Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Tampere
Keskusta
The Everest Cuisine

The Everest Cuisine

nepalilainen, kansainvälinen

Pääruoat maksavat noin18€

Kuva kohteesta The Everest Cuisine, Keskusta, Tampere
The Everest Cuisine ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

The Everest Cuisine – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Ilmastointi
Auki nyt
-
Sulkee 21:30
Thursday
10:30 - 21:30
Friday
10:30 - 22:00
Saturday
12:00 - 22:00
Sunday
12:00 - 21:30
Monday
10:30 - 15:00
Tuesday
10:30 - 21:30
Wednesday
10:30 - 21:30

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta The Everest Cuisine

The Everest Cuisine, Tampereen keskustassa, Satamakadulla, tarjoaa nepalilaisen keittiön erikoisuuksia Himalajan-alueen ruokakulttuurista. The Everest Cuisinessa voit nauttia maittavasta lounaasta kiireisen työpäivän vastapainoksi tai saapua pitkän kaavan illalliselle ystäväporukan tai perheen kesken. Tarjolla on laaja valikoima alkuruokia, keittoja, liha- ja kalaruokia sekä vegaanisia annoksia. The Everest Cuisinen erikoisuuksia ovat Katmandun tyypillisiin katuruokiin kuuluvat Momot eli höyrytettynä tai friteerattuna kypsennetyt mykyt kana- ja kasvisvaihtoehtoina. Lounasaikaan ma–pe voit valita yhdeksästä, päivittäin vaihtuvasta annoksesta ja hintaan sisältyy basmatiriisiä, naanleipä, raitajogurttia, linssikeittoa, salaattibuffet, mangolassi, kahvi ja nepalilaista teetä. Keskeinen sijainti suo ravintolaan hyvät kulkuyhteydet, ja oven takaa aukeaa kotoisa ja rento miljöö, joka miellyttää rauhallista ruokailuhetkeä etsiviä.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa The Everest Cuisine pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa The Everest Cuisine on Katupysäköinti.

Onko ravintolassa The Everest Cuisine pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa The Everest Cuisine ei ole pöytiä ulkona.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa The Everest Cuisine?

Miksi kohteesta The Everest Cuisine puhutaan niin paljon? Erinomainen nepalilainen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen The Everest Cuisine. The Everest Cuisine sijaitsee alueella Keskusta, Tampere, ja tarjoilee annoksia kuten kansainvälinen. Katso, miten The Everest Cuisine erottuu muista kaupungin Tampere paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.