Vin-Vin

Keskustadrikkipaikka
Vin-Vin Helsinki image 1
Vin-Vin Helsinki image 2
Vin-Vin Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Vin-Vin – Tietoja

Kun haluat maistella laadukkaita viinejä kauniissa ja tunnelmallisessa ympäristössä Helsingin keskustassa, Vin-Vin Kalevankadulla on sinun paikkasi. Viinibaari Vin-Vinin persoonallinen valikoima ei jätä viininystäviä kylmäksi. Tarjolla on pääosin pienten viinitilojen luomutuotteita, ja valikoima vaihtelee aika ajoin. Asiantuntevat sommelierit ja baarimikot osaavat suositella parhaat viinit jokaisen omiin viinimieltymyksiin, ja tyylikkäät puitteet saavat viihtymään pidempäänkin. Vin-Vin on täydellinen paikka rentoon illanviettoon jokaiselle viinin ystävälle.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 02:00
Monday
16:00 - 02:00
Tuesday
16:00 - 02:00
Wednesday
16:00 - 02:00
Thursday
16:00 - 02:00
Friday
16:00 - 02:00
Saturday
14:00 - 02:00
Sunday
Suljettu

Osoite

Vin-Vin
Kalevankatu 6
00160 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

Group 2 Created with Sketch.

Uusi

Juustoja on aina saatavilla maistelulautasten muodossa

A9A7D195-14AE-4C62-89ED-6A21E78E39F9

Erikoiset

Uusi

Aperitivo

Aperitivo katetaan Vin-Vinissä joka viikko maanantaista torstaihin klo 16-19. Aperitivolla viinilasillisen hinnalla pääset nauttimaan eteläeurooppalaiseen tapaan aperitivopöydän antimista. Tarjolla on vaihtuva lajitelma leikkeleitä, juustoja, tapaksia ja tuoretta leipää.
C4017CB7-9FC0-4942-8B1D-2638B826E413

Viini

Uusi

Viikottain vaihtuva viinilista

Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Vin-Vin, Helsinki

Viinibaari Vin-Vin tarjoaa laajan valikoima laatuviinejä sekä laseittain että pulloittain Helsingin ydinkeskustassa. Valikoima koostuu kymmenistä erilaisista viineistä ja painottuu pientilojen luomuviineihin eri puolilta maailmaa. Erityistä luomuviineissä on, ettei niiden makua korjailla keinotekoisesti jälkeenpäin vaan viinin maku syntyy viinitarhalla monen tekijän summasta. Vin-Vinin valikoimasta jokainen viininystävä voi löytää osaavan henkilökunnan opastuksella tai vain eri yksilöitä maistelemalla oman suosikkinsa sekä aina varmasti myös uusia tuttavuuksia. Baarin loistava sijainti aivan Helsingin sydämessä Kalevankadulla ja tunnelmallinen sisustus tuovat oman lisänsä paikan viehätykseen.

Viinibaari Vin-Vin tarjoaa tyylikkäät puitteet, laadukkaat tuotteet, asiantuntevan palvelun ja kaikin puolin korkeatasoisen kokemuksen, mutta on silti matalan kynnyksen paikka, jonne kaikki ovat tervetulleita oletpa sitten kokeneempi viininmaistelija tai vasta aloittelija. Vin-Vinissä tunnelma on aina lämmin ja miellyttävä. Ja koska yhdessä on aina mukavampaa Vin-Vinin kanssa samoissa tiloissa toimii myös trendikäs kauneushoitola Noir.

Reviews coming soon - Reserve and be the first!