Ravintolat
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu
Keskusta
Viikinkiravintola Harald - Oulu
Viikinkiravintola Harald - Oulu Arvostelut

Arvostelut: Viikinkiravintola Harald - Oulu

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.2/6
50 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Oulu Oulu image 1
Viikinkiravintola Harald - Oulu Oulu image 2
Viikinkiravintola Harald - Oulu Oulu image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

50 Viikinkiravintola Harald - Oulu arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Viikinkiravintola Harald - Oulu annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
50 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Loistava
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Adrian G.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Really good food. Quantities are enough to get full. the service is good and we felt we had all we needed at all time. Great experience.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Alexsandra P.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Tunnelma oli hyvä, otettiin hyvin huomioon ruokailessamme. Ruoka oli hyvää ja jälkkäriksi kuusi ja tervajäätelö hilloilla loppusilaulsena. Vielä olisi kilvet maistamatta, että tulemme varmasti uudelleen

Uusi"Erinomainen"
6/6
Kirsi J.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Mukava ja asiantunteva palvelu. Jokainen yksityiskohta sopi teemaan ja loi tunnelmaa. Sekä kasvissyöjä että lihansyöjät saivat erinomaiset pääruoat ja jälkiruoat. Ruokaa ei tarvinnut odotella liian pitkään.

"Erinomainen"
6/6
Erja L.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Tosi hieno Location! Koristukset ja maalaukset seinillä tuovat ja luovat tunnelmaa. Henkilökunta ystävällistä ja auttavaista. Ruokailu nautinnollista kattauksesta lähtien. Ruoka tosi hyvää, ihan mitä tahansa valitsee!! Voimme vain lämpimästi suositella!! Tulemme uudestaan 😀

"Hyvä"
4/6
Pasi S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tilasin valmiin menun, ystäväni listalta muutoin. Aperitiiviksi tilasin Gin&Tonicin, ja _pääruoan kanssa_ sanoin haluavani hunajaolutta. No, sekä GT että hunajaolut tuotiin samaan aikaan heti alkuun. Tämän jälkeen ystäväni sai alkuruokansa, minä sain omani n. 10 minuutin kuluttua siitä, kun sitä erikseen kysyin. Pääruoat tulivat pöytään samaan aikaan. Oma pippuripihvini oli omaan makuuni liian kypsä, mutta koska en muistanut haluamaani kypsyysastetta erikseen sanoa, niin annoin asian mennä. Tosin eipä haluamaani kypsyysastetta minulta kysyttykään. Ruoka kaikkiaan oli erittäin hyvää paitsi yksi liian kypsä pippuripihvi. Palvelu oli myös hyvää. Kaikki pyynnöt toteutettiin nopeasti, joskin ruoan tulossa kesti. Pientä petrattavaa on, mutta samoin muistan itse olla tilauksissani tarkempi. Pöytä lähellä henkilökunnan tiloja ei miellyttänyt, ko. pöydän voisi poistaa kokonaan. Jokin naisseurue piti jossain omassa tilassaan melkoista meteliä. Liittynee pikkujouluaikaan.

"Erinomainen"
6/6
jan g.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hämmästyttävän ystävällinen palvelu, ruoka erittäin maukasta. Rento ja välitön ilmapiiri, puitteet kohdallaan ja tarjoilijan ammattitaidolla pärjäisi missä tahansa ravintolassa. Ruokalistalla hyvin mielenkiintoisia vaihtoehtoja, kokeiltiin yhteensä kahdeksaa eri ruokaa seurueessamme ja jokainen annos oli täydellinen maultaan ja koostumukseltaan.

"Upea"
5/6
Eila H.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli erinomaista. Mieheni tykkäsi omasta annoksestaan erittäin paljon, hän pettyy usein tarjottavaan ravintolaruokaan sen mauttomuuden takia, mutta teillä hänen uskonsa palasi hyvään ravintolaruokaan, minun annos oli oli ok. Minun annoksen takia arvosana tippui yhdellä pisteellä.

"Erinomainen"
6/6
Riikka V.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä ja nopea palvelu, vaikka ravintola oli lähes täynnä. Ruoka oli hyvää. Asiakaspalvelu +++++ Mahtava tunnelma, ravintolan tyyliin sopiva musiikki. Paikasta ei jäänyt mieleen mitään negatiivista sanottavaa. Suosittelen, loistava paikka

"Erinomainen"
6/6
Marion G.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomainen ja palvelin oli erittäin mukava ja avulias! mutta erityisesti suku oli irlantilainen kakku ja Fenkul. En koskaan unohda jotain erityistä! Voin vain suositella sinua !! Tervehdys Itävallasta!

"Erinomainen"
6/6
Henna V.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Loistava palvelu ja maistuva ruoka. Toinen kerta täällä ja uudestaan ehdottomasti tullaan :) Huikea maistelu menu maisteltu, ja koko rahan edestä ja enemmänkin on syöty ja maisteltu, täys kymppi 👌