Katso kartalla
Suodattimet:
Tyhjennä kaikki
Arviot
123456
Hintahaarukka
€€€€€€€€€
Varattavissa netissä
Vain paikat, joissa Smart Offers -tarjouksia

1 ravintola paikassa Keskusta, Tampere

Ravintolat Tampereen keskustassa ovat oiva kohde herkkujen metsästäjälle

Jos aiot viettää elämysten täyttämän päivän, voit yhdistää ostosmahdollisuudet ja ravintolat Tampereen keskustassa. Finlaysonin alueella saa uppoutua viehättävään vanhan ajan tunnelmaan. Siellä sijaitsee 1800-luvulla rakennettu Tallipiha, joka oli aikoinaan varattu tehtaanpatruuna Wilhelm von Nottbeck hevosia ja niiden hoitajia varten. Nykyään, nostalgiseen rakennukseen on sijoittunut houkuttelevia pikkuputiikkeja. Tässä kauniissa ympäristössä myydään esimerkiksi uniikkeja käsitöitä, kortteja, suklaata ja karkkeja. Nykyaikaa edustaa esimerkiksi Hotpot-ravintola, jossa asiakkaat kypsentävät valitsemiaan ruoka-aineksia. Vivahteikas ruokakaupunki houkuttelee täyteläisillä lounailla, keveillä salaateilla ja tasokkailla fine dining-aterioilla. Etsi ennen kaupunkireissua Quandoosta mieleinen ravintola Tampereen keskustasta. Saat pöytävarauksista etuseteleitä kerryttäviä kanta-asiakaspisteitä ja voit käyttää niitä hyödyksi palveluumme kuuluvissa ruokapaikoissa.

Etsi nopeasti näillä:
Järjestä:Osuvimmat ensin
 • Osuvimmat ensin
 • Parhaiten arvioidut ensin
 • Eniten arvioita saaneet ensin
 • Kalleimmat ensin
 • Halvimmat ensin

Viikinkiravintola Harald - Tampere

Keskusta
eurooppalainen
5.2/682
Viikinkiravintola Harald - Tampere
Etsitkö lähistösi parhaita ravintoloita?
 1. 1.

  Kaupungissa maistellaan paikallisia lähiherkkuja ja arvostetaan gourmeeta

  Tammerkoski jakaa kaupunkikeskustan kahtia, mutta ruokaravintoloita riittää sen molemmille puolille. Mustanmakkaran lisäksi tästä kaupungista saa muutakin maukasta paikallisruokaa. Tampereen keskustan ravintolat ovat huomanneet hyödyntää myös tehdaskaupungin kiehtovat historialliset miljööt. Voit nauttia vaikkapa lohisalaattia ja paistettua parsaa tillimajoneesilla nostalgisissa tunnelmissa Tammerkosken rannalla. Monet Tampereen keskustan ravintolat ovat ihastuneet lähiruokaan, josta loihditaan hiukopaloja tai täydellisiä aterioita alkupaloista jälkiruokiin. Ne keskittyvät myös esimerkiksi panimotuotteisiin, pihveihin tai puhtaan ruoan ja hyvän viinin yhdistämiseen. Kun etsit sopivaa keittiötä tästä kaupungista, saatat päätyä esimerkiksi mannereurooppalaiseen, intialaiseen, japanilaiseen, skandinaaviseen tai suomalaiseen makumaailmaan. Pääset tutustumaan myös ranskalaistyylisiin bistroihin ja rentoihin pubeihin.
 2. 2.

  Museot ja kulttuuri kiinnostavat

  Tampereen Teatteri ja Tampereen Työväen Teatteri sijaitsevat mukavasti kaupungin ruokapatojen lähistöllä. Jos saavut kaupunkiin nauramista varten, voit suunnata Tampereen Komediateatteriin. Hymyä riittää vielä esityksen jälkeenkin herkullisen fine dining-aterian parissa. Tässä kaupungissa voit syödä vaikkapa paikallisen Pyhäjärven siikaa, lisukkeenaan rapua ja parsakaalia. Tampereen keskustan ravintolat eivät ole kaukana myöskään museoista. Työväenmuseo Werstas esimerkiksi valottaa tehdaskaupungin historiaa, kun taas Suomen Nyrkkeilymuseo keskittyy perin pohjin vain yhteen ainoaan lajiin. Poliisimuseossa selviää, minkälainen on pommirobotti tai miltä näyttää vanha rikoslaboratorio. Vakoilumuseossa voi osallistua agenttikouluun tai tutustua vakoilun maanalaiseen toimintaan. Tampereen keskustan ravintoloiden paljoudesta löydät kuitenkin parhaiten katsomalla ne jo etukäteen Quandoosta.
 3. 3.

  Keskustan tamperelaiset ravintolat ovat löytäneet oman tyylinsä

  Tästä kaupungista saa monenlaisia aterioita, jotka on ideoitu lähiruoasta ja kausituotteista. Tampereen keskustan ravintolat näyttävät idearikkautensa omaperäisillä ja trendikkäillä annoksilla. Ne järjestävät myös ravintolatapahtumia, joiden teemoina voivat olla viininmaisteluillat, eri maiden viinit tai luomuviinit. Myös niiden pop-up-ravintolat ja kokoavat turisteja ja paikallista kansaa herkuttelemaan. Tampereen keskustan ravintoloiden joukossa on myös kauemmin toimineita legendaarisia ravintoloita. Bife de lomo on kuuluisa annos, joka ollut Grill-ravintolan listalla jo 10 vuotta. Siihen kuuluu grillattu härän sisäfileepihvi, chili-ranskankermakastikeella ja valkosipuli-persiljaranskalaisilla. Kun haluat löytää tällaisia herkkuruokia, Quandoosta on helppo lähteä liikkeelle. Houkuttelevat ruokapaikat löytyvät meiltä vain muutamalla hiiren klikkauksella.
 4. 4.

  Tapahtumat ja retket tekevät nälkäiseksi

  Tammerfestiin saapuu suuri joukko musiikinnälkäisiä turisteja joka vuosi. Myös Tampere Open järjestetään vuosittain. Spraycankontrol on urbaani taidetapahtuma Lielahdessa. Sinne kutsutaan taiteilijoita Suomesta ja ulkomailta. Erilaisia taidenäyttelyitä pääsee näkemään museoissa, mutta taidetta esitellään myös joissakin kahviloissa ja ravintoloissa. Keskustan tamperelaiset ravintolat ruokkivat vierailijoita esimerkiksi järeillä burgereilla, tapaksilla ja burritoilla. Jos olet kevyen ruoan ystävä voit valita lautasellesi vaikka raikasta sushia tai keittoja. Tässä kaupungissa on mahdollisuus lähteä vesille. Esimerkiksi Laukontorin satamasta pääsee kesäisin Viikinsaareen laivalla. Siellä on kesäteatteri, uimaranta ja sauna. Kun yövyt kaupungissa, Tampereen keskustan ravintolat löytyvät vaivatta Quandoon nettipalvelusta.
 5. 5.

  Lasten kanssa ravintolaan Tampereen keskustaan

  Lapsiperheiden ehdottomia suosikkikohteita kaupungissa ovat Särkänniemi ja Näsinneula. Niiden rinnalle on saapunut Muumimuseo, josta on tullut hillitön hitti myös aikuisten parissa. Pyynikin kesäteatterissa ja Komediateatterissa esitetään myös lasten ohjelmistoa. Koskipuistossa on Pikku Kakkosen puisto, lapsia kiinnostaa myös Tiitiäisen Satupuisto. Perheen päiväohjelmaan kannattaa sisällyttää etukäteen varattu ruokailu, joka järjestyy näppärästi Quandoon palvelussa. Kun varaat pöydän netistä, ei tarvitse hukata yhteistä aikaa ruokapaikan etsimiseen keskikaupungilla. Monipuoliset ravintolat Tampereen keskustassa tarjoavat maukkaita lastenannoksia, niistä saa lasten rakastamia suosikkiruokia. Sellaisia löytyy esimerkiksi kaupungin vanhimmasta pizzapaikasta Pizzeria Napolista. Sen ruokalistalla on yli 100 erilaista pizzaa.