3 ravintolaa paikassa Keskusta, Oulu

Oulun keskustan ravintolat kutsuvat maistamaan paikallisia ja kaukaisia herkkuja

Suomen viidenneksi suurimpaan kaupunkiin, yli 200 000 asukkaan Ouluun mahtuu suuren väkimäärän lisäksi myös laaja ja värikäs ravintolatarjonta. Kiinnostavin ravintolakeskittymä on sijoittunut Oulun keskustaan, jonka ravintoloista löytyy niin persoonallisia fine dining -paikkoja, letkeitä pikkubistroja kuin tasokkaita kansainvälisiä ravintoloita. Kun etsit ravintolaa Oulun keskustasta, anna Quandoon auttaa mieleisen paikan löytämisessä ja pöytävarauksen tekemisessä! Ruokanautintojen lisäksi Oulun keskusta tarjoaa mahdollisuuksia monenlaisiin kulttuurielämyksiin. Pistäydy Oulun kauppatorilla maankuulua Toripolliisia tervehtimässä ja poikkea Kauppahalliin nauttimaan lautasellinen lohikeittoa ja tutustumassa lähiseudun pientuottajien tarjontaan. Kesäaikaan Ainolan puisto on viihtyisä kohde vaikkapa piknikille, ja keskustan museot sekä Tiedekeskus Tietomaa tarjoavat kiinnostavia elämyksiä läpi vuoden.

Etsi nopeasti näillä:
Järjestä:Osuvimmat ensin
 • Osuvimmat ensin
 • Parhaiten arvioidut ensin
 • Eniten arvioita saaneet ensin
 • Kalleimmat ensin
 • Halvimmat ensin

Viikinkiravintola Harald - Oulu

Keskusta
eurooppalainen
5.1/692
Viikinkiravintola Harald - Oulu

Ravintola Coyoacán

Keskusta
meksikolainen
5.1/6124
Ravintola Coyoacán

Ravintola Kaunis Nepal

Keskusta
nepalilainen
Ravintola Kaunis Nepal
Etsitkö lähistösi parhaita ravintoloita?
 1. 1.

  Nauti kotimaisista erikoisuuksista ja huipputason ravintoloista Oulun keskustassa

  Oulun keskustan ravintoloissa hyödynnetään runsaasti Pohjois-Pohjanmaan maaseudun ja luonnon aineksia, kuten paikallisten juustoloiden juustoja sekä pohjoisten metsien marjoja, sieniä ja riistaa. Ruokalistoilla näkyvät myös Perämeren ja lähijärvien kalansaalit sekä Lapin ruokakulttuuri, ja lisämakua annoksiin tuovat kansainvälisten keittiöiden vaikutteet. Maistele suomalaisia makuja esimerkiksi pehmeän kantarellikeiton, savustetun poronniskan tai paistettujen Oulujärven muikkujen muodossa. Oululaisilla jälkiruokalautasilla voi tavata esimerkiksi mansikasta ja mesiangervosta makua saavaa jogurttia tai raparperin, lakkamoussen ja jäätelön kanssa tarjoiltuja kaurakeksejä. Oululaisiin perinneherkkuihin kuuluvat puolestaan pehmeä rieska sekä rössypottu eli veripaltusta, sianlihasta ja perunoista valmistettu keitto.
 2. 2.

  Oulun keskustan ravintolat tarjoilevat kiinnostavia makuja eri puolilta maailmaa

  Oulun keskustan ravintoloissa voit herkutella monen mantereen mauilla aina Aasiasta Amerikkaan, ja kotimaiset raaka-aineet taipuvat oululaisten keittiömestareiden käsissä myös kansainvälisen fuusioruoan elementeiksi. Kokeile esimerkiksi freesillä ja uniikilla tyylillä maustettua meksikolaista ruokaa, kuten kala-cevichellä kruunattuja maissitostadoja tai chili-suklaakastikkeella ja kvinoalla täytettyjä tortilloja. Aasialaisia makunautintoja voit testata esimerkiksi intialaisen tikka masalan, nepalilaisen tuorejuustokastikkeen tai thaimaalaisen massaman curryn muodossa. Oululaiset ravintolat tarjoilevat myös eurooppalaisten ruokakulttuurien antimia, kuten italialaisia pizzoja ja pastoja, espanjalaisia tapaksia sekä kreikkalaisia meze-lautasia. Itäisempää makumaailmaa edustavat puolestaan turkkilaiset falafelit ja kebab-annokset sekä venäläisen keittiön herkut, kuten blinit, pelmenit sekä seljanka-kalakeitto.
 3. 3.

  Quandoon avulla varaat pöydän parhaista ravintoloista Oulun keskustassa

  Oulun keskustan ravintoloista löydät maukkaita vaihtoehtoja joka tilanteeseen, etsitpä sitten ravitsevaa lounasta, leppoisaa perheravintolaa, fiiniä illallispaikkaa tai eksoottisempia ruokaelämyksiä. Monien ravintoloiden keittiöt ovat auki iltamyöhään, joten voit viettää iltaa nauttien sekä hyvästä seurasta että maukkaasta ruoasta, kuten pikkusuolaisista tai tuhdeista burgereista. Quandoon avulla löydät helposti omaan makuusi sopivan ravintolan Oulun keskustasta. Voit selata ravintoloita sijainnin, kategorian ja hinnan perusteella ja tutustua samalla ruokalistoihin ja muiden käyttäjien jättämiin arvosteluihin. Sopivan ravintolan valittuasi teet helposti myös pöytävarauksen haluamallesi ajankohdalle. Pöytävaraus Quandoon kautta kannattaa myös siksi, että varaamalla kerrytät kanta-asiakaspisteitä, jotka voit vaihtaa rahanarvoisiksi eduiksi!