Arvostelut: Viikinkiravintola Harald - Oulu

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.1/6
92 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Oulu Oulu image 1
Viikinkiravintola Harald - Oulu Oulu image 2
Viikinkiravintola Harald - Oulu Oulu image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

92 Viikinkiravintola Harald - Oulu arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Viikinkiravintola Harald - Oulu annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
92 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Erittäin miellyttävä
Palvelu:Loistava
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Juliaana R.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Ravintola oli täynnä, mutta saimme silti ruuan nopeasti. Ruoka oli myös eriomaista 👌🏻

Uusi"Erinomainen"
6/6
Tarja L.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Oli tunnelmallinen, viihtyisä ravintola, erittäin houkutteleva menu' ja miellyttävä palvelu

Uusi"Erinomainen"
6/6
Taina H.12 päivää sitten · 1 arvostelu

All was very good, especially dessert! Thank you very much.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Niko V.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä palvelu ja hyvä ruoka, paikka oli siisti ja oli kivvaa

"Hyvä"
4/6
Pasi S.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tilasin valmiin menun, ystäväni listalta muutoin. Aperitiiviksi tilasin Gin&Tonicin, ja _pääruoan kanssa_ sanoin haluavani hunajaolutta. No, sekä GT että hunajaolut tuotiin samaan aikaan heti alkuun. Tämän jälkeen ystäväni sai alkuruokansa, minä sain omani n. 10 minuutin kuluttua siitä, kun sitä erikseen kysyin. Pääruoat tulivat pöytään samaan aikaan. Oma pippuripihvini oli omaan makuuni liian kypsä, mutta koska en muistanut haluamaani kypsyysastetta erikseen sanoa, niin annoin asian mennä. Tosin eipä haluamaani kypsyysastetta minulta kysyttykään. Ruoka kaikkiaan oli erittäin hyvää paitsi yksi liian kypsä pippuripihvi. Palvelu oli myös hyvää. Kaikki pyynnöt toteutettiin nopeasti, joskin ruoan tulossa kesti. Pientä petrattavaa on, mutta samoin muistan itse olla tilauksissani tarkempi. Pöytä lähellä henkilökunnan tiloja ei miellyttänyt, ko. pöydän voisi poistaa kokonaan. Jokin naisseurue piti jossain omassa tilassaan melkoista meteliä. Liittynee pikkujouluaikaan.

"Erinomainen"
6/6
Maija-Liisa H.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Olo oli semmoinen, että olemme tervetulleita paikalle. Tarjoilija oli ystävällinen ja ympäristö ja tarjoilijan asu olivat ilo silmälle. Pidin myös taustamusiikista, joka sopi hyvin siihen ympäristöön. Ruoka oli erinomaisen maukasta ja semmoista, mitä ei tule kotona tehtyä.

"Erinomainen"
6/6
jan g.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hämmästyttävän ystävällinen palvelu, ruoka erittäin maukasta. Rento ja välitön ilmapiiri, puitteet kohdallaan ja tarjoilijan ammattitaidolla pärjäisi missä tahansa ravintolassa. Ruokalistalla hyvin mielenkiintoisia vaihtoehtoja, kokeiltiin yhteensä kahdeksaa eri ruokaa seurueessamme ja jokainen annos oli täydellinen maultaan ja koostumukseltaan.

"Erinomainen"
6/6
Tarja K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kaikki sujui oikein esimerkillisesti. Henkilökunta oli vertaansa vailla, oikeita asiaksapalvelijoita. Ruoka saapui todella nopeasti ja oli maistuvaa. Tämä oli meidän ensimmäinen vierailu teillä ja takuulla tulemme uudelleen! Ja suosittelemme lämmöllä teitä muillekin. Kiitos!

"Erinomainen"
6/6
Erja L.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tosi hieno Location! Koristukset ja maalaukset seinillä tuovat ja luovat tunnelmaa. Henkilökunta ystävällistä ja auttavaista. Ruokailu nautinnollista kattauksesta lähtien. Ruoka tosi hyvää, ihan mitä tahansa valitsee!! Voimme vain lämpimästi suositella!! Tulemme uudestaan 😀

"Upea"
5/6
Eila H.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli erinomaista. Mieheni tykkäsi omasta annoksestaan erittäin paljon, hän pettyy usein tarjottavaan ravintolaruokaan sen mauttomuuden takia, mutta teillä hänen uskonsa palasi hyvään ravintolaruokaan, minun annos oli oli ok. Minun annoksen takia arvosana tippui yhdellä pisteellä.