Ruokalista – Tislaamo - Distillery Bar
Katso ravintolan ruokalista(t)
Suosituksia ruokalistalta
Ravintola huomioi seuraavat ruokavaliot:
Gluteeniton
Vegaani
Kasvis
Caramelized Shallot Tatin
With fresh salad leaves and thyme balsamic reduction
Soft shell crab taco
Black pepper sour cream and corn and lime salsa
Ice Roasted Elk
With kale pesto and cranberries
Smoked Celeriac Barley Risotto
With walnut and celery
Arctic Char
Pan fried arctic char with sautéed fennel and grapefruit butter sauce
Pork Cheek Ragù
Tender braised pork cheek in a tomato-based sauce, served with creamy polenta and gremolata
Jälkiruoat
Sweet mess
Dark Chocolate ganache with almond and marinated cherries
Cheeses
House compote and crisp bread
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Tislaamo - Distillery Bar
Tislaamo Distillery Bar on The Helsinki Distilling Companyn tyylikäs baari ja ravintola Helsingin Kalasatamassa, Työpajankadulla. Tislaamo Distillery baarissa tarjoillaan tislaamon omista, palkintojakin voittaneista tuotteista sekoitettuja juomia sekä erinomaista, kansainvälisen ja skandinaavisen keittiön makuja edustavaa modernia baariruokaa. Baari sijaitsee aidon cocktailbaarin tyyliin hämyisän tunnelmallisessa ja tyylikkäässä tilassa, jossa on myös sopivasti industriaalista rouheutta, punatiilisen tislaamorakennuksen toisessa kerroksessa. Tislaamo – Distillery Bar on osa eläväistä kaupunki- ja ruokakulttuuria sykkivää Teurastamon aluetta hyvien julkisen liikenteen yhteyksien varrella.
Usein kysytyt kysymykset
Tarjoileeko ravintola Tislaamo - Distillery Bar kansainvälinen ruokaa?
Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Tislaamo - Distillery Bar?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Tislaamo - Distillery Bar?
Kun pitkäaikaiset ystävät Séamus Holohan, Kai Kilpinen ja Mikko Mykkänen aloittivat The Helsinki Distilling Companyn toiminnan vuonna 2014 Helsingin Kalasatamassa, Työpajankadulla, se oli sadan vuoden tauon jälkeen kaupungin ensimmäinen tislaamo. Kolmikko tuottaa asiantuntemuksella ja intohimolla huippuluokan viskiä, giniä ja muita tisleitä korkealaatuisista raaka-aineista. Niitä pääsee maistelemaan erinomaisen ruuan kera tislaamorakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevassa Tislaamo – Distillery Barissa.
Tislaamon Helsinki Dry Gin ja monet viskit muiden tisleiden ohella ovat voittaneet alan kansainvälisen tason palkintoja. Täällä siis voit olla varma, että lasiin sekoitetaan vain korkealaatuisia aperitiiveja, cocktaileja ja gin toniceja. Klassikko-cocktaileja edustaa esimerkiksi paikan Rye Malt –viskistä vahvistuva Manhattan, ja moderneja makuja löytyy vaikkapa raikkaasta Pink Floyd –aperitiivista, jonka osana käytetään Suomen ainoaa omaa akvaviittia. Vai maistuisiko vaikka Helsinki Tyrni-Gin & tonic? Tislaamon baarin keittiöstä on saatavilla jokaisen cocktailin painikkeeksi myös sopiva ruoka-annos, ja toisin päin – annosten cocktailpariksi saat varmasti suosituksen asiansa osaavalta henkilökunnalta. Napakasti alku-, pää- ja jälkiruokiin jaoteltu kiinnostava menu koostuu hienostuneesti, modernilla otteella valmistetuista baariruoka-annoksista, joissa on kansainvälinen henki ja skandinaaviset raaka-aineet.
