Ravintolat
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu
Keskusta
Viikinkiravintola Harald - Oulu

Viikinkiravintola Harald - Oulu

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.1/6
71 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Oulu Oulu image 1
Viikinkiravintola Harald - Oulu Oulu image 2
Viikinkiravintola Harald - Oulu Oulu image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Viikinkiravintola Harald - Oulu – Tietoja

Viikinkiravintola Harald Oulu tarjoaa viikinkien ajoista inspiroitunutta skandinaavista ruokaa ja hyvää tunnelmaa Oulun ydinkeskustassa, Kirkkokadulla, kätevästi Rotuaari-kävelykatuosan varrella. Kuten Euroopan vesillä liikkuneiden merenkulkijoiden ruokavaliokin aikoinaan, Haraldin lista koostuu pääosin erilaisista perinteisellä otteella valmistetuista lihoista, riistasta ja kaloista herkullisin juureksin, palkokasvein, kastikkein ja muhennoksin höystettynä. Mitään muinaisruokaa tämä ei kuitenkaan ole, vaan annokset on modernisoitu nykypäivän herkuttelijoiden suuhun sopiviksi, ja kasvisruokiakin on listalla muutamia. Aterialla nautitaan Haraldin omia oluita, maailman tunnetuimmilla viinialueilla kypsyneitä viinejä sekä muita ruokajuomia. Kokonaisuuden kruunaavat ihanat jälkiruuat, joissa maistuvat muun muassa marjat sekä täyteläiset, kotimaisten lehmien maidosta valmistetut jäätelöt.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 13:00
Sunday
13:00 - 21:00
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00

Osoite

Viikinkiravintola Harald - Oulu
Kirkkokatu 16
90100 Oulu

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

KANGASMETSIEN TATTI-KANTARELLIKEITTO L

Kermaista tatti-kantarellikeittoa sekä speltti-punajuurileipää ja kirnuvoita.
9,90 €

AASOJEN ALKUKIVI L

Liuskekiveltä tarjotaan: lohipastramia, tervasilakkaa, marinoituja jokiravunpyrstöjä, poronsydäntä, veripalttua, hirvimakkaraa, ilmakuivattua possunkassleria, Jukolan sahtijuustoa, pikkelöityä fenkolia ja saaristolaisleipää savuhevosmoussen kera.
13,90 €

LOFOOTTIEN LOHIPASTRAMI L, G

Lohipastramia ja marinoituja jokiravunpyrstöjä, hauenmätimoussea, hernepyreetä ja pikkelöityä fenkolia lämpimän palsternakkaröstin kera.
12,20 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Viikinkiravintola Harald - Oulu, Oulu

Viikinkiravintola Harald Oulu tarjoaa kaiken kokoisille seurueille skandinaavisia herkkuja sekä hauskoja, viikinkiajoista tarinoitsevia elämyksiä Oulun keskustassa, Kirkkokadulla, rakennuksen kellarikerroksessa. Arkipäivisin ravintolasta saa monipuolista ja maittavaa lounasta buffet-pöydän keitoista, salaateista ja leivistä päivittäin vaihtuviin, pöytiin tarjoiltaviin annoksiin ruokajuomineen. Illallisella siirrytään à la carte –listan pariin, josta jokainen löytää nälän kokoon katsomatta herkullisia ja meheviä skandinaavisten ja eurooppalaisten keittiöiden perinteistä ammentavia alku-, pää- ja jälkiruoka-annoksia sekä monta ruokalajia sisältäviä menukokonaisuuksia. Useimmat annokset on nimetty hauskasti viikinkimerkkihenkilöihin liittyvien tarinoiden mukaan. Asiaan kuuluu myös asiantunteva palvelu. Puulla ja viikinkiesineillä sekä hämyisällä tunnelmavalaistuksella sisustetut tilat ovat myös mitä parhain ympäristö järjestää myös ainutlaatuinen ja hauska yksityis- tai yritystilaisuus helposti saavutettavalla paikalla, Oulun ydinkeskustassa. Ravintolassa on kaiken kaikkiaan 150 asiakaspaikkaa, jotka jakautuvat suureen ravintolasaliin ja hieman pienempiin tupiin. Tarjoilut on valittavissa à la carte -listalta tai ne voidaan etukäteen sovitusti räätälöidä seurueen toiveiden mukaan. Lisätietoja tilaisuuksista voi tiedustella varauskyselyn tekemällä, kun seurueessasi on yli kymmenen henkilöä.

71 Viikinkiravintola Harald - Oulu arvostelua

Loistava
5.1/6
71 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Uusi"Erinomainen"
6/6
TIINA K.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvää ruokaa ja mukava fiilis ravintolassa. Tarjoilija oli hieman ujohko mutta eiköhän se siitä ajan kanssa ala sujumaan

Uusi"Erinomainen"
6/6
Linda C.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Amazing!! I was utterly impressed....thank you for the incredible service😊

Uusi"Erinomainen"
6/6
Maija-Liisa H.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Olo oli semmoinen, että olemme tervetulleita paikalle. Tarjoilija oli ystävällinen ja ympäristö ja tarjoilijan asu olivat ilo silmälle. Pidin myös taustamusiikista, joka sopi hyvin siihen ympäristöön. Ruoka oli erinomaisen maukasta ja semmoista, mitä ei tule kotona tehtyä.