Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Kalasatama
Tislaamo - Distillery Bar

UusiTislaamo - Distillery Bar

Kalasatamakansainvälinen
Tislaamo - Distillery Bar Helsinki image 1
Tislaamo - Distillery Bar Helsinki image 2
Tislaamo - Distillery Bar Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Tislaamo - Distillery Bar – Tietoja

Tislaamo Distillery Bar on The Helsinki Distilling Companyn tyylikäs baari ja ravintola Helsingin Kalasatamassa, Työpajankadulla. Tislaamo Distillery baarissa tarjoillaan tislaamon omista, palkintojakin voittaneista tuotteista sekoitettuja juomia sekä erinomaista, kansainvälisen ja skandinaavisen keittiön makuja edustavaa modernia baariruokaa. Baari sijaitsee aidon cocktailbaarin tyyliin hämyisän tunnelmallisessa ja tyylikkäässä tilassa, jossa on myös sopivasti industriaalista rouheutta, punatiilisen tislaamorakennuksen toisessa kerroksessa. Tislaamo – Distillery Bar on osa eläväistä kaupunki- ja ruokakulttuuria sykkivää Teurastamon aluetta hyvien julkisen liikenteen yhteyksien varrella.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
Suljettu
Wednesday
17:00 - 00:00
Thursday
17:00 - 00:00
Friday
17:00 - 02:00
Saturday
17:00 - 02:00

Osoite

Tislaamo - Distillery Bar
Työpajankatu 2A R3
00580 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

JUNIPER AND CITRUS-CURED FISH AND CHIMICHURRI W. BLACK GARLIC VINAIGRETTE

Light and yet full-bodied start for a dinner or to accompany your G&T
10,00 €

BEEF TARTAR WITH RYE CRACKER, GARLIC AND HERB MAYONNAISE

Local beef touch of herbs and homemade cracker
13,00 €

LONKERO ROLL WITH CHIPS

Octopus roll with Teurastamo sausage. Goodness is glazed with Asian kimchi glaze and filled with coleslaw and pink grapefruit.
11,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Tislaamo - Distillery Bar, Helsinki

Kun pitkäaikaiset ystävät Séamus Holohan, Kai Kilpinen ja Mikko Mykkänen aloittivat The Helsinki Distilling Companyn toiminnan vuonna 2014 Helsingin Kalasatamassa, Työpajankadulla, se oli sadan vuoden tauon jälkeen kaupungin ensimmäinen tislaamo. Kolmikko tuottaa asiantuntemuksella ja intohimolla huippuluokan viskiä, giniä ja muita tisleitä korkealaatuisista raaka-aineista. Niitä pääsee maistelemaan erinomaisen ruuan kera tislaamorakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevassa Tislaamo – Distillery Barissa.

Tislaamon Helsinki Dry Gin ja monet viskit muiden tisleiden ohella ovat voittaneet alan kansainvälisen tason palkintoja. Täällä siis voit olla varma, että lasiin sekoitetaan vain korkealaatuisia aperitiiveja, cocktaileja ja gin toniceja. Klassikko-cocktaileja edustaa esimerkiksi paikan Rye Malt –viskistä vahvistuva Manhattan, ja moderneja makuja löytyy vaikkapa raikkaasta Pink Floyd –aperitiivista, jonka osana käytetään Suomen ainoaa omaa akvaviittia. Vai maistuisiko vaikka Helsinki Tyrni-Gin & tonic? Tislaamon baarin keittiöstä on saatavilla jokaisen cocktailin painikkeeksi myös sopiva ruoka-annos, ja toisin päin – annosten cocktailpariksi saat varmasti suosituksen asiansa osaavalta henkilökunnalta. Napakasti alku-, pää- ja jälkiruokiin jaoteltu kiinnostava menu koostuu hienostuneesti, modernilla otteella valmistetuista baariruoka-annoksista, joissa on kansainvälinen henki ja skandinaaviset raaka-aineet.

Reviews coming soon - Reserve and be the first!