Vin-Vin

Keskustadrikkipaikka, kansainvälinen
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

Vin-Vin – Tietoja

Kun haluat maistella laadukkaita viinejä kauniissa ja tunnelmallisessa ympäristössä Helsingin keskustassa, Vin-Vin Kalevankadulla on sinun paikkasi. Viinibaari Vin-Vinin persoonallinen valikoima ei jätä viininystäviä kylmäksi. Tarjolla on pääosin pienten viinitilojen luomutuotteita, ja valikoima vaihtelee aika ajoin. Asiantuntevat sommelierit ja baarimikot osaavat suositella parhaat viinit jokaisen omiin viinimieltymyksiin, ja tyylikkäät puitteet saavat viihtymään pidempäänkin. Vin-Vin on täydellinen paikka rentoon illanviettoon jokaiselle viinin ystävälle.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 02:00
Friday
16:00 - 02:00
Saturday
14:00 - 02:00
Sunday
Suljettu
Monday
16:00 - 02:00
Tuesday
16:00 - 02:00
Wednesday
16:00 - 02:00
Thursday
16:00 - 02:00

Osoite

Vin-Vin
Kalevankatu 6
00160 Helsinki

0 Vin-Vin arvostelua

Lisää kohteesta Vin-Vin, Helsinki

Viinibaari Vin-Vin tarjoaa laajan valikoima laatuviinejä sekä laseittain että pulloittain Helsingin ydinkeskustassa. Valikoima koostuu kymmenistä erilaisista viineistä ja painottuu pientilojen luomuviineihin eri puolilta maailmaa. Erityistä luomuviineissä on, ettei niiden makua korjailla keinotekoisesti jälkeenpäin vaan viinin maku syntyy viinitarhalla monen tekijän summasta. Vin-Vinin valikoimasta jokainen viininystävä voi löytää osaavan henkilökunnan opastuksella tai vain eri yksilöitä maistelemalla oman suosikkinsa sekä aina varmasti myös uusia tuttavuuksia. Baarin loistava sijainti aivan Helsingin sydämessä Kalevankadulla ja tunnelmallinen sisustus tuovat oman lisänsä paikan viehätykseen.

Viinibaari Vin-Vin tarjoaa tyylikkäät puitteet, laadukkaat tuotteet, asiantuntevan palvelun ja kaikin puolin korkeatasoisen kokemuksen, mutta on silti matalan kynnyksen paikka, jonne kaikki ovat tervetulleita oletpa sitten kokeneempi viininmaistelija tai vasta aloittelija. Vin-Vinissä tunnelma on aina lämmin ja miellyttävä. Ja koska yhdessä on aina mukavampaa Vin-Vinin kanssa samoissa tiloissa toimii myös trendikäs kauneushoitola Noir.