Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Keskusta
Why join the navy when you can be a pirate

Why join the navy when you can be a pirate

aasialainen, kansainvälinen, drinkkipaikka

Pääruoat maksavat noin13€

4.5/6

2 arvostelua

Kuva kohteesta Why join the navy when you can be a pirate, Keskusta, Helsinki
Why join the navy when you can be a pirate ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Why join the navy when you can be a pirate – Tietoja

Koirat tervetulleita
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Pöytiä ulkona
Ilmastointi
Avoinna tänään
-
Avaa klo 12:00
Saturday
12:00 - 02:00
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
11:00 - 02:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Why join the navy when you can be a pirate

Why join the navy when you can be a pirate tarjoilee käsintehtyjä ramen-nuudeleita, donburi-riisikulhoja, freesejä smoothieita ja raikkaita mehuja aamusta myöhäiseen iltaan Annankadulla, Helsingin Kampissa. Täällä voit siis aloittaa päiväsi aamiaisella ja tarkkailla heräävän Helsingin katukuvaa ravintolan suurista ikkunoista, ja matkustaa sitten lounaalla ja illallisella japanilaisten makujen maailmaan esimerkiksi rameneita ryystäen ja ystävien kanssa seurustellen. Iltaisin smoothiet ja mehut vaihtuvat hyviin cocktaileihin, pienpanimo-oluisiin ja muihin juomiin, ja hyvästä tunnelmasta vastaavat vaihtuvat dj:t. Tarjolla on toki myös viinejä sekä muita alkoholillisia että alkoholittomia juomia. Kesäisin paikan eläväisestä ilmapiiristä voi nauttia myös ravintolan takapihalla sijaitsevalla vehreällä terassilla.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Why join the navy when you can be a pirate?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Diners / JCB, Debit / Maestro, Amex.

Onko ravintolassa Why join the navy when you can be a pirate pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Why join the navy when you can be a pirate ei ole pöytiä ulkona.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Why join the navy when you can be a pirate?

Why join the navy when you can be a pirate on toimiva yhdistelmä aamiais- ja lounasravintolaa sekä cocktail-baaria Helsingin Kampissa, Annankadulla. Paikka on oikea valinta, kun haluat maistella käsintehtyjä ramen-nuudeleita, jotka valmistetaan yhteistyössä viereisen Nood Ramenin kanssa. Ramenit sopivat mihin tahansa ruoka-aikaan: lounaaksi, myöhäisiltaan, dagen efteriin – kaikkiin aikoihin, jolloin sielu ja makunystyrät kaipaavat lämpöä. Ja mikä hauskinta – rameneita saa ryystää! Se on jopa suositeltavaa, sillä se auttaa kuumien nuudelien syömisen suuta polttamatta, ja edesauttaa hienoista aromeista nauttimista. Tarjolla on myös riisistä ja tuoreista täytteistä kerrostettuja donburi-kulhoja. Päiväsaikaan ja lounaalla voi nauttia myös käsintehtyjä smoothieita ja energiaa antavia mehuja. Iltaisin ravintola muuttuu eläväiseksi baariksi ja seurustelupaikaksi, mihin sopivat ajatuksella valmistetut cocktailit, kiinnostava valikoima pienpanimo-oluita, viinit ja muut drinkit sekä alkoholittomat juomat dj:iden ryydittäessä rentoa tunnelmaa. Rennon tyylikäs sisustus luo erinomaiset puitteet ajatustenvaihtoon ja lähes koko seinän kokoiset ikkunat tuovat tilaan paitsi valoa, myös paikan ohikulkijoiden tarkasteluun. Pakoon katujen hälinältä pääsee kesäisin, ravintolan takapihan terassilla.

Ravintolan ovat perustaneet ravintoloitsija Kim Heiniö sekä ravintolarakennuksen ylemmissä kerroksissa toimiva luova toimisto SEK. Idea lähti halusta perustaa ihmisille rento hengailupaikka osana kaupunkikulttuuria. Juuri tätä Why join the navy when you can be a pirate tarjoaakin – hyvää ruokaa, drinkkejä, musiikkia ja tunnelmaa Helsingin eläessä sekä ravintolan sisällä että sen ympärillä.