Ravintolat
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu
Keskusta
Viikinkiravintola Harald - Oulu

Viikinkiravintola Harald - Oulu

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.3/6
34 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Oulu Oulu image 1
Viikinkiravintola Harald - Oulu Oulu image 2
Viikinkiravintola Harald - Oulu Oulu image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Viikinkiravintola Harald - Oulu – Tietoja

Viikinkiravintola Harald Oulu tarjoaa viikinkien ajoista inspiroitunutta skandinaavista ruokaa ja hyvää tunnelmaa Oulun ydinkeskustassa, Kirkkokadulla, kätevästi Rotuaari-kävelykatuosan varrella. Kuten Euroopan vesillä liikkuneiden merenkulkijoiden ruokavaliokin aikoinaan, Haraldin lista koostuu pääosin erilaisista perinteisellä otteella valmistetuista lihoista, riistasta ja kaloista herkullisin juureksin, palkokasvein, kastikkein ja muhennoksin höystettynä. Mitään muinaisruokaa tämä ei kuitenkaan ole, vaan annokset on modernisoitu nykypäivän herkuttelijoiden suuhun sopiviksi, ja kasvisruokiakin on listalla muutamia. Aterialla nautitaan Haraldin omia oluita, maailman tunnetuimmilla viinialueilla kypsyneitä viinejä sekä muita ruokajuomia. Kokonaisuuden kruunaavat ihanat jälkiruuat, joissa maistuvat muun muassa marjat sekä täyteläiset, kotimaisten lehmien maidosta valmistetut jäätelöt.

Smart Offers

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
13:00 - 21:00
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 23:00

Osoite

Viikinkiravintola Harald - Oulu
Kirkkokatu 16
90100 Oulu

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

KANGASMETSIEN TATTI-KANTARELLIKEITTO L

Kermaista tatti-kantarellikeittoa sekä speltti-punajuurileipää ja kirnuvoita.
9,90 €

AASOJEN ALKUKIVI L

Liuskekiveltä tarjotaan: lohipastramia, tervasilakkaa, marinoituja jokiravunpyrstöjä, poronsydäntä, veripalttua, hirvimakkaraa, ilmakuivattua possunkassleria, Jukolan sahtijuustoa, pikkelöityä fenkolia ja saaristolaisleipää savuhevosmoussen kera.
13,90 €

LOFOOTTIEN LOHIPASTRAMI L, G

Lohipastramia ja marinoituja jokiravunpyrstöjä, hauenmätimoussea, hernepyreetä ja pikkelöityä fenkolia lämpimän palsternakkaröstin kera.
12,20 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Viikinkiravintola Harald - Oulu, Oulu

Viikinkiravintola Harald Oulu tarjoaa kaiken kokoisille seurueille skandinaavisia herkkuja sekä hauskoja, viikinkiajoista tarinoitsevia elämyksiä Oulun keskustassa, Kirkkokadulla, rakennuksen kellarikerroksessa. Arkipäivisin ravintolasta saa monipuolista ja maittavaa lounasta buffet-pöydän keitoista, salaateista ja leivistä päivittäin vaihtuviin, pöytiin tarjoiltaviin annoksiin ruokajuomineen. Illallisella siirrytään à la carte –listan pariin, josta jokainen löytää nälän kokoon katsomatta herkullisia ja meheviä skandinaavisten ja eurooppalaisten keittiöiden perinteistä ammentavia alku-, pää- ja jälkiruoka-annoksia sekä monta ruokalajia sisältäviä menukokonaisuuksia. Useimmat annokset on nimetty hauskasti viikinkimerkkihenkilöihin liittyvien tarinoiden mukaan. Asiaan kuuluu myös asiantunteva palvelu. Puulla ja viikinkiesineillä sekä hämyisällä tunnelmavalaistuksella sisustetut tilat ovat myös mitä parhain ympäristö järjestää myös ainutlaatuinen ja hauska yksityis- tai yritystilaisuus helposti saavutettavalla paikalla, Oulun ydinkeskustassa. Ravintolassa on kaiken kaikkiaan 150 asiakaspaikkaa, jotka jakautuvat suureen ravintolasaliin ja hieman pienempiin tupiin. Tarjoilut on valittavissa à la carte -listalta tai ne voidaan etukäteen sovitusti räätälöidä seurueen toiveiden mukaan. Lisätietoja tilaisuuksista voi tiedustella varauskyselyn tekemällä, kun seurueessasi on yli kymmenen henkilöä.

34 Viikinkiravintola Harald - Oulu arvostelua

Loistava
5.3/6
34 arvostelua
Melu:Erittäin miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Minna R.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli loistavaa, palvelu ystävällistä ja lapsiystävällistä. Lapsi sai pöytään värityskuvan, harmi kun kynät olivat tylsiä ja värittäminen hieman hankalaa. Tila oli tunnelmallinen ja viihtyisä.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Tuula K.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen ja miellyttävä asiakaspalvelu. Monipuolinen ruokalista, henkilökunta opastaa ja kertoo eri vaihtoehdoista. Tunnelmallinen ja viihtyisä ympäristö. Viikinkiteema näkyy ja kuuluu kiitettävästi. Siisti yleisvaikutelma, myös wc-tilat siistit.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Sami P.10 päivää sitten · 1 arvostelu

There was just few customers, but It was really Sunday. Service was fantastic and food excellent as usually. Closing time could be more flexible (closing time 2100 at Sundays).