Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Punavuori
Vibami Iso Roobertinkatu

Vibami Iso Roobertinkatu

Punavuorivietnamilainen, aasialainen
Vibami Iso Roobertinkatu Helsinki image 1
Vibami Iso Roobertinkatu Helsinki image 2
Vibami Iso Roobertinkatu Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Vibami Iso Roobertinkatu – Tietoja

Helsingin Punavuoressa sijaitseva Vibami Iso Roobertinkatu valmistaa kiinnostavimpia vietnamilaisen katukeittiön ruokia, ja niistä pääsee nauttimaan niin lounaalla kuin illallisellakin maanantaista lauantaihin. Vibami sijaitsee nimensä mukaisesi Iso Roobertinkadulla, nurkan takana Diana-puistosta, joten paikalle löytää helposti esimerkiksi raitiovaunuilla 4 ja 5 Kolmikulman pysäkillä pois jäädessä. Raikkaasti vihreän ja puun sävyin sisustetussa pikkuravintolassa on tiivis, mutta kotoisa leppoisa tunnelma. Etenkin lounasaikaan Vibamissa on erityistä vipinää, kun lähistöllä työskentelevät vaeltavat paikalle monien Helsingin parhaiksi rankkaamien pho-keittojen tai vaikkapa “Original Baguetteiksi” nimettyjen Báhn mì -patonkien perässä. Lounasta saa aina klo 17 saakka, jonka jälkeen vaihdetaan illallislistan laajemman herkkuvalikoiman pariin ja valittavanasi on täyspitkä illallinen alkupaloista pääruokien kautta jälkiruokiin.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 21:00
Thursday
11:00 - 21:00
Friday
11:00 - 21:00
Saturday
11:30 - 21:00
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 21:00

Osoite

Vibami Iso Roobertinkatu
Iso Robertinkatu 3-5
00101 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Chả Giò

3- fried rolls with pork, sweet potato, carrot, mushroom and onion served with fish sauce
6,80 €

Gỏi Cuốn

2-fresh rolls with rice vermicelli, salad, cucumber, mint, cilantro, carrot – daikon pickle and hoisin peanut sauce

- Shrimp
- Soya ham (V)
- Organic Tofu (V) (7.3)
6,80 €

Gỏi gà salad

Vietnamese chicken cabbage salad with carrot, onion, mint and cilantro
9,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Vibami Iso Roobertinkatu, Helsinki

Vibami Iso Roobertinkatu tarjoaa vietnamilaista, erityisesti Saigonin kaupungin tuoksuista ja tunnelmista inspiroitunutta modernia katuruokaa Helsingin Punavuoressa. Lounaasta illalliseen tarjolla on salaatteja, keittoja ja patonkeja sekä riisi-, riisinuudeli-, riisipaperirullaruokia naudan- tai sianlihasta, kanasta ja katkaravuista valmistettuina. Mukana on myös kasvis- ja vegaaniruuan ystäville suunniteltuja annoksia, joissa pääproteiinin lähteinä käytetään soijakinkkua, tofua sekä sieniä.

Varma valinta ruokavalioon katsomatta on vaikkapa pho-keitto. Vibamissa tämä Vietnamin ikoninen kansallisruoka on vakuuttanut monet helsinkiläiset niin vahvasti, että saattavatpa he palata parin päivän päästä kokeilemaan, mitä muuta paikan ”katukeittiöstä” on saatavilla. Toinen ikisuosikki ovat Vibamin patongit valinnaisin täyttein. Riisiannosten riisi on “rikottua”, pehmeää tyyppiä, mikä saa kastikkeet maistumaan entistä herkullisemmilta. Curryt voi valita joko riisillä tai patongin kera, ja jälkiruuissa maistuu kookos.

Vibami Iso Roobertinkatu on Kampissa sijaitsevan Vibami Eerikinkadun pikkusisko. Vietnamilainen ruokalista on sama, mutta Punavuoren Vibami asteen pienempi. Yhdennäköisyys on ilmeinen: molemmissa paikoissa vihreä väri ja puun sävyt hallitsevat harmonisesti, ja varjostimettomia lamppuja roikkuu katosta modernisti eri tasoissa. Iso Roobertinkadulla kahden hengen pöydät ovat lähekkäin, ja näin ollen yhdistyvät helposti myös suuremman seurueen tarpeisiin. Hyvällä kesäsäällä voi syödä myös ulkona kävelykadun varteen katetuissa, pienissä ulkopöydissä.

Reviews coming soon - Reserve and be the first!