Ravintolat
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu
Keskusta
Viikinkiravintola Harald - Oulu

UusiViikinkiravintola Harald - Oulu

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Mahtava
5.8/6
4 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Oulu Oulu image 1
Viikinkiravintola Harald - Oulu Oulu image 2
Viikinkiravintola Harald - Oulu Oulu image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Viikinkiravintola Harald - Oulu – Tietoja

Viikinkiravintola Harald Oulu tarjoaa viikinkien ajoista inspiroitunutta skandinaavista ruokaa ja hyvää tunnelmaa Oulun ydinkeskustassa, Kirkkokadulla, kätevästi Rotuaari-kävelykatuosan varrella. Kuten Euroopan vesillä liikkuneiden merenkulkijoiden ruokavaliokin aikoinaan, Haraldin lista koostuu pääosin erilaisista perinteisellä otteella valmistetuista lihoista, riistasta ja kaloista herkullisin juureksin, palkokasvein, kastikkein ja muhennoksin höystettynä. Mitään muinaisruokaa tämä ei kuitenkaan ole, vaan annokset on modernisoitu nykypäivän herkuttelijoiden suuhun sopiviksi, ja kasvisruokiakin on listalla muutamia. Aterialla nautitaan Haraldin omia oluita, maailman tunnetuimmilla viinialueilla kypsyneitä viinejä sekä muita ruokajuomia. Kokonaisuuden kruunaavat ihanat jälkiruuat, joissa maistuvat muun muassa marjat sekä täyteläiset, kotimaisten lehmien maidosta valmistetut jäätelöt.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
13:00 - 21:00
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 22:00

Osoite

Viikinkiravintola Harald - Oulu
Kirkkokatu 16
90100 Oulu

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

KANGASMETSIEN TATTI-KANTARELLIKEITTO L

Kermaista tatti-kantarellikeittoa sekä speltti-punajuurileipää ja kirnuvoita.
9,90 €

AASOJEN ALKUKIVI L

Liuskekiveltä tarjotaan: lohipastramia, tervasilakkaa, marinoituja jokiravunpyrstöjä, poronsydäntä, veripalttua, hirvimakkaraa, ilmakuivattua possunkassleria, Jukolan sahtijuustoa, pikkelöityä fenkolia ja saaristolaisleipää savuhevosmoussen kera.
13,90 €

LOFOOTTIEN LOHIPASTRAMI L, G

Lohipastramia ja marinoituja jokiravunpyrstöjä, hauenmätimoussea, hernepyreetä ja pikkelöityä fenkolia lämpimän palsternakkaröstin kera.
12,20 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Viikinkiravintola Harald - Oulu, Oulu

Viikinkiravintola Harald Oulu tarjoaa kaiken kokoisille seurueille skandinaavisia herkkuja sekä hauskoja, viikinkiajoista tarinoitsevia elämyksiä Oulun keskustassa, Kirkkokadulla, rakennuksen kellarikerroksessa. Arkipäivisin ravintolasta saa monipuolista ja maittavaa lounasta buffet-pöydän keitoista, salaateista ja leivistä päivittäin vaihtuviin, pöytiin tarjoiltaviin annoksiin ruokajuomineen. Illallisella siirrytään à la carte –listan pariin, josta jokainen löytää nälän kokoon katsomatta herkullisia ja meheviä skandinaavisten ja eurooppalaisten keittiöiden perinteistä ammentavia alku-, pää- ja jälkiruoka-annoksia sekä monta ruokalajia sisältäviä menukokonaisuuksia. Useimmat annokset on nimetty hauskasti viikinkimerkkihenkilöihin liittyvien tarinoiden mukaan. Asiaan kuuluu myös asiantunteva palvelu. Puulla ja viikinkiesineillä sekä hämyisällä tunnelmavalaistuksella sisustetut tilat ovat myös mitä parhain ympäristö järjestää myös ainutlaatuinen ja hauska yksityis- tai yritystilaisuus helposti saavutettavalla paikalla, Oulun ydinkeskustassa. Ravintolassa on kaiken kaikkiaan 150 asiakaspaikkaa, jotka jakautuvat suureen ravintolasaliin ja hieman pienempiin tupiin. Tarjoilut on valittavissa à la carte -listalta tai ne voidaan etukäteen sovitusti räätälöidä seurueen toiveiden mukaan. Lisätietoja tilaisuuksista voi tiedustella varauskyselyn tekemällä, kun seurueessasi on yli kymmenen henkilöä.

4 Viikinkiravintola Harald - Oulu arvostelua

Mahtava
5.8/6
4 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Riikka V.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä ja nopea palvelu, vaikka ravintola oli lähes täynnä. Ruoka oli hyvää. Asiakaspalvelu +++++ Mahtava tunnelma, ravintolan tyyliin sopiva musiikki. Paikasta ei jäänyt mieleen mitään negatiivista sanottavaa. Suosittelen, loistava paikka

Uusi"Erinomainen"
6/6
Henna V.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Loistava palvelu ja maistuva ruoka. Toinen kerta täällä ja uudestaan ehdottomasti tullaan :) Huikea maistelu menu maisteltu, ja koko rahan edestä ja enemmänkin on syöty ja maisteltu, täys kymppi 👌

Uusi"Erinomainen"
6/6
Pirjo H.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Kävimme Oulun Haraldissa ensimmäistä kertaa. Meitä palveli koko ajan asiantuntevat ja mukavat tarjoilijat. Ravintola oli viihtyisä ja rauhallinen. Pääruoka oli erinomaista, mitä vielä täydensi hieno jälkiruokamakuelämys.