää! Se on jopa suositeltavaa, sillä se auttaa kuumien nuudelien syömisen suuta polttamatta, ja edesauttaa hienoista aromeista nauttimista. Tarjolla on myös riisistä ja tuoreista täytteistä kerrostettuja donburi-kulhoja. Päiväsaikaan ja lounaalla voi nauttia myös käsintehtyjä smoothieita ja energiaa antavia mehuja. Iltaisin ravintola muuttuu eläväiseksi baariksi ja seurustelupaikaksi, mihin sopivat ajatuksella valmistetut cocktailit, kiinnostava valikoima pienpanimo-oluita, viinit ja muut drinkit sekä alkoholittomat juomat dj:iden ryydittäessä rentoa tunnelmaa. Rennon tyylikäs sisustus luo erinomaiset puitteet ajatustenvaihtoon ja lähes koko seinän kokoiset ikkunat tuovat tilaan paitsi valoa, myös paikan ohikulkijoiden tarkasteluun. Pakoon katujen hälinältä pääsee kesäisin, ravintolan takapihan terassilla.

Ravintolan ovat perustaneet ravintoloitsija Kim Heiniö sekä ravintolarakennuksen ylemmissä kerroksissa toimiva luova toimisto SEK. Idea lähti halusta perustaa ihmisille rento hengailupaikka osana kaupunkikulttuuria. Juuri tätä Why join the navy when you can be a pirate tarjoaakin – hyvää ruokaa, drinkkejä, musiikkia ja tunnelmaa Helsingin eläessä sekä ravintolan sisällä että sen ympärillä.

Reviews coming soon - Reserve and be the first!